θα κανουμε και κωλοτουμπες στον αερα απο δεντρο σε δεντρο.... γαμω τις φασεις....
μονο κωλοτουμπες ex cáthedra βλέπουμε.... να δούμε και κωλοτουμπες in aere...
θα κανουμε και κωλοτουμπες στον αερα απο δεντρο σε δεντρο.... γαμω τις φασεις....
Φιλοσοφική ερώτηση ήταν, αλλά σε ευχαριστώ που απάντησες για να μην κάνουν πως δεν το κατάλαβαν.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Typo. Το διόρθωσα, ευχαριστώ.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Δεν είναι θέμα μαγκιάς, θέμα ηλιθιότητας και αμορφωσιας είναι.Otto Weininger έγραψε: 20 Μάιος 2022, 21:33Έγω θέλω να δω πόσο μάγκας θα είσαι να λες για την ευλογιά "οτι είναι μια απλή ιωσουλα με σπυράκια".akirav έγραψε: 20 Μάιος 2022, 21:01να δω ποσο γιδια θα ειστε οταν θα σας τρεχουν για μπολι για στραβοκατουρημα
Φαντάζεστε να είστε τώρα οι ευπαθείς ομάδες μετά τα προβλήματα που έβγαλαν τα mRNA εμβόλια;Philip Mortimer έγραψε: 21 Μάιος 2022, 12:27Δεν είναι θέμα μαγκιάς, θέμα ηλιθιότητας και αμορφωσιας είναι.Otto Weininger έγραψε: 20 Μάιος 2022, 21:33Έγω θέλω να δω πόσο μάγκας θα είσαι να λες για την ευλογιά "οτι είναι μια απλή ιωσουλα με σπυράκια".akirav έγραψε: 20 Μάιος 2022, 21:01
να δω ποσο γιδια θα ειστε οταν θα σας τρεχουν για μπολι για στραβοκατουρημα
Καλύτερα κάνε κανένα meme για τους τραγκες αυτού του κόσμου, μπας και τη γλιτώσουν άλλοι...Juno έγραψε: 21 Μάιος 2022, 12:41Φαντάζεστε να είστε τώρα οι ευπαθείς ομάδες μετά τα προβλήματα που έβγαλαν τα mRNA εμβόλια;Philip Mortimer έγραψε: 21 Μάιος 2022, 12:27Δεν είναι θέμα μαγκιάς, θέμα ηλιθιότητας και αμορφωσιας είναι.Otto Weininger έγραψε: 20 Μάιος 2022, 21:33
Έγω θέλω να δω πόσο μάγκας θα είσαι να λες για την ευλογιά "οτι είναι μια απλή ιωσουλα με σπυράκια".
![]()

wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Ποια προβλήματα και σε τι ποσοστό. Για να κάνουμε συγκρίσεις.Juno έγραψε: 21 Μάιος 2022, 12:41Φαντάζεστε να είστε τώρα οι ευπαθείς ομάδες μετά τα προβλήματα που έβγαλαν τα mRNA εμβόλια;Philip Mortimer έγραψε: 21 Μάιος 2022, 12:27Δεν είναι θέμα μαγκιάς, θέμα ηλιθιότητας και αμορφωσιας είναι.Otto Weininger έγραψε: 20 Μάιος 2022, 21:33
Έγω θέλω να δω πόσο μάγκας θα είσαι να λες για την ευλογιά "οτι είναι μια απλή ιωσουλα με σπυράκια".
![]()
Εγώ κόλλησα δύο φορές. Μια χαρά είμαι.Otto Weininger έγραψε: 21 Μάιος 2022, 13:30Ποια προβλήματα και σε τι ποσοστό. Για να κάνουμε συγκρίσεις.Juno έγραψε: 21 Μάιος 2022, 12:41Φαντάζεστε να είστε τώρα οι ευπαθείς ομάδες μετά τα προβλήματα που έβγαλαν τα mRNA εμβόλια;Philip Mortimer έγραψε: 21 Μάιος 2022, 12:27
Δεν είναι θέμα μαγκιάς, θέμα ηλιθιότητας και αμορφωσιας είναι.
![]()
προφανώς δεν διάβασες αυτό που έβαλες.killzone έγραψε: 20 Μάιος 2022, 20:14 Νεα δεδομενα απο το FDA
το ηξεραν τα σαγανακια απο το September 24, 2019![]()
https://www.fda.gov/news-events/press-a ... 061dw6XC2A
το συγκεκριμένο πρόγραμμα τρέχει έκτοτε και οι ΗΠΑ έχουν ήδη προμηθευτεί 30εκ δόσεις, οι περισσότερες με EUA (In 2003, the U.S. experienced an outbreak of monkeypox, which was the first time human monkeypox was reported outside of Africa.
https://www.bavarian-nordic.com/investo ... ?news=6569About our smallpox vaccine contracts with the U.S. government
Since 2003, Bavarian Nordic has worked with the U.S. government on the development, manufacturing and supply of a non-replicating smallpox vaccine to ensure all populations can be protected from smallpox, including people with weakened immune systems who are at high risk of adverse reactions to traditional smallpox vaccines, which are based on replicating vaccinia virus strains. To date, the Company has supplied nearly 30 million doses of the liquid-frozen version to HHS, with the vast majority being delivered for emergency use before approval of the vaccine by the FDA in 2019.
Πςςςς, γω 3 . Αυτοανακηρύχτηκα και πρόεδρος των κοβιντιασμένων.Juno έγραψε: 21 Μάιος 2022, 13:36Εγώ κόλλησα δύο φορές. Μια χαρά είμαι.Otto Weininger έγραψε: 21 Μάιος 2022, 13:30Ποια προβλήματα και σε τι ποσοστό. Για να κάνουμε συγκρίσεις.Juno έγραψε: 21 Μάιος 2022, 12:41
Φαντάζεστε να είστε τώρα οι ευπαθείς ομάδες μετά τα προβλήματα που έβγαλαν τα mRNA εμβόλια;
![]()