AlienWay έγραψε: 05 Φεβ 2022, 19:27Αυτές πάντως που είναι στο ίντερνετ, οι περισσότερες αυταπασχολούνται. Εργοδότες είναι οι καταναλωτές του προιόντος τους, δηλαδή οι απανταχού χειροπράκτες.nyxtovios έγραψε: 05 Φεβ 2022, 19:12Λέμε ότι οι μισθοί και οι θέσεις πρέπει να πάνε ανάλογα του βιογραφικού όχι της βιολογίας.Chilloutbuddy έγραψε: 05 Φεβ 2022, 17:52
Τι να σου πώ, έχω δουλέψει στον Άκτωρα, δεν είδα τέτοιο πράμα, τίγκα στους άντρες ήτανε.
Αλλά πες οτι είναι έτσι. Τι λέμε άρα στις γυναίκες; Λέμε ότι μην πας κοπέλα μου και συσσωρεύεις προσόντα τζάμπα, έτσι κι αλλιώς ό,τι θέση δώσουμε σε γυναίκες θα τις δώσουμε σε ξέκωλα χωρίς προσόντα.
Ωραία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι γυναίκες βγάζουν πιο εύκολα λεφτά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Re: Οι γυναίκες βγάζουν πιο εύκολα λεφτά.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Εμ αυτό λέμε και εμείς. Αλλά βλέπεις το σύστημα δίνει τις καλύτερες θέσεις σε άντρες και καλύτερους μισθούς σε άντρες μόνο και μόνο επειδή είναι άντρες. Αδικία λέμε.nyxtovios έγραψε: 05 Φεβ 2022, 19:12Λέμε ότι οι μισθοί και οι θέσεις πρέπει να πάνε ανάλογα του βιογραφικού όχι της βιολογίας.Chilloutbuddy έγραψε: 05 Φεβ 2022, 17:52Τι να σου πώ, έχω δουλέψει στον Άκτωρα, δεν είδα τέτοιο πράμα, τίγκα στους άντρες ήτανε.nyxtovios έγραψε: 05 Φεβ 2022, 17:10
Σαφώς και κάποιες έχουν. Το φαινόμενο που αναφέρω δεν είναι από το κεφάλι μου, ούτε ο μόνος που το λέω.
Μπαίνω στο linkedin και βλέπω παλιές συμφοιτήτριες στόκους και πλίνθους σε τι θέσεις είναι και τραβάς τα μαλλιά σου.
Σαφώς και ο αντίστοιχος άντρας πλίνθος και στόκος αν δεν έχει βύσμα δουλεύει σε άσχετο επάγγελμα με βασικό μισθό.
Αλλά πες οτι είναι έτσι. Τι λέμε άρα στις γυναίκες; Λέμε ότι μην πας κοπέλα μου και συσσωρεύεις προσόντα τζάμπα, έτσι κι αλλιώς ό,τι θέση δώσουμε σε γυναίκες θα τις δώσουμε σε ξέκωλα χωρίς προσόντα.
Ωραία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Menios_mikroulis
Naida έγραψε: 05 Φεβ 2022, 23:09Εμ αυτό λέμε και εμείς. Αλλά βλέπεις το σύστημα δίνει τις καλύτερες θέσεις σε άντρες και καλύτερους μισθούς σε άντρες μόνο και μόνο επειδή είναι άντρες. Αδικία λέμε.nyxtovios έγραψε: 05 Φεβ 2022, 19:12Λέμε ότι οι μισθοί και οι θέσεις πρέπει να πάνε ανάλογα του βιογραφικού όχι της βιολογίας.Chilloutbuddy έγραψε: 05 Φεβ 2022, 17:52
Τι να σου πώ, έχω δουλέψει στον Άκτωρα, δεν είδα τέτοιο πράμα, τίγκα στους άντρες ήτανε.
Ωραία.
