!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τζοκερ τζακποτ (ντοτ κομ ντοτ τζιαρ)

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: Τζοκερ τζακποτ (ντοτ κομ ντοτ τζιαρ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Ορέστης 35 έγραψε: 06 Αύγ 2018, 07:34
wooded glade έγραψε: 05 Αύγ 2018, 02:38
Ορέστης 35 έγραψε: 05 Αύγ 2018, 02:31 Εβλεπες τα αλογακια σε εκεινη τη στρογγυλη αυλη.
Στο πάντοκ, αλλά στο Φάληρο ήσουνα δίπλα και με το going down. Μίλαγες και με τους τζόκεϋ καμιά φορά ή άκουγες τις συζητήσεις τους. Μιά φορά λέει ένας σε έναν άλλον "θα με αφήσεις ;" και του λέει ο άλλος "ναί". Λέω λοιπόν εγώ "έτσι είσαστε πουλάκια μου ;" και πήγα και έπαιξα το άλογο του πρώτου τζόκεϋ.
Ποσα λεφτα μπορεις να παιξεις στον ιπποδρομο;
Στο "point de vent" του αμοιβαίου άπειρα απ' ότι ξέρω.
Στους μπουκ και στο internet εξαρτάται. Πολύ παλιά που ήμουνα μέλος της betfair ο κανονισμός ήταν αν θυμάμαι καλά μέχρι 500 ευρώ τη μέρα μπορούσε να παίξει κανείς. Λίγα μου φαίνονται, δεν θυμάμαι κιόλας μετά από πέντε χρόνια. Αλλά κάποιο όριο υπάρχει ανάλογα με την περίπτωση και τον μπουκ.
Παλιά ένας φίλος ήθελε να παίξει ΟΦΗ - Παναθηναϊκός, το διπλό ! Ήθελε λοιπόν να παίξει 2000 αλλά του είπαν μέχρι 1000 μόνο. Μετά όμως από λίγο του είπαν "άντε παίξε και τα άλλα χίλια αν θες". Κέρδισε ο Παναθηναϊκός, αλλά οπωσδήποτε μέχρι εκεί ήταν. Αν είχε πει για 10-20 χήνες δεν θα του τις έπαιρναν. Αν πάλι το έπαιζε μέσω Ασίας εκεί μπορεί να του δεχόντουσαν και πολύ περισσότερα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

wooded glade έγραψε: 06 Αύγ 2018, 07:52
wooded glade έγραψε: 05 Αύγ 2018, 02:38

Στο πάντοκ, αλλά στο Φάληρο ήσουνα δίπλα και με το going down. Μίλαγες και με τους τζόκεϋ καμιά φορά ή άκουγες τις συζητήσεις τους. Μιά φορά λέει ένας σε έναν άλλον "θα με αφήσεις ;" και του λέει ο άλλος "ναί". Λέω λοιπόν εγώ "έτσι είσαστε πουλάκια μου ;" και πήγα και έπαιξα το άλογο του πρώτου τζόκεϋ.
Στους μπουκ και στο internet εξαρτάται. Πολύ παλιά που ήμουνα μέλος της betfair ο κανονισμός ήταν αν θυμάμαι καλά μέχρι 500 ευρώ τη μέρα μπορούσε να παίξει κανείς. Λίγα μου φαίνονται, δεν θυμάμαι κιόλας μετά από πέντε χρόνια. Αλλά κάποιο όριο υπάρχει ανάλογα με την περίπτωση και τον μπουκ.
Παλιά ένας φίλος ήθελε να παίξει ΟΦΗ - Παναθηναϊκός, το διπλό ! Ήθελε λοιπόν να παίξει 2000 αλλά του είπαν μέχρι 1000 μόνο. Μετά όμως από λίγο του είπαν "άντε παίξε και τα άλλα χίλια αν θες". Κέρδισε ο Παναθηναϊκός, αλλά οπωσδήποτε μέχρι εκεί ήταν. Αν είχε πει για 10-20 χήνες δεν θα του τις έπαιρναν. Αν πάλι το έπαιζε μέσω Ασίας εκεί μπορεί να του δεχόντουσαν και πολύ περισσότερα.
Σε ευχαριστω. Παλια στο Φαληρο δεν υπηρχε αμοιβαιο ομως, ετσι;
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Ορέστης 35 έγραψε: 06 Αύγ 2018, 16:27
wooded glade έγραψε: 06 Αύγ 2018, 07:52

Σε ευχαριστω. Παλια στο Φαληρο δεν υπηρχε αμοιβαιο ομως, ετσι;
Όχι, ανάποδα τα λες.
Προκαθορισμένο δεν υπήρχε.
Το προκαθορισμένο στην Ελλάδα έγινε γνωστό για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 1994 που είχε προκριθεί η εθνική στο μουντιάλ των ΗΠΑ. Παιζόντουσαν πολλά στοιχήματα, ο ΟΠΑΠ δεν διέθετε κανένα τέτοιου είδους παιχνίδι και έτσι έκανε την πρώτη εμφάνιση του το παράνομο μπουκικό στοίχημα.
Στην Αγγλία προκαθορισμένο υπήρχε από προπολεμικά μου λένε στο ποδόσφαιρο και στα ιπποδρόμια από τον 19ο αιώνα.
Το rhyming slang των Εγγλέαων on course μπούκηδων έχει ενδιαφέρον - θα βάλω ένα video.

Στον Ελληνικό ιππόδρομο τώρα υπήρχε μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 90 ένα είδος παρανόμων μπουκ που έκανε παιχνίδι παράλληλα με το νόμιμο αμοιβαίο. Αυτοί ακολουθούσαν μιά άλλη μέθοδο. Μετά που ήρθε το ποδοσφαιρικό στοίχημα όμως βασικά βαρέθηκαν τον ιππόδρομο και έγιναν παράνομοι μπουκ ποδοσφαίρου.

To video:

Η κοπελίτσα που κάνει την παρουσίαση είναι παλιά φίλη μου - τώρα το είδα που γκούγκλαρα για το video - το καλύτερο κοριτσάκι όλων των εποχών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 07 Αύγ 2018, 06:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ορέστης 35

Ενδιαφερον. Ωραιο ντυσιμο εχει αυτος.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Ορέστης 35 έγραψε: 07 Αύγ 2018, 06:05 Ενδιαφερον. Ωραιο ντυσιμο εχει αυτος.
Αυτή ! Καθηγήτρια πανεπιστημίου - εξερευνήτρια - μανεκέν - και ειδικευμένη ιπποδρομιάρχισσα !
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Πάλι τζάκποτ απόψε:

5, 19, 25, 28, 36

Τζόκερ: 5

Πηγή: Τζακ ποτ στο Τζόκερ -Τουλάχιστον 8 εκατ. ευρώ μοιράζει την Κυριακή | iefimerida.gr
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

επιασα 4 στο προηγουμενο και πηρα 50 ευρω πρωτη φορα κερδισα σε τζοκερ τοσα πολλα ,αλλα μου εκανε εντυπωση ποσο λιγα ηταν το 5νταρι ,6 πενταρια 16.000 ο καθενας.
Spiros252
Διαχειριστής

Άντε ρε! 4? Ποια έπιασες;

Όντως το πεντάρι το έχουν αδικήσει, το συζητούσαμε και στο παλιό. Νομίζω είχαμε καταλήξει ότι έχουν κάνει σοβαρή μείωση του ποσοστού στο 5αρι τα τελευταία χρόνια.

Κακώς κατά τη γνώμη μου. Αν το είχαν εγγυημένο στα 50.000 θα έδινε άλλο κίνητρο. Και σε μεγαλα τζάκποτ να το ανεβάζουν στα 75.000

Εδώ δίνει εγγυημένα 50.000 το πεντάρι του extra5 το οποίο έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να το πιάσεις καθότι είναι 5/35 νούμερα.

Μάλλον φοβούνται μην πιάσει κανένας με 20 νούμερα τζόκερ 19 πενταρια, πράγμα που συμβαίνει κάποιες φορές. Κι αν το ποσό που δίνει το 5+1 είναι πχ. 500.000 ευρώ, από τα πενταρια θα έπαιρνε τα διπλάσια.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
perseus

3+1 επιασα ποια ηταν δεν ξερω ,ασε που δεν ειχα τα γυαλια και ειδα πολλα μηδενικα και σπαρταρησε η καρδια μου.
Spiros252
Διαχειριστής

2 οι τυχεροί των 9.000.000 ευρώ. Ο ένας στην Καλαμάτα και ο άλλος στα Γρεβενά. Μοιράζονται τα 9 μυρια.

Και οι δύο είχαν παίξει μια πεντάδα και όλα τα τζόκερ με αποτέλεσμα να πιάσουν και 19 πενταρια ο καθένας.
Το ποσό του 5ριου εξευτελίστηκε στα 4.625 ευρω, ιδιαιτερα άδικο για τους υπόλοιπους 5ρηδες. Πολύ κακη η πολιτική του ΟΠΑΠ για το 5αρι.
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

:o 4,500 το 5αρι; :fp:
Πολυ αδικο :011:
Spiros252
Διαχειριστής

Ε ναι. Αφού είχαν παίξει και οι δύο πλέον εκατομμυριούχοι όλα τα τζόκερ , τσιμπησαν και 19 πενταρια ο καθένας.
Σε αυτή την περίπτωση και όταν είναι τυχερός της πρώτης κατηγορίας δεν θα έπρεπε να του δίνει και τα 5αρια , κατά τη γνώμη μου.

Αν σκεφτείς ότι το να πιάσεις 5αρι είναι ένα γεγονός μοναδικό στη ζωή σου , είναι πολύ άδικο να μην πάρεις ένα σχετικά σεβαστό ποσό.
.
Stephen Hawking
Ορέστης 35

Spiros252 έγραψε: 13 Αύγ 2018, 12:11 2 οι τυχεροί των 9.000.000 ευρώ. Ο ένας στην Καλαμάτα και ο άλλος στα Γρεβενά. Μοιράζονται τα 9 μυρια.

Και οι δύο είχαν παίξει μια πεντάδα και όλα τα τζόκερ με αποτέλεσμα να πιάσουν και 19 πενταρια ο καθένας.
Το ποσό του 5ριου εξευτελίστηκε στα 4.625 ευρω, ιδιαιτερα άδικο για τους υπόλοιπους 5ρηδες. Πολύ κακη η πολιτική του ΟΠΑΠ για το 5αρι.
Ποιες ειναι οι πιθανοτητες επιτυχιας για αυτο το συστημα;
Spiros252
Διαχειριστής

1 στις 1.221.759
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
perseus

αυτο αυξανει τις υποψιες οτι τα λεφτα τα κλεβουν και δεν θελουν να αφησουν ουτε φραγκο στον κοσμακη
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”