!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγορά κλιματιστικού
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Αγορά κλιματιστικού
Ε τότε θες σίγουρα 24αρι και πάνω , μιτσουμπα ή φουτζιτσου.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
24αρι δεν χωράει η εξωτερική μονάδα στο μπαλκόνι.έχω έναν χώρο μέχρι ένα μέτρο.και τα 18αρια βρήκα μέχρι 95-96cm.enterprise-psi έγραψε: 23 Αύγ 2018, 08:42 Ε τότε θες σίγουρα 24αρι και πάνω , μιτσουμπα ή φουτζιτσου.
Βλέπω γενικά σχόλια υπερ του φουτζιτσου πάντως.αρκετά θετικά.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Εγω παιδια το 2002 ειχα βαλει στα ενοικιαζομενα κατι chofu τα οποια βγηκαν θηρία
Τα 18άρια είναι λίγο φτηνότερα από τα 24άρια.
Όταν δεν φτάνει το 12-14αρι, πας σε 24άρι.
Όταν δεν φτάνει το 12-14αρι, πας σε 24άρι.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Κρέμασε το στον τοίχο, και εκτός μπαλκονιού δεν πειράζει. Δεν γίνεται αλλιώς μαν, το 18αρι θα παλεύει και δεν θα δροσίζει, θα του πάρει πολύ ώρα, θες να κρυώνει τον χώρο και μετά να κόβει.Λευκός Λύκος έγραψε: 23 Αύγ 2018, 08:44 24αρι δεν χωράει η εξωτερική μονάδα στο μπαλκόνι.έχω έναν χώρο μέχρι ένα μέτρο.και τα 18αρια βρήκα μέχρι 95-96cm.
Έχω φουτζιτσου 25 χρόνια, μηδέν βλάβες , με ελάχιστη συντήρηση
Παίζει ρόλο και το μοντέλο.
Παράδειγμα η Τοσίμπα που έχει πολύ καλά κλιματιστικά, είχε βγάλει ένα μοντέλο που έκαιγε τη πλακέτα σε 8 στα 10 κλιματιστικά.
Παράδειγμα η Τοσίμπα που έχει πολύ καλά κλιματιστικά, είχε βγάλει ένα μοντέλο που έκαιγε τη πλακέτα σε 8 στα 10 κλιματιστικά.
Δε λέει κρεμαστό στον τοίχο το 24αρι θα κάνει κραδασμούς και πιθανόν να έχει έντονο θόρυβο λόγω τοίχου. Καλύτερα 2 12αρια και τοίχο.enterprise-psi έγραψε: 23 Αύγ 2018, 08:47Κρέμασε το στον τοίχο, και εκτός μπαλκονιού δεν πειράζει. Δεν γίνεται αλλιώς μαν, το 18αρι θα παλεύει και δεν θα δροσίζει, θα του πάρει πολύ ώρα, θες να κρυώνει τον χώρο και μετά να κόβει.Λευκός Λύκος έγραψε: 23 Αύγ 2018, 08:44 24αρι δεν χωράει η εξωτερική μονάδα στο μπαλκόνι.έχω έναν χώρο μέχρι ένα μέτρο.και τα 18αρια βρήκα μέχρι 95-96cm.
Έχω φουτζιτσου 25 χρόνια, μηδέν βλάβες , με ελάχιστη συντήρηση![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Και τι , θα ανοίγει δυο μηχανήματα για να δροσιστεί; Και να του πιάνουν χώρο μες στο σπίτι; Ένα μεγάλο στον τοίχο, και δεν κάνουν κιχ .
Εμένα άρχισε να κάνει φασαρία το της κρεβατοκάμαρας πέρυσι, μετά απο 24 χρόνια, απλά είχε μαζέψει βρωμα ο ανεμιστήρας, στα πτερύγια, λύσιμο πλύσιμο, και ξανά δεν ακούγεται κιχ.
Εμένα άρχισε να κάνει φασαρία το της κρεβατοκάμαρας πέρυσι, μετά απο 24 χρόνια, απλά είχε μαζέψει βρωμα ο ανεμιστήρας, στα πτερύγια, λύσιμο πλύσιμο, και ξανά δεν ακούγεται κιχ.
