Ναι πήρα χθες τον καρδιολόγο μου. Μου είπε ότι και την τρίτη μέρα ακόμη από το εμβόλιο μπορεί να υπάρχουν παρενέργειες. Να κάτσω μέσα το Σ/Κ και να ξαναμιλήσουμε από Δευτέρα αν τα συμπτώματα επιμείνουν. Πάντως σήμερα που είμαι μέσα οι παλμοί. είναι καλύτερα. Δευτέρα θα κατέβω για δουλειά και βλέπουμε πως θα πάει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Και για πείτε, πού κάνετε ρεβεγιόν χθες και που αποψε?
Re: Και για πείτε, πού κάνετε ρεβεγιόν χθες και που αποψε?
Δεκατα εχεις ακόμα;Ίακχος έγραψε: 01 Ιαν 2022, 10:46Ναι πήρα χθες τον καρδιολόγο μου. Μου είπε ότι και την τρίτη μέρα ακόμη από το εμβόλιο μπορεί να υπάρχουν παρενέργειες. Να κάτσω μέσα το Σ/Κ και να ξαναμιλήσουμε από Δευτέρα αν τα συμπτώματα επιμείνουν. Πάντως σήμερα που είμαι μέσα οι παλμοί. είναι καλύτερα. Δευτέρα θα κατέβω για δουλειά και βλέπουμε πως θα πάει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χθες είχα. Σήμερα προς το παρόν όχι, αλλά το μεσημέρι θα πάρω θερμοκρασία που ανεβαίνει.Naida έγραψε: 01 Ιαν 2022, 10:49Δεκατα εχεις ακόμα;Ίακχος έγραψε: 01 Ιαν 2022, 10:46Ναι πήρα χθες τον καρδιολόγο μου. Μου είπε ότι και την τρίτη μέρα ακόμη από το εμβόλιο μπορεί να υπάρχουν παρενέργειες. Να κάτσω μέσα το Σ/Κ και να ξαναμιλήσουμε από Δευτέρα αν τα συμπτώματα επιμείνουν. Πάντως σήμερα που είμαι μέσα οι παλμοί. είναι καλύτερα. Δευτέρα θα κατέβω για δουλειά και βλέπουμε πως θα πάει.
Περαστικά εύχομαι και να να είναι όλα καλά.Ίακχος έγραψε: 01 Ιαν 2022, 11:01Χθες είχα. Σήμερα προς το παρόν όχι, αλλά το μεσημέρι θα πάρω θερμοκρασία που ανεβαίνει.Naida έγραψε: 01 Ιαν 2022, 10:49Δεκατα εχεις ακόμα;Ίακχος έγραψε: 01 Ιαν 2022, 10:46
Ναι πήρα χθες τον καρδιολόγο μου. Μου είπε ότι και την τρίτη μέρα ακόμη από το εμβόλιο μπορεί να υπάρχουν παρενέργειες. Να κάτσω μέσα το Σ/Κ και να ξαναμιλήσουμε από Δευτέρα αν τα συμπτώματα επιμείνουν. Πάντως σήμερα που είμαι μέσα οι παλμοί. είναι καλύτερα. Δευτέρα θα κατέβω για δουλειά και βλέπουμε πως θα πάει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ευχαριστώ πολύ! Καλή χρονιά να έχουμε.
Εγώ ποτέ δεν πέρασα Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά έξω. Μου φαίνεται τελείως άσχετο.Juno έγραψε: 31 Δεκ 2021, 21:56Ναι, όλες τις άλλες μέρες ο κόσμος είναι έξω. Μόνον για το ρεβεγιόν είναι το μάντρωμα. Εσύ, ας πούμε πήρες τη ζωή σου πίσω, όλα είναι όλως το 2019.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Naida έγραψε: 01 Ιαν 2022, 10:43 Δυστυχώς κοιμόμουνήρθε η μανούλα μου και μου χαιδεψε λίγο το κεφάλι να δει αν έχω πυρετό ξύπνησα 11.40 είπα θα μείνω ξύπνια τα επόμενα λεπτά ξανακοιμηθηκα. Αλλά τίποτα σαν το χάδι της μάνας.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Otto Weininger
Στους πόσους μήνες από την δεύτερη δόση το έκανες;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Στους 5μισο μήνες.
- Otto Weininger
Α, το κλασικό. Στις 2 πρώτες δόσεις τι side effects είχες;Ίακχος έγραψε: 01 Ιαν 2022, 12:25Στους 5μισο μήνες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ανέκαθεν τα ρεβεγιόν ήταν αδιάφορα.
Στην πρώτη τίποτα, στη Δεύτερη μια μέρα δέκατα.Otto Weininger έγραψε: 01 Ιαν 2022, 12:28Α, το κλασικό. Στις 2 πρώτες δόσεις τι side effects είχες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1691 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 2 Απαντήσεις