Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Arisvilla έγραψε: 21 Απρ 2022, 14:00
Τους δεξιοταλιμπάνηδες και καλά φιλελέδες τους πειράζουν τα event των Αθεων. Δεν τους πειράζει το γεγονός οτι πληρώνουμε τους μισθούς των κληρικών. Τέτοιοι "φιλελεύθεροι" και καλά είναι.
Επειδή η πρώτη φορά αριστερά είχε κόψει τους μισθούς των παπάδων και οι δεξιοταλιμπάνηδες τους επανάφεραν.
Για αρχή η πρώτη φορά αριστερά κατάργησε τον νόμο που απαγορεύει τη βλασφημία και με τον οποίο διώξε τον παστίτσιο ο Σαμαράς κατόπιν υπόδειξης Παναγιώταρου.
Και μετα ο Τσιπρας εκανε το σταυρο του και γονάτισε μπροστα στον Ιερώνυμο
Για να μη ξεχνιομαστε...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Τους δεξιοταλιμπάνηδες και καλά φιλελέδες τους πειράζουν τα event των Αθεων. Δεν τους πειράζει το γεγονός οτι πληρώνουμε τους μισθούς των κληρικών. Τέτοιοι "φιλελεύθεροι" και καλά είναι.
Επειδή η πρώτη φορά αριστερά είχε κόψει τους μισθούς των παπάδων και οι δεξιοταλιμπάνηδες τους επανάφεραν.
Για αρχή η πρώτη φορά αριστερά κατάργησε τον νόμο που απαγορεύει τη βλασφημία και με τον οποίο διώξε τον παστίτσιο ο Σαμαράς κατόπιν υπόδειξης Παναγιώταρου.
και για αρχή και για τέλος, καθώς δεν ακολούθησε κάτι άλλο όπως για παράδειγμα ο διαχωρισμός εκκλησίας και κράτους και το κόψιμο των μισθών των παπάδων απο το δημόσιο.
Για να μη ξεχνιομαστε...
Εάν κάνει και 2-3 ακόμη πρωτοκοσμικες αλλαγουλες με αντάλλαγμα μερικές φωτογραφίες, νομίζω είναι εξαιρετικό Ντηλ.
και για αρχή και για τέλος, καθώς δεν ακολούθησε κάτι άλλο όπως για παράδειγμα ο διαχωρισμός εκκλησίας και κράτους και το κόψιμο των μισθών των παπάδων απο το δημόσιο.
Ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές για να γίνουν κι άλλα.
Arisvilla έγραψε: 21 Απρ 2022, 13:39
Δεν μπορώ να ξέρω τον πραγματικό λόγο για τον οποίο συμμετέχει κάποιος σε αυτό το event της Ενωσης Αθεων. Αυτό που ξέρω είναι οτι η χώρα μας είναι μια βαθιά θρησκόληπτη χώρα που έχει "επικρατούσα" θρησκεία σε αντίθεση με όλες τις πολιτισμένες χώρες της Ευρώπης, είναι μια χώρα που η επίσημη εκκλησία έχει ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας, είναι μια χώρα που δεν υπάρχει διαχωρισμός Εκκλησίας Κράτους, μια χώρα που υπάρχει πάντα προκατάληψη απέναντι στους άθεους άθρησκους. Θα ήθελα πράγματι η Ενωση των Αθεων αντί να αναλώνεται σε τέτοια event να αναλάβει δράσεις για τα παραπάνω. Από την άλλη όμως από τη δική μου οπτική γωνία το νόημα του event δεν είναι όπως θέλουν να περάσουν οι χριστιανοταλιμπαν να την πουν κάποιοι στους χριστιανούς. Είναι να στηλιτεύσουν την υποκρισία και τα κακώς κείμενα της βαθύτατα συντηρητικής και θρησκόληπτης νεοελληνικής κοινωνίας. Με λάθος τρόπο ίσως.
Δεν "αναλώνεται", κάνοντας μια συνεύρεση για φαγητό κάθε χρόνο. Ένα σωρό αιτήματα έχει κάνει για τον διαχωρισμό κράτους εκκλησίας, μη αναγραφή του θρησκεύματος, δημιουργία αποτεφρωτηριων, αντικατάσταση του μαθήματος των θρησκευτικών κλπ. Το ότι γίνεται τόση φασαρία για τον δείπνο, δείχνει ακριβώς ότι έχει πολύ καλό λόγο για να γίνεται.
