!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντιρωσική παράνοια.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: Αντιρωσική παράνοια.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Cavaliere έγραψε: 03 Μαρ 2022, 13:22 Εδώ που είμαι έχει ξεσπάσει μια υστερία. Πετάνε μπογιές σε ρωσικά μπακάλικα, κάνουν μπούλινγκ σε Ρώσους, ζητάνε από κάθε Ρώσο να κάνει δήλωση απόταξης του Πούτιν για να μην τον διώξουν, και άλλα. Στη γειτονιά μου ζει μια αξιοπρεπέστατη οικογένεια και μάλιστα τα παιδιά μας κάνουν και παρέα. Η γυναίκα είναι Ρωσίδα, και ο άντρας Καζάχος. Τους έχουν απομονώσει οι γείτονες και δεν τους μιλάνε. Στη δουλειά συνάντησα έναν άνθρωπο με έντονη ανατολικη προφορά, και τον ρώτησα ευγενικά από πού είναι. Μου λέει, Δεν είμαι Ρώσος απολογητικά και φοβισμένα, από το Καζακστάν είμαι. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα.
ENnoeitai
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Για ευνοητους λογους το μυαλο του μεσου ελληνα το εχουνε γεμισει απο γεννησιμιου του με απιθανα σκατα αντιδυτικης προπαγανδας.
Μια κοινωνια με πλειοψηφια αντιδυτικων πανηλιθιων. Ευτυχως εφυγα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Cavaliere έγραψε: 03 Μαρ 2022, 13:22 Εδώ που είμαι έχει ξεσπάσει μια υστερία. Πετάνε μπογιές σε ρωσικά μπακάλικα, κάνουν μπούλινγκ σε Ρώσους, ζητάνε από κάθε Ρώσο να κάνει δήλωση απόταξης του Πούτιν για να μην τον διώξουν, και άλλα. Στη γειτονιά μου ζει μια αξιοπρεπέστατη οικογένεια και μάλιστα τα παιδιά μας κάνουν και παρέα. Η γυναίκα είναι Ρωσίδα, και ο άντρας Καζάχος. Τους έχουν απομονώσει οι γείτονες και δεν τους μιλάνε. Στη δουλειά συνάντησα έναν άνθρωπο με έντονη ανατολικη προφορά, και τον ρώτησα ευγενικά από πού είναι. Μου λέει, Δεν είμαι Ρώσος απολογητικά και φοβισμένα, από το Καζακστάν είμαι. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα.
Αυτά τα πράγματα είναι επακόλουθα της πόλωσης από την Δύση εναντίον ΟΛΩΝ των Ρώσων.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Κοίτα όπως το κάπνισμα είναι για πρωτόγονους ανθρώπους έτσι και οι πόλεμοι.
Αν πας σε μια χώρα και δεις όλους να καπνίζουν να τρώνε κρέατα πολλά να είναι παχύσαρκοι στο μυαλό σου θα λειτουργήσει κάτι αρνητικό.
Το ίδιο όταν σε μια χώρα κάθε και τρείς και λίγο κάνει πολέμους.
Δεν γίνεται τόσα εκατομμύρια Ρώσοι να ανέχονται ένα δικτάτορα 22 χρόνια και κάθε τρείς και λίγο να κάνουν πολέμους είναι πρωτόγονοι έτσι πρέπει να τους φερθούμε μπας και ξυπνήσουν.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

Οι ρωσικοί πληθυσμοί της Ευρώπης είναι εξαιρετικά πιστοί και καλοί οικογενειάρχες.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Niki έγραψε: 03 Μαρ 2022, 19:48
Κοίτα όπως το κάπνισμα είναι για πρωτόγονους ανθρώπους έτσι και οι πόλεμοι.
Αν πας σε μια χώρα και δεις όλους να καπνίζουν να τρώνε κρέατα πολλά να είναι παχύσαρκοι στο μυαλό σου θα λειτουργήσει κάτι αρνητικό.
Δεν γίνεται τόσα εκατομμύρια Ρώσοι να ανέχονται ένα δικτάτορα 22 χρόνια και κάθε τρείς και λίγο να κάνουν πολέμους είναι πρωτόγονοι έτσι πρέπει να τους φερθούμε μπας και ξυπνήσουν.
Αλλά σας ενοχλούσε η Χρυσή Αυγή...

Επιβεβαιώνομαι κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΛΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΣΟΠΑΝΗ!
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Niki έγραψε: 03 Μαρ 2022, 19:48 Κοίτα όπως το κάπνισμα είναι για πρωτόγονους ανθρώπους έτσι και οι πόλεμοι.
Παράνοια..
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Niki έγραψε: 03 Μαρ 2022, 19:48 έτσι πρέπει να τους φερθούμε μπας και ξυπνήσουν.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

πατησιωτης έγραψε: 03 Μαρ 2022, 17:20 Πάντως για να τσιγκλισω τον Νάνο :8) στην Αμερική υπήρξε αντίδραση στη σινοφοβία και από ανώτατο επίπεδο.Η Πελόζι πήγαινε στην Τσαινατάουν και αγκαλιαζόταν με Κινέζους κατηγορώντας τον Τραμπ για ρατσιστή όταν σταμάτησε τα ταξίδια από την Κίνα με την έναρξη της επιδημίας.
Για την αντίθεση στην ισλαμοφοβία δεν συζητάμε.Μετά από κάθε επίθεση ισλαμιστών οι πολιτικοί υποχρεωτικά θα έβγαιναν και θα έλεγαν ότι πρόκειται για θρησκεία ειρήνης και δεν φταίνε οι απλοί μουσουλμάνοι.
Για τη ρωσοφοβία δεν έχει υπάρξει καμμιά αντίδραση όπως και δεν υπήρξε ποτέ για τη σερβοφοβία τον καιρό του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία.Δεν αναφέρομαι φυσικά στην Ελλάδα αλλά στην Δύση.

