Στο "point de vent" του αμοιβαίου άπειρα απ' ότι ξέρω.Ορέστης 35 έγραψε: 06 Αύγ 2018, 07:34Ποσα λεφτα μπορεις να παιξεις στον ιπποδρομο;wooded glade έγραψε: 05 Αύγ 2018, 02:38Στο πάντοκ, αλλά στο Φάληρο ήσουνα δίπλα και με το going down. Μίλαγες και με τους τζόκεϋ καμιά φορά ή άκουγες τις συζητήσεις τους. Μιά φορά λέει ένας σε έναν άλλον "θα με αφήσεις ;" και του λέει ο άλλος "ναί". Λέω λοιπόν εγώ "έτσι είσαστε πουλάκια μου ;" και πήγα και έπαιξα το άλογο του πρώτου τζόκεϋ.
Στους μπουκ και στο internet εξαρτάται. Πολύ παλιά που ήμουνα μέλος της betfair ο κανονισμός ήταν αν θυμάμαι καλά μέχρι 500 ευρώ τη μέρα μπορούσε να παίξει κανείς. Λίγα μου φαίνονται, δεν θυμάμαι κιόλας μετά από πέντε χρόνια. Αλλά κάποιο όριο υπάρχει ανάλογα με την περίπτωση και τον μπουκ.
Παλιά ένας φίλος ήθελε να παίξει ΟΦΗ - Παναθηναϊκός, το διπλό ! Ήθελε λοιπόν να παίξει 2000 αλλά του είπαν μέχρι 1000 μόνο. Μετά όμως από λίγο του είπαν "άντε παίξε και τα άλλα χίλια αν θες". Κέρδισε ο Παναθηναϊκός, αλλά οπωσδήποτε μέχρι εκεί ήταν. Αν είχε πει για 10-20 χήνες δεν θα του τις έπαιρναν. Αν πάλι το έπαιζε μέσω Ασίας εκεί μπορεί να του δεχόντουσαν και πολύ περισσότερα.