Αφήστε τα γελακια και τις ιστορίες για 5χρονα, θα μου πεις εμενα που ζω Καλαμάτα αν κυκλοφορούσε ο Περίανδρος άνετος στο κέντρο της Καλαμάτας όσο υποτίθεται ήταν καταζητούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας;; Πες τα αλλού αυτά!
Μη μιλάτε για πράγματα που δε ξέρετε ρε πστ μου.
Ο ίδιος ο Περίανδρος κρυβόταν σε απίθανα μέρη(πιθανό και εκτός Ελλάδος) με ρητή εντολή Μιχαλόλια να μη τον βρουν και οτι αν τον βρούν θα τον αποκηρύξει εμμέσως. Όπως και έγινε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αφήστε τα γελακια και τις ιστορίες για 5χρονα, θα μου πεις εμενα που ζω Καλαμάτα αν κυκλοφορούσε ο Περίανδρος άνετος στο κέντρο της Καλαμάτας όσο υποτίθεται ήταν καταζητούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας;; Πες τα αλλού αυτά!
Ο ίδιος ο Περίανδρος κρυβόταν σε απίθανα μέρη(πιθανό και εκτός Ελλάδος) με ρητή εντολή Μιχαλόλια να μη τον βρουν και οτι αν τον βρούν θα τον αποκηρύξει εμμέσως. Όπως και έγινε
Ασε μας μωρε το παραμυθι.Γελοιποιηστε με το να παρουσιαζετε εαυτον αντισυστημικους και οτι σας κυνηγουν.
Α, τον είδες στην Καλαμάτα κιόλας!
Δεν τον είδαν διάφοροι πρωτοκλασσάτοι αριστεροί της περιοχής, αλλά τον είδες εσύ. Το κλασσικό SJW ρητό. "Τον είδα", "ήμουννα εκεί,"τον ξέρω τον καηγορούμενο είναι αθώος, είμαστε συγγενείς", "τον ξέρω τον κατηγορούμενο, αυτός το 'κανε, ήμουνα στις 4 η ώρα το βράδυ στα γραφεία του κόμματός μου και τον είδα" κλπ κλπ κλπ...
Ο Περίανδρος βρισκόταν στο εξωτερικό, στη Βενεζουέλα, αλλά εσύ τον έβλεπες...στην Καλαμάτα.
Ένα σκασμό αναρχοαριστεροί έχουνε πραγματοποιήσει πολύ άγριες βίαιες και δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος αντιφρονούντων πολιτών διαχρονικά στη Μεταπολίτευση, ούτε που ασχολήθηκε η αστυνομία, αλλά όταν ένας (τότε) Χρυσαυγίτης είχε κατηγορηθεί για ένα τέτοιου τύπου περιστατικό, το ανήγαγαν σε επίπεδο..."τρομοκρατικής επιθέσεως".
Εσύ άσε τα παραμύθια, ποιος γνωστός αριστερός της περιοχής είπε ότι δεν τον είχε δει ποτέ;; Και δεν το λέω εγώ ότι τον είδα, όλη η Καλαμάτα τον έβλεπε, χύμα κυκλοφορούσε, κόσμος το έχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι
"Τον έβλεπε όλη η Καλαμάτα" ( ),"κυκλοφορύσε χύμα", αλλά η αστυνομία που τον αναζητούσε σε επίπεδα "τρομοκρρατικής δράσεως" (όταν για ανάλογες υποθέσεις απο αναρχοαριστερούς, ούτε καν διέταζε αστυνομική έρευνα), "τον άφηνε ανενόχλητο". Μάλλον εσύ πρέπει να αφήσεις τα παραμύθια.
Έρχονται οι αστυνομικοί και μας σκίζουν τις μηνύσεις!
Σοβαρά τώρα, ας ενημερώσει κάποιος τον zteo οτι δε γίνεται να σκίσει τη μύνηση είτε ο αστυνομικός είτε ο οποιοσδήποτε, γιατί υπάρχει ένα πραγματάκι που λέγεται πρωτόκολλο, και κάθε τέτοια πράξη πρωτοκολλείται. Αν σκίσει τη μύνηση και μετά πάει ο δικηγόρος με τον αριθμό πρωτοκόλλου και πεί "πού είναι η μύνηση που έκανα" το επόμενο πράγμα που θα σκίσουν θα είναι ο πάτος αυτού που έσκισε τη μύνηση.