Ολα τα άλλα καλώς γίνονται. Ο δείπνος όχι. Είναι γραφικός
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Για να μη ξεχνιομαστε...
Εάν κάνει και 2-3 ακόμη πρωτοκοσμικες αλλαγουλες με αντάλλαγμα μερικές φωτογραφίες, νομίζω είναι εξαιρετικό Ντηλ.
Α τον λες και υποκριτη δλδ...
Μεχρι και τον αρχηγο σας θα πουλησετε... ΛΟΛ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δεν μπορώ να ξέρω τον πραγματικό λόγο για τον οποίο συμμετέχει κάποιος σε αυτό το event της Ενωσης Αθεων. Αυτό που ξέρω είναι οτι η χώρα μας είναι μια βαθιά θρησκόληπτη χώρα που έχει "επικρατούσα" θρησκεία σε αντίθεση με όλες τις πολιτισμένες χώρες της Ευρώπης, είναι μια χώρα που η επίσημη εκκλησία έχει ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας, είναι μια χώρα που δεν υπάρχει διαχωρισμός Εκκλησίας Κράτους, μια χώρα που υπάρχει πάντα προκατάληψη απέναντι στους άθεους άθρησκους. Θα ήθελα πράγματι η Ενωση των Αθεων αντί να αναλώνεται σε τέτοια event να αναλάβει δράσεις για τα παραπάνω. Από την άλλη όμως από τη δική μου οπτική γωνία το νόημα του event δεν είναι όπως θέλουν να περάσουν οι χριστιανοταλιμπαν να την πουν κάποιοι στους χριστιανούς. Είναι να στηλιτεύσουν την υποκρισία και τα κακώς κείμενα της βαθύτατα συντηρητικής και θρησκόληπτης νεοελληνικής κοινωνίας. Με λάθος τρόπο ίσως.
Δεν "αναλώνεται", κάνοντας μια συνεύρεση για φαγητό κάθε χρόνο. Ένα σωρό αιτήματα έχει κάνει για τον διαχωρισμό κράτους εκκλησίας, μη αναγραφή του θρησκεύματος, δημιουργία αποτεφρωτηριων, αντικατάσταση του μαθήματος των θρησκευτικών κλπ. Το ότι γίνεται τόση φασαρία για τον δείπνο, δείχνει ακριβώς ότι έχει πολύ καλό λόγο για να γίνεται.
Ολα τα άλλα καλώς γίνονται. Ο δείπνος όχι. Είναι γραφικός
Λαμβάνοντας υπόψη το πόσοι ταλιμπανοχριστιανοι εξανιστανται, δεν θα τον έλεγα γραφικό.
Αν τρώμε χοιρινες μπριζόλες απέναντι σε καταυλισμούς μουσουλμάνων παράτυπων μεταναστών η απέναντι σε τζαμι το ραμαζάνι είμαστε ρατσιστές;
Κοίτα γιατί έχει κουράσει το θέμα. Εσεις οι χριστιανοταλιμπάνηδες θεωρείτε εχθρους τους μουσουλμάνους, τους ινδουιστές, τους βουδιστές κτλ κτλ. Θεωρείτε νορμάλ να σουβλίζετε το αρνί αλλά λάθος το ραμαζάνι και να τρώνε αρνί μόνο τότε και όχι χοιρινό. Εμείς οι Αθεοι θεωρούμε λάθος όλες αυτές τις νόρμες. Αλλά εγώ πάλι δεν θέλω να φτάνω σε ακρότητες και να προκαλώ τα αισθήματα κανενός για αυτό και θεωρώ λάθος όλους αυτούς τους φανερούς δείπνους κτλ αν και καταλαβαίνω οτι το νόημα τους είναι να στηλιτεύσουν την υποκρισία της νεοελληνικής κοινωνίας. Γιατί παραπέμπουν σε ένα φανατισμό και σχεδόν "θρησκευτικό" μίσος. Εγώ έγραψα οτι οσο δεν με ενοχλούν δεν τους ενοχλώ και εγώ.
Είμαι ΑΘΏΟΣ με ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΕΣ απόψεις και δεν μισώ καμία θρησκεία
Ο φανερός δείπνος είναι φαινόμενο του ταλιμπανισμού με τον οποίο διεκδικούν τα δίκια τους οι Έλληνες. Μια αδιάφορη εκδήλωση, την κάνουν αφίσα, θεωρώντας ότι πετυχαίνουν κάτι.