Αρα ή ΚΡΑΤΙΚΉ ΕΞΟΥΣΊΑ και το κυρίαρχο πολιτικό κατεστημένο ορίζει το το είναι ελευθερία του λόγου και έκφρασης και το οχι ..gassim έγραψε: 02 Απρ 2022, 11:48Η ελευθερία του λόγου έχει όρια καθορισμένα απο την πολιτεία.EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Απρ 2022, 11:42 Είμαι θεωρητικά με την Ακρίτα εδώ, γιατί απλώς εξασκησε το δικαίωμα της στην ελευθερία λόγου. Αν πιστευει ότι οι ακροατές του Σεφερλη είναι μάλλον κοκορομυαλοι καλώς να το πει. Δε βλέπω κάποια δυσφήμιση. Από την άλλη what goes around comes around και όταν μας έχεις πρήξει το ριπαπα στις μηνύσεις γιατί θιχτηκες κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά σου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεφερλής vs Έλενα Ακρίτα 1-0
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεφερλής vs Έλενα Ακρίτα 1-0
Τα ίδια που λέγανε και μερικοί τύποι εδώ πέρα, για το σκηνικό στα Όσκαρ.Καραμελίτσα έγραψε: 02 Απρ 2022, 16:07Αυτό.alekhine έγραψε: 02 Απρ 2022, 15:25 ξερει κανεις τι ειχε γραψει η ακριτα και της εκανε μηνυση ο σεφερλης?
Την αμαρτία μου θα την πω, με όλον τον σεβασμό στον Κώστα Γεωργουσόπουλο, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θεωρείται μέγας ηθοποιός ο Μάρκος Σεφερλής. Ταλαντούχος ναι, αλλά όταν κάνεις το ταλέντο σου παρκέ για τις παντόφλες της στενομυαλιάς, του ρατσισμού και της κάθε μορφής φοβίας να το βράσω το ταλέντο. Ο κύριος Σεφερλής στις επιθεωρήσεις του – που γράφει ο ίδιος, κι αυτό λέει πολλά – χλευάζει τις γυναίκες, τους γκέι, τους ξένους, τους υπέρβαρους, τους διαφορετικούς. Καθησυχάζει τον θεατή πως είναι ΟΚ να έχει μυαλό κότας, είναι ΟΚ να βρίζει ό,τι δεν καταλαβαίνει, να καταριέται ό,τι τον τρομάζει. Αλλωστε, έτσι γεμίζουν τα Δελφινάρια, με χάδια και γλυκόλογα σ" ένα κοινό που έχει πάντα δίκιο.
Για την ακυρωμένη πλέον συνεργασία του με το Παλλάς να πω ότι έπεσα στα πατώματα, δεν θα το πω. Το Παλλάς μια χαρά φουλ ήταν και είναι, και πέρυσι με τη «Σουσού» και φέτος με τις «Μάγισσες». Δεν είναι να πεις «θα "ρθει ο Σεφερλής να μας σώσει απ" την καταστροφή». Τι τους έπιασε και ρίξαν τον πήχη στα πατώματα, κανείς δεν γνωρίζει.
Η αλήθεια είναι πως οι παραγωγοί Κατσαρίδης και Κεντ δεν έχουν δώσει δικαιώματα στη γειτονιά. Και ευγενείς είναι, και συνεπείς είναι, και πληρώνουν τους εργαζόμενους κανονικά. Ομως, όσο σοβαρό κι αν είναι το γεγονός ότι θα μείνουν 25 άτομα χωρίς δουλειά – και είναι πολύ σοβαρό -, αυτό δεν δικαιώνει μια ανόητη θεατρική επιλογή.
Θα μου πεις, προεξοφλείς χωρίς να βλέπεις την παράσταση. Ε, ναι λοιπόν, προεξοφλώ χωρίς να βλέπω την παράσταση, συγγνώμη κιόλας. Δεν θα τρέχουμε εμείς όπου λαλεί του Λωλοστεφανή, μην και δεν μας πουν κάποιοι αντικειμενικούς. Δηλαδή πέρυσι έπρεπε να δω Πλούταρχο στο «Γοργόνες και μάγκες» για να διαχωρίσω το trash από το θέατρο;
Ακριβώς το «ήθος του trash» θα έφερνε ο Σεφερλής στο Παλλάς και ειλικρινά μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό. Αγαπάμε Παλλάς όχι γιατί είναι η θεατρική κολυμβήθρα του Σιλωάμ, αλλά γιατί οι περισσότεροι έχουμε μνήμες από αυτό. Και μας αρέσει να πηγαίνουμε – αν και μια ριζική ανακαίνιση ποσώς θα το έβλαπτε, να τα λέμε κι αυτά. Ομως όλα έχουν ένα όριο. Εχουν το υποκειμενικό όριο που βάζει ο κάθε θεατής για τον εαυτό του. Κι εδώ ξεπεράστηκε. Και εντελώς μεταξύ μας, πολύ καλά έκανε.
Συνεπώς ραντεβού στα δελφινάδικα, κύριε Σεφερλή».
Θα μας δείξετε επιτέλους έστω κι ένα απόσπασμα, από τι θεωρείται εσείς αστείο και πώς αυτό δεν εμπεριέχει κανένα στοιχείο προσβολής;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εδώ είσαιFeindflug έγραψε: 02 Απρ 2022, 16:20
Θα μας δείξετε επιτέλους έστω κι ένα απόσπασμα, από τι θεωρείται εσείς αστείο και πώς αυτό δεν εμπεριέχει κανένα στοιχείο προσβολής;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 02 Απρ 2022, 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι και αυτό είχε μεγάλη πλάκα....Feindflug έγραψε: 02 Απρ 2022, 16:20
ή μήπως όχι

Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Καραμελίτσα
Εμείς; Ποιοι εμείς;. Εγώ τη βαριέμαι την Ακρίτα και τη χαζιοβιολίστικη ηθικολογία που μεταφέρει.Feindflug έγραψε: 02 Απρ 2022, 16:20Τα ίδια που λέγανε και μερικοί τύποι εδώ πέρα, για το σκηνικό στα Όσκαρ.Καραμελίτσα έγραψε: 02 Απρ 2022, 16:07Αυτό.alekhine έγραψε: 02 Απρ 2022, 15:25 ξερει κανεις τι ειχε γραψει η ακριτα και της εκανε μηνυση ο σεφερλης?
Την αμαρτία μου θα την πω, με όλον τον σεβασμό στον Κώστα Γεωργουσόπουλο, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θεωρείται μέγας ηθοποιός ο Μάρκος Σεφερλής. Ταλαντούχος ναι, αλλά όταν κάνεις το ταλέντο σου παρκέ για τις παντόφλες της στενομυαλιάς, του ρατσισμού και της κάθε μορφής φοβίας να το βράσω το ταλέντο. Ο κύριος Σεφερλής στις επιθεωρήσεις του – που γράφει ο ίδιος, κι αυτό λέει πολλά – χλευάζει τις γυναίκες, τους γκέι, τους ξένους, τους υπέρβαρους, τους διαφορετικούς. Καθησυχάζει τον θεατή πως είναι ΟΚ να έχει μυαλό κότας, είναι ΟΚ να βρίζει ό,τι δεν καταλαβαίνει, να καταριέται ό,τι τον τρομάζει. Αλλωστε, έτσι γεμίζουν τα Δελφινάρια, με χάδια και γλυκόλογα σ" ένα κοινό που έχει πάντα δίκιο.
Για την ακυρωμένη πλέον συνεργασία του με το Παλλάς να πω ότι έπεσα στα πατώματα, δεν θα το πω. Το Παλλάς μια χαρά φουλ ήταν και είναι, και πέρυσι με τη «Σουσού» και φέτος με τις «Μάγισσες». Δεν είναι να πεις «θα "ρθει ο Σεφερλής να μας σώσει απ" την καταστροφή». Τι τους έπιασε και ρίξαν τον πήχη στα πατώματα, κανείς δεν γνωρίζει.
Η αλήθεια είναι πως οι παραγωγοί Κατσαρίδης και Κεντ δεν έχουν δώσει δικαιώματα στη γειτονιά. Και ευγενείς είναι, και συνεπείς είναι, και πληρώνουν τους εργαζόμενους κανονικά. Ομως, όσο σοβαρό κι αν είναι το γεγονός ότι θα μείνουν 25 άτομα χωρίς δουλειά – και είναι πολύ σοβαρό -, αυτό δεν δικαιώνει μια ανόητη θεατρική επιλογή.
Θα μου πεις, προεξοφλείς χωρίς να βλέπεις την παράσταση. Ε, ναι λοιπόν, προεξοφλώ χωρίς να βλέπω την παράσταση, συγγνώμη κιόλας. Δεν θα τρέχουμε εμείς όπου λαλεί του Λωλοστεφανή, μην και δεν μας πουν κάποιοι αντικειμενικούς. Δηλαδή πέρυσι έπρεπε να δω Πλούταρχο στο «Γοργόνες και μάγκες» για να διαχωρίσω το trash από το θέατρο;
Ακριβώς το «ήθος του trash» θα έφερνε ο Σεφερλής στο Παλλάς και ειλικρινά μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό. Αγαπάμε Παλλάς όχι γιατί είναι η θεατρική κολυμβήθρα του Σιλωάμ, αλλά γιατί οι περισσότεροι έχουμε μνήμες από αυτό. Και μας αρέσει να πηγαίνουμε – αν και μια ριζική ανακαίνιση ποσώς θα το έβλαπτε, να τα λέμε κι αυτά. Ομως όλα έχουν ένα όριο. Εχουν το υποκειμενικό όριο που βάζει ο κάθε θεατής για τον εαυτό του. Κι εδώ ξεπεράστηκε. Και εντελώς μεταξύ μας, πολύ καλά έκανε.
Z
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
μαλιστα ωραια ευχαριστωΚαραμελίτσα έγραψε: 02 Απρ 2022, 16:07Αυτό.alekhine έγραψε: 02 Απρ 2022, 15:25 ξερει κανεις τι ειχε γραψει η ακριτα και της εκανε μηνυση ο σεφερλης?
και ο σεφερλης γιατι μηνυσε? για συκοφαντικη δυσφημιση? για προσβολη προσωπικοτητας? για κατι αλλο?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Για τον μπουτζον η δικαιοσύνη, όχι που την καταδίκασε μόνο, αλλά που έκανε δίκη για τις μαλακιες του σεφερλή. Γι αυτό τους πληρώνουμε, να ασχολούνται με την κριτική σε καλλιτέχνες; μονο για να δίνουν αυξησεις στον εαυτό τους ξέρουν τα γίδια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Είναι σαφές το τι είναι και βασικά περιορίζεται μόνο από τους νόμους. Οχι από το εκάστοτε πολιτικό κατεστημένο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Απρ 2022, 16:19Αρα ή ΚΡΑΤΙΚΉ ΕΞΟΥΣΊΑ και το κυρίαρχο πολιτικό κατεστημένο ορίζει το το είναι ελευθερία του λόγου και έκφρασης και το οχι ..gassim έγραψε: 02 Απρ 2022, 11:48Η ελευθερία του λόγου έχει όρια καθορισμένα απο την πολιτεία.EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Απρ 2022, 11:42 Είμαι θεωρητικά με την Ακρίτα εδώ, γιατί απλώς εξασκησε το δικαίωμα της στην ελευθερία λόγου. Αν πιστευει ότι οι ακροατές του Σεφερλη είναι μάλλον κοκορομυαλοι καλώς να το πει. Δε βλέπω κάποια δυσφήμιση. Από την άλλη what goes around comes around και όταν μας έχεις πρήξει το ριπαπα στις μηνύσεις γιατί θιχτηκες κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά σου
![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Ο Σεφερλής, είναι συμπαθητικός. Είτε σ'αρέσει το χιούμορ του είτε όχι. Προσωπικά, μπορώ να το δώ μόνο μαστουρωμένος, πιωμένος, η άυπνος 30 ώρες.
Η Ακρίτα δεν προσφέρει τίποτα.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Εδώ βέβαια λέμε για τη δικαστική τους διαμάχη.έργο_μακέτο έγραψε: 02 Απρ 2022, 16:53 Ο Σεφερλής, είναι συμπαθητικός. Είτε σ'αρέσει το χιούμορ του είτε όχι. Προσωπικά, μπορώ να το δώ μόνο μαστουρωμένος, πιωμένος, η άυπνος 30 ώρες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Καλό ε?
Όταν έδωσε απάντηση - ξέσπασμα η μητέρα του Μάρκου Σεφελη για το ''trash - σκουπίδι'' της κ.Ακρίτα
Το παιδί μου κυρία Ακρίτα δεν είναι σκουπίδι.Ούτε σκουπίδια είναι ο κόσμος που τον ακολουθεί.
https://www.protothema.gr/life-style/Go ... -skoupidi/

