!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Gherschaagk έγραψε: 23 Μαρ 2022, 15:47 Κομπλεξικοί.
Λογικό, αφού ήταν σαν τα τσίτος γαριδάκια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Τα τελευταία χρόνια μενω στην Κρήτη, επαρχία.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Cecily Anne έγραψε: 23 Μαρ 2022, 15:48
Gherschaagk έγραψε: 23 Μαρ 2022, 15:47 Κομπλεξικοί.
Λογικό, αφού ήταν σαν τα τσίτος γαριδάκια.
Σε τέτοια μεγέθη κυμαίνονται. Τι περιμένεις;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Cavaliere έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:24
Αγις έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:08 Εδω σας θελω Αντρακλες
Γραψτε τις εμπυριες σας απο τις πολυμηνες βασανιστικες προετοιμασιες - το σπασιμο αρχιδιων - τις συγκρουσεις μεταξυ εμπλεκομενων οικογενειων - το ψυχοφθορο κοστος + το χρηματικο - τον δημοσιο εξευτελισμο - το γλεντι με τα μαχαιροπηρουνα να χτυπανε μανιωδως στα πιατα σαν ταμ ταμ καννιβαλων και .... και ....και ............ ακομα και για την βιντεοσκοπιση - φωτογραφιση που συρθηκατε την '' επομενη ημερα'' - αβουλοι κ συρομενοι σαν λοβοτομημενοι - ευνουχισμενοι
Ξεραστε τα ολα να λυτρωθειτε - ξεσπαστε
Στον γάμο μου ήμουν εγώ, η νύφη, ο δήμαρχος, οι δύο κουμπάροι, και τρεις καλεσμένοι. Εννοείται πως καραμπαμπίσιος γάμος με μένα δεν μπορεί να υπαρχει, αν καμιά μου έφερνε σόγια και ήθελε να χορεύει το γυφταριό και να ιδρώνουν οι θείτσες και να μεθοκοπούν οι λαδέμποροι, θα τις έριχνα πυρηνικά. Χώρια που μια τέτοια γυναίκα ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕΣ.
Ρε τύπε, αυτό που έκανες δεν είναι γάμος, μάζωξη για να παίξετε χαρτιά ήταν.

Άιντε από 'κει που μου γίνατε όλοι Ευρωπαίοι και δεν θέλετε γλέντια και θείους στους γάμους. Όταν σας χαρτζιλίκωναν για να παίξετε ηλεκτρονικά ήταν καλά. Όταν φεύγατε από το χωριό με γεμάτο πορτ μπαγκάζ από ζαρζαβατικά, κρέατα κι αυγά, σας καλάρεσε. Όταν τους λέγατε τα κάλαντα και έπεφτε ρευστό, δεν τ' αρνηθήκατε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Cecily Anne έγραψε: 23 Μαρ 2022, 15:44 Λοιπόν, έχω πάει σε γάμο ελληνοιαπωνικό.
Πρώτα έγινε η βάφτιση του Ιάπωνα, στον οποίο δώσανε ένα γελοίο ελληνικό όνομα, τύπου Ευλάμπιος, που δεν το αναφέρω, αλλά καταλαβαίνετε. Έβλεπες τον φουτζίτσου να τον φωνάζουν Ευλάμπιο και σου σηκωνόταν η τρίχα. Ακολουθεί ο γάμος, ο οποίος είχε μετάφραση της λειτουργίας στα Ιαπωνικά λάιβ, για να καταλαβαίνουν οι φουτζίτσηδοι. Πάμε στο τραπέζι. Είμαι σε ένα τραπέζι με άλλες 5 μουνάρες και 3 θεογκόμενους, μιλάμε δεν ξέρω πού βρέθηκαν τόσοι και τόσες μαζεμένες/οι, αφού μου είχε ανοίξει η μασέλα από το θαυμασμό και στα δύο φύλα. Στο διπλανό τραπέζι ήταν οι φίλοι του φουτζίτσου, φουτζίτσηδοι κι αυτοί, οι οποίοι ήταν πιο άσχημοι και από την ασχήμια την ίδια, πλας κοντοί ίσα με ένα μέτρο και ένα μίλκο και όλη τη διάρκεια του γάμου, σχολίαζαν το τραπέζι μας. Η δε διπλανή μου που μίλαγε ιαπωνικά μου έλεγε ότι σχολιάζουν ότι είμαστε άσχημοι κι εμείς και η νύφη. Λολζ Για τα μάτια του κόσμου να σας πω ότι η νύφη είναι 1.75 μελαχρινή με μπλε μάτια.
Δεν μας λέει κάτι αυτό, τύπισσα.

Με το ζόρι όλοι να αποδείξετε ότι είστε υπεργκόμενοι/ες, χωρίς να βάλετε φωτογραφία, απλά περιγράφοντας σκηνικά και φάσεις.