ή να προσλαμβάνουν γυναίκες μόνο επειδή είναι γυναίκεςNaida έγραψε: 05 Φεβ 2022, 23:09Εμ αυτό λέμε και εμείς. Αλλά βλέπεις το σύστημα δίνει τις καλύτερες θέσεις σε άντρες και καλύτερους μισθούς σε άντρες μόνο και μόνο επειδή είναι άντρες. Αδικία λέμε.nyxtovios έγραψε: 05 Φεβ 2022, 19:12Λέμε ότι οι μισθοί και οι θέσεις πρέπει να πάνε ανάλογα του βιογραφικού όχι της βιολογίας.Chilloutbuddy έγραψε: 05 Φεβ 2022, 17:52
Ωραία.
Σπόρε δεν είναι για σένα αυτές οι συζητήσεις. Ασε τους μεγάλους να συζητήσουν, πήγαινε να δεις μπομπ στο νικελοντεον.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να προσλαμβάνουν ανάλογα με τις ικανότητες και γνώσεις και να πληρώνουν τα ίδια ανεξαρτήτως φύλου σε όσες θέσεις εργασίας είναι αυτό δυνατό. Δεν γίνεται παντού.
Θέσεις που προλαμβάνουν μόνο γυναίκες επειδή είναι γυναίκες δεν έχουν ούτε προοπτικές εξέλιξης ούτε καλές απολαβές.nyxtovios έγραψε: 05 Φεβ 2022, 23:34ή να προσλαμβάνουν γυναίκες μόνο επειδή είναι γυναίκεςNaida έγραψε: 05 Φεβ 2022, 23:09Εμ αυτό λέμε και εμείς. Αλλά βλέπεις το σύστημα δίνει τις καλύτερες θέσεις σε άντρες και καλύτερους μισθούς σε άντρες μόνο και μόνο επειδή είναι άντρες. Αδικία λέμε.nyxtovios έγραψε: 05 Φεβ 2022, 19:12
Λέμε ότι οι μισθοί και οι θέσεις πρέπει να πάνε ανάλογα του βιογραφικού όχι της βιολογίας.
Ενώ όταν δίνονται θέσεις ευθύνης σε άντρες έχουν σαφώς καλύτερους μισθούς και σαφώς καλύτερες προοπτικές εξέλιξης.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Νομίζω θα συμφωνήσω. Και το χειρότερο είναι ότι τα βγάζουν από γυναίκες. Θεωρώ η τριάδα νυχούδες-κομμώτριες-μακιγιέζ δεν πιάνονται στις απολαβές. Ειδικά τα μαύρα τους είναι ανυπολόγιστα. Μπορώ να τις συγκρίνω μόνο με υδραυλικούς-ηλεκτρολόγους-ψυκτικούς κατ'αντιστοιχία.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Eθνικοκοινωνιστης
nyxtovios έγραψε: 05 Φεβ 2022, 17:10Σαφώς και κάποιες έχουν. Το φαινόμενο που αναφέρω δεν είναι από το κεφάλι μου, ούτε ο μόνος που το λέω.Chilloutbuddy έγραψε: 05 Φεβ 2022, 17:00Και οι γυναίκες που έχουν όντως προσόντα για αυτές τις θέσεις που είναι; Δεν υπάρχουν;nyxtovios έγραψε: 05 Φεβ 2022, 16:16
Αφού επιμένεις να το θέσω αλλιώς. Μπετόστοκοι βύσματα και γκόμενες χωρίς να είναι βύσματα καταλαμβάνουν τις θέσεις. Πιο καλά;
Μπαίνω στο linkedin και βλέπω παλιές συμφοιτήτριες στόκους και πλίνθους σε τι θέσεις είναι και τραβάς τα μαλλιά σου.
Σαφώς και ο αντίστοιχος άντρας πλίνθος και στόκος αν δεν έχει βύσμα δουλεύει σε άσχετο επάγγελμα με βασικό μισθό.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Menios_mikroulis
Naida έγραψε: 05 Φεβ 2022, 23:36
Σπόρε δεν είναι για σένα αυτές οι συζητήσεις. Ασε τους μεγάλους να συζητήσουν, πήγαινε να δεις μπομπ στο νικελοντεον.