Η κυρία Χαρίκλεια Σεφερλή μίλησε και ξέσπασε εναντίον της Έλενας Ακρίτα τονίζοντας κυρίως ό,τι ο γιος της πάλεψε μόνος τους και χωρίς πλάτες για να τα καταφέρει.

«Το παιδί μου κυρία Ακρίτα δεν είναι σκουπίδι.
Τον γιο μου τον αγαπάει όλος ο κόσμος και τον ακολουθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το τι λέει η κυρία αυτή να τα πει στον εαυτό της.
Ούτε σκουπίδι είναι το παιδί μου, ούτε σκουπίδια είναι ο κόσμος που τον ακολουθεί.
Ο Μάρκος ξεκίνησε ολομόναχος αυτό το ταξίδι και ανέβηκε εκεί που ανέβηκε. Πήγαινε σε μια ιδιωτική σχολή που δεν του άρεσε και έρχεται μια μέρα και μου λέει “Μαμά θα πάω στη δραματική σχολή”. Εγώ του έδωσα την ευχή μου. Το παιδί μου έχει φτύσει αίμα για να κάνει το όνομα Σεφερλής και να τον αγαπήσει ο κόσμος…

Εμείς ήμασταν μια φτωχή οικογένεια. Εγώ με τον άντρα μου είχαμε βυτίο και πουλούσαμε νερό στο Λουτράκι. Δουλεύαμε από τις πέντε το πρωί ως τα μεσάνυχτα. Και ο Μάρκος εκεί, μαζί μας. Όταν είδα το παιδί μου να κλαίει, έκλαιγα κι εγώ μαζί.