Ο λόγος είναι πολύ απλός - όπως και στην Ελλάδα όλη η αντίδραση στις διάφορες "φοβίες" και τα αντιρατσιστικά ελέγχεται ή έστω επηρεάζεται από τα κόμματα της "αριστεράς" ,το οποίο για αμερικανικά δεδομένα σημαίνει Δημοκρατικό Κόμμα και είναι αυτό το κόμμα το οποίο προωθεί τη ρήξη με τη Ρωσία από τον καιρό που έπεσε ο κομμουνισμός και αυτό που βομβάρδισε τη Σερβία.
Πριν, επί κομμουνισμού,οι αντιρώσοι - για την ακρίβεια αντισοβιετικοί ήσαν οι ρεπουμπλικάνοι,με το που άλλαξε το καθεστώς οι ρόλοι αντιστράφηκαν αμέσως.
Στην Ελλάδα φυσικά τα πράγματα είναι διαφορετικά και φαντάζομαι και στη Γερμανία,πιο μικτά.Θα υπάρχουν και κάποιοι παλιοί σύντροφοι της Στάζι που θα είναι πουτινικοί. :wink Εκεί που έγινε πλήρης αντιστροφή είναι η Αμερική.
:smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

foscilis έγραψε: 03 Μαρ 2022, 17:09Και που το ξέρουμε ότι δεν τα κάνουν οι ίδιοι οι Ρώσοι; Ούτε πρώτη φορά θα είναι ούτε τελευταία.
Εντάξει, μπορεί.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Κόκκορας έγραψε: 03 Μαρ 2022, 17:53τι ξαναεκανε ελληνικες τις σπελιατε; ή παραμένουν med;
Παρέμειναν, αλλά τώρα έχει κλείσει.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

πατησιωτης έγραψε: 03 Μαρ 2022, 17:20 Πάντως για να τσιγκλισω τον Νάνο :8) στην Αμερική υπήρξε αντίδραση στη σινοφοβία και από ανώτατο επίπεδο.Η Πελόζι πήγαινε στην Τσαινατάουν και αγκαλιαζόταν με Κινέζους κατηγορώντας τον Τραμπ για ρατσιστή όταν σταμάτησε τα ταξίδια από την Κίνα με την έναρξη της επιδημίας.
Για την αντίθεση στην ισλαμοφοβία δεν συζητάμε.Μετά από κάθε επίθεση ισλαμιστών οι πολιτικοί υποχρεωτικά θα έβγαιναν και θα έλεγαν ότι πρόκειται για θρησκεία ειρήνης και δεν φταίνε οι απλοί μουσουλμάνοι.
Για τη ρωσοφοβία δεν έχει υπάρξει καμμιά αντίδραση όπως και δεν υπήρξε ποτέ για τη σερβοφοβία τον καιρό του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία.Δεν αναφέρομαι φυσικά στην Ελλάδα αλλά στην Δύση.
Ο λόγος είναι πολύ απλός - όπως και στην Ελλάδα όλη η αντίδραση στις διάφορες "φοβίες" και τα αντιρατσιστικά ελέγχεται ή έστω επηρεάζεται από τα κόμματα της "αριστεράς" ,το οποίο για αμερικανικά δεδομένα σημαίνει Δημοκρατικό Κόμμα και είναι αυτό το κόμμα το οποίο προωθεί τη ρήξη με τη Ρωσία από τον καιρό που έπεσε ο κομμουνισμός και αυτό που βομβάρδισε τη Σερβία.
Πριν, επί κομμουνισμού,οι αντιρώσοι - για την ακρίβεια αντισοβιετικοί ήσαν οι ρεπουμπλικάνοι,με το που άλλαξε το καθεστώς οι ρόλοι αντιστράφηκαν αμέσως.
Στην Ελλάδα φυσικά τα πράγματα είναι διαφορετικά και φαντάζομαι και στη Γερμανία,πιο μικτά.Θα υπάρχουν και κάποιοι παλιοί σύντροφοι της Στάζι που θα είναι πουτινικοί. :wink Εκεί που έγινε πλήρης αντιστροφή είναι η Αμερική.
Τα κόμματα της δεξιάς είναι υπερ των διάφορων φοβίων; Εγκρίνουν; Αντιδρούν εξίσου αλλά δεν μπορούν να πείσουν τον κόσμο να ακολουθήσει; :smt017
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Οργισμένος έγραψε: 03 Μαρ 2022, 19:42 Για ευνοητους λογους το μυαλο του μεσου ελληνα το εχουνε γεμισει απο γεννησιμιου του με απιθανα σκατα αντιδυτικης προπαγανδας.
Μια κοινωνια με πλειοψηφια αντιδυτικων πανηλιθιων. Ευτυχως εφυγα.
Ο αντιαμερικανισμός είναι αντανακλαστικό από τον Εμφύλιο. Στην πραγματικότητα είμαστε ούλοι Αμερικάνοι, όπως ο αρχαίος κόσμος ήταν Ρωμαίοι.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Και στην ολλανδία αρχινήσανε αυτά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”