Και ποια η διαφορά;Όταν το κράτος είναι ανάξιο να μας διασφαλίσει τα στοιχειώδη για την ζωή , τότε δραπετεύουμε και εμείς.Golden Age έγραψε: 04 Ιαν 2024, 00:28Δεν δραπετεύει, μεταναστεύει. Σε καπιταλιστικές χώρες.pylothess έγραψε: 04 Ιαν 2024, 00:27Ο κοσμάκης που δραπετεύει από τον δικό μας καπιταλιστικό παράδεισο να δεις τι λέει...Golden Age έγραψε: 04 Ιαν 2024, 00:24
Δεν χρειάζεται να πουν κάτι τα κανάλια. Τα λέει εδώ και δεκαετίες ο κοσμάκης που δραπετεύει απο τον "σοσιαλιστικό παράδεισο".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κουβανική επανάσταση ☭
Re: Η κουβανική επανάσταση ☭
- Golden Age
Έπεσε σε έναν διεφθαρμένο αστυνομικό. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι έφυγε απο την κομμουνιστική Κούβα αναζητώντας μια καλύτερη ζωή στον καπιταλισμό. Άλλο θέμα που εδώ έπεσε στα λάθος άτομα.pylothess έγραψε: 04 Ιαν 2024, 00:28
Έφυγε γιατί δεν της άρεσε η ζωή στην Κούβα και ήρθε εδώ να την εκδίδουν!!!
Και ; Την βρήκε τελικά την καλύτερη ζωή;Golden Age έγραψε: 04 Ιαν 2024, 00:31Έπεσε σε έναν διεφθαρμένο αστυνομικό. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι έφυγε απο την κομμουνιστική Κούβα αναζητώντας μια καλύτερη ζωή στον καπιταλισμό. Άλλο θέμα που εδώ έπεσε στα λάθος άτομα.pylothess έγραψε: 04 Ιαν 2024, 00:28
Το οικονομικό εμπάργκο είναι πιο ισχυρό απ'ότι φαίνεται ακόμη και από τις ατομικές βόμβες.GoBzi έγραψε: 04 Ιαν 2024, 00:30 Δεν χρειάζεται μετάφραση
https://twitter.com/JMPresidente23/stat ... vp_fQ&s=19
- Golden Age
Όχι γιατί έπεσε σε λάθος ανθρώπους. Αυτό δεν αλλάζει την χάλια κατάσταση στην Κούβα και το λόγο για τον οποίο φεύγουν οι Κουβανοί. Άλλοι πάλι την βρήκαν την καλύτερη ζωή.pylothess έγραψε: 04 Ιαν 2024, 01:34Και ; Την βρήκε τελικά την καλύτερη ζωή;Golden Age έγραψε: 04 Ιαν 2024, 00:31Έπεσε σε έναν διεφθαρμένο αστυνομικό. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι έφυγε απο την κομμουνιστική Κούβα αναζητώντας μια καλύτερη ζωή στον καπιταλισμό. Άλλο θέμα που εδώ έπεσε στα λάθος άτομα.pylothess έγραψε: 04 Ιαν 2024, 00:28
.
Εχω ενα γνωστό που παντρεύτηκε Κουβάνα και μένει ή Λέσβο ή Μυτιλήνη.....
Εχω να τον δω 30 χρόνια αλλά αν μούρθουν τα λεφτά για το ταξίδι θα πάω να τον βρώ και να κανονίσω για φιλοξενία.....
Εχει καμμιά 30αριά Ελληνες που ζουν μόνιμα Κούβα έχω μάθει.....
Εχω και μια φίλη που ο αδερφός της εχει ξενοδοχείο στό Γιουκατάν στο Μέχικο.....
Θέλω να πάω και στο Γκράν Κάνυον για κανα μήνα κάμπινγκ.....8$ περ ντέι.....3 σε 1.....
Ελπίδω νσ μας κάτσει.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 06 Ιαν 2024, 15:17
.
Εχω ενα γνωστό που παντρεύτηκε Κουβάνα και μένει ή Λέσβο ή Μυτιλήνη.....
Εχω να τον δω 30 χρόνια αλλά αν μούρθουν τα λεφτά για το ταξίδι θα πάω να τον βρώ και να κανονίσω για φιλοξενία.....
Εχει καμμιά 30αριά Ελληνες που ζουν μόνιμα Κούβα έχω μάθει.....
Εχω και μια φίλη που ο αδερφός της εχει ξενοδοχείο στό Γιουκατάν στο Μέχικο.....
Θέλω να πάω και στο Γκράν Κάνυον για κανα μήνα κάμπινγκ.....8$ περ ντέι.....3 σε 1.....
Ελπίδω νσ μας κάτσει.....![]()
.
Και εγώ έχω ένα φίλο μάγειρα που δουλεύει μάγειρος στην Ελβετία αλλά αυτός έχει έναν φίλο, συνάδελφό του από την Σλοβενία τον οποίο τον έχω γνωρίσει όταν ήρθε Ελλάδα και θέλω να πάω Σλοβενία για να βρεθούμε και οι τρεις εκεί . Νομίζω πως η Σλοβενία ανήκει στην Ευρωζώνη.
- Ληστοσυμμορίτης
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Golden Age
Να ζητάμε την εγκαθίδρυση δικτατορίας;
- Ληστοσυμμορίτης
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Ακόμη και με την οικονομία της να καταρρέει , η Κούβα είναι καρφί στο μάτι του Αμερικανικού Ιμπεριαλισμού.
Μόνο και μόνο , ένα μικρό νησάκι απέναντι από το Μαϊάμι ,στην Φλόριντα , που αντί να είναι μια ακόμη πολιτεία των Η.Π.Α. , ή προτεκτοράτο του, τους φτύνει κατάμουτρα ,είναι το κόκκινο πανί.
Μόνο και μόνο , ένα μικρό νησάκι απέναντι από το Μαϊάμι ,στην Φλόριντα , που αντί να είναι μια ακόμη πολιτεία των Η.Π.Α. , ή προτεκτοράτο του, τους φτύνει κατάμουτρα ,είναι το κόκκινο πανί.
- Golden Age
Ο κόσμος εκεί υποφέρει απο την δικτατορία. Η Κούβα χρειάζεται δημοκρατία. Όχι ένα τυρρανικό κομμουυνιστικό καθεστώς που καταδυναστεύει τον λαό του για να φετιχίζονται με αυτό διάφοροι ανα τον κόσμο αντιαμερικάνοι που δεν βιώνουν εκεί.pylothess έγραψε: 04 Οκτ 2024, 18:07 Ακόμη και με την οικονομία της να καταρρέει , η Κούβα είναι καρφί στο μάτι του Αμερικανικού Ιμπεριαλισμού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 668 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-
- 224 Απαντήσεις