Θα μπορούσε να έχει και καλυυερη κατανομή στη ψύξη. Γιατί θεωρώ πως είναι μεγάλη η μονάδα από το 24αρι για τοίχο. Αν το χεις δοκιμασμένο όμως κάτι ξέρεις περισσότεροenterprise-psi έγραψε: 23 Αύγ 2018, 09:16 Και τι , θα ανοίγει δυο μηχανήματα για να δροσιστεί; Και να του πιάνουν χώρο μες στο σπίτι; Ένα μεγάλο στον τοίχο, και δεν κάνουν κιχ .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Η εσωτερική μονάδα είναι ίδια, το εξωτερικό κομπρεσερ είναι που μεγαλώνει οσο μεγαλώνουν τα BTU
Σκέψου σπίτι, που κάθε χρόνο βγάζω πλαστικά και φίλτρα και τα πλένω, είναι ακριβώς τα ίδια απο 3 κλιματιστικά: 2 χ 9αρια και ενα 18αρι, και δεν θυμάμαι από που έβγαλα τι και όπως ναναι ξανά μπαίνουν, αφού ταιριάζουν .
Καλύτερη κατανομή στην ψύξη , θα έχει σίγουρα με δυο, αλλά πιστεύω δεν αξίζει τον κόπο, δυο συσκευές, περισσότερες εγκαταστάσεις, τρύπες, ιστορίες.
Σκέψου σπίτι, που κάθε χρόνο βγάζω πλαστικά και φίλτρα και τα πλένω, είναι ακριβώς τα ίδια απο 3 κλιματιστικά: 2 χ 9αρια και ενα 18αρι, και δεν θυμάμαι από που έβγαλα τι και όπως ναναι ξανά μπαίνουν, αφού ταιριάζουν .
Καλύτερη κατανομή στην ψύξη , θα έχει σίγουρα με δυο, αλλά πιστεύω δεν αξίζει τον κόπο, δυο συσκευές, περισσότερες εγκαταστάσεις, τρύπες, ιστορίες.
Για τον καθαρισμό να βγει η μάσκα είναι το δυσκολο σημείο. Εγώ εκει παιδεύομαι καο το έχω αφήσει γιατί φοβήθηκα μη το σπάσω.enterprise-psi έγραψε: 23 Αύγ 2018, 09:25 Η εσωτερική μονάδα είναι ίδια, το εξωτερικό κομπρεσερ είναι που μεγαλώνει οσο μεγαλώνουν τα BTU
Καλύτερη κατανομή στην ψύξη , θα έχει σίγουρα με δυο, αλλά πιστεύω δεν αξίζει τον κόπο, δυο συσκευές, περισσότερες εγκαταστάσεις, τρύπες, ιστορίες.![]()
Σχετικά με τις διαστάσεις εγώ για την εξωτερικη μοναδα λεω θα κανει θορυβο. Το 24αρι η εξωτ. μονάδα ειναι θηριο και πιστευα ότι θα είναι βαρύ για τον τοίχο από άποψη δονήσεων κτλ. Αλλά γιου αρ δε μαν γιου νοου μπέτα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- YouOnlyLiveOnce
enaon έγραψε: 23 Αύγ 2018, 00:11 [
ναι όλα αυτά που λένε τα παιδιά ειναι πολύ καλά, απλά στο ξαναλέω γιατί το θεωρώ σημαντικό, ινβερτερ μόνο αν έχεις σκοπό να το αφήνεις να πιάνει θερμοκρασία και μετά να μην το σβήνεις, να μένει ανοικτό μέρες. Αν δεν το δουλεύεις έτσι, αν απλά το ανοίγεις όταν κρυώνεις/ζεσταίνεσαι και μετά απο λίγο το σβήνεις, καλύτερα το πιο φθηνό κινέζικο νομίζω. Το αυτό αν έχεις και άλλη πηγή θέρμανσης/ψύξης, δεν του αρέσει, δεν δουλεύει σαν ινβερτερ μετά, ανοιγοκλείνει απλά σαν συμβατικό, δεν θα κάνεις απόσβεση ποτέ.
