δηλαδή ο δράστης έλεγε τι ωραία θα βγω στα 43; εγώ από ότι κατάλαβα πίστευε πως συνέχεια θα την βγάζει καθαρή όπως την έβγαζε. Έχουμε μια αστυνομία ανίκανη, ένα δικαστικό σύστημα που αφήνει με αναστολές και ελαφρυντικά κόσμο έξω, και εσύ ασχολείστε με ποζερομαλακιες τύπου θανατικες ποινές και γκιλοτίνες. Οι γονείς θέλουν τον δολοφόνο του παιδιου τους συνήθως κρεμασμένο. Το ότι κάνει μια οργανωμένη πολιτεία που δε ζει με βεντέτα, είναι άλλο θέμα.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 04 Φεβ 2022, 22:32Νομίζεις ότι οι γονείς ας πούμε του Άλκη θα είναι χαρούμενοι αν σε είκοσι χρόνια ο δράστης έχει βγει και είναι υπόδειγμα ανθρώπου και τρώει και γαμάει και εργάζεται και είναι εντάξει ενώ για τον Άλκη σταμάτησαν όλα στα 19 ;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Φεβ 2022, 15:50Έχουμε σοφρωνιστικο σύστημα, άρα ισορροπεί μεταξύ της τιμωρίας και της επανένταξης. Εγώ δε θυμάμαι κανέναν δολοφόνο στην Ελλάδα που έφαγε 20 χρόνια πλας και μετά να ξανασκοτωσε, άρα το σύστημα λειτουργεί. Αυτά περί δικαιώματος του θύματος είναι σαχλαμάρες και οδηγούν σε λυντσαρισματα. Δεν έχουν σχέση με πολιτισμένες κοινωνίες.Λοξίας έγραψε: 04 Φεβ 2022, 15:36
Το "γιατί τόσα φτάνουν", είναι θέμα κοινωνιολόγων, ψυχολόγων και εγκληματολόγων. Όχι χρηστών ενός φόρουμ.
Αν είναι έτσι, τότε "δεν φτάνουν ούτε τα ισόβια και προτείνω και χημικό ευννοχισμό, άπαξ και τεκμηριωθεί απόλυτα η ενοχή του κατά συρροήν βιαστή παιδιών, ανεξάρτητα από το αν είναι ο πατέρας του, ο θείος του ή ένας άγνωστος".
Αν αντιτάξεις, τα "δικαιώματα του θύτη", να σκεφτείς πρώτα τα δικαιώματα του θύματος, τα οποία ο θύτης σε περίπτωση δολοφονίας του τα έχει στερήσει δια παντός...
Νομίζω ότι ο δράστης θα το σκεφτόταν δύο φορές να μαχαιρώσει αν γνώριζε ότι τον περιμένει γκιλοτίνα ή θα βγει στα 80 ( αν βγει ) .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιστροφή της θανατικής ποινής για ομαδικούς βιασμούς και παιδοβιαστές.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Επιστροφή της θανατικής ποινής για ομαδικούς βιασμούς και παιδοβιαστές.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Πχ. Εδώ το δικαστήριο παραδέχτηκε πως υπήρξε ασέλγεια σε ανήλικο από τους παπαδες, αλλά τους άφησε έξω με αναστολή λόγω εντιμου βίου και καλής συμπεριφοράς μετά το έγκλημα. Εκεί είναι το θέμα μας. Όχι οι δικές σας φαντασιώσεις για εκδίκηση.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... oini-tous/
Δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο.foscilis έγραψε: 04 Φεβ 2022, 23:45Δεν υπάρχει κάποια αντίφαση από αυτήν την άποψη. Ας πούμε απαγορεύεται το ίδιο εμφατικά να κλειδώσεις κάποιον άλλον σε ένα δωμάτιο χωρίς τη θέλησή του έστω και δέκα λεπτά (παράνομη κατακράτηση) αλλά το κράτος (μέσω των δικαστηρίων εννοείται, όχι κατά βούληση) έχει θεσμοθετημένες ποινές φυλάκισης που φτάνουν ακόμα και τα 25 χρόνια.Λοξίας έγραψε: 04 Φεβ 2022, 23:07 Η θεσμοθέτηση της θανατικής ποινής προσκρούει σε μια ηθική αντίφαση.
