Καβαλάρης έγραψε: 23 Φεβ 2022, 14:22Αυτό είναι διαπίστωση και όχι επίθεση. Σκούζεις για τον Μπουμπούκο αλλά δεν φαίνεται να τα πηγαίνεις καλά με τα ελληνικά.Kauldron έγραψε: 23 Φεβ 2022, 14:08Και φυσικά οι προσωπικές επιθέσεις "ναι, αλλά εσύ ανοίγεις πολλά νήματα".
Είπες και κάτι σωστό. Το πρόβλημα είναι ο ψηφοφόρος. Μόνο που ψηφίζει με γνώμονα την βόλεψη και το συμφέρον, όχι επειδή δεν υπάρχει Καποδίστριας.Kauldron έγραψε: 23 Φεβ 2022, 14:08Ρε το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι οι Μπουμπούκοι. Είναι οι ψηφοφόροι σαν και 'σενα, που πάνε και ψηφίζουν εν γνώσει τους τη μάκα, επειδή "δεν έχουμε Καποδίστρια".
Ο ίδιος ψηφοφόρος γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τους νόμους, φοροδιαφεύγει με όποιον τρόπο μπορεί, χτίζει αυθαίρετα, πετάει τα σκουπίδια στον δρόμο όταν ο κάδος είναι πέντε βήματα πιο πέρα κλπ, κλπ.
Αυτό είναι όντως επίθεση και προσβολή αλλά δεν περίμενα και κάτι περισσότερο.Kauldron έγραψε: 23 Φεβ 2022, 14:08Και ο ίδιος ο Καποδίστριας όταν ήταν, κάποιοι σαν και 'σενα τον φάγανε.
Κάτσε λοιπόν με την γκρίνια αφού δεν είσαι για κάτι άλλο.
Επίθεση είναι. Να πάει η μπάλα στην κερκίδα. Σημασία έχει τί κάνω εγώ, ή οτι οι δικοί σου μας έχουν γαμήσει με τις αυξήσεις στις τιμές?Αυτό είναι διαπίστωση και όχι επίθεση. Σκούζεις για τον Μπουμπούκο αλλά δεν φαίνεται να τα πηγαίνεις καλά με τα ελληνικά.
Μα εσύ είσαι αυτός ο ψηφοφόρος. Εσύ τί κάνεις για ν' αλλάξεις? Τίποτα, διαιωνίζεις αυτή την κατάσταση. "Αυτό το περιβόλι, αυτά τα φρούτα βγάζει".Ο ίδιος ψηφοφόρος γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τους νόμους, φοροδιαφεύγει με όποιον τρόπο μπορεί, χτίζει αυθαίρετα, πετάει τα σκουπίδια στον δρόμο όταν ο κάδος είναι πέντε βήματα πιο πέρα κλπ, κλπ.
Δεν είμαι σαν και 'σενα, να είμαι μαθημένος στην πολιτική μπίχλα, τί να κάνουμε.Κάτσε λοιπόν με την γκρίνια αφού δεν είσαι για κάτι άλλο.