!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν πάρουμε την Πόλη
-
Δημοκράτης
Re: Αν πάρουμε την Πόλη
Όταν την πάρουμε θέλω να αγοράσω ένα οικόπεδα κι κοντά στην Αγία Σοφία, μη τα πουλήσετε όλα πριν προλάβω να πάρω ένα
Τι είναι αυτό; Είμαι το αντίθετο του Άρης, του πολέμου.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αυτά δεν είναι για πούλημα. Εκεί θα ανοικοδομησουμε το Ιερό Παλατιο.Δημοκράτης έγραψε: 05 Σεπ 2022, 20:27 Όταν την πάρουμε θέλω να αγοράσω ένα οικόπεδα κι κοντά στην Αγία Σοφία, μη τα πουλήσετε όλα πριν προλάβω να πάρω ένα
Βολεύεσαι με ένα οικόπεδο στα Αμαστριανα η στο Φόρο Θεοδοσίου η στην Αγορά του Βοος?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Δημοκράτης
Δεν θα πουληθεί κανένα δωμάτιο στα παλάτια έστω;George_V έγραψε: 05 Σεπ 2022, 20:35Αυτά δεν είναι για πούλημα. Εκεί θα ανοικοδομησουμε το Ιερό Παλατιο.Δημοκράτης έγραψε: 05 Σεπ 2022, 20:27 Όταν την πάρουμε θέλω να αγοράσω ένα οικόπεδα κι κοντά στην Αγία Σοφία, μη τα πουλήσετε όλα πριν προλάβω να πάρω ένα
Βολεύεσαι με ένα οικόπεδο στα Αμαστριανα η στο Φόρο Θεοδοσίου η στην Αγορά του Βοος?
Να ξεμεινουμε με τα δεύτερα;
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Ήθελα να μπρεδέψω τον tax. Δεν είναι από το 2030.

[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- George_V
Δεν θα κάνουμε το Ιερό Παλατιο "rooms to let".Δημοκράτης έγραψε: 05 Σεπ 2022, 20:42Δεν θα πουληθεί κανένα δωμάτιο στα παλάτια έστω;George_V έγραψε: 05 Σεπ 2022, 20:35Αυτά δεν είναι για πούλημα. Εκεί θα ανοικοδομησουμε το Ιερό Παλατιο.Δημοκράτης έγραψε: 05 Σεπ 2022, 20:27 Όταν την πάρουμε θέλω να αγοράσω ένα οικόπεδα κι κοντά στην Αγία Σοφία, μη τα πουλήσετε όλα πριν προλάβω να πάρω ένα
Να ξεμεινουμε με τα δεύτερα;
Αυτό είναι ιεροσυλία. Από τη Χάλκη Πύλη και δυτικά πάρτε οποίο οικόπεδο θέλετε. Αλλά ανατολικά στο άκρο του Κέρατιου θα ανοικοδομησουμε το Ιερό Παλατιο.
Επίσης εξαιρούνται και οι Βλαχερνες βορειοδυτικά γιατί εκεί θα ανοικοδομησουμε το Παλατι των Βλαχερνων.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Δημοκράτης
Θα κάνω στροφή στην καριέρα μου και θα γίνω αυτοκράτορας
- George_V
Είσαι σίγουρος ότι θες να κάνεις μια τόσο επικίνδυνη δουλειά?
Οι περισσότεροι από αυτούς πέθαναν από μια μυστηριώδη ασθένεια που λέγεται "στιλέτο στην πλατη".
Επίτιμο αυτοκράτορα να κάνουμε τον Χάρη Ρώμα για την ερμηνεία του σαν Κωνσταντίνος Κατακουζηνός.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
Αυτόν θα τον διορισουμε Επόπτη των Υπονόμων λόγω προτεραιας εμπειρίας στον τομέα αυτό.zteo έγραψε: 05 Σεπ 2022, 21:10 Επίτιμο αυτοκράτορα να κάνουμε τον Χάρη Ρώμα για την ερμηνεία του σαν Κωνσταντίνος Κατακουζηνός.
-
Δημοκράτης
Ψέματα, από το εμβόλιο πέθαινανGeorge_V έγραψε: 05 Σεπ 2022, 21:04Είσαι σίγουρος ότι θες να κάνεις μια τόσο επικίνδυνη δουλειά?
Οι περισσότεροι από αυτούς πέθαναν από μια μυστηριώδη ασθένεια που λέγεται "στιλέτο στην πλατη".
Επίσης ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα γίνουν συμπολίτες.Μιας και θα μεταφερθούν εκεί σαν την φυσική τους έδρα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Θα πρέπει να καταλάβουμε και την Φιλαδέλφεια έτσι ώστε η ΑΕΚ να μπορεί να δηλώσει και δεύτερη - αναπληρωματική - έδρα.zteo έγραψε: 05 Σεπ 2022, 21:18 Επίσης ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα γίνουν συμπολίτες.Μιας και θα μεταφερθούν εκεί σαν την φυσική τους έδρα.
[/α]
- George_V
Και τη Σμυρνη για να παίζουν εκεί ο Απόλλωνας με τον Πανιώνιο.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Τίποτα από τα δύο. Θα κρατήσουμε το ελληνικό όνομα Ιστανμπούλ.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 706 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 366 Απαντήσεις