!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τεραστιος Κυριακος.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Re: Τεραστιος Κυριακος.
Molotov έπρεπε να φάνε τα νατοϊκά γουρούνια.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- Hector Buas
Πόσο "τελειωμένος", πόσο ανόητος, πρέπει να είναι κάποιος για να κάνει κάτι τέτοιο?
Και να το μαγνητοσκοπήσει και να καμαρώνει κι από πάνω?
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Δεν θα το έκανε το ΠΑΜΕ.
Εγώ πάντως θα ήμουν υπέρ.
Εγώ πάντως θα ήμουν υπέρ.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- Golden Age
Ένα δημοσιογραφικό μέσο λέει ότι ήτανε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.
Την καταγραφή επίσης την κάνει η κάμερα του 902.gr
Και στο πριν λίγο καιρό είχε υπάρξει αναφορά απο δημοσιογραφικό μέσο για επίθεση με το μπογιές σε καναδικό πλοίο απο μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.
Δεν θυμάμαι να διέψευσαν κάτι απο τα δύο το ΚΚΕ και η ΚΝΕ.
Απο την άλλη κάποιος απο τους δράστες φορά κουκούλα, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με φερόμενα λεχθέντα του Τσε Γκεβάρα

- Παλαιοελλαδίτης
Εννοείς το ανώνυμο τρολ του βοθροτουίτερ; Συμφωνώ.
talaipwros έγραψε: 18 Μαρ 2022, 18:48 https://mobile.twitter.com/ua_parliamen ... wsrc%5Etfw
Εντάξει, μπορεί το Ουκρανικό κοινοβούλιο να χαιρετίζει Κυριάκο, αλλα ο Μαδουραιος κυριε;;;
Να το δώσει απευθείας ανάθεση στη Λάμδα όμως, να τηρούμε και τα πατροπαράδοτα ε.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Να τους γράφανε "Ζ" πάνω.Golden Age έγραψε: 30 Μαρ 2022, 17:59 Όση διπλωμματία και να ασκήσεις, όταν αφήνεις κομμουνιστές να πετούν μπογιές ανενόχλητοι σε ξένα στρατιωτικά οχήματα και μάλιστα εν μέσω ΝΑΤΟϊκών ασκήσεων, μην περιμένεις να σε πάρουν στα σοβαρά στο εξωτερικό
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Golden Age
Διεθνής διασυρμός της χώρας λέγεται αυτό που γίνεται και η κυβέρνηση το επιτρέπει.Kauldron έγραψε: 30 Μαρ 2022, 19:33Να τους γράφανε "Ζ" πάνω.Golden Age έγραψε: 30 Μαρ 2022, 17:59 Όση διπλωμματία και να ασκήσεις, όταν αφήνεις κομμουνιστές να πετούν μπογιές ανενόχλητοι σε ξένα στρατιωτικά οχήματα και μάλιστα εν μέσω ΝΑΤΟϊκών ασκήσεων, μην περιμένεις να σε πάρουν στα σοβαρά στο εξωτερικό
![]()
![]()
![]()
Χαρακτηριστικό φαινόμενο της Μεταπολίτευσης κατα τ' άλλα. Μετά όμως μη λέμε γιατί τρώμε φάπες στο εξωτερικό...
Φάπες τρώμε και θα τρώμε, γιατί είμαστε δεδομένοι.Golden Age έγραψε: 30 Μαρ 2022, 19:34Διεθνής διασυρμός της χώρας λέγεται αυτό που γίνεται και η κυβέρνηση το επιτρέπει.Kauldron έγραψε: 30 Μαρ 2022, 19:33Να τους γράφανε "Ζ" πάνω.Golden Age έγραψε: 30 Μαρ 2022, 17:59 Όση διπλωμματία και να ασκήσεις, όταν αφήνεις κομμουνιστές να πετούν μπογιές ανενόχλητοι σε ξένα στρατιωτικά οχήματα και μάλιστα εν μέσω ΝΑΤΟϊκών ασκήσεων, μην περιμένεις να σε πάρουν στα σοβαρά στο εξωτερικό
![]()
![]()
![]()
Χαρακτηριστικό φαινόμενο της Μεταπολίτευσης κατα τ' άλλα. Μετά όμως μη λέμε γιατί τρώμε φάπες στο εξωτερικό...
Στην Τουρκία να δείς τί έχουν κάνει σε Αμερικανικό ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
Και δε μιλάνε τ' Αμερικανάκια.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Golden Age
Φάπες τρώμε γιατί βγάζουμε διττή εικόνα εξαιτίας εσωτερικών πολιτικών ανωμαλιών.Kauldron έγραψε: 30 Μαρ 2022, 19:35Φάπες τρώμε και θα τρώμε, γιατί είμαστε δεδομένοι.Golden Age έγραψε: 30 Μαρ 2022, 19:34Διεθνής διασυρμός της χώρας λέγεται αυτό που γίνεται και η κυβέρνηση το επιτρέπει.
