Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 19:12
Διάβασα αυτό που έγραψα μόλις τώρα σε μια γυναίκα που σέβομαι και αγαπώ πολύ.
Μου είπε ότι όλα αυτά καλό είναι να μην λέγονται και να μην γράφονται.
Είναι σαν να έχω προδώσει όλες τις γυναίκες του κόσμου.
Σαν να έχω δώσει στον αέρα το μεγάλο μυστικό του πλανήτη.
Πολύ την εκτιμώ πολύ την αγαπώ και πολύ την σέβομαι.
Είναι η πρώτη φορά που θα διαφωνήσω.
Σιγά σιγά πρέπει να αρχίσουμε να λέμε την αλήθεια.
Ναι είτε σας αρέσει είτε όχι οι γυναίκες είμαστε ανώτερες.
Είστε κατώτεροι για αυτό πάντα θα προσπαθείτε να είναι καταπιεσμένες οι γυναίκες από τον φόβο και το κόμπλεξ κατωτερότητας σας.
Ο ανωτερος, ξερει το τροπο και εχει την ικανοτητα το πως να περναει καλα στη ζωη του, δεν εχει απωθημενα για το αντιθετο φυλο, ουτε δηλωνει με λογια την ανωτεροτητα του.
Το οτι εχουμε γεμισει διαφορα καψουλια καθε ειδους, ειναι γεγονος.
Ανωτερος, κατωτερος κατα γενικη εννοια, δεν υπαρχει. Υπαρχει διαφορετικοτητα, οχι η ανωτεροτητα ή η κατωτεροτητα. Μονο αναμεσα σε 2 ανθρωπους που εχουμε μελετησει τη ζωη τους σε καθε εκφανση της μπορουμε να πουμε οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι πιο εξυπνος, πιο δυναμικος, πιο επιτυχημενος απο τον αλλον. Οχι με γενικευσεις. Οι γενικευσεις, οδηγουν στο να λεμε ακυρα πραγματα, διοτι θα ειναι ακυρο να γενικευεις οταν δεν εχεις μελετησει μια προς μια τις ζωες και τη καθημερινοτητα ολων των ενηλικων ανθρωπων στον πλανητη ωστε να εχεις ασφαλη αποψη. Δεν εχεις ιδεα το τι υπαρχει γυρω μας. Το μονο που γνωριζεις, ειναι σε καποιο βαθμο τα οσα εχεις ακουσει, τα οσα εχεις βιωσει, τα οποια ως δειγμα επι του συνολου, ειναι μηδεν. Ακομα και οι φιλοσοφοι και διαφοροι αλλοι που εχουν μελετησει πιο εκτεταμενα τη κατασταση, ακομα και αυτοι δεν γνωριζαν τα παντα, απλα ειχαν μια πιο ευστοχη αλλα οχι απαραιτητα πιο σωστη προσεγγιση.
Τωρα για το "μεγαλο μυστικο του πλανητη" και γενικα τα μεγαλα μυστικα και το τι παιζει, δεν θα μπορεσεις ποτε σου να εχεις προσβαση σε κατι τετοιο. Γιατι; Γιατι απλα δεν ανηκεις στην ομαδα ανθρωπων που εχουν δικαιωμα στη προσβαση και τη γνωση των "μυστικων" του πλανητη και στο τι ακριβως συμβαινει περα απο τα οσα ακουγονται.
Ξεκινα με την αυτογνωσια, γνωρισε καλυτερα τον εαυτο σου, ειναι μια καλη αρχη.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.