!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί δεν επεμβαίνει εισαγγελέας για το πλιάτσικο με τον μεγάλο περίπατο;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Γιατί δεν επεμβαίνει εισαγγελέας για το πλιάτσικο με τον μεγάλο περίπατο;
Τύπε με το επιχείρημα ασχολήθηκα, όχι με εσένα, αλλά άμα θέλεις να ασχοληθώ. Το ότι ένας ραντομάκιας τράβηξε τρεις φωτογραφίες με ένα κινητό δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο για την αξιολόγηση ενός έργου. Το επειχείρημα είναι ιδίου φυράματος με τα των αντιεμβολιαστών. Στην πραγματικότητα πρόκεται για εκχύλισμα συμπυκνωμενου ζαιαυγιτισμού. Και το πραγματικά τραγικό για σένα είναι ότι αυτά που σου γράφω δύνανται να ισχύουν ακόμη και εάν το έργο είναι αποτυχία. Πώς κατάφερες φέιλ τέτοιου διαμετρήματος; Αυτό θα πρέπει να σε απσχολεί, όχι τί γράφει ο εγκέφαλοςST48410 έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 21:46Εξήγησε σε παρακαλώ τι σου φαίνεται γελοίο. Εγώ σε ώρα αιχμής, σε περίοδο τουριστική, δεν βλέπω ψυχή να χρησιμοποιεί τις λωρίδες για τις οποίες ταλαιπωρούνται όλοι οι οδηγοί που περνούν από εκεί. Εσύ ποιες ώρες περνάς και πόσο κόσμο βλέπεις; Έχει νόημα ένα τέτοιο έργο αν σε μεσοπρόθεσμο διάστημα το χρησιμοποιούν 50-100 άτομα τη μέρα;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 21:09 Από όλα τα επιχειρήματα εναντίον του έργου, αυτά που παρατίθενται εδώ, είναι με διαφορά τα πιο γελοία
Και πες ότι το πείραμα ήταν επιτυχημένο και έχεις εσύ δίκιο και όλοι οι υπόλοιποι άδικο. Η εικόνα εγκατάλειψης των γλαστρών και τα χυμένα χώματα στο δρόμο πως δικαιολογούνται;
ΥΓ. Αφού με στολίζεις θα ήταν τίμιο να με κάνεις mention να δω το σχόλιο.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ναι, γιατί μέχρι εκεί φτάνει η σκιά. Και υπάρχει τεράστιο πεζοδρόμιο στη σκιά. Ποιος θα βγει παραέξω να περπατάει στον ήλιο;Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 21:55 Στο πεζοδρόμιο γιατί περπατάνε; Προφανώς γιατί είναι πιο όμορφο και πιο δελεαστικό. Άρα αν γίνει και το υπόλοιπο πεζοδρόμιο, θα περπατάνε κι εκεί. Λες να περπατάνε μόνο εκεί που ήταν το παλιό πεζοδρόμιο;
- Dwarven Blacksmith
Αυτό πρώτη φορά το ακούω. Τόσα χιλιόμετρα, τόσες ώρες τις ημέρας, τόσες εποχές, μπορείς να πεις μια τέτοια πρόταση;ST48410 έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 22:12Ναι, γιατί μέχρι εκεί φτάνει η σκιά. Και υπάρχει τεράστιο πεζοδρόμιο στη σκιά. Ποιος θα βγει παραέξω να περπατάει στον ήλιο;Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 21:55 Στο πεζοδρόμιο γιατί περπατάνε; Προφανώς γιατί είναι πιο όμορφο και πιο δελεαστικό. Άρα αν γίνει και το υπόλοιπο πεζοδρόμιο, θα περπατάνε κι εκεί. Λες να περπατάνε μόνο εκεί που ήταν το παλιό πεζοδρόμιο;
Προφανώς. Θα πρέπει να υπάρξει μελέτη, να μετρηθεί σωστά και να αξιολογηθεί η χρήση και να βγουν συμπεράσματα. Όταν όμως ο ραντομάκιας εργάζεται και περνάει τακτικά από εκεί και σου λέει ότι οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές της κατάστασης και ότι όποτε περνάω από εκεί η εικόνα είναι παρόμοια, τότε θα πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 22:07 Το ότι ένας ραντομάκιας τράβηξε τρεις φωτογραφίες με ένα κινητό δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο για την αξιολόγηση ενός έργου.
Επίσης τα περί προσωρινού ακούστηκαν σε δεύτερο χρόνο. Κατ' αρχή μιλούσαμε για γλάστρες που θα ομορφύνουν την πόλη και που έχουν αντιβανδαλισιτκές ιδιότητες, θα καθαρίζονται εύκολα προκειμένου να μη λερώνονται με γκράφιτι και να μην υπάρχει εικόνα διάλυσης από τα σπασίματα. Όταν έπεσε το κράξιμο, τότε αρχίσαμε να ακούμε ότι αυτό δεν είναι η τελική μορφή αλλά η δοκιμαστική κλπ. Δέχομαι για χάρη της συζήτησης ότι αυτό ισχύει. Ωστόσο η όψη του κέντρου της πόλης την στιγμή που ό,τι κάνεις το κάνεις για να προσελκύσεις και τουρίστες δεν μπορεί να είναι σε αυτή την κατάσταση. Και πες μου λοιπόν τώρα πως θα μπορέσει ο ίδιος δήμος που δεν μπορεί να περιποιηθεί τις γλάστρες, να περιποιηθεί τα φυτά που θα τοποθετήσει μόνιμα; Τα ίδια συνεργεία δεν θα τα φροντίζουν;
Δεν θα σχολιάσω τα περί ζαιαυγιτισμού.
Ας μην λέμε το έργο ποδηλατοδρόμο, ας το λέμε προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας γιατί έπεσαν γλάστρες στο οδόστρωμα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ντουντ μου κι εγώ εκεί δουλεύω, δύο φορές την ημέρα περνάω. Σήμερα ήταν κάτι μπουτούδες που κάνανε χορευτικό κατά τις εφτά που σχόλαγαST48410 έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 22:24Προφανώς. Θα πρέπει να υπάρξει μελέτη, να μετρηθεί σωστά και να αξιολογηθεί η χρήση και να βγουν συμπεράσματα. Όταν όμως ο ραντομάκιας εργάζεται και περνάει τακτικά από εκεί και σου λέει ότι οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές της κατάστασης και ότι όποτε περνάω από εκεί η εικόνα είναι παρόμοια, τότε θα πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 22:07 Το ότι ένας ραντομάκιας τράβηξε τρεις φωτογραφίες με ένα κινητό δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο για την αξιολόγηση ενός έργου.
Έχει ειπωθεί από πολλούς χρήστες αρκετές φορές. Μπορείς να πάρεις και μια ιδέα εδώDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 22:18Αυτό πρώτη φορά το ακούω. Τόσα χιλιόμετρα, τόσες ώρες τις ημέρας, τόσες εποχές, μπορείς να πεις μια τέτοια πρόταση;ST48410 έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 22:12Ναι, γιατί μέχρι εκεί φτάνει η σκιά. Και υπάρχει τεράστιο πεζοδρόμιο στη σκιά. Ποιος θα βγει παραέξω να περπατάει στον ήλιο;Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 21:55 Στο πεζοδρόμιο γιατί περπατάνε; Προφανώς γιατί είναι πιο όμορφο και πιο δελεαστικό. Άρα αν γίνει και το υπόλοιπο πεζοδρόμιο, θα περπατάνε κι εκεί. Λες να περπατάνε μόνο εκεί που ήταν το παλιό πεζοδρόμιο;

Είναι 5 και κάτι το απόγευμα. Σκιά κάνουν τα κτίρια από την άλλη μεριά του δρόμου. Στο μέσο της μέρας που ο ήλιος είναι δυνατός πρέπει να περπατάς κοντά στα κτίρια. Όχι στη μέση του δρόμου. Δες και εδώ από το όχημα της google προ των έργων:

Εκεί που είναι τα σταθμευμένα και λίγο πιο μέσα στο δρόμο (1,5 -2 λωρίδες) θα είναι ο περίπατος.
Το ξέρω ότι περνάς. Συναντάς ποδηλάτες; Πρωί ή απόγευμα; Είναι τόσο στρεβλή η εικόνα που έχω;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 22:34 ντουντ μου κι εγώ εκεί δουλεύω, δύο φορές την ημέρα περνάω. Σήμερα ήταν κάτι μπουτούδες που κάνανε χορευτικό κατά τις εφτά που σχόλαγα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ST48410 έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 22:35Το ξέρω ότι περνάς. Συναντάς ποδηλάτες; Πρωί ή απόγευμα; Είναι τόσο στρεβλή η εικόνα που έχω;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 22:34 ντουντ μου κι εγώ εκεί δουλεύω, δύο φορές την ημέρα περνάω. Σήμερα ήταν κάτι μπουτούδες που κάνανε χορευτικό κατά τις εφτά που σχόλαγα
Σήμερα το απόγευμα παρασκευή που είχε και αεράκι είχε πολλή κίνηση. Ποδηλάτες δεν περνάμε πολλοί επειδή δεν συνδέεται με κάτι άλλο (έχω καταθέσει πρόταση για ποδηλατοδρόμηση μαυρομιχάλη ώστε να ενωθεί με αλεξάνδρας). Πατιναδόροι περνάνε πάντως
αν βγει κάπως στην είσοδο του πεδίου του Άρεως για να συνδεθεί με δικαστήρια θα είχε πλάκα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 22:37 Σήμερα το απόγευμα παρασκευή που είχε και αεράκι είχε πολλή κίνηση. Ποδηλάτες δεν περνάμε πολλοί επειδή δεν συνδέεται με κάτι άλλο (έχω καταθέσει πρόταση για ποδηλατοδρόμηση μαυρομιχάλη ώστε να ενωθεί με αλεξάνδρας). Πατιναδόροι περνάνε πάντως
κατά τα άλλα είναι εκνευριστικό που λέμε για ποδηλατοδρόμο στην πανεπιστημίου, για την ώρα έχουμε γλάστρες, σαν να έχουμε το μπρελόκ με το αλογάκι που πήραμε απο το περίπτερο, λείπει η υπόλοιπη φεράρι.
