Re: Ποιας εταιριας τα ζυμαρικα σας αρεσουν;
Δημοσιεύτηκε: 28 Νοέμ 2021, 16:37
De Cecco, με δεδομένο πως η Barilla άρχισε να χαλά την πάστα της. Η De Cecco είναι η πιο καλή στις ευρέως διαδεδομένες μάρκες των σουπερμάρκετ
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Έχω δοκιμάσει μια δυο φορές, ουσιαστικώς είναι το ίδιο με την παρασκευή φύλλου για πίτες αλλά δεν είδα κάποια φοβερή διαφορά. Υπάρχουν έτοιμα που είναι μια χαρά.Beria έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:30 Ακόμα δεν μπει κάποιος να γράψει ότι μαγειρεύει ζυμαρικά που έχει φτιάξει μόνος του;
https://eshop.mymarket.gr/trofima/zymar ... nd=Melissa
Μονο αν εχεις συνηθισει σε μια συγκεκριμενη μαρκα και ξαφνικα την αλλαξεις. Τοτε το καταλαβαινεις αμεσως.vagabondo έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:43 Ρε σεις, άμα βάλω σε ένα πιάτο ντεκέκο και σε άλλο σκατέκο, θα μπορέσετε να καταλάβετε ποιό είναι ποιό;
Πθανώς όχι, αλλά αν βάλεις μια μερίδα με ποιοτική πάστα και μία φέσι, θα πούμε, α, το ένα το μακαρόνι είναι νόστιμο, το άλλο μέτριο. Επίσης αν μας φέρεις φρέσκια σπιτική πάστα, πιθανότατα θα το καταλάβουμε.vagabondo έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:43 Ρε σεις, άμα βάλω σε ένα πιάτο ντεκέκο και σε άλλο σκατέκο, θα μπορέσετε να καταλάβετε ποιό είναι ποιό;
Εγω ετρωγα απο Ιταλους στην Ιταλια και επαθα πλακα.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:43Έχω δοκιμάσει μια δυο φορές, ουσιαστικώς είναι το ίδιο με την παρασκευή φύλλου για πίτες αλλά δεν είδα κάποια φοβερή διαφορά. Υπάρχουν έτοιμα που είναι μια χαρά.Beria έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:30 Ακόμα δεν μπει κάποιος να γράψει ότι μαγειρεύει ζυμαρικά που έχει φτιάξει μόνος του;
Πηγαινε σε ενα σουπερ μαρκετ και δες τα ολα διπλα διπλα, πχ τα σπαγγετι. Θα δεις οτι τα de cecco ειναι πιο ανοιχτο το χρωμα τους, εχουν εντελως διαφορετικη ζυμη και κατεργασια.vagabondo έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:43 Ρε σεις, άμα βάλω σε ένα πιάτο ντεκέκο και σε άλλο σκατέκο, θα μπορέσετε να καταλάβετε ποιό είναι ποιό;
Με τα De Cecco παίζει και λιγότερο να σου λασπώσουν, αν είσαι ατζαμής.Volk έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:48Πηγαινε σε ενα σουπερ μαρκετ και δες τα ολα διπλα διπλα, πχ τα σπαγγετι. Θα δεις οτι τα de cecco ειναι πιο ανοιχτο το χρωμα τους, εχουν εντελως διαφορετικη ζυμη και κατεργασια.vagabondo έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:43 Ρε σεις, άμα βάλω σε ένα πιάτο ντεκέκο και σε άλλο σκατέκο, θα μπορέσετε να καταλάβετε ποιό είναι ποιό;
Εδώ η ΓΑΛΗ λέει πως δεν βρίσκει διαφορά ανάμεσα στο φρέσκο και το τυποποιημένο.Cavaliere έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:47Πθανώς όχι, αλλά αν βάλεις μια μερίδα με ποιοτική πάστα και μία φέσι, θα πούμε, α, το ένα το μακαρόνι είναι νόστιμο, το άλλο μέτριο. Επίσης αν μας φέρεις φρέσκια σπιτική πάστα, πιθανότατα θα το καταλάβουμε.vagabondo έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:43 Ρε σεις, άμα βάλω σε ένα πιάτο ντεκέκο και σε άλλο σκατέκο, θα μπορέσετε να καταλάβετε ποιό είναι ποιό;
Beria έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:30 Ακόμα δεν μπει κάποιος να γράψει ότι μαγειρεύει ζυμαρικά που έχει φτιάξει μόνος του;
Είχα φτιάξει παλιά με παντζάρι, βέβαια στο βράσιμο βγήκαν ροζέ. Δε θυμάμαι γεύση, αλλά μια που τα έφαγε ακόμα λέει τι ωραία ήταν.
Τα γνησια σπαγγετι, δεν εχουν αυγα. Τα υπολοιπα ζυμαρικα, εχουν διαφορα, με οτι θες μεσα. Προτιμω τα σπαγγετι.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:50Beria έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:30 Ακόμα δεν μπει κάποιος να γράψει ότι μαγειρεύει ζυμαρικά που έχει φτιάξει μόνος του;
.
Στο εξωτερικό μπορείς να βρείς στα SM μακαρόνια φρέσκα.....Pasta frescia.....Νωπά ..... με αυγά όπως τα σπιτικά.....
Ακριβά μέν αλλά έχουν.....Εδώ δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα.....
Volk φτούνες οι μάρκες που βάζεις είναι με αυγά ;;;
.