ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Αύγ 2021, 19:05 Και κάτι άλλο στα περί βιασμού
Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΣ βιασμός χωρίς εισαγωγικά είναι ένα ειδεχθές κακούργημα και θα πρέπει να τιμωρείται πολύ αυστηρά και δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό ή δικαιολογία γι αυτόν
Ο "βιασμός" με εισαγωγικά είναι του κ-λου τα εννιάμερα και θα πρέπει ή γυναίκα που καταγγέλει τέτοιον "βιασμό" (με εισαγωγικά) να πηγαίνει κατηγορούμενη για συκοφαντική δυσφήμιση
Επίσημη ερώτηση
Εχω το δημοκρατικό δικαίωμα να έχω αυτή την άποψη ή όχι ;
Απαγορεύεται από κάποιον κανονισμό του φόρουμ ή την ελληνική νομοθεσία;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρέπει να φάει ισόβιο Μπαν ο ΑΙΝΕΙΑΝ;
Re: Πρέπει να φάει ισόβιο Μπαν ο ΑΙΝΕΙΑΝ;
Και επειδή ή συζήτηση άρχισε (ή μάλλον ή ενόχληση του νηματοθετη ) από το θέμα περί βιασμού οι αποψεις μου για τον βιασμό είναι αυτές
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Σε κατηγόρησα για κάτι, το οποίο αφορά τον ΠΚ; Περί κανονισμών κλπ ,ας το βρουν οι συντονιστές.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Αύγ 2021, 19:13Τις κατηγορίες βάση νόμου της ελληνικής νομοθεσίας ή παραβίασης κανονισμών του φόρουμ δεν είδαΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Αύγ 2021, 19:10Να πας παρέα με το Γιαννόπουλο, ίδια μυαλά έχετε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Αύγ 2021, 18:56
Και που να πάω ;![]()
Ούτε σε δικαστήριο ως κατηγορούμενος με τους άλλους συμφορουμητες μου να με δικάζουν δεν μπορώ;![]()
![]()
Πάντως για το ρόλο της κατσίκας στην γκλίτσα του τσοπάνη είσαι μια χαρά.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Και εσύ τι την είδες, precog;Naida έγραψε: 18 Αύγ 2021, 19:14Σωπα ρε Ζενι. Έτσι λένε και για κάτι αρρωστάκια που δήθεν είναι άκακα και τα μαθαίνουμε στις ειδήσεις.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Παριστάνουν και κάποιοι τους σεπτούς κριτές των ανθρώπων. Να σας βάλουμε κάμερες στα σπίτια (ξέρω και καλύτερα από κάμερες) να δούμε αν παρεκλίνετε καθόλου ή είστε το μικρό σπίτι στο λιβάδι.
Παρόλα αυτά δεν μ΄ αρέσουν οι αναφορές σε βιασμούς.
Antares έγραψε: 18 Αύγ 2021, 19:25 Παριστάνουν και κάποιοι τους σεπτούς κριτές των ανθρώπων. Να σας βάλουμε κάμερες στα σπίτια (ξέρω και καλύτερα από κάμερες) να δούμε αν παρεκλίνετε καθόλου ή είστε το μικρό σπίτι στο λιβάδι.
Οι αναφορές σε ληστείες γερόντων από ευάλωτες ομάδες;
Οι φόνοι μεταξύ ανδρών ;
Οι φόνοι φασιστών ; Κομουνιστων;
Υπάρχει και το μικρό ενδεχόμενο για ψευδή καταγγελία. Στη χώρα μας βέβαια ευτυχώς είναι πολύ πολύ μικρό. Αλλού όμως....Antares έγραψε: 18 Αύγ 2021, 19:25 Παριστάνουν και κάποιοι τους σεπτούς κριτές των ανθρώπων. Να σας βάλουμε κάμερες στα σπίτια (ξέρω και καλύτερα από κάμερες) να δούμε αν παρεκλίνετε καθόλου ή είστε το μικρό σπίτι στο λιβάδι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αν συζητώ λοιπόν στα πλαίσια των κανονισμών του φόρουμ και στα νόμιμα πλαίσια της ελληνικής νομοθεσίας ποιο το πρόβλημα;ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Αύγ 2021, 19:22Σε κατηγόρησα για κάτι, το οποίο αφορά τον ΠΚ; Περί κανονισμών κλπ ,ας το βρουν οι συντονιστές.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Αύγ 2021, 19:13Τις κατηγορίες βάση νόμου της ελληνικής νομοθεσίας ή παραβίασης κανονισμών του φόρουμ δεν είδα
Πάντως για το ρόλο της κατσίκας στην γκλίτσα του τσοπάνη είσαι μια χαρά.
Για τις απόψεις μου για το εγκλημα του βιασμού τις ανέφερα πιο πάνω
Για τα τρία πρώτα από αυτά επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή, δεν έχω διαβάσει όμως σχόλια που να επικροτούν.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Αύγ 2021, 19:27 Οι αναφορές σε ληστείες γερόντων από ευάλωτες ομάδες;
Οι φόνοι μεταξύ ανδρών ;
Οι φόνοι φασιστών ; Κομουνιστων;
Υπάρχουν άραγε απόψεις πάνω σε ευαίσθητα θέματα (πχ βιασμός κλπ) οι οποίες απαγορεύεται να υπαρχει αντίλογος η κριτική ;
Τίποτε δεν είναι ιερό, τα πάντα μπορούν να κριθούν
Τίποτε δεν είναι ιερό, τα πάντα μπορούν να κριθούν
Θα ήθελες να σου θυμίσω παλαιότερα νήματα με γεροντοκτονιες από νεαρούς Ρομά ;
Δεν τα έχω διαβάσει. Υπήρχαν χρήστες που έκαναν σχόλια εις βάρος των γερόντων;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Αύγ 2021, 19:33 Θα ήθελες να σου θυμίσω παλαιότερα νήματα με γεροντοκτονιες από νεαρούς Ρομά ;
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Θα σου πω κάτι. Μου θυμίζεις κουλουριώτη μπαρμπαυπόλογο της δεκαετίας του '80, γι' αυτό αναγουλιάζω σε κάθε δημοσίευση σου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Αύγ 2021, 19:29
Αν συζητώ λοιπόν στα πλαίσια των κανονισμών του φόρουμ και στα νόμιμα πλαίσια της ελληνικής νομοθεσίας ποιο το πρόβλημα;
Για τις απόψεις μου για το εγκλημα του βιασμού τις ανέφερα πιο πάνω
Θέμα να μην βλέπω τις δημοσιεύσεις δεν τίθεται.
- omg kai 3 lol
Καραμελίτσα έγραψε: 15 Αύγ 2021, 13:53 Σε κάθε περίπτωση, ομολογία εγκλήματος πρέπει να στέλνεται στον εισαγγελέα.
πριν 17 χρονια εχει πλεον παραγραφει αλλα υποκειται ακομα τις συνεπειες
Δεν κατάλαβα. Απαγορεύεται να εκφράσω άποψη;Ζενίθεδρος έγραψε: 18 Αύγ 2021, 19:22Και εσύ τι την είδες, precog;Naida έγραψε: 18 Αύγ 2021, 19:14Σωπα ρε Ζενι. Έτσι λένε και για κάτι αρρωστάκια που δήθεν είναι άκακα και τα μαθαίνουμε στις ειδήσεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 516 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-