Όταν νομοθετείς την απαγόρευση του φόνου, διότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να αφαιρέσει μία ανθρώπινη ζωή, πως θα θεσμοθετήσεις την θανατική ποινή;
Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις όπου ο ειδικός εγκλεισμός κάποιου γίνεται για το δικό του καλό, όπως σε περιπτώσεις αυτοκτονικών τάσεων, ή σε περιπτώσεις προστασίας των άλλων απέναντι σε επιθετική μανία κάποιου ψυχωτικού.
Κάποιον τον εγκλείεις προσωρινά ή για πολλά χρόνια, λόγω παραβατικής συμπεριφοράς που βλάπτει το σύνολο.
Η αφαίρεση όμως ζωής, δεν μπαίνει στην ίδια ζυγαριά. Δεν είναι καθόλου ίδιο πράγμα η φυλάκιση με την αφαίρεση ζωής.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Φεβ 2022, 07:30 δηλαδή ο δράστης έλεγε τι ωραία θα βγω στα 43; εγώ από ότι κατάλαβα πίστευε πως συνέχεια θα την βγάζει καθαρή όπως την έβγαζε. Έχουμε μια αστυνομία ανίκανη, ένα δικαστικό σύστημα που αφήνει με αναστολές και ελαφρυντικά κόσμο έξω, και εσύ ασχολείστε με ποζερομαλακιες τύπου θανατικες ποινές και γκιλοτίνες. Οι γονείς θέλουν τον δολοφόνο του παιδιου τους συνήθως κρεμασμένο. Το ότι κάνει μια οργανωμένη πολιτεία που δε ζει με βεντέτα, είναι άλλο θέμα.
Α ναι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Φεβ 2022, 07:39 Πχ. Εδώ το δικαστήριο παραδέχτηκε πως υπήρξε ασέλγεια σε ανήλικο από τους παπαδες, αλλά τους άφησε έξω με αναστολή λόγω εντιμου βίου και καλής συμπεριφοράς μετά το έγκλημα. Εκεί είναι το θέμα μας. Όχι οι δικές σας φαντασιώσεις για εκδίκηση.
Τα ίδια ακριβώς έγραφα και εγώ παραμένοντας στο επονείδιστο θέμα των βιασμών μικρών παιδιών και εσύ έπιασες και μου έγραψες πως γουστάρω κρεμάλες...
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εσύ λες για θανατική ποινή στο τίτλο του νήματος, ενώ εδώ του βγάζουν έξω με αναστολή. Μήπως να ασχοληθούμε πρώτα αυτές οι ποινές που υπάρχουν να εφαρμόζονται, και να μην βάζουν ελαφρυντικά της ξεφτίλας; αυτό είπα εξ αρχής. Θανατική ποινή στη δύση εκτός ΗΠΑ δεν παίζει ούτε θα παίξει. Κι εκεί που παίζει, πανηλιθιο είναι. Σκοτώνει ο άλλος μια γυναίκα στη ληστεία τον εκτελούν, ενώ ο άλλος έχει σκοτώσει 30 και αράζει στο κελί του. Βλακωδώς χάνουμε τα λόγια μας. Το πρόβλημα είναι τα γελοία ελαφρυντικά που υπάρχει σήμερα.Λοξίας έγραψε: 05 Φεβ 2022, 08:35Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Φεβ 2022, 07:30 δηλαδή ο δράστης έλεγε τι ωραία θα βγω στα 43; εγώ από ότι κατάλαβα πίστευε πως συνέχεια θα την βγάζει καθαρή όπως την έβγαζε. Έχουμε μια αστυνομία ανίκανη, ένα δικαστικό σύστημα που αφήνει με αναστολές και ελαφρυντικά κόσμο έξω, και εσύ ασχολείστε με ποζερομαλακιες τύπου θανατικες ποινές και γκιλοτίνες. Οι γονείς θέλουν τον δολοφόνο του παιδιου τους συνήθως κρεμασμένο. Το ότι κάνει μια οργανωμένη πολιτεία που δε ζει με βεντέτα, είναι άλλο θέμα.Α ναι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Φεβ 2022, 07:39 Πχ. Εδώ το δικαστήριο παραδέχτηκε πως υπήρξε ασέλγεια σε ανήλικο από τους παπαδες, αλλά τους άφησε έξω με αναστολή λόγω εντιμου βίου και καλής συμπεριφοράς μετά το έγκλημα. Εκεί είναι το θέμα μας. Όχι οι δικές σας φαντασιώσεις για εκδίκηση.
