Εγώ είχα πολύ ελαφριά συμπτώματα εκείνη την μέρα που ήρθα σε επαφή με άλλο άτομο αλλά επίσης είχα αρνητικό τεστ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να τα μας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Να τα μας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλά, εξαρτάται και την επαφήNaida έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:10Εγώ είχα πολύ ελαφριά συμπτώματα εκείνη την μέρα που ήρθα σε επαφή με άλλο άτομο αλλά επίσης είχα αρνητικό τεστ.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
η λογική λέει:Naida έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:02
Εγώ είχα πρώτο σύμπτωμα την Πέμπτη λίγο ενόχληση στο λαιμό χαμηλά σαν φλέμα και δέκατα. Την Παρασκευή για λίγο έντονο πόνο στα πόδια ψηλά (μπούτια) και πυρετό 38.5. Πήρα ντεπον έπεσε και δεν να ξανανέβασα μέχρι 37.5 το βράδυ. Από χθες απυρετη και μια χαρά και σήμερα το ίδιο. Έκανα κάθε μέρα σελφ, αρνητικα. Την Παρασκευή έκανα και ραπιντ αρνητικό. Σήμερα θετικό.
Εχω τις εξής ερωτήσεις αν ξέρεις.
Α) είναι πιθανό να μετέδωσα όσο έβγαινε αρνητικό το σελφ;
Β) αφού ήμουν ήδη καλά με αρνητικό σελφ τώρα που βγήκε θετικό παίζει να ξαναβγαλω συμπτώματα ή πάει πέρασε;
Γ)τι διάολοιός είναι αυτός επιτέλους;
μετέδιδες από Τετάρτη (1-2 ημέρες πριν τα συμπτώματα, ίσως και από Τρίτη)*
μέχρι το Σάββατο δεν θα μεταδίδεις
μπορεί και τώρα να μην μεταδίδεις, αλλά το ραπιντ βγήκε θετικό από τις ακίδες που διάβασε, ενώ μάλλον νεκρά τμήματα ιού βγάζεις (αφού τα συμπτώματα υποχώρησαν)**
*επομένως, η ύποπτη επαφή, πρέπει να πάει, 3-5 ημέρες πριν την Τρίτη, δλδή, την προηγούμενη Πέμτη με Σάββατο των Χριστουγέννων άντε Κυριακή/Δευτέρα
** το αν μετέδωσες, πόσο κλπ κλπ , μην το σκέφτεσαι. Δεν ξέρεις. Ούτε θα μάθεις. Πλέον, ο ιός είναι παντού.
Υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να μην είχες covid και να έχεις τώρα
Υπάρχει πολύ μικρότερη πιθανότητα, να μην είχες ούτε τώρα ουτε πριν covid
Aλλά, η λογική λέει, τα πρώτα που σου έγραψα
Υγ. Πάει πέρασε (κατά 99.9%)
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Από τις στενέςLugozzi έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:12Καλά, εξαρτάται και την επαφήNaida έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:10Εγώ είχα πολύ ελαφριά συμπτώματα εκείνη την μέρα που ήρθα σε επαφή με άλλο άτομο αλλά επίσης είχα αρνητικό τεστ.Lugozzi έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:07
Όλοι αυτό θέλουμε να μάθουμε
Επίσης, εγώ ήρθα σε επαφή με κρούσμα που την ημέρα που βρεθήκαμε είχε αρνητικό σελφ τεστ και της βγήκε θετικό την επόμενη![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οι στενές να προσέξουν.
Αν μπορούν να μείνουν καραντίντα και να κάνουν τεστ την 5η ημέρα μετά.
Εναλλακτικά προσέχουν (μην πλησιάζουν ευπαθείς συν μάσκα κλπ) και τεστ 5 ημέρες μετά ή τεστ σε συμπτώματα.