Οχι.Golden Age έγραψε: 30 Μαρ 2022, 19:36Φάπες τρώμε γιατί βγάζουμε διττή εικόνα εξαιτίας εσωτερικών πολιτικών ανωμαλιών.Kauldron έγραψε: 30 Μαρ 2022, 19:35Φάπες τρώμε και θα τρώμε, γιατί είμαστε δεδομένοι.Golden Age έγραψε: 30 Μαρ 2022, 19:34
Διεθνής διασυρμός της χώρας λέγεται αυτό που γίνεται και η κυβέρνηση το επιτρέπει.
Φάπες τρώμε γιατί είμαστε δεδομένο, και γιατί οι "εθνικιστές" μας, είναι τυροπιτάκηδες.
Στη Τουρκία έχουν δεχτεί επιθέσεις μέχρι και στρατιώτες των Αμερικάνων, και είναι όλα καλά:
Αυτό το κάνανε οι Τούρκοι προκειμένου να "ανταποδώσουν" το περιστατικό στο οποίο είχαν συλλάβει οι Αμερικάνοι δικούς τους στρατιώτες, και τους βάλανε τσουβάλια στο κεφάλι (το 2003 νομίζω).
Άντε να κάνει κάτι ανάλογο κανένας Έλληνας "εθνικιστής". Θα του δώσει 2 δολλάρια ο Αμερικάνος να πάει να πάρει τυρόπιτα, και θα τραγουδάει ο εθνίκης τον ύμνο των ΗΠΑ κρατώντας τη καρδιά του.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
τι θέλεις εσυ να προβούν οι έλληνες εθνικιστές σε έκνομες ενέργειες; μερικοί είναι φυλακή με στημένο δικαστήριο, μου θυμίζεις τους δειλούς έλληνες που λέγανε οι χρυσαυγίτες να χτυπήσουν "κακο'υς" πολιτικούς στην βουλή , πολιτικούς που μέχρι χθες αλλα και σήμερα τους ψηφίζουνε (με παρένθεση την ψήφο σε χα)
ούτε στα δικαστήρια εμφανιζόντουσαν αυτοί όταν τραβολογούσανε τους χα με στημένο δικαστήριο
ούτε στα δικαστήρια εμφανιζόντουσαν αυτοί όταν τραβολογούσανε τους χα με στημένο δικαστήριο
- Golden Age
Όταν είχαν γίνει αυτά στην Τουρκία, δεν υπήρχε κίνδυνος πολέμου για το ΝΑΤΟ.Kauldron έγραψε: 30 Μαρ 2022, 19:42Οχι.Golden Age έγραψε: 30 Μαρ 2022, 19:36Φάπες τρώμε γιατί βγάζουμε διττή εικόνα εξαιτίας εσωτερικών πολιτικών ανωμαλιών.
Φάπες τρώμε γιατί είμαστε δεδομένο, και γιατί οι "εθνικιστές" μας, είναι τυροπιτάκηδες.
Στη Τουρκία έχουν δεχτεί επιθέσεις μέχρι και στρατιώτες των Αμερικάνων, και είναι όλα καλά:
Αυτό το κάνανε οι Τούρκοι προκειμένου να "ανταποδώσουν" το περιστατικό στο οποίο είχαν συλλάβει οι Αμερικάνοι δικούς τους στρατιώτες, και τους βάλανε τσουβάλια στο κεφάλι (το 2003 νομίζω).
Άντε να κάνει κάτι ανάλογο κανένας Έλληνας "εθνικιστής". Θα του δώσει 2 δολλάρια ο Αμερικάνος να πάει να πάρει τυρόπιτα, και θα τραγουδάει ο εθνίκης τον ύμνο των ΗΠΑ κρατώντας τη καρδιά του.
Πέταξε μια (αντιγραμμένη) αρλούμπα ο Έθνι και την υιοθέτησες. Ποιοι είναι "τυροπιτάκηδες", αυτοί που ψήφιζες; Με ποιο αιτιολογικό τους χαρακτηρίζεις έτσι;
Golden Age έγραψε: 30 Μαρ 2022, 20:16Όταν είχαν γίνει αυτά στην Τουρκία, δεν υπήρχε κίνδυνος πολέμου για το ΝΑΤΟ.Kauldron έγραψε: 30 Μαρ 2022, 19:42Οχι.Golden Age έγραψε: 30 Μαρ 2022, 19:36
Φάπες τρώμε γιατί βγάζουμε διττή εικόνα εξαιτίας εσωτερικών πολιτικών ανωμαλιών.
Πέταξε μια (αντιγραμμένη) αρλούμπα ο Έθνι και την υιοθέτησες. Ποιοι είναι "τυροπιτάκηδες", αυτοί που ψήφιζες; Με ποιο αιτιολογικό τους χαρακτηρίζεις έτσι;
Πάντα μια δικαιολογία έχεις.Όταν είχαν γίνει αυτά στην Τουρκία, δεν υπήρχε κίνδυνος πολέμου για το ΝΑΤΟ.
