Τα κατάφερε ο Λέοντας. Έχασε το τίτλο του βασιλιά απο factions αλλά παρότι δε φαινόταν στην αρχή ότι θα γίνει και κανένας πολέμαρχος είχε καλό martial και τον κέρδισε πίσω με το σπαθί του. Στον άλλο τομέα δεν τα πήγε τόσο καλά γιατί παραμορφώθηκε νωρίς σε μια μάχη για το υπόλοιπο της ζωής του και προς το τέλος έχασε και το χέρι του απο τον άχρηστο γιατρό που προσπαθούσε να θεραπεύσει τη δυσεντερία του οπότε δεν ήταν και πολύ δημοφιλής στις γυναίκες
Ο γιος του ανάλαβε να αντιμετωπίσει την πανούκλα και στάθηκε απίστευτα κωλόφαρδος
το κόκκινο είναι οι περιοχές που έχουν πληγεί από την πανούκλα. Δεν ξέρω αν φταίει που σφράγισα τις πύλες όταν ήταν ακόμα στη Μ. Ασία αλλά καταφέραμε να μείνουμε η μοναδική νήσιδα που έμεινε καθαρή από κρούσματα στη μεγαλύτερη διάρκεια της επιδημίας. Είχε φτάσει στη Νορβηγία,είχε εξοντώσει τη Ρωσία και και η Αθήνα δεν είχε ούτε ένα κρούσμα,εμείς και η έρημος της Βόρειας Αφρικής.

Προσπάθησα να εκμεταλλευτώ για να ρίξω την ετεροθαλή αδερφή μου (κάπου 30 χρόνια νεότερη και σύζυγο του γιου μου ) γιατί είναι μιλφάρα με τρομερά stats αλλά δεν τα κατάφερα,το παίζει δύσκολη
τώρα που πέρασε η αποκάλυψη θα αρχίσουμε να σχεδιάζουμε την ανεξαρτητοποίηση από την αυτοκρατορία