!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στρατηγικές κινήσεις ζωής

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Re: Στρατηγικές κινήσεις ζωής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

mec έγραψε: 15 Σεπ 2018, 17:01 Άλλο ένα θεματάκι: το lifting μπορεί να θεωρηθεί στρατηγική κίνηση μετά από μία ηλικία;
Με την ίδια λογική και το καλό αυτοκίνητο και το καλό ντύσιμο είναι στρατηγική κίνηση.

Παράδειγμα.
Πηγαίνει ένας μηχανικός να συναντήσει έναν πελάτη για να συμφωνήσουν να του δώσει μια δουλειά.
1η περίπτωση, παρουσιάζεται στον πελάτη ένας μηχανικός με αθλητικά παπούτσια, τζιν παντελόνι, μπλουζάκι μακό και με παλιό αυτοκίνητο.
2η περίπτωση, παρουσιάζεται στον πελάτη ένας μηχανικός με κουστούμι και με μία καλή μερσεντές.
Ο μηχανικός της δεύτερης περίπτωσης έχει πολλή μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρει την δουλειά, να τον θεωρήσουν καλύτερο και σοβαρότερο μηχανικό και ο πελάτης να δώσει μεγαλύτερη αμοιβή από ότι στον μηχανικό της πρώτης περίπτωσης.

Παρότι αυτά τα έχω διαπιστώσει στην πράξη, είμαι πάντα στην 1η περίπτωση για λόγους αρχής. :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 15 Σεπ 2018, 18:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

mec έγραψε: 15 Σεπ 2018, 17:01 Άλλο ένα θεματάκι: το lifting μπορεί να θεωρηθεί στρατηγική κίνηση μετά από μία ηλικία;
Το lifting το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να προδώσει το μέγεθος της ματαιοδοξίας ενός ανθρώπου.
the end
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Η εμφυτευση μαλλιων ειναι στρατηγικη κινηση καθως και η πλαστικη στο προσωπο. Οι ομορφοι ανθρωποι εχουν αβανταζ στα παντα. Οι ψηλοι το ιδιο.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Ορέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2018, 19:01 Η εμφυτευση μαλλιων ειναι στρατηγικη κινηση καθως και η πλαστικη στο προσωπο. Οι ομορφοι ανθρωποι εχουν αβανταζ στα παντα. Οι ψηλοι το ιδιο.
Και το βάψιμο των γκρίζων μαλλιών. Να δείχνεις πιό νέος.

Στις γυναίκες αυτός είναι ο κανόνας. :D
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Ορέστης 35 έγραψε: 15 Σεπ 2018, 19:01 Η εμφυτευση μαλλιων ειναι στρατηγικη κινηση καθως και η πλαστικη στο προσωπο. Οι ομορφοι ανθρωποι εχουν αβανταζ στα παντα. Οι ψηλοι το ιδιο.
Και οι αδύνατοι να φανταστώ;
the end
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Πάνα τα βάφεις τα μαλλιά σου;
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Πάνας έγραψε: 15 Σεπ 2018, 19:05
Και οι αδύνατοι να φανταστώ;
Ναι οι σχετικα αδυνατοι.
Μηχανικός έγραψε: 15 Σεπ 2018, 19:04
Και το βάψιμο των γκρίζων μαλλιών. Να δείχνεις πιό νέος.

Στις γυναίκες αυτός είναι ο κανόνας. :D
Και στους αντρες αρκει να φαινεται φυσικο.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

το Bi θελει να πει κατι;
Άβαταρ μέλους
Πάρταλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάρταλος »

Otto Weininger έγραψε: 15 Σεπ 2018, 01:03

Μακριά από την νοοτροπία περί καθαρού κουτελου. Είναι μια παγίδα που στην έφτιαξαν άλλοι για είσαι εσύ υπό και αυτοί να πηγαίνουν μπροστά.
Συνείδηση λέγεται και δεν είναι παγίδα,ούτε φτιαχτή.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Πάρταλος έγραψε: 15 Σεπ 2018, 22:36
Otto Weininger έγραψε: 15 Σεπ 2018, 01:03

Μακριά από την νοοτροπία περί καθαρού κουτελου. Είναι μια παγίδα που στην έφτιαξαν άλλοι για είσαι εσύ υπό και αυτοί να πηγαίνουν μπροστά.
Συνείδηση λέγεται και δεν είναι παγίδα,ούτε φτιαχτή.
Παγίδα είναι.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Otto Weininger έγραψε: 16 Σεπ 2018, 01:15
Πάρταλος έγραψε: 15 Σεπ 2018, 22:36 Συνείδηση λέγεται και δεν είναι παγίδα,ούτε φτιαχτή.
Παγίδα είναι.
Παιδάκι όταν έπαιζες παιχνίδια, <έκλεβες> όταν μπορούσες, γιατί έπρεπε να κερδίσεις έστω και παράτυπα;
mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

Μηχανικός έγραψε: 15 Σεπ 2018, 18:45 Πηγαίνει ένας μηχανικός να συναντήσει έναν πελάτη για να συμφωνήσουν να του δώσει μια δουλειά.
1η περίπτωση, παρουσιάζεται στον πελάτη ένας μηχανικός με αθλητικά παπούτσια, τζιν παντελόνι, μπλουζάκι μακό και με παλιό αυτοκίνητο.
2η περίπτωση, παρουσιάζεται στον πελάτη ένας μηχανικός με κουστούμι και με μία καλή μερσεντές.
Ο μηχανικός της δεύτερης περίπτωσης έχει πολλή μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρει την δουλειά, να τον θεωρήσουν καλύτερο και σοβαρότερο μηχανικό και ο πελάτης να δώσει μεγαλύτερη αμοιβή από ότι στον μηχανικό της πρώτης περίπτωσης.

Παρότι αυτά τα έχω διαπιστώσει στην πράξη, είμαι πάντα στην 1η περίπτωση για λόγους αρχής. :D
Πράγματι έτσι είναι, η εμφάνιση επηρεάζει.
Εγώ δεν είμαι ούτε στην πρώτη περίπτωση ούτε στην δευτερη αλλά κάπου ενδιάμεσα. Παλιο αυτοκίνητο, αλλά καλοσυντηρημένο. Όχι τζην. Παντελόνι και μπλουζάκι καλής ποιότητας και παπούτσια που δείχνουν κυριλέ, αλλά με διακριτική αθλητική σόλα για άνεση και περπάτημα.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μου λέει μια φορά η μάνα μου: «πρέπει να παντρευτείς και άμα θέλεις να βρεις καλή γυναίκα, πούλα αυτό το αυτοκίνητο που έχεις και πάρε ένα καλό» :smt005:

Έτσι είναι, αλλά δεν το άλλαξα.
mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

Για την εύρεση καλής γυναίκας ισχύει η αρχή του Ταλαίπωρου: την πας στο Lidl για ψώνια κι άμα στραβομουτσουνιάσει δρόμο.
Εγώ το δέχομαι σαν τεστ, αλλά όχι να την πηγαίνεις αποκλειστικά στο Lidl, γιατί περνάς για φουκαράς.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”