Πάρε όση αβατχα θες αλλά η αλήθεια είναι ότι τα εμβόλια δούλεψαν. Του χρόνου θα έχεις ακόμα καλύτερα εμβόλια.perseus έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 13:05Θα δω του χρονου τα συνολικα δωσε μου αβαντζοΔημοκράτης έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 13:04Όλες οι κυβερνήσεις του πλανήτη χρησιμοποιούν τα εμβόλια, πιστεύεις ότι οι μηχανισμοί υγείας όλων των κρατών τσεπώνουν μιζες , δεν έχει αποδειχτεί ούτε μια δωροδοκία και κανένας δεν μιλάει. Αλλά εσύ το βλέπεις ξεκάθαρα ότι είναι μιζες. Το ότι μετά την εφαρμογή των εμβολιασμών μειώθηκαν δραματικά οι θάνατοι το είδες ή όχι ;perseus έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:48
Ναι, γιατι σου φαίνεται περιεργο (δεν ειναι ολος ο πλανητης απλα οι εμπλεκομενοι)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πλήρως εμβολιασμένη βρέθηκε με κορονοϊό, και την κατέγραψαν ως ανεμβολίαστη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Δημοκράτης
Re: Πλήρως εμβολιασμένη βρέθηκε με κορονοϊό, και την κατέγραψαν ως ανεμβολίαστη
-
Δημοκράτης
Ξαναλέω, γιατί πιστεύεις ότι ψεκασμενο υπάρχει στο διαδίκτυοKauldron έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:44Ποιός είπε για ήρωες?Δημοκράτης έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:41Ήρωας γιατί διαβάζεις και πιστεύεις οτιψεκασμενο υπάρχει στο διαδιτκυο;Kauldron έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:05
Για ποιό λόγο είναι αδύνατον ν' αναγνωστούν οι όροι των συμβολαίων για τα εμβόλια?
ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. ΝΑ ΓΙΑΤΙ.
Τη σύμβαση την βλέπεις που είναι μη αναγνώσιμη?
Για ποιό λόγο την έκαναν έτσι?
Έχεις πρόσβαση στο κείμενο της σύμβασης?Δημοκράτης έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 13:11Ξαναλέω, γιατί πιστεύεις ότι ψεκασμενο υπάρχει στο διαδίκτυοKauldron έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:44Ποιός είπε για ήρωες?Δημοκράτης έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:41
Ήρωας γιατί διαβάζεις και πιστεύεις οτιψεκασμενο υπάρχει στο διαδιτκυο;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Δημοκράτης
Ποια σύμβαση; ποιας χώρας με ποια εταιρια;Kauldron έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 13:12Έχεις πρόσβαση στο κείμενο της σύμβασης?Δημοκράτης έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 13:11Ξαναλέω, γιατί πιστεύεις ότι ψεκασμενο υπάρχει στο διαδίκτυοKauldron έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:44
Ποιός είπε για ήρωες?
Της ΕΕ με τη Pfizer.Δημοκράτης έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 13:13Ποια σύμβαση; ποιας χώρας με ποια εταιρια;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Και εγώ έχω ακούσει παρόμοιες ιστορίες.Αρίστος έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 10:14
Aκριβως αυτη την προσφορα εκαναν οταν πεθανε ο θειος κολλητου μου στην παμφτωχη οικογενεια του.
.
Απλά αυτοί που μου τις έχουν πει 1ον παρουσίασαν μια δυσκολία στο να μου δώσουν το όνομα του ατόμου
που τους έκανε την προσφορά
Και 2ον ακόμα δεν μου έχουν εξηγήσει από ποτέ υπογράφουν οι συγγενεις για την αιτία θανάτου.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Δημοκράτης
Για ποιο λόγο να κάτσω να διαβάσω την σύμβαση της εε .Ε την φαιζερ ; γιατί να μη διαβάσω με τις άλλες εταιριες;γιατί όχι με τις άλλες χωρες; γιατί πιστεύεις ότι αυτός ο μαλακας στο βίντεο λεισ κάτι της προκοπής όταν λέει ότι ενημερώνεται από εφημεριδες;Kauldron έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 13:15Της ΕΕ με τη Pfizer.
Το ερώτημα είναι, μπορείς να διαβάσεις οποιανδήποτε, ή είναι καλυμμένες με μαύρο, όπως αυτή που δείχνει ο τύπος στο βίντεο?Δημοκράτης έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 13:23Για ποιο λόγο να κάτσω να διαβάσω την σύμβαση της εε .Ε την φαιζερ ; γιατί να μη διαβάσω με τις άλλες εταιριες;γιατί όχι με τις άλλες χωρες; γιατί πιστεύεις ότι αυτός ο μαλακας στο βίντεο λεισ κάτι της προκοπής όταν λέει ότι ενημερώνεται από εφημεριδες;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Δημοκράτης
δεν ξέρω πιθαναόατα μπορείς. Ξέρω σίγουρα οτι ο μαλακάς ο ρουμάνος στο βίντεο ειναι ο λόγος που στην χώρα του οι εμβολιασμοί ειναι στο 30% και οι θάνατοι στις 50000. Όπως αντίστοιχα οι ψέκες σαν εσένα είναι ο λόγος που στην ελλάδα οι θάνατοι θα φτάσουν τις 20000. Ξέρεις που οι θάναοι είναι σε μικρά νούμερα; Στις χώρας που έγινε ο εμβολιασμός γιατι δεν έιχαν πολλούς ψεκασμένους σαν εσάςKauldron έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 13:49Το ερώτημα είναι, μπορείς να διαβάσεις οποιανδήποτε, ή είναι καλυμμένες με μαύρο, όπως αυτή που δείχνει ο τύπος στο βίντεο?Δημοκράτης έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 13:23Για ποιο λόγο να κάτσω να διαβάσω την σύμβαση της εε .Ε την φαιζερ ; γιατί να μη διαβάσω με τις άλλες εταιριες;γιατί όχι με τις άλλες χωρες; γιατί πιστεύεις ότι αυτός ο μαλακας στο βίντεο λεισ κάτι της προκοπής όταν λέει ότι ενημερώνεται από εφημεριδες;
Εχμ, το βίντεο αποδεικνύει οτι ΔΕΝ μπορείς.Δημοκράτης έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 13:52δεν ξέρω πιθαναόατα μπορείς. Ξέρω σίγουρα οτι ο μαλακάς ο ρουμάνος στο βίντεο ειναι ο λόγος που στην χώρα του οι εμβολιασμοί ειναι στο 30% και οι θάνατοι στις 50000. Όπως αντίστοιχα οι ψέκες σαν εσένα είναι ο λόγος που στην ελλάδα οι θάνατοι θα φτάσουν τις 20000. Ξέρεις που οι θάναοι είναι σε μικρά νούμερα; Στις χώρας που έγινε ο εμβολιασμός γιατι δεν έιχαν πολλούς ψεκασμένους σαν εσάςKauldron έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 13:49Το ερώτημα είναι, μπορείς να διαβάσεις οποιανδήποτε, ή είναι καλυμμένες με μαύρο, όπως αυτή που δείχνει ο τύπος στο βίντεο?Δημοκράτης έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 13:23
Για ποιο λόγο να κάτσω να διαβάσω την σύμβαση της εε .Ε την φαιζερ ; γιατί να μη διαβάσω με τις άλλες εταιριες;γιατί όχι με τις άλλες χωρες; γιατί πιστεύεις ότι αυτός ο μαλακας στο βίντεο λεισ κάτι της προκοπής όταν λέει ότι ενημερώνεται από εφημεριδες;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Δημοκράτης
Στο βίντεο είναι ένας ψεκασμενος Ρουμάνος που ισχυρίζεται ότι η σύμβαση είναι σαν έγγραφο του fbi. Όποιος παίρνει στα σοβαρά τον ψεκασμενο είναι ηλιθιοςKauldron έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 14:00Εχμ, το βίντεο αποδεικνύει οτι ΔΕΝ μπορείς.Δημοκράτης έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 13:52δεν ξέρω πιθαναόατα μπορείς. Ξέρω σίγουρα οτι ο μαλακάς ο ρουμάνος στο βίντεο ειναι ο λόγος που στην χώρα του οι εμβολιασμοί ειναι στο 30% και οι θάνατοι στις 50000. Όπως αντίστοιχα οι ψέκες σαν εσένα είναι ο λόγος που στην ελλάδα οι θάνατοι θα φτάσουν τις 20000. Ξέρεις που οι θάναοι είναι σε μικρά νούμερα; Στις χώρας που έγινε ο εμβολιασμός γιατι δεν έιχαν πολλούς ψεκασμένους σαν εσάςKauldron έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 13:49
Το ερώτημα είναι, μπορείς να διαβάσεις οποιανδήποτε, ή είναι καλυμμένες με μαύρο, όπως αυτή που δείχνει ο τύπος στο βίντεο?
Ωραία, δείξε μας τη σύμβαση εσύ, για να τον βγάλεις ψεύτη.Δημοκράτης έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 14:08Στο βίντεο είναι ένας ψεκασμενος Ρουμάνος που ισχυρίζεται ότι η σύμβαση είναι σαν έγγραφο του fbi. Όποιος παίρνει στα σοβαρά τον ψεκασμενο είναι ηλιθιοςKauldron έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 14:00Εχμ, το βίντεο αποδεικνύει οτι ΔΕΝ μπορείς.Δημοκράτης έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 13:52
δεν ξέρω πιθαναόατα μπορείς. Ξέρω σίγουρα οτι ο μαλακάς ο ρουμάνος στο βίντεο ειναι ο λόγος που στην χώρα του οι εμβολιασμοί ειναι στο 30% και οι θάνατοι στις 50000. Όπως αντίστοιχα οι ψέκες σαν εσένα είναι ο λόγος που στην ελλάδα οι θάνατοι θα φτάσουν τις 20000. Ξέρεις που οι θάναοι είναι σε μικρά νούμερα; Στις χώρας που έγινε ο εμβολιασμός γιατι δεν έιχαν πολλούς ψεκασμένους σαν εσάς
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Δημοκράτης
Περίμενε λίγο να την τυπώσωKauldron έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 14:12Ωραία, δείξε μας τη σύμβαση εσύ, για να τον βγάλεις ψεύτη.Δημοκράτης έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 14:08Στο βίντεο είναι ένας ψεκασμενος Ρουμάνος που ισχυρίζεται ότι η σύμβαση είναι σαν έγγραφο του fbi. Όποιος παίρνει στα σοβαρά τον ψεκασμενο είναι ηλιθιος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 143 Απαντήσεις
- 3533 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 7 Απαντήσεις