Προτροπη σε αυτοδικια αν ισχυει.Yochanan έγραψε: 20 Σεπ 2018, 09:03τι είναι αυτά;;; τι εχει γινει η Ελλαδα;;Juno έγραψε: 19 Σεπ 2018, 18:25 Η επίσημη απάντηση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε είναι πως δεν είναι δυνατόν να επιτηρούν κάθε μηχάνημα σε κάθε σταθμό και πως οι επιβάτες έχουν την ευθύνη να μην αφήνουν να περάσει λαθρεπιβάτης!!!
Αυτά τα ωραία!
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τζαμπατζηδες στο μετρό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ορέστης 35
Re: Τζαμπατζηδες στο μετρό
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
γουστάρετε πισωκολλητό βεντουζάρισμα μου φαίνεται 
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- YouOnlyLiveOnce
Τι το θελουμε το μετρο στην Θεσσαλονικη;
οριστε ολο προβληματα!
οριστε ολο προβληματα!
Τραγικά πράματα παιδια
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- hellegennes
Δεν θέλω να πληρώσω ούτε για σένα ούτε για τον Βαρδινογιάννη. Πώς σού φαίνεται αυτό, καλό μου παλικάρι;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 20 Σεπ 2018, 08:47 Τοσα και τοσα πληρωνεις για τους ΜπομπολοΑλαφουζοΒαρδινιγιαννηδες,για τους επενδυτες ,για να ανακεφαλοποιηθουν οι τραπεζες.
Πληρωσε και για μενα τσιφουτη.
Αλλά αυτό σου το επιχείρημα είναι σαν να λες ότι είναι οκέι να πληρώνω για τον Αλαφούζο, άρα να πληρώσω κι εσένα, γιατί έτσι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
η φαση με τις συρομενες παντως νομιζω οτι εχει βελτιωσει αρκετα την εισπραξιμοτητα στο μετρο τουλαχιστον
πριν μπουν οι πορτες εψαχνες με το ντουφεκι ανθρωπο να πληρωνει εισητηριο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ήταν δεν έγινε.Yochanan έγραψε: 20 Σεπ 2018, 09:03τι είναι αυτά;;; τι εχει γινει η Ελλαδα;;Juno έγραψε: 19 Σεπ 2018, 18:25 Η επίσημη απάντηση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε είναι πως δεν είναι δυνατόν να επιτηρούν κάθε μηχάνημα σε κάθε σταθμό και πως οι επιβάτες έχουν την ευθύνη να μην αφήνουν να περάσει λαθρεπιβάτης!!!
Αυτά τα ωραία!
![]()
![]()
![]()
Σε καθε περίπτωση εμείς εδώ πάνω δεν έχουμε τέτοια προβλήματα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
άμα οι μαλάκες είχανε κάνει τουρνικέ αντί για συρόμενες η εισπραξιμότητα θα ήταν 99.9%. Είναι και θέμα ασφαλείας να μη μπορεί να κολλήσει έτσι ο άλλος από πίσω σου.alekhine έγραψε: 20 Σεπ 2018, 10:34 η φαση με τις συρομενες παντως νομιζω οτι εχει βελτιωσει αρκετα την εισπραξιμοτητα στο μετρο τουλαχιστον
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μπαίνει τσάμπα, και απαιτεί καλύτερες υπηρεσίες απο ΜΜΜ 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
μου 'χε τύχει γκομενα με τον δικό της να πάει να περάσει απο πίσω μου, ενώ ο γκόμενος ηταν διστακτικός. Έβλεπα με την ακρη του ματιου μου να τον τραβαει απ το χέρι, και μολις περασαμε τελικα και οι δύο γυρνάω και τους λέω "ενταξει παιδια, όλα καλά? Πάντα καλα". Μου απαντησε "ευχαριστουμε" η γκομενα οσο ημασταν στις κυλιομενες για την έξοδο μετα, κι εγώ αρχισα να κανω ενα μίνι καμάκι στη γκομενα, αλλα οχι τιποτα ξεδιάντροπο και κάφρικο, απλά ισα ισα να νευριάσει λίγο ο τύπος. Μου ειπε μετα κι αυτος ενα κοφτό "ευχαριστουμε", την αρπαζει σέρνοντας σχεδον και ανεβαινουν τις κυλιομενες. Λογικά θα το ξανασκεφτει πολυ ο τύπος για να περασει ετσι τζαμπε με την γκόμενα του. 
Σιγα μη πληρωσω εισιτηριο. Εθνικο καθηκον πια το "δεν πληρωνω".
Και παρκαρω και στο αντιθετο ρευμα του δρομου, οταν βρω σκια.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Το βεντουζαρισμα το κανουν και στην Αττικη οδο, πας να μπεις με το e-pass και νομιζεις οτι εχεις τρειλερ απο πισω σου, μου εχει τυχει αρκετες φορες....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- hellegennes
Απίστευτο. 8 χρόνια μνημόνιο και η κατάσταση χειροτερεύει. Θα πρέπει να επινοηθούν μνημόνια ειδικά για συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων.lafkiotis έγραψε: 20 Σεπ 2018, 12:07 Σιγα μη πληρωσω εισιτηριο. Εθνικο καθηκον πια το "δεν πληρωνω".
Σου εύχομαι ολόψυχα να σε πιάσουν και να σου κατασχέσουν το αυτοκίνητο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι. Τι; Υπηρεσίες είναι αυτές;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
πασοκ λέγονταιhellegennes έγραψε: 20 Σεπ 2018, 13:02Απίστευτο. 8 χρόνια μνημόνιο και η κατάσταση χειροτερεύει. Θα πρέπει να επινοηθούν μνημόνια ειδικά για συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων.lafkiotis έγραψε: 20 Σεπ 2018, 12:07 Σιγα μη πληρωσω εισιτηριο. Εθνικο καθηκον πια το "δεν πληρωνω".
Σου εύχομαι ολόψυχα να σε πιάσουν και να σου κατασχέσουν το αυτοκίνητο.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 61 Απαντήσεις
- 1560 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 1038 Απαντήσεις