Δεν με πείθεις. Πιστεύω τους Τζαπανότυπους.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

για οποιον αντεξει να το δει

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

vatraxos έγραψε: 23 Μαρ 2022, 13:25
Αγις έγραψε: 23 Μαρ 2022, 13:23
vatraxos έγραψε: 23 Μαρ 2022, 13:20

Ναι αλλά εγώ διάλεξα τη νύφη
τιμητικη η παραδοχη

δεν σου τοχα παντως να υποκυψεις στην παραδοσιοκρατια
Κατά βάθος εμείς οι κοθμοθνιστές είμαστε βαθιά συντηρητικοί τύποι.
Τρουθ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Πρώτα έγινε η βάφτιση του Ιάπωνα, στον οποίο δώσανε ένα γελοίο ελληνικό όνομα, τύπου Ευλάμπιος, που δεν το αναφέρω, αλλά καταλαβαίνετε. Έβλεπες τον φουτζίτσου να τον φωνάζουν Ευλάμπιο και σου σηκωνόταν η τρίχα. Ακολουθεί ο γάμος, ο οποίος είχε μετάφραση της λειτουργίας στα Ιαπωνικά λάιβ, για να καταλαβαίνουν οι φουτζίτσηδοι. Πάμε στο τραπέζι. Είμαι σε ένα τραπέζι με άλλες 5 μουνάρες και 3 θεογκόμενους, μιλάμε δεν ξέρω πού βρέθηκαν τόσοι και τόσες μαζεμένες/οι, αφού μου είχε ανοίξει η μασέλα από το θαυμασμό και στα δύο φύλα. Στο διπλανό τραπέζι ήταν οι φίλοι του φουτζίτσου, φουτζίτσηδοι κι αυτοί, οι οποίοι ήταν πιο άσχημοι και από την ασχήμια την ίδια, πλας κοντοί ίσα με ένα μέτρο και ένα μίλκο και όλη τη διάρκεια του γάμου, σχολίαζαν το τραπέζι μας. Η δε διπλανή μου που μίλαγε ιαπωνικά μου έλεγε ότι σχολιάζουν ότι είμαστε άσχημοι κι εμείς και η νύφη. Λολζ Για τα μάτια του κόσμου να σας πω ότι η νύφη είναι 1.75 μελαχρινή με μπλε μάτια.
άμα είχατε όλοι κωλαράκι στο πηγούνι δεν τους αδικώ.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Ερμής έγραψε: 23 Μαρ 2022, 15:19
foscilis έγραψε: 23 Μαρ 2022, 15:17
Ερμής έγραψε: 23 Μαρ 2022, 15:09 Για πες, καρπαθιος ο γάμος;
Όχι, το νησί που ο Νίκο γνώρισε τη Ναζλί.
Καρπαθος - Σύμη - Κάσος ειναι το ίδιο. Και αρκετοί στη Ρόδο.
Απο Κάρπαθο είναι όλα αυτά τα συντηρητικά.
Βγαζουν όμως μναρες :romance-hearteyes:
Αν εξαιρέσεις το μουστάκι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

κοιταζω βινδεο απο προετοιμασιες - γαμους - γλεντια - μιλαμε για υπερπαραγωγες καραμπαμπισμου - ανεξαντλητο υλικο για το μουσειο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Μου άρεσαν οι γάμοι που πήγαινα μικρή, στα χωριά. Τότε πηγαίναμε παντού όπου μπορούσαμε και μας είχαν καλεσμένους βέβαια, γάμους, βαφτίσια, κηδείες, λόγω του φαγητού (εμείς τα παιδιά λόγω του φαγητού, όχι οι μεγάλοι εννοείται). Παρόλο που τότε ήταν πιο φτωχικά όλα, δεν έχω ξαναφάει νοστιμότερα φαγητά, ακόμη και κόλλυβα.
Θυμάμαι εικόνες από όμορφες νύφες και γαμπρούς, την ωραία του γάμου με το κόκκινο φόρεμα, χωριά και εκκλησίες. Επίσης πηγαίναμε και στα προικιά της νύφης.
Άβαταρ μέλους
TOR
Phorum.gr user: TOR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από TOR »

Εκτός από μουνάρα είσαι και μετριόφρων ε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TOR την 23 Μαρ 2022, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Θέλω να πάω σε ένα γάμο και να κάνω τέτοια...

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

sys3x έγραψε: 23 Μαρ 2022, 16:15
vatraxos έγραψε: 23 Μαρ 2022, 13:25
Αγις έγραψε: 23 Μαρ 2022, 13:23

τιμητικη η παραδοχη

δεν σου τοχα παντως να υποκυψεις στην παραδοσιοκρατια
Κατά βάθος εμείς οι κοθμοθνιστές είμαστε βαθιά συντηρητικοί τύποι.
Τρουθ.
εσύ κοθμοθνιστής; #χαλασοκοσμος
Άβαταρ μέλους
Feindflug

TOR έγραψε: 23 Μαρ 2022, 16:51

Εκτός από μουνάρα είσαι και μετριόφρων ε;
Τύπε, μιλάμε ότι το μέρος είναι σαν Καλιφορνέζικη σειρά σε φόρουμ.
Dein Herz, meine Gier
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”