Γιατί ο Μάρκος μου είναι και πανέξυπνος και ταλαντούχος και φιλάνθρωπος. Τι άλλο να ζητήσει μια μάνα από τον Θεό για το παιδί της; Η Ακρίτα βγήκε με τις “πλάτες” της μάνας της και του πατέρα της. Ο Μάρκος δεν είχε τέτοιες “πλάτες”

Το παιδί μου κυρία Ακρίτα δεν είναι σκουπίδι.Ούτε σκουπίδια είναι ο κόσμος που τον ακολουθεί.
https://www.protothema.gr/life-style/Go ... -skoupidi/

Η κυρία Χαρίκλεια Σεφερλή μίλησε και ξέσπασε εναντίον της Έλενας Ακρίτα τονίζοντας κυρίως ό,τι ο γιος της πάλεψε μόνος τους και χωρίς πλάτες για να τα καταφέρει.

«Το παιδί μου κυρία Ακρίτα δεν είναι σκουπίδι.
Τον γιο μου τον αγαπάει όλος ο κόσμος και τον ακολουθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το τι λέει η κυρία αυτή να τα πει στον εαυτό της.
Ούτε σκουπίδι είναι το παιδί μου, ούτε σκουπίδια είναι ο κόσμος που τον ακολουθεί.
Ο Μάρκος ξεκίνησε ολομόναχος αυτό το ταξίδι και ανέβηκε εκεί που ανέβηκε. Πήγαινε σε μια ιδιωτική σχολή που δεν του άρεσε και έρχεται μια μέρα και μου λέει “Μαμά θα πάω στη δραματική σχολή”. Εγώ του έδωσα την ευχή μου. Το παιδί μου έχει φτύσει αίμα για να κάνει το όνομα Σεφερλής και να τον αγαπήσει ο κόσμος…

Εμείς ήμασταν μια φτωχή οικογένεια. Εγώ με τον άντρα μου είχαμε βυτίο και πουλούσαμε νερό στο Λουτράκι. Δουλεύαμε από τις πέντε το πρωί ως τα μεσάνυχτα. Και ο Μάρκος εκεί, μαζί μας. Όταν είδα το παιδί μου να κλαίει, έκλαιγα κι εγώ μαζί.

Γιατί ο Μάρκος μου είναι και πανέξυπνος και ταλαντούχος και φιλάνθρωπος. Τι άλλο να ζητήσει μια μάνα από τον Θεό για το παιδί της; Η Ακρίτα βγήκε με τις “πλάτες” της μάνας της και του πατέρα της. Ο Μάρκος δεν είχε τέτοιες “πλάτες”

Spoiler
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Δηλαδή αν πεις πως ο Οδυσσέας καμπούρης η ο Μενιος φουρθιωτης κάνουν τρας εκπομπες, σημαίνει πως τους λες τους ίδιους σκουπίδια, σου κάνουν μήνυση και κερδίζουν. Εντελώς τρας δικαιοσύνη.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Θα μου πεις, προεξοφλείς χωρίς να βλέπεις την παράσταση. Ε, ναι λοιπόν, προεξοφλώ χωρίς να βλέπω την παράσταση, συγγνώμη κιόλας. Δεν θα τρέχουμε εμείς όπου λαλεί του Λωλοστεφανή, μην και δεν μας πουν κάποιοι αντικειμενικούς. Δηλαδή πέρυσι έπρεπε να δω Πλούταρχο στο «Γοργόνες και μάγκες» για να διαχωρίσω το trash από το θέατρο;alekhine έγραψε: 02 Απρ 2022, 15:25 ξερει κανεις τι ειχε γραψει η ακριτα και της εκανε μηνυση ο σεφερλης?
Eδώ δεν ξέρει το φεγγαροπαρμένο σούργελο ΤΙ ακριβώς είπε ο Σεφερλής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το να προσβληθούν οι δικαιωματιστές από ένα οποιοδήποτε καλό αστείο, είναι τόσο εύκολο γι' αυτούς, όσο το να πιουν ένα ποτήρι νερό.Feindflug έγραψε: 02 Απρ 2022, 16:20
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 294 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-