Οι μαλακίες γίνονται σε κυνήγι αγριογούρουνου όχι σε κυνήγι λαγού ή πουλιών. Στο κυνήγι αγριογούρουνου υπάρχουν: Μεγάλες ομάδες- διασκορπισμένοι-κάποιοι κυκλοφορούν ανάμεσα για τα σκυλιά ή για να σηκώσουν τα γουρούνια-τα σκάγια είναι μεγάλα. Υπάρχουν δηλαδή οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να συμβεί το κακό.perseus έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 07:11 σοβαρος ανθρωπος δεν παει για κυνηγι την ελαχιστη επαφη να εχει ςκαταλαβαινεις οτι ρισκαρεις την ζωη σου (με τοσους μαλακες γυρω)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυνήγι
Re: Κυνήγι
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Λιγο ειναι και αυτο ? Τωρα μου λεγανε αλλος ενας σκοτωθηκε στα γιαννενα ,6 πρέπει να ειναι τωρα
Δεν είπα ότι είναι λίγο αλλά ότι αφορά συγκεκριμένο είδος κυνηγιού.perseus έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 12:04 Λιγο ειναι και αυτο ? Τωρα μου λεγανε αλλος ενας σκοτωθηκε στα γιαννενα ,6 πρέπει να ειναι τωρα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
αν ειναι καθε χρονο στο αγριοχοιροκυνήγι να σκοτωνονται και καμια 10αρια νοματαίοι, να το κανουμε και εθνικο σαβατζ σπορ τοτε, οπως οι ισπανοι τις ταυρομαχίες.
Θα ρωτησω και την αποψη του πεθερου για αγριοχοιροκυνηγι, τωρα που το λετε. Αν και δεν νομιζω να κυνηγαει αγριογουρουνα, γιατι ήδη θα ειχε πυροβολησει εμενα.
Θα ρωτησω και την αποψη του πεθερου για αγριοχοιροκυνηγι, τωρα που το λετε. Αν και δεν νομιζω να κυνηγαει αγριογουρουνα, γιατι ήδη θα ειχε πυροβολησει εμενα.
- perseus
Θες να παμε μαζι κυνηγι?
Τι κυνηγας;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Von Mackensen
Να έρθεις μαζί μου Vantono, θα παρουμε όπλα χωρίς σφαίρες όμως,κοψίδια και κρασιά, θα βγάλουμε καμία φώτο, θα στρωθουμε να φάμε τα κοψίδια και θα γυρίσουμε πίσω. Εσύ δε θα πιεις κρασί όμως γιατί θα οδηγας στην επιστροφή.
Μόνο καρτέρι για τσιχλοκότσυφα, τίποτε άλλο.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Δεξιοί και πασόκοι είναι οι κυνηγοί αγριογούρουνου.vantono έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 12:14 αν ειναι καθε χρονο στο αγριοχοιροκυνήγι να σκοτωνονται και καμια 10αρια νοματαίοι, να το κανουμε και εθνικο σαβατζ σπορ τοτε, οπως οι ισπανοι τις ταυρομαχίες.
Κομμουνιστή δεν ξέρω κανένα.
Είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου να γίνουμε κάποτε πλειοψηφίαΜηχανικός έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 22:45Δεξιοί και πασόκοι είναι οι κυνηγοί αγριογούρουνου.vantono έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 12:14 αν ειναι καθε χρονο στο αγριοχοιροκυνήγι να σκοτωνονται και καμια 10αρια νοματαίοι, να το κανουμε και εθνικο σαβατζ σπορ τοτε, οπως οι ισπανοι τις ταυρομαχίες.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- perseus
δεν και ευκολο να κυνηγησεις αγριογουρουνο με κονσερβοκουτιΜηχανικός έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 22:45Δεξιοί και πασόκοι είναι οι κυνηγοί αγριογούρουνου.vantono έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 12:14 αν ειναι καθε χρονο στο αγριοχοιροκυνήγι να σκοτωνονται και καμια 10αρια νοματαίοι, να το κανουμε και εθνικο σαβατζ σπορ τοτε, οπως οι ισπανοι τις ταυρομαχίες.
-
Γραφικός
Ηθικά πάντως, το κυνήγι είναι η πιο τίμια κρεατοφαγία.
Τα ζώα που τρώμε από τα σούπερ μάρκετ και τα μακντόναλντς έχουν περάσει τα πάνδεινα.
Τα ζώα που τρώμε από τα σούπερ μάρκετ και τα μακντόναλντς έχουν περάσει τα πάνδεινα.
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018
Αγωνία για τον Λαμιώτη που τραυματίστηκε στο κυνήγι - Πως έγινε το κακό.