- Eθνικοκοινωνιστης
EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Φεβ 2022, 13:21Κ γω έχω τέτοια περίπτωση. Ο τύπος δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πώς γίνεται κοινός μας γνωστός να γαμαει αβέρτα, παντρεμένος μάλιστα με παιδί, με δουλειά της πουτσας κ χωρίς λεφτά.jason0 έγραψε: 05 Φεβ 2022, 13:12
Εγώ έχω δει, φίλο μου γιο εργοστασιαρχη που του μιλάει γυναίκα και κοκκινίζει
Τον πηγα σε ένα κωλομπαρο και τον αρμέγει τώρα ένα θεϊκό ρωσακι που την μυρίστηκε την δουλειά
Ο τυπος αγόραζε αμαξαρες μπας και στραβωθει καμία να τον κοιτάξει να τη γαμησει, χωρίς να έχει κάνα ιδιαίτερο θέμα εμφανισιακά, απλά ήταν μαλακας ανυποφορος στη συμπεριφορά. Τώρα έχει βρει μια αντίστοιχη περίπτωση με τη δική σου, απλά ελληνιδα, αλλά για πολλά χρόνια (από το 2017) έπαιζε την πουλαθρα του σολο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ντάξει, μπορεί να έπεσες σε μια περίπτωση, αλλά δεν ξέρω γιατί το αναφέρεις καν. Συνολικά (ειδικά στην Ελλάδα) η ανεργία των γυναικών είναι πολύ μεγαλύτερη απ'των αντρών:nyxtovios έγραψε: 05 Φεβ 2022, 23:34ή να προσλαμβάνουν γυναίκες μόνο επειδή είναι γυναίκεςNaida έγραψε: 05 Φεβ 2022, 23:09Εμ αυτό λέμε και εμείς. Αλλά βλέπεις το σύστημα δίνει τις καλύτερες θέσεις σε άντρες και καλύτερους μισθούς σε άντρες μόνο και μόνο επειδή είναι άντρες. Αδικία λέμε.nyxtovios έγραψε: 05 Φεβ 2022, 19:12
Λέμε ότι οι μισθοί και οι θέσεις πρέπει να πάνε ανάλογα του βιογραφικού όχι της βιολογίας.
https://www.statistics.gr/infograph/wom ... ml?lang=el
Μπορούμε να μιλάμε για περιπτωσιολογία και για πουτάνες μέχρι αύριο, αλλά στο συνολικό πληθυσμό αυτά είναι ασήμαντες εξαιρέσεις.
Η κανόνας είναι ότι οι γυναίκες έχουν λιγότερες δουλειές, και όταν δουλεύουν βγάζουν λιγότερα απ'τους άντρες.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Chilloutbuddy
Όχι μόνο αδικία, είναι και μαλακία, χάνονται ένα σωρό ταλεντάρες επειδή είναι γυναίκες.Naida έγραψε: 05 Φεβ 2022, 23:09Εμ αυτό λέμε και εμείς. Αλλά βλέπεις το σύστημα δίνει τις καλύτερες θέσεις σε άντρες και καλύτερους μισθούς σε άντρες μόνο και μόνο επειδή είναι άντρες. Αδικία λέμε.nyxtovios έγραψε: 05 Φεβ 2022, 19:12Λέμε ότι οι μισθοί και οι θέσεις πρέπει να πάνε ανάλογα του βιογραφικού όχι της βιολογίας.Chilloutbuddy έγραψε: 05 Φεβ 2022, 17:52
Ωραία.
Είναι ένα απ'τα πολλά μικρά πράγματα που είναι λάθος στην Ελλάδα, και όταν τα αθροίσεις γίνονται ένα μεγάλο πρόβλημα, και έτσι καταλήγουμε να έχουμε τις τριτοκοσμικές εταιρίες που έχουμε και αναρωτιόμαστε γιατί η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα.
