Green Dragon έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 18:59
Ο Ξεβλαχευτής το βγάζει πάλι;
Μας ξεβλάχεψε λέμε.
Έχει πέσει στα χέρια μου εμετικό τεύχος του ΚΛΙΚ και σε μια σελίδα ποζάρει μια γνωστή τρανς με δύο αγόρια εμφανέστατα ανήλικα, το ένα δεν είναι πάνω από 15 με τίποτα και για κανέναν λόγο!
Και δεν έγινε καμία σύλληψη!
Τελικά νομίζω πως η Ελλάδα των 90's έμοιαζε με τη Ρώμη πριν την πτώση της.
Εντάξει, κι εμείς αναπολούμε τα νάιντις, αλλά να υπάρχει μέτρο. Αποκλείεται να ήταν τόσο γαμάτα
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Green Dragon έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 18:59
Ο Ξεβλαχευτής το βγάζει πάλι;
Μας ξεβλάχεψε λέμε.
Έχει πέσει στα χέρια μου εμετικό τεύχος του ΚΛΙΚ και σε μια σελίδα ποζάρει μια γνωστή τρανς με δύο αγόρια εμφανέστατα ανήλικα, το ένα δεν είναι πάνω από 15 με τίποτα και για κανέναν λόγο!
Και δεν έγινε καμία σύλληψη!
Τελικά νομίζω πως η Ελλάδα των 90's έμοιαζε με τη Ρώμη πριν την πτώση της.
Εντάξει, κι εμείς αναπολούμε τα νάιντις, αλλά να υπάρχει μέτρο. Αποκλείεται να ήταν τόσο γαμάτα
97-99 όντως ήτο, δεν ήσουν τόσο μικρός, ούτε αθώος, για να μην το πήρες γραμμή, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, εκτός άμα ήσουν κάνας στόφλωρος.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 00:33
με το καλο η νεα χρεωκοπια
Πάντως ο Κωστόπουλος δεν θα πληρώσει τίποτα.
Τι λες βρε κουτό ;;; χρωστάς εκατομμύρια και διαφεύγεις των δανειστών σου ;; όχι στην ελλάδα θα σε βρουν και θα σε σκίσουν , στο Αζερμπαϊτζάν , στην ινδία στο μπαγκλαντές να πας να κρυφτείς , ακόμη και στο Λος Άντζελες που θεωρείται δυτικός πολιτισμένος κόσμος, θα σε βρουν να σου δώσουν το μάθημά σου .
under έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 23:02
Οταν βλεπεις ζαιους,αναρχες,ψεκια να ουρλιαζουν καταλαβαινεις οτι το ξεβλαχεμα is back.
Μαλάκα, πόσο γκέι ακόμα θα γίνεις;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.