Στη ΜΕΘ μετά το χειρουργείο ο 57χρονος Λαμιώτης κυνηγός - Γλίστρησε και έβαλε το όπλο για να στηριχτεί με αποτέλεσμα να αυτοπυροβοληθεί σχεδόν εξ επαφής - Με τον ασύρματο ειδοποίησε τους άλλους κυνηγούς.
Ο άτυχος κυνηγός είχε πάει νωρίς το πρωί για κυνήγι μαζί με φίλους του στην περιοχή της Οίτης, κοντά στην Παύλιανη. Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος είπε, αλλά και μέλη της παρέας, το κακό έγινε λίγο μετά τις 9:00΄το πρωί, όταν ο 57χρονος περπατώντας γλίστρησε και ενστικτωδώς έβαλε το όπλο για να στηριχθεί.
Η καραμπίνα, που είχε μέσα 4αρια φυσίγγια για λαγό, εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντας τον 57χρονο σχεδόν εξ επαφής στην αριστερή πλευρά της λεκάνης και στην κοιλιακή χώρα.
Ο 57χρονος, αν και σοβαρά τραυματισμένος, κατάφερε να ενημερώσει με τον ασύρματο τα υπόλοιπα μέλη της παρέας, που έτρεξαν για βοήθεια. Οι φίλοι του αρχικά έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να σταματήσουν την μεγάλη αιμορραγία που είχε και ταυτόχρονα κάλεσαν ασθενοφόρο.
Στη συνέχεια μετέφεραν με υπεράνθρωπη προσπάθεια τον τραυματισμένο φίλο τους μέχρι τον κεντρικό δρόμο όπου τον παρέλαβαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ.
Ο 57χρονος διακομίστηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας και εσπευσμένα εισήχθη στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί έδωσαν πολύωρη μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Η επέμβαση ολοκληρώθηκε και ο 57χρονος κυνηγός εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.
Το συμβάν έγινε λίγο πριν μετά τις 9:00' το πρωί στον ορεινό όγκο της Οίτης και η αστυνομία ενημερώθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου στη 1:20 το μεσημέρι.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν.
http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... sto-kynigi
Αγωνία για τον Λαμιώτη που τραυματίστηκε στο κυνήγι - Πως έγινε το κακό.

Στη ΜΕΘ μετά το χειρουργείο ο 57χρονος Λαμιώτης κυνηγός - Γλίστρησε και έβαλε το όπλο για να στηριχτεί με αποτέλεσμα να αυτοπυροβοληθεί σχεδόν εξ επαφής - Με τον ασύρματο ειδοποίησε τους άλλους κυνηγούς.
Ο άτυχος κυνηγός είχε πάει νωρίς το πρωί για κυνήγι μαζί με φίλους του στην περιοχή της Οίτης, κοντά στην Παύλιανη. Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος είπε, αλλά και μέλη της παρέας, το κακό έγινε λίγο μετά τις 9:00΄το πρωί, όταν ο 57χρονος περπατώντας γλίστρησε και ενστικτωδώς έβαλε το όπλο για να στηριχθεί.
Η καραμπίνα, που είχε μέσα 4αρια φυσίγγια για λαγό, εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντας τον 57χρονο σχεδόν εξ επαφής στην αριστερή πλευρά της λεκάνης και στην κοιλιακή χώρα.
Ο 57χρονος, αν και σοβαρά τραυματισμένος, κατάφερε να ενημερώσει με τον ασύρματο τα υπόλοιπα μέλη της παρέας, που έτρεξαν για βοήθεια. Οι φίλοι του αρχικά έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να σταματήσουν την μεγάλη αιμορραγία που είχε και ταυτόχρονα κάλεσαν ασθενοφόρο.
Στη συνέχεια μετέφεραν με υπεράνθρωπη προσπάθεια τον τραυματισμένο φίλο τους μέχρι τον κεντρικό δρόμο όπου τον παρέλαβαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ.
Ο 57χρονος διακομίστηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας και εσπευσμένα εισήχθη στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί έδωσαν πολύωρη μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Η επέμβαση ολοκληρώθηκε και ο 57χρονος κυνηγός εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.
Το συμβάν έγινε λίγο πριν μετά τις 9:00' το πρωί στον ορεινό όγκο της Οίτης και η αστυνομία ενημερώθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου στη 1:20 το μεσημέρι.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν.
http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... sto-kynigi
"Όταν λείπει… ο Παναγιώτης"

Mετά από πάρα πολύ καιρό, συναντιούνται δυο παλιόφιλοι. Aγκαλιές, φιλιά, χαρές!
-Pε να τα πούμε κάποια στιγμή, προτείνει ο πρώτος.
- Tι λες για Δευτέρα απόγευμα;
- Δευτέρα δεν γίνεται, πάει ο Παναγιώτης για κυνήγι.
- Tότε την Tετάρτη;
- Oύτε την Tετάρτη, ξαναπάει ο Παναγιώτης για κυνήγι.
- Tότε...
το Σαββατοκύριακο;
- Με τίποτε. Το Σαββατοκύριακο φεύγει ο Παναγιώτης για κυνήγι, όλη τη μέρα!
- Ποιος είναι αυτός ο Παναγιώτης ρε μεγάλε; απόρησε ο πρώτος!
- Nα σου πω την αλήθεια εγώ τον Παναγιώτη δεν το ξέρω, αλλά όταν αυτός πάει για κυνήγι εγώ πάω με τη γυναίκα του!

Mετά από πάρα πολύ καιρό, συναντιούνται δυο παλιόφιλοι. Aγκαλιές, φιλιά, χαρές!
-Pε να τα πούμε κάποια στιγμή, προτείνει ο πρώτος.
- Tι λες για Δευτέρα απόγευμα;
- Δευτέρα δεν γίνεται, πάει ο Παναγιώτης για κυνήγι.
- Tότε την Tετάρτη;
- Oύτε την Tετάρτη, ξαναπάει ο Παναγιώτης για κυνήγι.
- Tότε...
το Σαββατοκύριακο;
- Με τίποτε. Το Σαββατοκύριακο φεύγει ο Παναγιώτης για κυνήγι, όλη τη μέρα!
- Ποιος είναι αυτός ο Παναγιώτης ρε μεγάλε; απόρησε ο πρώτος!
- Nα σου πω την αλήθεια εγώ τον Παναγιώτη δεν το ξέρω, αλλά όταν αυτός πάει για κυνήγι εγώ πάω με τη γυναίκα του!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 1036 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
-
- 5 Απαντήσεις