Που δεν ισχύει. Μιλάμε για κάτι που το κρατάνε οι Τούρκοι από το 2003, και το περιστατικό στο βίντεο έγινε το 14.
Λές τώρα να τους έχει περάσει?
Τί σημασία έχει αν υπήρχε κίνδυνος πολέμου για το ΝΑΤΟ? Λές να τους νοιάζει αυτούς?
Ρωσικό αεροπλάνο πέρασε απ' το τουρκικό FIR (ααπό Συρία ερχόμενο), ΝΑΤΟικά δεν πέρασαν. Αυτό από μόνο του λέει κάτι.
Με γνώμονα το πόσο εύκολα το γυρνάνε το τιμόνι προς νουδούλα.Πέταξε μια (αντιγραμμένη) αρλούμπα ο Έθνι και την υιοθέτησες. Ποιοι είναι "τυροπιτάκηδες", αυτοί που ψήφιζες; Με ποιο αιτιολογικό τους χαρακτηρίζεις έτσι;
Αλλά βέβαια απ' τη μια μεριά ο κυρ-Νίκος που τους άφησε ξεκρέμαστους, και που δε νοιάστηκε ούτε καν για τα δυο παιδιά που σκοτώθηκαν, απ' την άλλη οι ακόλουθοι που τρέχανε να δηλώσουν "εγώ πασοκ ήμουνα" και άλλοι που τρέξανε προς νουδού (πού πήγανε οι ψήφοι της ΧΑ? Δε πήγαν όλοι Βελόπουλο) και Φαηλοτζημερομπογδάνους.
Κατά τον αρχηγό και οι οπαδοί.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Golden Age
Στην παροσα συγκυρία υπάρχει ο φόβος πολέμου ΝΑΤΟ - Ρωσίας. Τότε δεν υπήρχε τέτοιος φόβος. Χαοτική διαφορά, δεν νομίζεις;Kauldron έγραψε: 30 Μαρ 2022, 21:08Golden Age έγραψε: 30 Μαρ 2022, 20:16Όταν είχαν γίνει αυτά στην Τουρκία, δεν υπήρχε κίνδυνος πολέμου για το ΝΑΤΟ.Kauldron έγραψε: 30 Μαρ 2022, 19:42
Οχι.
Πέταξε μια (αντιγραμμένη) αρλούμπα ο Έθνι και την υιοθέτησες. Ποιοι είναι "τυροπιτάκηδες", αυτοί που ψήφιζες; Με ποιο αιτιολογικό τους χαρακτηρίζεις έτσι;Πάντα μια δικαιολογία έχεις.Όταν είχαν γίνει αυτά στην Τουρκία, δεν υπήρχε κίνδυνος πολέμου για το ΝΑΤΟ.
Που δεν ισχύει. Μιλάμε για κάτι που το κρατάνε οι Τούρκοι από το 2003, και το περιστατικό στο βίντεο έγινε το 14.
Λές τώρα να τους έχει περάσει?
Τί σημασία έχει αν υπήρχε κίνδυνος πολέμου για το ΝΑΤΟ? Λές να τους νοιάζει αυτούς?
Ρωσικό αεροπλάνο πέρασε απ' το τουρκικό FIR (ααπό Συρία ερχόμενο), ΝΑΤΟικά δεν πέρασαν. Αυτό από μόνο του λέει κάτι.
Με γνώμονα το πόσο εύκολα το γυρνάνε το τιμόνι προς νουδούλα.Πέταξε μια (αντιγραμμένη) αρλούμπα ο Έθνι και την υιοθέτησες. Ποιοι είναι "τυροπιτάκηδες", αυτοί που ψήφιζες; Με ποιο αιτιολογικό τους χαρακτηρίζεις έτσι;
Αλλά βέβαια απ' τη μια μεριά ο κυρ-Νίκος που τους άφησε ξεκρέμαστους, και που δε νοιάστηκε ούτε καν για τα δυο παιδιά που σκοτώθηκαν, απ' την άλλη οι ακόλουθοι που τρέχανε να δηλώσουν "εγώ πασοκ ήμουνα" και άλλοι που τρέξανε προς νουδού (πού πήγανε οι ψήφοι της ΧΑ? Δε πήγαν όλοι Βελόπουλο) και Φαηλοτζημερομπογδάνους.
Κατά τον αρχηγό και οι οπαδοί.
Βλέπεις παντού ΝΔ.Τα περί ξεκρέμαστων είναι αρλούμπες. Κι απο που κι ως που "δεν νοιάστηκε για τα παιδιά που δοκλοφονήθηκαν"; Ναι υπήρξαν διάφορα φαινόμενα στη διάλυση, αλλά εσύ αυτό το χώρο ψήφισες. Και τί σχέση έχει το που πήγαν οι ψηφοφόροι με τα περι "τυρόπιτας";
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 1032 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
-
- 57 Απαντήσεις