Τα ίδια ακριβώς έγραφα και εγώ παραμένοντας στο επονείδιστο θέμα των βιασμών μικρών παιδιών και εσύ έπιασες και μου έγραψες πως γουστάρω κρεμάλες...
Εάν είναι να σκοτώνεις κάποιον βιαστή, τι θα πρέπει να κάνεις κάποιον που έχει σκοτώσει ένα, δύο ή τρία άτομα;Fixer66 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 15:01 Εγκρίνετε; Είναι από τα πιο αποτρόπαια πράγματα που μπορεί να πράξει ένας ενήλικας. Η θανάτωση μπορεί να γίνεται με δηλητηριώδη ένεση ή ηλεκτροσόκ.
Τι θα πρέπει να κάνεις με έναν έμπορο ναρκωτικών που εν γνώσει του σκοτώνει δεκάδες άτομα κάθε χρόνο;
Αυτά για αρχή...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Έλα μωρέ τώρα και εσύ...George_V έγραψε: 04 Φεβ 2022, 15:09Τι γίνεται σε περίπτωση δικαστικής πλάνης?Fixer66 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 15:01 Εγκρίνετε; Είναι από τα πιο αποτρόπαια πράγματα που μπορεί να πράξει ένας ενήλικας. Η θανάτωση μπορεί να γίνεται με δηλητηριώδη ένεση ή ηλεκτροσόκ.
Είναι κάτι που το χουμε δει αρκετές φορές.
Ανασταινουμε τον εκτελεσθεντα?
Για το ότι θα πεθάνει ένας παραπάνω άνθρωπος έχεις ενδοιασμούς;
Το ότι πεθαίνουν 5000 άνθρωποι κάθε χρόνο από το κάπνισμα, αλλά εσύ δέχεσαι να καπνίζουν όλοι δίπλα σου, δεν σε καθιστά άτομο που δέχεται να πεθαίνουν αθώοι;;;
.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Με αυτή τη λογική θα καταλήξουμε στους Νόμους του Δράκοντα και για κάθε αδίκημα θα επιβάλλεται η θανατική ποινή.OANNHSEA έγραψε: 05 Φεβ 2022, 09:04Εάν είναι να σκοτώνεις κάποιον βιαστή, τι θα πρέπει να κάνεις κάποιον που έχει σκοτώσει ένα, δύο ή τρία άτομα;Fixer66 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 15:01 Εγκρίνετε; Είναι από τα πιο αποτρόπαια πράγματα που μπορεί να πράξει ένας ενήλικας. Η θανάτωση μπορεί να γίνεται με δηλητηριώδη ένεση ή ηλεκτροσόκ.
Τι θα πρέπει να κάνεις με έναν έμπορο ναρκωτικών που εν γνώσει του σκοτώνει δεκάδες άτομα κάθε χρόνο;
Αυτά για αρχή...
.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Βρε άνθρωπε, δεν ανέβασα εγώ το νήμα αυτό!!!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Φεβ 2022, 08:40Εσύ λες για θανατική ποινή στο τίτλο του νήματος, ενώ εδώ του βγάζουν έξω με αναστολή. Μήπως να ασχοληθούμε πρώτα αυτές οι ποινές που υπάρχουν να εφαρμόζονται, και να μην βάζουν ελαφρυντικά της ξεφτίλας; αυτό είπα εξ αρχής. Θανατική ποινή στη δύση εκτός ΗΠΑ δεν παίζει ούτε θα παίξει. Κι εκεί που παίζει, πανηλιθιο είναι. Σκοτώνει ο άλλος μια γυναίκα στη ληστεία τον εκτελούν, ενώ ο άλλος έχει σκοτώσει 30 και αράζει στο κελί του. Βλακωδώς χάνουμε τα λόγια μας. Το πρόβλημα είναι τα γελοία ελαφρυντικά που υπάρχει σήμερα.Λοξίας έγραψε: 05 Φεβ 2022, 08:35Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Φεβ 2022, 07:30 δηλαδή ο δράστης έλεγε τι ωραία θα βγω στα 43; εγώ από ότι κατάλαβα πίστευε πως συνέχεια θα την βγάζει καθαρή όπως την έβγαζε. Έχουμε μια αστυνομία ανίκανη, ένα δικαστικό σύστημα που αφήνει με αναστολές και ελαφρυντικά κόσμο έξω, και εσύ ασχολείστε με ποζερομαλακιες τύπου θανατικες ποινές και γκιλοτίνες. Οι γονείς θέλουν τον δολοφόνο του παιδιου τους συνήθως κρεμασμένο. Το ότι κάνει μια οργανωμένη πολιτεία που δε ζει με βεντέτα, είναι άλλο θέμα.Α ναι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Φεβ 2022, 07:39 Πχ. Εδώ το δικαστήριο παραδέχτηκε πως υπήρξε ασέλγεια σε ανήλικο από τους παπαδες, αλλά τους άφησε έξω με αναστολή λόγω εντιμου βίου και καλής συμπεριφοράς μετά το έγκλημα. Εκεί είναι το θέμα μας. Όχι οι δικές σας φαντασιώσεις για εκδίκηση.
Εγώ είμαι κατά της θανατικής ποινής και υπέρ της αυστηροποίησης ή της εφαρμογής των ποινών που προβλέπονται χωρίς ελαφρυντικά και λοιπές σάλτσες.
Τι είναι αυτά που λες;
Α) Τα γελοία ελαφρυντικά ψηφίστηκαν τα τελευταία 40 χρόνια στην Ελλάδα από κεντροαριστερούς. Επίσης εάν γίνουν πιο αυστηρά τα ελαφρυντικά τότε θα εφαρμοστούν και για τις "ειδικές ομάδες" που υποστηρίζεις όπως οι γύφτοι - δεν νομίζω να σε συμφέρει αυτό!!! Οπότε μην φτύνεις την πολιτική που πιστεύεις!!!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Φεβ 2022, 08:40Εσύ λες για θανατική ποινή στο τίτλο του νήματος, ενώ εδώ του βγάζουν έξω με αναστολή. Μήπως να ασχοληθούμε πρώτα αυτές οι ποινές που υπάρχουν να εφαρμόζονται, και να μην βάζουν ελαφρυντικά της ξεφτίλας; αυτό είπα εξ αρχής. Θανατική ποινή στη δύση εκτός ΗΠΑ δεν παίζει ούτε θα παίξει. Κι εκεί που παίζει, πανηλιθιο είναι. Σκοτώνει ο άλλος μια γυναίκα στη ληστεία τον εκτελούν, ενώ ο άλλος έχει σκοτώσει 30 και αράζει στο κελί του. Βλακωδώς χάνουμε τα λόγια μας. Το πρόβλημα είναι τα γελοία ελαφρυντικά που υπάρχει σήμερα.Λοξίας έγραψε: 05 Φεβ 2022, 08:35Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Φεβ 2022, 07:30 δηλαδή ο δράστης έλεγε τι ωραία θα βγω στα 43; εγώ από ότι κατάλαβα πίστευε πως συνέχεια θα την βγάζει καθαρή όπως την έβγαζε. Έχουμε μια αστυνομία ανίκανη, ένα δικαστικό σύστημα που αφήνει με αναστολές και ελαφρυντικά κόσμο έξω, και εσύ ασχολείστε με ποζερομαλακιες τύπου θανατικες ποινές και γκιλοτίνες. Οι γονείς θέλουν τον δολοφόνο του παιδιου τους συνήθως κρεμασμένο. Το ότι κάνει μια οργανωμένη πολιτεία που δε ζει με βεντέτα, είναι άλλο θέμα.Α ναι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Φεβ 2022, 07:39 Πχ. Εδώ το δικαστήριο παραδέχτηκε πως υπήρξε ασέλγεια σε ανήλικο από τους παπαδες, αλλά τους άφησε έξω με αναστολή λόγω εντιμου βίου και καλής συμπεριφοράς μετά το έγκλημα. Εκεί είναι το θέμα μας. Όχι οι δικές σας φαντασιώσεις για εκδίκηση.
