η λύση δεν είναι η απώλεια κεκτημένων, δεν είναι η οπισθοδρόμηση για χάρη "των αγορών"
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φιλελές Κουλικός "Με 1,5 κιλό κρέας τρώτε 4 άτομα για 2 μέρες"
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Φιλελές Κουλικός "Με 1,5 κιλό κρέας τρώτε 4 άτομα για 2 μέρες"
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ενταξει θα μπορουσε ... αλλα θα μπορουσε και ο νηματοθετης να μην ανεβαζει σε νημα την καθε παπαρια καποιου χρηστη του νετ λες και εγινε κυβερνητικη ανακοινωση ...και μιλαμε στο τουιτερ βλεπεις αθλιες εξυπνακιστικες δημοσιευσειςhellegennes έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:29Οτιδήποτε άλλο από το "μια χαρά την βγάζεις με 25 γραμμάρια πατάτες, 70 γραμμάρια κρέας και 25 γραμμάρια καρότα".nostromos έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:24ενας τυπος με αβαταρ τον Σοιμπλε ειναι ... τι να γραψει δηλαδη μετα απο 10 χρονια λιτοτητας στην Ελλαδα ...? οτι ξαναπαμε για φουντο ...?hellegennes έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:16
Και γιατί δεν έγραψε "κάντε οικονομία"; Επιχειρεί κάποιο νέο είδος ποίησης που χρειάζεται ερμηνευτική ανάλυση;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Πώς;axilmar έγραψε: 12 Απρ 2022, 14:51Αυτη ειναι η αντιμετωπιση, οχι η λυση. Λυση θα ηταν να μπορουμε να συνεχισουμε να κανουμε το Α ή κατι καλυτερο απο το Α.
Διατίμηση στον γύρο;
Αύξηση όλων των μισθών εκτός από εκείνους των εργαζομένων σε γυράδικα + εφοδιαστική αλυσίδα τους;
Να θυμίσω ότι το βασικό πλεονέκτημα του γύρου ήταν να είναι ένας πολύς φθηνός τρόπος να χορτάσεις. Ούτε η ιδιαίτερη ποιότητα ούτε η γεύση ούτε τίποτα. Φθηνό αξιοπρεπές junk food. Αν δεν είναι ούτε φθηνό ούτε αξιοπρεπές δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να το πάρεις.
Κεκτημένο ο γύρος.
Ρε μαλάκες σοβαρά τα λέτε αυτά; Τόσο στο DNA η βοθρίλα;
- Cecily Anne
Εγώ με 1.5 ευρώ δεν τα έχω ψωνίσει ποτέ στη ζωή μου όλα αυτά τα λαχανικάhellegennes έγραψε: 12 Απρ 2022, 14:5516 πιάτα φαγητό (ελάχιστο) με 1,5 κιλό κρέας είναι κάποιος νέου είδους σουρεαλισμός.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Απρ 2022, 16:44 Στο μανάβη θα πω ενάμισι ευρώ λαχανικά;
Μπαχαρικά να βάλω ή ανεβάζουν το κόστος;
Επειδή αυτό το pint Guinness δεν το κατάλαβα να βάλω δύο ποτήρια τσίπουρο από το χωριό;
Το βράσιμο να το κάνω με ρευματοκλοπή;
Στην 4μελή οικογένεια που ταΐζεται για δύο ημέρες θα φάνε όλοι όλες τις ημέρες ή τη μία οι μισοί και την άλλη οι άλλοι μισοί; Γιατί μεσημέρι-βράδυ επί τέσσερα, επί δύο βγαίνει 16 βγαίνει κοντά στα 100 γραμμάρια το άτομο αμαγείρευτο κρέας. Βέβαια, δεν ξέρω τί είναι αυτά τα λαχανικά 1,5 ευρώ.![]()
Χωρίς σαλάτα, ψωμί ή οτιδήποτε άλλο. Αυτά δεν κοστίζουν τίποτα.
Λαχανικά 1,5 ευρώ είναι μισό κιλό πατάτες, 1 κρεμμύδι, 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό, μισό κιλό καρότα. Αν τα πάρεις από την λαϊκή την ώρα που μαζεύουν και ξεφορτώνονται εμπόρευμα.
Μισό κιλό πατάτες / 16 πιάτα είναι 25 γραμμάρια πατάτες το πιάτο. Τα υπόλοιπα περιεχόμενα είναι 70 γραμμάρια κρέας, 25 γραμμάρια καρότα, 1/16ο ενός κρεμμυδιού και δύο φύλλα μαϊντανό.
Αλλά δεν περιμένει κανείς από φανατισμένους γλείφτες πολιτικών να ξέρουν μαθηματικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Ε, ναι. Αφού πρόσθεσα ότι αυτές είναι οι ποσότητες αν πας στην λαϊκή την ώρα που μαζεύουν να φύγουν.Cecily Anne έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:36Εγώ με 1.5 ευρώ δεν τα έχω ψωνίσει ποτέ στη ζωή μου όλα αυτά τα λαχανικάhellegennes έγραψε: 12 Απρ 2022, 14:55 16 πιάτα φαγητό (ελάχιστο) με 1,5 κιλό κρέας είναι κάποιος νέου είδους σουρεαλισμός.
Λαχανικά 1,5 ευρώ είναι μισό κιλό πατάτες, 1 κρεμμύδι, 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό, μισό κιλό καρότα. Αν τα πάρεις από την λαϊκή την ώρα που μαζεύουν και ξεφορτώνονται εμπόρευμα.