Εναλλακτικά προσέχουν (μην πλησιάζουν ευπαθείς συν μάσκα κλπ) και τεστ 5 ημέρες μετά ή τεστ σε συμπτώματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 02 Ιαν 2022, 12:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Ήσουν πολύ, πολύ επεξηγηματικός και ευχαριστώ πολύ!! Και ειδικά το τελευταίοΓαληνός έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:33η λογική λέει:Naida έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:02
Εγώ είχα πρώτο σύμπτωμα την Πέμπτη λίγο ενόχληση στο λαιμό χαμηλά σαν φλέμα και δέκατα. Την Παρασκευή για λίγο έντονο πόνο στα πόδια ψηλά (μπούτια) και πυρετό 38.5. Πήρα ντεπον έπεσε και δεν να ξανανέβασα μέχρι 37.5 το βράδυ. Από χθες απυρετη και μια χαρά και σήμερα το ίδιο. Έκανα κάθε μέρα σελφ, αρνητικα. Την Παρασκευή έκανα και ραπιντ αρνητικό. Σήμερα θετικό.
Εχω τις εξής ερωτήσεις αν ξέρεις.
Α) είναι πιθανό να μετέδωσα όσο έβγαινε αρνητικό το σελφ;
Β) αφού ήμουν ήδη καλά με αρνητικό σελφ τώρα που βγήκε θετικό παίζει να ξαναβγαλω συμπτώματα ή πάει πέρασε;
Γ)τι διάολοιός είναι αυτός επιτέλους;
μετέδιδες από Τετάρτη (1-2 ημέρες πριν τα συμπτώματα, ίσως και από Τρίτη)*
μέχρι το Σάββατο δεν θα μεταδίδεις
μπορεί και τώρα να μην μεταδίδεις, αλλά το ραπιντ βγήκε θετικό από τις ακίδες που διάβασε, ενώ μάλλον νεκρά τμήματα ιού βγάζεις (αφού τα συμπτώματα υποχώρησαν)**
*επομένως, η ύποπτη επαφή, πρέπει να πάει, 3-5 ημέρες πριν την Τρίτη, δλδή, την προηγούμενη Πέμτη με Σάββατο των Χριστουγέννων άντε Κυριακή/Δευτέρα
** το αν μετέδωσες, πόσο κλπ κλπ , μην το σκέφτεσαι. Δεν ξέρεις. Ούτε θα μάθεις. Πλέον, ο ιός είναι παντού.
Υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να μην είχες covid και να έχεις τώρα
Υπάρχει πολύ μικρότερη πιθανότητα, να μην είχες ούτε τώρα ουτε πριν covid
Aλλά, η λογική λέει, τα πρώτα που σου έγραψα
Υγ. Πάει πέρασε (κατά 99.9%)
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν κόλλησα τα Χριστούγεννα ήταν μαζί μου όποτε θα είχε κολλήσει κι αυτός. Ή το πέρασε ασυμπτωματικα. Ήρθε βέβαια για λίγο και χθες με μάσκα και τον είχα σε απόσταση. Όπως και να έχει θα του πω να να πάει καλύτερα για μοριακό.Γαληνός έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:38 Οι στενές να προσέξουν.
Εναλλακτικά προσέχουν (μην πλησιάζουν ευπαθείς συν μάσκα κλπ) και τεστ 5 ημέρες μετά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μην γαμάτε γιατί χανόμαστε.
Δεν ξέρω μήπως καλυτερα μοριακό, μπορεί να δείχνει και πιο πριν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στον Ταντρίδη πες τα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τα'λεγε ο μέγας Ζουγανέλης, πολλά χρόνια πρίν. Πόσο μπροστά ήταν αυτό το τραγούδΙ?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Όχι οι οδηγίες είναι σαφείς για τους τριπλοεμβολιασμενους.
Μάλιστα, αρκεί το ραπιντ την 5η μέρα.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Τριπλά είσαι; Α εντάξει χαλαρά.Lugozzi έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:50Όχι οι οδηγίες είναι σαφείς για τους τριπλοεμβολιασμενους.
Μάλιστα, αρκεί το ραπιντ την 5η μέρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...