στο σαλόνι έχω 2 24άρια, πρέπει να σου βάλω τα γραφήματα καλά για να καταλάβεις τί λέω, αν θες θα το κάνω, αλλά όταν τα είχα και τα 2 ανοικτά χάνανε την μπάλα, πήγαιναν στα 2.5kw/h μία το ένα μία το άλλο, δεν δούλευαν ποτέ σαν ινβερτερ.
αν έχεις σκοπό να το δουλεύεις όπως οι περισσότεροι που ξέρω, τώρα που σκάμε το ανοίγουμε και μετά απο λίγο το κλείνουμε, το ινβερτερ είναι απλά πεταμένα χρήματα, σκέτο μαρκετινγκ.
Εγω το ανοιγω σχεδον καθε μερα ,αναλογα 5-6-7 ωρες και το κλεινω
οταν παω για υπνο.Τοσο λαθος ειναι αυτο;
Καλέ όχι καλά το κάνεις. Δεν ειναι καλοριφέρ να το έχεις σε σταθερή θερμοκρασία γιατί μς το άνοιξε κλείσε θα κάψει πςρισσότερο.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 23 Αύγ 2018, 09:46enaon έγραψε: 23 Αύγ 2018, 00:11 [
ναι όλα αυτά που λένε τα παιδιά ειναι πολύ καλά, απλά στο ξαναλέω γιατί το θεωρώ σημαντικό, ινβερτερ μόνο αν έχεις σκοπό να το αφήνεις να πιάνει θερμοκρασία και μετά να μην το σβήνεις, να μένει ανοικτό μέρες. Αν δεν το δουλεύεις έτσι, αν απλά το ανοίγεις όταν κρυώνεις/ζεσταίνεσαι και μετά απο λίγο το σβήνεις, καλύτερα το πιο φθηνό κινέζικο νομίζω. Το αυτό αν έχεις και άλλη πηγή θέρμανσης/ψύξης, δεν του αρέσει, δεν δουλεύει σαν ινβερτερ μετά, ανοιγοκλείνει απλά σαν συμβατικό, δεν θα κάνεις απόσβεση ποτέ.
στο σαλόνι έχω 2 24άρια, πρέπει να σου βάλω τα γραφήματα καλά για να καταλάβεις τί λέω, αν θες θα το κάνω, αλλά όταν τα είχα και τα 2 ανοικτά χάνανε την μπάλα, πήγαιναν στα 2.5kw/h μία το ένα μία το άλλο, δεν δούλευαν ποτέ σαν ινβερτερ.
αν έχεις σκοπό να το δουλεύεις όπως οι περισσότεροι που ξέρω, τώρα που σκάμε το ανοίγουμε και μετά απο λίγο το κλείνουμε, το ινβερτερ είναι απλά πεταμένα χρήματα, σκέτο μαρκετινγκ.Δηλαδη το ανοιγεις και το αφηνεις μερες;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χμμ και εγώ χρειάζομαι ένα. Νωρίς το θυμήθηκα ο μλκς. 
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- YouOnlyLiveOnce
Ετσι νομιζω και εγω.. αλλα διαβασα αυτο το '' να μενει ανοικτο μερες'' του εναονNaida έγραψε: 23 Αύγ 2018, 09:55Καλέ όχι καλά το κάνεις. Δεν ειναι καλοριφέρ να το έχεις σε σταθερή θερμοκρασία γιατί μς το άνοιξε κλείσε θα κάψει πςρισσότερο.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 23 Αύγ 2018, 09:46enaon έγραψε: 23 Αύγ 2018, 00:11 [
αν έχεις σκοπό να το δουλεύεις όπως οι περισσότεροι που ξέρω, τώρα που σκάμε το ανοίγουμε και μετά απο λίγο το κλείνουμε, το ινβερτερ είναι απλά πεταμένα χρήματα, σκέτο μαρκετινγκ.Δηλαδη το ανοιγεις και το αφηνεις μερες;
Και λεω μηπως πρεπει να το ανοιγω τελος Ιουνιου και να το κλεινω αρχες Σεπτεμβρη;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 2309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enterprise-psi
-
- 14 Απαντήσεις