Ρε συ sys3x, μπορείς να διευκρινήσεις α) τι χρώμα είσαι και β) αν είσαι φουντωτός;
Θέλω να ξέρω τι παίζει με την ουρά μου.
Κοίτα πίσω σου λοιπόν γιατί εμένα όπως καταλαβαίνεις θα με βρίσκεις πάντα μπροστά σου.
Καλά, από κουκουλοφόρους μπρος ή πίσω άλλο τίποτα.
Δέος.
Θα χορτάσεις από δέος με τόσους πληθυντικούς που χρησιμοποιείς γατούλα, γκρίνια μόνον δε θέλω ε γιατί σε βλέπω, αρχίσαμε με τις ουρίτσες.
Όταν απευθύνεσαι σε κάποιον στον πληθυντικό για να τον ταμπελιάσεις νομίζοντας, ανόητη, ότι θα υποβιβάσεις το πρόσωπο και όχι τον λόγο του προσώπου αυτά παθαίνεις, ευ πράττωμεν λοιπόν.
Περιμένει κανείς από έναν συριζαιο να ζητήσει συγνώμη;φυσικά όχι.Ακόμη λένε κάτι θα πήρανε για να τους τρέχουνε.Αλλά τηλεφωνική παρακολούθηση δεν δεχόμαστε,όλα κι όλα.
Οπότε για τους μέντορες της ηθικής ισχύει το ακόλουθο.
Κι όλα αυτά άδολε αναγνώστη τα απολαμβάνουν οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι που αναδείξανε σε κομματικό παράγοντα αυτό το πράμα που διάλεξε για τον εαυτό του το όνομα Αδωνις ενώ ταυτόχρονα ξέρουν πάρα πολύ καλά περί τίνος πρόκειται.
sys3x έγραψε: 10 Αύγ 2022, 18:31
Κι όλα αυτά άδολε αναγνώστη τα απολαμβάνουν οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι που αναδείξανε σε κομματικό παράγοντα αυτό το πράμα που διάλεξε για τον εαυτό του το όνομα Αδωνις ενώ ταυτόχρονα ξέρουν πάρα πολύ καλά περί τίνος πρόκειται.
sys3x έγραψε: 10 Αύγ 2022, 18:31
δε χόρτασες κρέας ακόμα εσύ εδώ μέσα;
Έχεις αρχίσει τα ακατάλυπτα πάλι αλλά νομίζω σε καταλαβαίνω, δε ξέρεις πιάνου πούτσα να πιάσεις και να αρχίζεις να γλείφεις.
Αλήθεια, αποφάσισες τελικά;
Είναι δύσκολο το δίλημμα για εσένα, το κατανοώ, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσεις.