!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μανα Δεβελέκου για Χρυσή Αυγή
Re: Μανα Δεβελέκου για Χρυσή Αυγή
Δεν εχει μεινει σταλα ελληνικου αιματος σε αυτον τον τοπο.Ωιμε!
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Το σλάβικο γονίδιο αν είναι οκ, παρέχει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα στα αρσενικά με τα αντίστοιχα των θηλυκών.
Καμμία σχέση με τους αλβανικούς ζουμπάδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
οι Σλάβοι είναι Σλάβοι, οι Αλβανοί είναι Αλβανοί, αλλά οι Έλληνες δεν είναι Έλληνες
πες τα ρε γιωργη
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Nero
"με πήρε" λέει "φίλος μου απο την αντιτρομοκρατική και μου έδωσε τον ρουφιάνο"!
Δεν δείχνει καθόλου ζουμπάς ο Πέρι Ντρούτσα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν τον ξέρω τον κύριο. Έχω συνολική εικόνα.
Μ' αυτήν την έννοια που το θέτεις εσύ, οι σύγχρονοι Έλληνες είναι όλοι αντίτυπα του Ρουβά ή της Στικούδη.
Ξέρω και καλύτερα δείγματα αλλά χρησιμοποιώ τρέντυ όρους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Με λίγα λόγια το να μιλάνε οι προοδευτικΑριοι για κάλλος είναι ανέκδοτο. Αντορνισμό υποστηρίζουν, αντορνισμό θα ανεχθούν και θεωρητικώς πρέπει να υποστηρίξουν, ασχέτως αν δεν γουστάρουν. Η συγκεκριμένη ανοχή είναι και η Νέμεσις τους. Αυτό διάλεξαν, αυτό έχουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
E πως δεν το ξέρεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2018, 16:18Δεν τον ξέρω τον κύριο. Έχω συνολική εικόνα.
Μ' αυτήν την έννοια που το θέτεις εσύ, οι σύγχρονοι Έλληνες είναι όλοι αντίτυπα του Ρουβά ή της Στικούδη.
Τον ανέβασε ο Τζημεροχρυσαυγίτης
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν τον βρίσκω κακό, αλλά έχω γνωρίσει καλύτερους από το ελληνικό ξανθό γένος.Beria έγραψε: 05 Αύγ 2018, 16:24E πως δεν το ξέρεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2018, 16:18Δεν τον ξέρω τον κύριο. Έχω συνολική εικόνα.
Τον ανέβασε ο Τζημεροχρυσαυγίτης
Κατά τα άλλα να θεωρήσω το "τζημεροχρυσαυγίτης" είναι το αντίπαλο δέος του "τραβατεμεκιασκλαιωζαίος";
Σ' αυτήν την περίπτωση, το "τζημεροχρυσαυγίτισσα" είναι σαφώς προτιμότερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο Βλαστός θα σε διόρθωνε
Δεν υπάρχει 'ελληνικό ξανθό γένος'
Υπάρχει μόνο μπόλιασμα του εκφυλισμένου Σημιτάκου* από το λαγαρό Άριο αλβανικό αίμα
*ο νεοέλλην
Δεν υπάρχει 'ελληνικό ξανθό γένος'
Υπάρχει μόνο μπόλιασμα του εκφυλισμένου Σημιτάκου* από το λαγαρό Άριο αλβανικό αίμα
*ο νεοέλλην
Εγώ θα ήθελα Γιαννόπουλο στο νήμα, να ανεβάσει πχορουμικό διάλογο Κουφοντίνα-Δεβελέκου, να γελάσει λίγο τ'αχειλάκι μας
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Προσθέτω και το συνθετικό "κούλης" για να το κάνω πιο σαφές ή απεχθές/
Όπερ σημαίνει ότι ακόμη και τζημεροκουληχρυσαυγίτισσα να με θεωρήσουν, το προτιμώ χίλιες φορές από οποιαδήποτε προσθήκη του προσδιορισμού/ρίζας/πεσ' το όπως θες "ζαιο" στον χαρακτηρισμό μου.
Δεκτά όλα πλην της έσχατης ευτέλειας.
Όπερ σημαίνει ότι ακόμη και τζημεροκουληχρυσαυγίτισσα να με θεωρήσουν, το προτιμώ χίλιες φορές από οποιαδήποτε προσθήκη του προσδιορισμού/ρίζας/πεσ' το όπως θες "ζαιο" στον χαρακτηρισμό μου.
Δεκτά όλα πλην της έσχατης ευτέλειας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αντωνιος Ανδρουτσοπουλος λεγεται,το Περι Ντρουτσα τι ειναι ελευθερη μεταφραση?
Ναι ανηκω στην φιλελευθερη φραξια της ΧΑ.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
Nero
θες να πει ότι το απόσπασμα με τον Αιγύπτιο εθνικοσοσιαλιστή άντρα που βάζει τα κλάματα γιατί τον διώχνουν απ την οργάνωση και του φωνάζει ο έτερος πίθηκος "μη σπάσεις,όχι εσύ",δεν είναι αρκετά διασκεδαστικό?Σουβλίτσα έγραψε: 05 Αύγ 2018, 16:35 Εγώ θα ήθελα Γιαννόπουλο στο νήμα, να ανεβάσει πχορουμικό διάλογο Κουφοντίνα-Δεβελέκου, να γελάσει λίγο τ'αχειλάκι μας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 46 Απαντήσεις