Αν δεν γίνει αυτή η ένωση που λες, αξίζει η ταλαιπωρία για αυτό το τμήμα και μόνο; Δηλαδή κάπου πρέπει να έχουμε και σοβαρούς αριθμούς χρήσης. Περνούσαν ξέρωγώ 30.000 οχήματα τη μέρα από εκεί σε χρόνο 5 λεπτών και τώρα πλέον περνάνε 25.000 σε χρόνο 15 λεπτών. Αυξήσαμε τους ρύπους τόσο. Αυξήσαμε τα ατυχήματα τόσο. Αυξήσαμε τον εκνευρισμό των οδηγών τόσο. Και κάνουν χρήση τόσοι χιλιάδες πολίτες και ποδηλάτες τις νέες λωρίδες. Αλλά να μιλάμε για χιλιάδες, όχι για μερικές δεκάδες έως εκατοντάδες άτομα. Έστω και αν χρειάζονται 2-3 χρόνια προσαρμογής. Αλλιώς δεν καταλαβαίνω το νόημα ενός τέτοιου έργου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 22:37 Σήμερα το απόγευμα παρασκευή που είχε και αεράκι είχε πολλή κίνηση. Ποδηλάτες δεν περνάμε πολλοί επειδή δεν συνδέεται με κάτι άλλο (έχω καταθέσει πρόταση για ποδηλατοδρόμηση μαυρομιχάλη ώστε να ενωθεί με αλεξάνδρας). Πατιναδόροι περνάνε πάντως
Και όταν λέμε ότι κάτι είναι δοκιμαστικό να είμαστε τίμιοι. Δοκιμαστικό σημαίνει ότι αν δεν πετύχει, αναθεωρώ, ανασχεδιάζω ή γυρίζω στην πρότερη μορφή.
μα πέτυχε, σε 2-3 χρόνια θα έχουμε προσαρμοστεί με την ιδέα οτι οι γλάστρες έκαναν κατάληψη στην πανεπιστημίου, τότε ίσως αποφασίσουμε να τις διώξουμε και να κάνουμε εκεί έναν ποδηλατοδρόμο, γιατί όχι, άχρηστος χώρος θα είναι έτσι και αλλιώς.ST48410 έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 22:47 Έστω και αν χρειάζονται 2-3 χρόνια προσαρμογής.
Και όταν λέμε ότι κάτι είναι δοκιμαστικό να είμαστε τίμιοι. Δοκιμαστικό σημαίνει ότι αν δεν πετύχει, αναθεωρώ, ανασχεδιάζω ή γυρίζω στην πρότερη μορφή.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Τα ποιο γελοία είναι τα ποσά και το ότι έγινε δοκιμαστικά εν μέσω πανδημιας που έπρεπε οι βλάχοι να χρησιμοποιήσουν τα ΜΜΜ για να πάνε στο κέντρο. Ευτυχώς λεφτοδεντρα δεν υπάρχουν οπότε θα μας αποχαιρετησουν αρκετοί ψηφοφόροι εκτος ΜΕΘ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 21:09Από όλα τα επιχειρήματα εναντίον του έργου, αυτά που παρατίθενται εδώ, είναι με διαφορά τα πιο γελοίαγια του λόγου το αληθές. Απόγευμα Τετάρτης με την πόλη ανοικτή στους τουρίστες
Από το μέσο της Πανεπιστημίου προς Σύνταγμα. Κανένας!
Προς Ομόνοια. Ένας!
και τα περίφημα φυτά
Το 4ο κύμα είναι ευλογία για τον τόπο.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
μια ιδέα για αξιοποίηση ειναι να το δηλώσουμε ώς πίστα ελέγχου δεξιοτήτων. Να βάζει ο δήμος σφυγμόμετρα κλπ στους ποδηλάτες στο σύνταγμα και να τους στέλνει ομόνοια, να ξεχωρίσουμε τα ταλέντα, να παίρνουν πιστοποιητικό αριστείας ίσως.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 946 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανίκητος
-
- 19 Απαντήσεις