"Τον έβλεπε όλη η Καλαμάτα" ( ),"κυκλοφορύσε χύμα", αλλά η αστυνομία που τον αναζητούσε σε επίπεδα "τρομοκρρατικής δράσεως" (όταν για ανάλογες υποθέσεις απο αναρχοαριστερούς, ούτε καν διέταζε αστυνομική έρευνα), "τον άφηνε ανενόχλητο". Μάλλον εσύ πρέπει να αφήσεις τα παραμύθια.
Εδώ ακούσαμε οτι σκίζανε τις μυνήσεις, εκεί θα κολλήσουν?
Ασε μας μωρε το παραμυθι.Γελοιποιηστε με το να παρουσιαζετε εαυτον αντισυστημικους και οτι σας κυνηγουν.
Ε ναι, εαν δεν έχεις συγκυβερνήσει με το Μητσοτάκη και τον Παπανδρέου δεν είσαι αντισυστημικός.
Ε ναι, εαν δεν έχεις συγκυβερνήσει με το Μητσοτάκη και τον Παπανδρέου δεν είσαι αντισυστημικός.
Καλε ο πρωην Αυριανιστης αποκαλυφτηκε.
Ασε μας ρε Γκολντεν που ο βουλευτη σας στην Θεσσαλονικη ηταν διορισμενο ρουσφετι του ατσαλακωτου.
Μην κανετε τοσο αντισταση θα ιδρωσετε.
Εσύ μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις(ή κάνεις ότι δεν ξέρεις).
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
.
Έχετε δίκιο, πείτε οτι έπινε καφέ με τον ΠτΔ και τους αρεοπαγίτες, να γίνει πιο πολύ μπούγιο
Τι κάθομαι και μιλάω με γιδια ρε πστ μου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
zteo έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:31
Καλε ο πρωην Αυριανιστης αποκαλυφτηκε.
Ασε μας ρε Γκολντεν που ο βουλευτη σας στην Θεσσαλονικη ηταν διορισμενο ρουσφετι του ατσαλακωτου.
Μην κανετε τοσο αντισταση θα ιδρωσετε.
Ώστε είναι "αυριανισμός" οι συγκυβερνήσεις του '89. Δεν υπήρξαν δηλαδή.
Απο που προκύπτει ότι τον διόρισε ο Παπαγεωργόπουλος;
Εαν ψάχνεις για διορισμούς ψάξε στο χώρο σου. Πως έχετε τόσους συνδικαλιστές στο δημόσιο;
Εγώ πάντως σας το λέω, τις ιστορίες σας να τις λέτε μεταξύ σας να χαιροσαστε, άντε και σε τίποτα πιτσιρίκια αλλά μην περιμένετε να τα χαψει κανένας σοβαρός άνθρωπος που να τα λέτε μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία!
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
the_black_planet έγραψε: 13 Σεπ 2018, 15:49
Εγώ πάντως σας το λέω, τις ιστορίες σας να τις λέτε μεταξύ σας να χαιροσαστε, άντε και σε τίποτα πιτσιρίκια αλλά μην περιμένετε να τα χαψει κανένας σοβαρός άνθρωπος που να τα λέτε μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία!
Καλά, εντάξει, κάτσε εσύ τώρα να κοιτάς την πλάτη της ΧΑ στις εκλογές, και άφησε τα υπόλοιπα.
Καλά, εντάξει, κάτσε εσύ τώρα να κοιτάς την πλάτη της ΧΑ στις εκλογές, και άφησε τα υπόλοιπα.
Καλά, εντάξει, κάτσε εσύ τώρα να κοιτάς την πλάτη τoυ ΣΥΡΙΖΑ ,της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, και άφησε τα υπόλοιπα.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Καλά, εντάξει, κάτσε εσύ τώρα να κοιτάς την πλάτη τoυ ΣΥΡΙΖΑ ,της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, και άφησε τα υπόλοιπα.
Στις στημένες δημοσκοπήσεις ναι. Στις εκλογές όχι. Πως γίνεται ρε παιδί μου κάθε φορά το διαλυμμένο ΠΑΣΟΚ να "μας περνά" στις "δημοσκοπήσεις", αλλά στις εκλογές να είναι διαφορετικά τα αποτελέσματα; Περίεργα πράγματα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 13 Σεπ 2018, 15:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.