Νομίζω δεν εννοούμε το ίδιο πράμα. Δεν κατηγορώ σε καμιά περίπτωση τις γυναίκες που καταλαμβάνουν θέσεις χωρίς να έχουν προσόντα, αλλά αυτούς που κάνουν τις προσλήψεις. Ούτε υποννοώ ότι είναι πουτάνες αυτές που το εκμεταλλεύονται αυτό. Παραδείγματα έχω άπειρα. Προχτές γνωστή μου νέα απόφοιτη προσλήφθει σε μεγάλη εταιρεία για τη θέση που κάναν αίτηση και άλλοι γνωστοί μου με αρκετή περισσότερη εμπειρία και πήραν τη μικρή. Μια χαρά είναι η μικρή και καμιά σχέση με πουτάνες αλλά δεν μπορεί να είναι τυχαία όλα αυτά και να μην υπάρχει ένα πάτερν που ευνοεί την πρόσληψη γυναικών σε επαγγέλματα που οι γυναίκες είναι μειοψηφία. Στατιστικά φυσικά πάνω σε αυτό δε θα βρείς.Chilloutbuddy έγραψε: 06 Φεβ 2022, 03:24Ντάξει, μπορεί να έπεσες σε μια περίπτωση, αλλά δεν ξέρω γιατί το αναφέρεις καν. Συνολικά (ειδικά στην Ελλάδα) η ανεργία των γυναικών είναι πολύ μεγαλύτερη απ'των αντρών:
Μπορούμε να μιλάμε για περιπτωσιολογία και για πουτάνες μέχρι αύριο, αλλά στο συνολικό πληθυσμό αυτά είναι ασήμαντες εξαιρέσεις.
Η κανόνας είναι ότι οι γυναίκες έχουν λιγότερες δουλειές, και όταν δουλεύουν βγάζουν λιγότερα απ'τους άντρες.
- Chilloutbuddy
Oύτε θα βρω, ούτε έχει σημασία. Γιατί είναι προφανώς εξαίρεση εφόσον τα στατιστικά δείχνουν συνολικά αντίθετη εικόνα. Έτσι δεν είναι;nyxtovios έγραψε: 06 Φεβ 2022, 10:29Νομίζω δεν εννοούμε το ίδιο πράμα. Δεν κατηγορώ σε καμιά περίπτωση τις γυναίκες που καταλαμβάνουν θέσεις χωρίς να έχουν προσόντα, αλλά αυτούς που κάνουν τις προσλήψεις. Ούτε υποννοώ ότι είναι πουτάνες αυτές που το εκμεταλλεύονται αυτό. Παραδείγματα έχω άπειρα. Προχτές γνωστή μου νέα απόφοιτη προσλήφθει σε μεγάλη εταιρεία για τη θέση που κάναν αίτηση και άλλοι γνωστοί μου με αρκετή περισσότερη εμπειρία και πήραν τη μικρή. Μια χαρά είναι η μικρή και καμιά σχέση με πουτάνες αλλά δεν μπορεί να είναι τυχαία όλα αυτά και να μην υπάρχει ένα πάτερν που ευνοεί την πρόσληψη γυναικών σε επαγγέλματα που οι γυναίκες είναι μειοψηφία. Στατιστικά φυσικά πάνω σε αυτό δε θα βρείς.Chilloutbuddy έγραψε: 06 Φεβ 2022, 03:24Ντάξει, μπορεί να έπεσες σε μια περίπτωση, αλλά δεν ξέρω γιατί το αναφέρεις καν. Συνολικά (ειδικά στην Ελλάδα) η ανεργία των γυναικών είναι πολύ μεγαλύτερη απ'των αντρών:
(το πουτάνες το έλεγα για τους άλλους πριν από σένα, που μιλάγανε για το πόσο "εύκολα" βγάζουν λεφτά οι γυναίκες)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 83 Απαντήσεις
- 1287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
-
- 129 Απαντήσεις