Β) Το πρόβλημα σου είναι μόνο τα ελαφρυντικά; Το ότι το έγκλημα παραγράφεται μετά από λίγα χρόνια δεν σε ενδιαφέρει;;; Δηλαδή ο κάθε εγκληματίας μπορεί να διαφεύγει με "παραγραφή λόγω χρόνου";
.
Χμμ ίσως πρέπει να το σκεφτώ λίγο περισσότερο...OANNHSEA έγραψε: 05 Φεβ 2022, 09:04Εάν είναι να σκοτώνεις κάποιον βιαστή, τι θα πρέπει να κάνεις κάποιον που έχει σκοτώσει ένα, δύο ή τρία άτομα;Fixer66 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 15:01 Εγκρίνετε; Είναι από τα πιο αποτρόπαια πράγματα που μπορεί να πράξει ένας ενήλικας. Η θανάτωση μπορεί να γίνεται με δηλητηριώδη ένεση ή ηλεκτροσόκ.
Αυτά για αρχή...
.
Οικονομικό, θέλει πολύ μικρό δικαστικό σύστημα, ο δράστης δεν ξανακάνει καμία άλλη παρανομία, κανείς δεν τολμάει να κάνει παρανομία γιατί θα εκτελεστεί...George_V έγραψε: 05 Φεβ 2022, 09:08Με αυτή τη λογική θα καταλήξουμε στους Νόμους του Δράκοντα και για κάθε αδίκημα θα επιβάλλεται η θανατική ποινή.OANNHSEA έγραψε: 05 Φεβ 2022, 09:04Εάν είναι να σκοτώνεις κάποιον βιαστή, τι θα πρέπει να κάνεις κάποιον που έχει σκοτώσει ένα, δύο ή τρία άτομα;Fixer66 έγραψε: 04 Φεβ 2022, 15:01 Εγκρίνετε; Είναι από τα πιο αποτρόπαια πράγματα που μπορεί να πράξει ένας ενήλικας. Η θανάτωση μπορεί να γίνεται με δηλητηριώδη ένεση ή ηλεκτροσόκ.
Αυτά για αρχή...
.
Μμμμμμ....
Δεν ακούγεται κακό...
.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εγώ είδα τον τίτλο του νήματος κι εσύ να είσαι θετικά προσκειμενος. Δε θα πηγαίνω τώρα στην αρχή να δω ποιος τι ανέβασε. Βαριέμαι.Λοξίας έγραψε: 05 Φεβ 2022, 09:09Βρε άνθρωπε, δεν ανέβασα εγώ το νήμα αυτό!!!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Φεβ 2022, 08:40Εσύ λες για θανατική ποινή στο τίτλο του νήματος, ενώ εδώ του βγάζουν έξω με αναστολή. Μήπως να ασχοληθούμε πρώτα αυτές οι ποινές που υπάρχουν να εφαρμόζονται, και να μην βάζουν ελαφρυντικά της ξεφτίλας; αυτό είπα εξ αρχής. Θανατική ποινή στη δύση εκτός ΗΠΑ δεν παίζει ούτε θα παίξει. Κι εκεί που παίζει, πανηλιθιο είναι. Σκοτώνει ο άλλος μια γυναίκα στη ληστεία τον εκτελούν, ενώ ο άλλος έχει σκοτώσει 30 και αράζει στο κελί του. Βλακωδώς χάνουμε τα λόγια μας. Το πρόβλημα είναι τα γελοία ελαφρυντικά που υπάρχει σήμερα.Λοξίας έγραψε: 05 Φεβ 2022, 08:35
Α ναι;
Εγώ είμαι κατά της θανατικής ποινής και υπέρ της αυστηροποίησης ή της εφαρμογής των ποινών που προβλέπονται χωρίς ελαφρυντικά και λοιπές σάλτσες.
