!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Περαστικά φίλε !
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Eθνικοκοινωνιστης
μονο ο Δημοκρατικος εμεινε? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μόνο που δεν λέει ακριβώς αυτό. Until late December, Israel managed to stave off Omicron to some degree but with infection rates now gaining pace, daily cases are expected to reach record highs in the coming three weeks. This could result in herd immunity, said director-general of the health ministry, Nachman Ash. The cost will be a great many infections," Ash told 103FM Radio. "The numbers will have to be very high in order to reach herd immunity. This is possible but we don't want to reach it by means of infections, we want it to happen as a result of many people vaccinating," he said.Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:59Το Υπουργείο των Οβριών ανακοίνωσε πως η Όμικρον θα επιφέρει ανοσία αγέλης. Η πανδημία τελείωσε, αλλά ακόμα δεν το πήρατε χαμπάρι.argouen έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:55 Το ότι η ομικρον είναι λιγοτερο επικίνδυνη δεν είναι καθόλου σίγουρο ακόμη. Έχει δημοσιευτεί κάποια σοβαρή μελέτη που να μιλάει για ηπιότερη νόσο?
Αλλά εδώ τα φιλοκυβερνητικά μέσα πχ πρώτο ψέμα που πια θυμίζουν τους Πετράκους και τους Κούβελες θέλουν να το εμφανίσουν οτι δήθεν ο Ισραήλ επιλέγει την ανοσία της αγέλης μέσω των μολύνσεων.
Εύχομαι περαστικά
Κάπου άκουσα, τύπε και για τριολέ ιό με πλατυποδία μέσα.Kauldron έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:47https://www.real.gr/koinonia/arthro/del ... me-798285/Delmicron και Florona: Aνησυχία για τον συνδυασμό μεταλλάξεων, κορωνοϊού και γρίπης - Όλα όσα γνωρίζουμε
![]()
Άντε να βγάλουν εμβόλιο που τα πιάνει όλα αυτά...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
GoBack έγραψε: 02 Ιαν 2022, 13:04Who is The 4th man έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:59 εύχομαι περαστικα,όπως στον Λορδο κ' στον Γούντυ,μαλλον είναι ή Ο που κτυπάει το
ανωτερο αναπνευστικό,
ήμουν σε μια ρεβεγιόν με 6 συναδέλφους,όλοι αρνητικοί PCRαδες όταν κάποιος 7ος άγνωστος(ίσως φιλος καποιας)
άρχισε ξερόβηχα ακατάσχετα,προφασίστηκα ότι παω wc και βγαινοντας απ'το παραθυρο(ειναι ευρυχωρο) βρεθηκα
στο μπαλκόνι απ'όπου κατεβαίνοντας την εξωτ.σκάλα εξαφανίστηκα....απ'οτι έμαθα και οι άλλοι το διαλύσανε
τωρα πάω δευτερα η τριτη για άλλο pcr![]()
- nik_killthemall
οκ δηλ. ατομα με την υψηλοτερη επικινδυνοτητα να διασπειρουν απλα και μονο λογω νοοτροπιας "εμβολιασμενου" / "νοσησαντος".Scouser έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:18Δεν εδώ ιδέα. Επαφές αρκετές αυτές τις μέρες, σχεδόν όλοι εμβολιασμενοι ή νοσησαντες.
Περαστικα μαν.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Dwarven Blacksmith
Περαστικά αλλά είπαμε, όλοι θα κολλήσουμε. Το θέμα είναι τι bonus resistances έχουμε στακάρει.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Καλή ανάρρωση.
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
και είχα πάει 2 μπουκάλια τσάνταλη ροζέ και 3 μαύρες μπύρες φιξΣτύγιος έγραψε: 02 Ιαν 2022, 13:16GoBack έγραψε: 02 Ιαν 2022, 13:04Who is The 4th man έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:59 εύχομαι περαστικα,όπως στον Λορδο κ' στον Γούντυ,μαλλον είναι ή Ο που κτυπάει το
ανωτερο αναπνευστικό,
ήμουν σε μια ρεβεγιόν με 6 συναδέλφους,όλοι αρνητικοί PCRαδες όταν κάποιος 7ος άγνωστος(ίσως φιλος καποιας)
άρχισε ξερόβηχα ακατάσχετα,προφασίστηκα ότι παω wc και βγαινοντας απ'το παραθυρο(ειναι ευρυχωρο) βρεθηκα
στο μπαλκόνι απ'όπου κατεβαίνοντας την εξωτ.σκάλα εξαφανίστηκα....απ'οτι έμαθα και οι άλλοι το διαλύσανε
τωρα πάω δευτερα η τριτη για άλλο pcr![]()
![]()
όχι ρε ,κινηματογραφική απόδραση λέμε.
άν δεν προπονιόμουν με λιγο μπασκετάκι(έστω μονος) δεν θα το είχα καταφέρει
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
- wooded glade
Εγώ δεν έπαθα τίποτα, λόγω εμβολίου.
Η Ο λειτουγεί κι αυτή σαν σούπερ-εμβόλιο αλλά πρέπει να έχει κάνει κανείς τις τρεις δόσεις, αλλοιώς τζίφος.
Η διαφορά είναι ίση με τη διαφορά Ολυμπιακός Πειραιώς - Αργοναύτης (9-0) και Ολυμπιακός Πειραιώς - Μπάγερν Μονάχου (0 - Ν).
Η Ο λειτουγεί κι αυτή σαν σούπερ-εμβόλιο αλλά πρέπει να έχει κάνει κανείς τις τρεις δόσεις, αλλοιώς τζίφος.
Η διαφορά είναι ίση με τη διαφορά Ολυμπιακός Πειραιώς - Αργοναύτης (9-0) και Ολυμπιακός Πειραιώς - Μπάγερν Μονάχου (0 - Ν).
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
Φίλε Γούντυ χαίρομαι πού είσαι καλάwooded glade έγραψε: 02 Ιαν 2022, 13:24 Εγώ δεν έπαθα τίποτα, λόγω εμβολίου.
να οργανώσουμε μια χοροεσπερίδα...το έχω ονειρευτεί....να εδώ
viewtopic.php?f=33&t=94&p=2287780#p2287780
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
- Otto Weininger
Who is The 4th man έγραψε: 02 Ιαν 2022, 13:03ιταλοί επιστήμονες και ό Ρ.Μαλόουν λενε ότι ή Ο θα ενεργήσει σαν εμβόλιοΖενίθεδρος έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:59Το Υπουργείο των Οβριών ανακοίνωσε πως η Όμικρον θα επιφέρει ανοσία αγέλης. Η πανδημία τελείωσε, αλλά ακόμα δεν το πήρατε χαμπάρι.argouen έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:55 Το ότι η ομικρον είναι λιγοτερο επικίνδυνη δεν είναι καθόλου σίγουρο ακόμη. Έχει δημοσιευτεί κάποια σοβαρή μελέτη που να μιλάει για ηπιότερη νόσο?
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις