!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέα πρωτεύουσα;
Re: Νέα πρωτεύουσα;
Γνωμη μου ειναι οτι χρειαζεται να ειναι στη μεση της χωρας.
Βολος λοιπον. Τζημερος/Μπεος εκρηκτικό δίδυμο που μπορούν να μεταμορφώσουν την πολη σε Μονακο της Ελλάδας.
Και φυσικα να χτισουν και ενα αεροδρομιο που χρειαζεται απιστευτα η κεντρικη Ελλαδα.
Βολος λοιπον. Τζημερος/Μπεος εκρηκτικό δίδυμο που μπορούν να μεταμορφώσουν την πολη σε Μονακο της Ελλάδας.
Και φυσικα να χτισουν και ενα αεροδρομιο που χρειαζεται απιστευτα η κεντρικη Ελλαδα.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- Παλαιοελλαδίτης
lafkiotis έγραψε: 28 Οκτ 2021, 02:45 Γνωμη μου ειναι οτι χρειαζεται να ειναι στη μεση της χωρας.
Ψήφισα ''αλλού''.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Στην Κομοτηνή
-
nikos p 2020
Συμφωνώ για το κέντρο της χώρας. Αλλά όπως ψήφισα και στο poll να χτιστεί από την αρχή στις σε κάποιο σημείο Πηνειού ποταμού. Να ονομαστεί Πηνειούπολη ή Νικόπολη και να ληφθούν όλα τα μέτρα ώστε ο πληθυσμός της να μην υπερβαίνει τις 30.000.lafkiotis έγραψε: 28 Οκτ 2021, 02:45 Γνωμη μου ειναι οτι χρειαζεται να ειναι στη μεση της χωρας.
-
nikos p 2020
Μην ξεχνάτε και η Αθήνα από σπόντα έγινε πρωτεύουσα. Κανονικά δεν προορίζονταν.
Αλεξανδρούπολη. Not biased at all.
- hellegennes
Προοριζόταν. Γ΄ ενικό.nikos p 2020 έγραψε: 28 Οκτ 2021, 21:32 Μην ξεχνάτε και η Αθήνα από σπόντα έγινε πρωτεύουσα. Κανονικά δεν προορίζονταν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πριγκιπάτο χωρίς πρίγκιπα μωρέ;Otto Weininger έγραψε: 27 Οκτ 2021, 22:15 Μιας και μιλάμε για αλλαγές, δράττομαι της ευκαιρίας να ζητήσω την μερική ανεξαρτητοποίηση του Πειραιά, στα πρότυπα του Μονακό.
Σύνορα από την γέφυρα στο Καραΐσκάκη, έως τον Άγιο Διονύση με νότιο άκρο όσο εκτείνεται το λιμάνι.
Πριγκιπάτο του Πειραιά λοιπόν και οι υπόλοιποι μόνο ως τουρίστες ή φοροφυγάδες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Sid Vicious
Στηριζω ασπρομαυρο πριγκηπατο του Πειραια, αυτοανακυρησσομαι απο τωρα Πρίγκηπας του και εκει πανω απο την Τερψιθεα που βλεπω κατι κενα θα κτισω τα ανακτορα μου που φυσιολογικα θα ονομαστουν Τουμπα!Otto Weininger έγραψε: 27 Οκτ 2021, 22:22 Kαι εδώ βλέπουμε τα σύνορα του Πριγκιπάτου με την μαύρη γραμμή.
![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Gherschaagk έγραψε: 28 Οκτ 2021, 22:26Πριγκιπάτο χωρίς πρίγκιπα μωρέ;Otto Weininger έγραψε: 27 Οκτ 2021, 22:15 Μιας και μιλάμε για αλλαγές, δράττομαι της ευκαιρίας να ζητήσω την μερική ανεξαρτητοποίηση του Πειραιά, στα πρότυπα του Μονακό.
Σύνορα από την γέφυρα στο Καραΐσκάκη, έως τον Άγιο Διονύση με νότιο άκρο όσο εκτείνεται το λιμάνι.
Πριγκιπάτο του Πειραιά λοιπόν και οι υπόλοιποι μόνο ως τουρίστες ή φοροφυγάδες.

- Otto Weininger
Sid Vicious έγραψε: 28 Οκτ 2021, 22:42Στηριζω ασπρομαυρο πριγκηπατο του Πειραια, αυτοανακυρησσομαι απο τωρα Πρίγκηπας του και εκει πανω απο την Τερψιθεα που βλεπω κατι κενα θα κτισω τα ανακτορα μου που φυσιολογικα θα ονομαστουν Τουμπα!Otto Weininger έγραψε: 27 Οκτ 2021, 22:22 Kαι εδώ βλέπουμε τα σύνορα του Πριγκιπάτου με την μαύρη γραμμή.
![]()
τα δυο πάρκα είναι αυτά
Let them make the first mistake. We make the last move.
Σκεφτηκα και εγω τους πλατυποδες γιατι ο καμπος εχει άπλα, αλλα ρε φιλε το καλοκαίρι χτυπαει 45-50 βαθμους.nikos p 2020 έγραψε: 28 Οκτ 2021, 21:24Συμφωνώ για το κέντρο της χώρας. Αλλά όπως ψήφισα και στο poll να χτιστεί από την αρχή στις σε κάποιο σημείο Πηνειού ποταμού. Να ονομαστεί Πηνειούπολη ή Νικόπολη και να ληφθούν όλα τα μέτρα ώστε ο πληθυσμός της να μην υπερβαίνει τις 30.000.lafkiotis έγραψε: 28 Οκτ 2021, 02:45 Γνωμη μου ειναι οτι χρειαζεται να ειναι στη μεση της χωρας.
Σκεψου τωρα να αρχιζουν οι ανθυποκατσιβελοι να αρχιζουν να χτιζουν και πολυκατοικιες τι θα τραβηξει ο κοσμακης το καλοκαιρι.
Χαβουζοαθηνα 2.0 για να βασανίζεται ο κοσμάκης. Μαγνησια ρε συ που εχει και χιονοδρομικο
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
- taxalata xalasa
ο πυργος ειναι καλη επιλογη για να επιβεβαιωθουν και οι επιθυμιες πολλων εδω μεσα,
αλλα θα μολυνουν τα ομορφα Ολυμπια...
αλλα θα μολυνουν τα ομορφα Ολυμπια...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Από εκεί που ήρθε.Καραμελίτσα έγραψε: 27 Οκτ 2021, 20:47 Είναι ανάγκη πλέον να μεταφερθεί μεγάλο μέρος του κρατικού μηχανισμού σε άλλη πόλη, για να έχουμε αποκέντρωση. Πού να πάει όμως;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-
- 1 Απαντήσεις