Τι είναι αυτά που λες;
Όπως και να έχει, η θανατική ποινή πάντα έχει μια λογική εκδίκηση από πλευράς της κοινωνίας, όχι ατομική. Πχ στην ΕΣΣΔ σου χωναν μια σφαίρα στο κεφαλι μετά από 6 μήνες και φιλιά πολλά. Σε όσους σίριαλ κίλερ έχω διαβάσει, αυτό έκαναν, για κοινες δολοφονίες δεν ξέρω. Το θέμα μας δεν είναι ο άλλος να κάνει έγκλημα στα 20 του και στα 70 να είναι ακόμα φυλακή. Είναι χυδαίο και απάνθρωπο. Το θέμα είναι τα ελαφρυντικά. Και να συζητήσουμε για επαχθη εγκλήματα να το πάμε 30 χρόνια. Να ξεκινήσουμε από τα επίκαιρα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καλά χαλάρωσε με τους καντροαριστερους. Εκεί όντως που υπάρχει θέμα είναι πως ο σύριζα έκανε πιο εύκολη την απόδοση του "νόμιμου βιου". Αυτό είναι μια μαλάκια και μισή. Αν μιλάμε για δολοφονίες και βιασμους, χεστήκαμε για το πρότερο του βίο. Πρέπει Να βγει εντελώς για τέτοια εγκλήματα. Ισόβια σημαίνει 25 χρόνια, και αν μετανοησεις και είσαι κύριος, μπορεί να το πάμε στα 23.OANNHSEA έγραψε: 05 Φεβ 2022, 09:12Α) Τα γελοία ελαφρυντικά ψηφίστηκαν τα τελευταία 40 χρόνια στην Ελλάδα από κεντροαριστερούς. Επίσης εάν γίνουν πιο αυστηρά τα ελαφρυντικά τότε θα εφαρμοστούν και για τις "ειδικές ομάδες" που υποστηρίζεις όπως οι γύφτοι - δεν νομίζω να σε συμφέρει αυτό!!! Οπότε μην φτύνεις την πολιτική που πιστεύεις!!!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Φεβ 2022, 08:40Εσύ λες για θανατική ποινή στο τίτλο του νήματος, ενώ εδώ του βγάζουν έξω με αναστολή. Μήπως να ασχοληθούμε πρώτα αυτές οι ποινές που υπάρχουν να εφαρμόζονται, και να μην βάζουν ελαφρυντικά της ξεφτίλας; αυτό είπα εξ αρχής. Θανατική ποινή στη δύση εκτός ΗΠΑ δεν παίζει ούτε θα παίξει. Κι εκεί που παίζει, πανηλιθιο είναι. Σκοτώνει ο άλλος μια γυναίκα στη ληστεία τον εκτελούν, ενώ ο άλλος έχει σκοτώσει 30 και αράζει στο κελί του. Βλακωδώς χάνουμε τα λόγια μας. Το πρόβλημα είναι τα γελοία ελαφρυντικά που υπάρχει σήμερα.Λοξίας έγραψε: 05 Φεβ 2022, 08:35
Α ναι;
Β) Το πρόβλημα σου είναι μόνο τα ελαφρυντικά; Το ότι το έγκλημα παραγράφεται μετά από λίγα χρόνια δεν σε ενδιαφέρει;;; Δηλαδή ο κάθε εγκληματίας μπορεί να διαφεύγει με "παραγραφή λόγω χρόνου";
.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ναρκωτικά είναι οι μπαφοι και τα lsd. Λίγο έλεος. Αν μιλάμε για εμπόρους πρέζας που την πουλάνε σε εξαρτημένους, οι ποινές ας είναι αυστηρές. Αν και ο κόσμος γέμισε οκανα πλέον. Όποιος την πίνει, είναι και δική του ευθυνη. Δεν είμαστε στα 80ς.OANNHSEA έγραψε: 05 Φεβ 2022, 09:14Οικονομικό, θέλει πολύ μικρό δικαστικό σύστημα, ο δράστης δεν ξανακάνει καμία άλλη παρανομία, κανείς δεν τολμάει να κάνει παρανομία γιατί θα εκτελεστεί...George_V έγραψε: 05 Φεβ 2022, 09:08Με αυτή τη λογική θα καταλήξουμε στους Νόμους του Δράκοντα και για κάθε αδίκημα θα επιβάλλεται η θανατική ποινή.OANNHSEA έγραψε: 05 Φεβ 2022, 09:04
Εάν είναι να σκοτώνεις κάποιον βιαστή, τι θα πρέπει να κάνεις κάποιον που έχει σκοτώσει ένα, δύο ή τρία άτομα;
Αυτά για αρχή...
.
Μμμμμμ....
Δεν ακούγεται κακό...
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 130 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νατάσα
-
- 19 Απαντήσεις