Μισό κιλό πατάτες / 16 πιάτα είναι 25 γραμμάρια πατάτες το πιάτο. Τα υπόλοιπα περιεχόμενα είναι 70 γραμμάρια κρέας, 25 γραμμάρια καρότα, 1/16ο ενός κρεμμυδιού και δύο φύλλα μαϊντανό.
Αλλά δεν περιμένει κανείς από φανατισμένους γλείφτες πολιτικών να ξέρουν μαθηματικά.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Τα σαλιγκάρια είναι όντωστ νόστιμα πάντως.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Απρ 2022, 17:30δεν ξερεις ποσο νοστιμες ειναι οι κατσαριδες και τα σαλιγκαρια γιαυτο τα λες αυταΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Απρ 2022, 17:12και παλιά που δεν είχαν ρεύμα στο σπίτι πως έβραζαν το νερό; λύσεις υπάρχουν απλά είστε κακεντρεχείς και παρουσιάζετε όλο προβλήματα για να διαβάλλετε την κυβέρνησή μαςΕμπεδοκλής έγραψε: 11 Απρ 2022, 17:00
Τύπε, όταν το κρέας βράζει χάνει βάρος. Βέβαια, πουθενά δεν αναφέρεται το βράσιμο τους. Οπότε η λύση στο ακριβό ρεύμα και τα ακριβά τρόφημα μάλλον είναι η ωμοφαγία...![]()
![]()
Για τις κατσαρίδες δεν έχω γνώμη.
Καραμελίτσα, λένε τίποτα ή μπα;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Cecily Anne
Ναι, και αν... Έχω πάει στο κλείσιμο και δεν μου έχουν αλλάξει τιμή από το ταμπελάκι. Είναι υποπερίπτωση.hellegennes έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:39Ε, ναι. Αφού πρόσθεσα ότι αυτές είναι οι ποσότητες αν πας στην λαϊκή την ώρα που μαζεύουν να φύγουν.Cecily Anne έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:36Εγώ με 1.5 ευρώ δεν τα έχω ψωνίσει ποτέ στη ζωή μου όλα αυτά τα λαχανικάhellegennes έγραψε: 12 Απρ 2022, 14:55 16 πιάτα φαγητό (ελάχιστο) με 1,5 κιλό κρέας είναι κάποιος νέου είδους σουρεαλισμός.
Αλλά δεν περιμένει κανείς από φανατισμένους γλείφτες πολιτικών να ξέρουν μαθηματικά.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Θυμάσαι τι φορούσες εκείνη τη μέρα;Cecily Anne έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:41Ναι, και αν... Έχω πάει στο κλείσιμο και δεν μου έχουν αλλάξει τιμή από το ταμπελάκι. Είναι υποπερίπτωση.hellegennes έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:39Ε, ναι. Αφού πρόσθεσα ότι αυτές είναι οι ποσότητες αν πας στην λαϊκή την ώρα που μαζεύουν να φύγουν.Cecily Anne έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:36
Εγώ με 1.5 ευρώ δεν τα έχω ψωνίσει ποτέ στη ζωή μου όλα αυτά τα λαχανικά![]()
.
.
- Cecily Anne
Μόνιμα φόρμες σε λαϊκή, σούπερ μάρκετ. Εσύ τι φοράς, στριγκο;sys3x έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:43Θυμάσαι τι φορούσες εκείνη τη μέρα;Cecily Anne έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:41Ναι, και αν... Έχω πάει στο κλείσιμο και δεν μου έχουν αλλάξει τιμή από το ταμπελάκι. Είναι υποπερίπτωση.hellegennes έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:39
Ε, ναι. Αφού πρόσθεσα ότι αυτές είναι οι ποσότητες αν πας στην λαϊκή την ώρα που μαζεύουν να φύγουν.
Εγώ παντού με τα μπούρμπερη πάω και πάντα στο τέλος της λαϊκής με κάνουν καλές τιμούλες, δοκίμασε να κατέβεις με κανένα φόρεμά της προκοπής ή έστω βάλε μια γούνα κάτι.Cecily Anne έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:45Μόνιμα φόρμες σε λαϊκή, σούπερ μάρκετ. Εσύ τι φοράς, στριγκο;sys3x έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:43Θυμάσαι τι φορούσες εκείνη τη μέρα;Cecily Anne έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:41
Ναι, και αν... Έχω πάει στο κλείσιμο και δεν μου έχουν αλλάξει τιμή από το ταμπελάκι. Είναι υποπερίπτωση.
Προφανώς σε περνάνε για κανένα φτωχαδάκι.
.
.
Οκ οκ, δεν πάω στην λαϊκή, αν είναι δυναμόν δηλαδή με όλη αυτή τη πλέμπα.
.
.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
θεωρείς ότι στη παρούσα φάση ο γύρος είναι αυτό που διακυβεύεται;foscilis έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:35Κεκτημένο ο γύρος.
Ρε μαλάκες σοβαρά τα λέτε αυτά; Τόσο στο DNA η βοθρίλα;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Cecily Anne
Ρε ας τα σάπια, κάτι κάνεις... Εικάζω δείχνεις βυζοκωλαράκι.sys3x έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:48Εγώ παντού με τα μπούρμπερη πάω και πάντα στο τέλος της λαϊκής με κάνουν καλές τιμούλες, δοκίμασε να κατέβεις με κανένα φόρεμά της προκοπής ή έστω βάλε μια γούνα κάτι.Cecily Anne έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:45Μόνιμα φόρμες σε λαϊκή, σούπερ μάρκετ. Εσύ τι φοράς, στριγκο;
Προφανώς σε περνάνε για κανένα φτωχαδάκι.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις