Τρώνε;Nameless Ghoul έγραψε: 01 Αύγ 2018, 09:00
Κάνουν π.χ. αυτά που θέλατε να κάνετε με τη φίλη σου όταν σας κάλεσα σπίτι μου για γιουβαρλάκια...
Έλα τώρα πες σοβαρά τι κάνουν; σεξ δε κάνουν. Τι κάνουν;
Τρώνε;Nameless Ghoul έγραψε: 01 Αύγ 2018, 09:00
Κάνουν π.χ. αυτά που θέλατε να κάνετε με τη φίλη σου όταν σας κάλεσα σπίτι μου για γιουβαρλάκια...
Εμενα δεν μου εχει τυχει. Σε 2 φιλους μου παντως πριν καμα δεκαρια χρονια ενω εκαναν διακοπες στην Ταϊλάνδη, τους επιασε την κουβέντα μια ξενη (αμερικανα ή καναδεζα, δεν θυμαμαι), και τους καλεσε στο δωματιο της για να την πηδηξουν μπροστα στον αντρα της "που του αρεσει να βλεπει".Αγις έγραψε: 01 Αύγ 2018, 00:30 Ερώτηση - απορία - μιας και συνήθως η γυναίκα κρατάει φαναρι - χωρίς να παρίσταται στα δρώμενα.
Εχει φτάσει 30 - αντε το πολύ 35 και έχει χτυπήσει τον τοίχο με δυναμη νταλικας βαρυφορτωμένης που ντριφτάρει σε παγωμένο οδόστρωμα και αντί να κάνει την κότα μην την αφήσει ο συντροφος για καμια μικρά θέλει και γαμιάδες ;![]()
και πήγανε;panos291 έγραψε: 01 Αύγ 2018, 09:22
Εμενα δεν μου εχει τυχει. Σε 2 φιλους μου παντως πριν καμα δεκαρια χρονια ενω εκαναν διακοπες στην Ταϊλάνδη, τους επιασε την κουβέντα μια ξενη (αμερικανα ή καναδεζα, δεν θυμαμαι), και τους καλεσε στο δωματιο της για να την πηδηξουν μπροστα στον αντρα της "που του αρεσει να βλεπει".
Ε, κατά κανόνα όλο και κάποιος τρώει κάτι...Naida έγραψε: 01 Αύγ 2018, 09:11Τρώνε;Nameless Ghoul έγραψε: 01 Αύγ 2018, 09:00
Κάνουν π.χ. αυτά που θέλατε να κάνετε με τη φίλη σου όταν σας κάλεσα σπίτι μου για γιουβαρλάκια...![]()
Έλα τώρα πες σοβαρά τι κάνουν; σεξ δε κάνουν. Τι κάνουν;
Σε σπίτι άγνωστου στην Ταϊλάνδη;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Αύγ 2018, 10:10και πήγανε;panos291 έγραψε: 01 Αύγ 2018, 09:22
Εμενα δεν μου εχει τυχει. Σε 2 φιλους μου παντως πριν καμα δεκαρια χρονια ενω εκαναν διακοπες στην Ταϊλάνδη, τους επιασε την κουβέντα μια ξενη (αμερικανα ή καναδεζα, δεν θυμαμαι), και τους καλεσε στο δωματιο της για να την πηδηξουν μπροστα στον αντρα της "που του αρεσει να βλεπει".
εγώ θα πήγαινα πάντως
μικρό κι αθώο εσύ, κι αν δεν σε περίμενε η φίλη αλλά 2-3 μπρατσωμένοι τι θα έκανες μετά;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Αύγ 2018, 10:10και πήγανε;panos291 έγραψε: 01 Αύγ 2018, 09:22
εγώ θα πήγαινα πάντως
Πως αποκαλυπτεται ο Γυπας της παρεας.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Αύγ 2018, 10:10και πήγανε;panos291 έγραψε: 01 Αύγ 2018, 09:22
εγώ θα πήγαινα πάντως
Ερμής έγραψε: 01 Αύγ 2018, 11:04 Ελα πες εκείνη την ιστορία που είχες πει στο παλιό με το ζευγάρι χίπηδων που του κάρφωσες τη γκόμενα και στο τέλος μετάνιωσες που δεν κάρφωσες και αυτόν καθώς τον είδες κοιμισμένο με τον κώλο τουρλα.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Αυτό ρε σεις δεν είναι από επεισόδιο του κόκκινου κύκλου,αυτό με τον Γεννατά και την Τζένη τη Μπότση?
Ερμής έγραψε: 01 Αύγ 2018, 11:04 Ελα πες εκείνη την ιστορία που είχες πει στο παλιό με το ζευγάρι χίπηδων που του κάρφωσες τη γκόμενα και στο τέλος μετάνιωσες που δεν κάρφωσες και αυτόν καθώς τον είδες κοιμισμένο με τον κώλο τουρλα.
Μου θύμησες ένα παλιό κόμικ που είχα δει κάποτε σε τσοντοπεριοδικό, με τον τύπο που έχει πάει για τσάρκα και ποτό σε ένα μπαρ. Εκεί του την πέφτει μία ξανθιά που του ζητάει να πάνε να πηδηχτούνε στα όρθια και αυτός την ακολουθεί στο σοκάκι, όπου βρίσκονται 10 μηχανόβιοι, τον κάνουν βαρέλι, και φεύγουν. Η ξανθιά τον στραπονάρει κιόλας. Το τελευταίο καρέ με τον τύπο αιμόφυρτο ήταν για να σου ραγίζει η καρδιά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Αύγ 2018, 10:10και πήγανε;panos291 έγραψε: 01 Αύγ 2018, 09:22
εγώ θα πήγαινα πάντως
FUCK DONALD TRUMP
Αυτό είναι το Θεώρημα του Παζολίνι, ρεNero έγραψε: 01 Αύγ 2018, 11:17Αυτό ρε σεις δεν είναι από επεισόδιο του κόκκινου κύκλου,αυτό με τον Γεννατά και την Τζένη τη Μπότση?![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.