klg έγραψε: 13 Απρ 2022, 13:10
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 13 Απρ 2022, 13:01
klg έγραψε: 13 Απρ 2022, 12:37
Δηλαδή άμα έβγαζες 2000 χιλιάρικα το μήνα, δεν θα έμενες μόνος σου επειδή "τι να την κάνουν τη σπιταρόνα δύο άτομα" και επειδή δεν μπορείς να μαγειρέψεις δύο φορές την ημέρα;
Θα έμενα αλλά κάθε μεσημέρι θα έτρωγα στην μάνα μου και επίσης θα πήγαινα εκεί να κοιμηθώ όταν θα είχα τις μαύρες μου . Κοιτάξτε , το ένα παιδί έχει εντελώς διαφορετική σχέση με τους γονείς .
Να σημειώσω ότι ο αείμνηστος παππούς μου , άφησε σε εμένα επιχειρηματική δραστηριότητα και λαμβάνω τον μήνα περίπου πεντακόσια ευρώ , παίρνω δε τα εκατό και τα υπόλοιπα τα παίρνει η μάνα μου επειδή η σύνταξη του πατέρα μου δεν αρκεί . Οπότε εν μέρει συνεισφέρω .
Ναι ρε μαν, ωραία όλα αυτά, αλλά το να μείνεις μόνος σου επι τους ουσίας αναφέρεται στο να πάρεις full control της ζωής. Είσαι υπεύθυνος για τους utility λογαριασμούς σου, τα νοίκια σου, το να έχεις το σπίτι σου σε ένα livable state, κ.λ.π. Δεν νομίζω ότι κανείς υποστηρίζει ότι πρέπει να ξεκόψεις την ύπαρξή σου από τους γονείς σου, προφανώς και άμα θες να φας με τη μάνα σου, θα στη μάνα σου να φας.
Ωραία , αυτά που λες μπορώ να τα κάνω , αλλά δεν θα μπορώ να :
1 ) Αγοράζω ρούχα από κάπου αλλού εκτός από κινέζικα κλπ .
2 ) Βγαίνω για ποτό πάνω από μία/δύο φορές την εβδομάδα .
3 ) Πάω ένα ταξίδι .
4 ) Πηγαινοέρχομαι στην πόλη που σπουδάζω όταν χρειάζεται .
5 ) Συντηρώ το αυτοκίνητο .
Ανέφερα χίλια ευρώ τον μήνα , αλλά δεν είναι στάνταρ . Μπορεί να βγάλω 1200 μπορεί να βγάλω και 700 βάση της φύσης της δουλειάς . Ας πούμε τον Νοέμβριο και τον Ιανούαριο με το ζόρι έφτασα τα 700 . Τι θα γινόταν αν είχα να δίνω τα μισά ;