Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους! https://dev.phorum.com.gr/
Volk έγραψε: 03 Ιουν 2022, 14:33
Περα απο αυτο, ποσο κοστιζει ενα ξυλο κοπης; Ενα φτηνο, απο το σουπερ μαρκετ;
Βαζει τις μπριζολες μεσα στο πιατο και τις κοβει μεσα στο πιατο....
Ποσο δυσκολο θα ταν να τις κοψει ομορφα σε ενα ξυλο κοπης και να βαλει και τις πατατες στο ξυλο κοπης στο πλαι;
Τι φαση ο τυπος; Δεν εχει προσβαση στο διαδικτυο να διαβασει χιλιαδες μελετες περι καρβουνιασματος και υψηλων θερμοκρασιων στο μαγειρεμα και τις επιπτωσεις στην υγεια του ανθρωπου;
Νταξει, το 1532, δεν υπηρχε η προσβαση στη πληροφορια μεσα στην απεραντοσυνη του διαδικτυου. Δεν υπηρχαν οι χιλιαδες ιατρων γυρω μας να πας να μιλησεις μαζι τους και να ακουσεις τη γνωμη τους, δεν ηταν εφικτη η προσβαση στη πληροφορια.
Τωρα; Τι μας δειχνει ο τυπος;
υπαρχει το Amazing ribs για τα ψησιματα - το κορυφαιο παγκοσμια σαιτ με τα παντα ολα αναλυτικα - απο την επιλογη - καυση ξυλων μεχρι τις τεχνικες κ τα εργαλεια
Volk έγραψε: 03 Ιουν 2022, 14:33
Περα απο αυτο, ποσο κοστιζει ενα ξυλο κοπης; Ενα φτηνο, απο το σουπερ μαρκετ;
Βαζει τις μπριζολες μεσα στο πιατο και τις κοβει μεσα στο πιατο....
Ποσο δυσκολο θα ταν να τις κοψει ομορφα σε ενα ξυλο κοπης και να βαλει και τις πατατες στο ξυλο κοπης στο πλαι;
Τι φαση ο τυπος; Δεν εχει προσβαση στο διαδικτυο να διαβασει χιλιαδες μελετες περι καρβουνιασματος και υψηλων θερμοκρασιων στο μαγειρεμα και τις επιπτωσεις στην υγεια του ανθρωπου;
Νταξει, το 1532, δεν υπηρχε η προσβαση στη πληροφορια μεσα στην απεραντοσυνη του διαδικτυου. Δεν υπηρχαν οι χιλιαδες ιατρων γυρω μας να πας να μιλησεις μαζι τους και να ακουσεις τη γνωμη τους, δεν ηταν εφικτη η προσβαση στη πληροφορια.
Τωρα; Τι μας δειχνει ο τυπος;
υπαρχει το Amazing ribs για τα ψησιματα - το κορυφαιο παγκοσμια σαιτ με τα παντα ολα αναλυτικα - απο την επιλογη - καυση ξυλων μεχρι τις τεχνικες κ τα εργαλεια
το τ μποουν σε καθε ονομασια του ειναι αυτο που οι πραγματικοι μυστες αποφευγουν
Για ποιο λογο τυπε;
απλο το εχω ξαναγραψει - δεν μπορεις να ψησεις ποτε σωστα αυτα που χωριζει το κοκκαλο - το φιλετο με την κοντρα
ευφανταστες τεχνικες οπως ειμαι καραγατος κ δινω διαφορετικες θερμοκρασιες στο καθε κομματι ειναι για γελωτα