Α ότι κάποιοι φόρεσαν στολές των ναζί. Δε νομίζω πως υπήρξε χώρα που δεν εμφανίστηκαν κάποιοι. Μη το πάμε στο πατερούλη στο θέμα ψωλιασματος εβραίων(προ Χιτλερ) γυφτων, ελ και γενικά οτιδήποτε έβλεπε πως πήγαινε να αποκτήσει μειονοτικά χαρακτηριστικά. Μη το πάμε σε Αλβανα και άλλες φάτσες που χαϊδεύεις.
Τι να εξετάσεις βρε αμοιρε.
Ουδεις μωροτερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν τα δασκαλακια λέει μια παροιμία.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Α ότι κάποιοι φόρεσαν στολές των ναζί. Δε νομίζω πως υπήρξε χώρα που δεν εμφανίστηκαν κάποιοι. Μη το πάμε στο πατερούλη στο θέμα ψωλιασματος εβραίων(προ Χιτλερ) γυφτων, ελ και γενικά οτιδήποτε έβλεπε πως πήγαινε να αποκτήσει μειονοτικά χαρακτηριστικά. Μη το πάμε σε Αλβανα και άλλες φάτσες που χαϊδεύεις.
Τι να εξετάσεις βρε αμοιρε.
Ουδεις μωροτερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν τα δασκαλακια λέει μια παροιμία.
Ντάξει ,είπες αλλά δεν είπες .
Έχω κι εγώ ρητά: "απορία ψάλτου βηξ"
Δεν μπορω να δωσω 100% γκαραντι αξιοπιστιας σε αυτο, ακουω και την ομογενη της Μαριουπολης στο λινκ απο κατω να λεει για ρωσικα πυρα, θα δειξει ποια ειναι η αληθεια
https:www.skai.gr/news/world/polemos-stin-ouk ... theite/amp
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
MLRS attack γράφει μπορεί να ήταν και Ρώσοι ,μπορεί και Ουκρανοί . Κι αυτή η διασπορά και τα θύματα έτσι εξηγούνται. Grad που έχουν Ρώσοι και Ουκρανοί. Όχι όπως στην προηγούμενη μαλακία του βλαμμένου Ελληνικού Υπεξ που υιοθέτησε βλακωδώς αεροπορική προσβολή.
MLRS attack γράφει μπορεί να ήταν και Ρώσοι ,μπορεί και Ουκρανοί . Κι αυτή η διασπορά και τα θύματα έτσι εξηγούνται. Grad που έχουν Ρώσοι και Ουκρανοί. Όχι όπως στην προηγούμενη μαλακία του βλαμμένου Ελληνικού Υπεξ που υιοθέτησε βλακωδώς αεροπορική προσβολή.
Οπως έχω ξαναγράψει , εν καιρό πολεμου δεν υπάρχει αλήθεια.
Βλέπουμε ότι αφήνουν να βγει έξω.
ΥΓ αξιοπρόσεκτη η ασφάλεια πληροφοριών. έχει γίνει μάθημα και δεν υπάρχουν βινεακια από κινητά στρατιωτών. Πρέπει να τα έχουν μαζέψει ολα
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Otto Weininger έγραψε: 26 Φεβ 2022, 19:38
Η εικόνα με τα μουσλίμια του Καντύροφ να προσεύχονται μαζικά λίγο πριν ξεκινήσουν για επιθεση σε ευρωπαϊκή χώρα ήταν απαίσια.
Ναι όντως , αλλά πάλι είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι, food for cannon.