Δεν ακούμε τόσο υψηλές συχνότητες αδελφέ μου και ούτε τις γράφουμε συνήθως, τα 48 είναι υπέρ-αρκετά και μια χαρά τράνσιεντ πληροφορία σπρώχνουν, πίστεψέ με.Blackdog έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 23:05Oυτε εγω, για αυτο εγκατελειψα την προσπαθεια. Ομως τα flac παιζουν καλυτερα απ τα mp3, οποτε βαζω μονο τετοιαST48410 έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 22:43
Δεν έχω καταφέρει να πετύχω υψηλή ποιότητα από κινητό παρά το διαφημισμένο D/A converter του κινητού και τα καλά ακουστικά. Ίσως δεν πολυταιριάζουν ωμικά.
Για dac λες ε; Σοφτγουερ ειναι αυτο για το κινητο; Αν ναι μην περιμενεις πολλα...Η καρτα ηχου στο πισι εχει διαφορετικες ρυθμισεις για φλακ και τα khz. Στο κινητο δεν εχω δει κατι τετοιο και ισως να ειναι εκει το προβλημα. Φανταζομαι οτι καποια στιγμη θα βγουν και audiophile κινητα![]()
dac στο πισι δεν εχω βαλει ακομα, ειναι υπο σχεδιασμο...
Ειναι, αλλα κατεβασα 24-192 και τα ειδα ολα...εεεε τα ακουσα ολα...sys3x έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 22:44
Μέηκ ολ θηνγκς φλακ, αδελφέ μου, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, 24-48 είναι υπέρ-αρκετά για όλους μας, μεγάλη η Χάρη Του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πειτε ενα προιον του πολιτισμου μας που σας ενθουσιαζει γιατι σας βοηθαει πολυ
Re: Πειτε ενα προιον του πολιτισμου μας που σας ενθουσιαζει γιατι σας βοηθαει πολυ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Re: Πειτε ενα προιον του πολιτισμου μας που σας ενθουσιαζει γιατι σας βοηθαει πολυ
Ξέρεις να το χειρίζεσαι ;
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Με αυτο γραφω στο πχορουμ.
Με ένα της προκοπής audio interface, πες το και κάρτα ήχου, έχεις ήδη "καθαρότερο" και υψηλότερης πιστότητας ήχο σε σχέση με ένα οποιοδήποτε πικάπ.Blackdog έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 23:26Πολυ σωστη ερωτησηST48410 έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 23:09
Πως όμως; Είναι σίγουρο ότι έπαιξαν τα ηχεία/ακουστικά σου κάτι παραπάνω στα 192 από τα 48KHz και ακόμα κι αν έγινε αυτό ότι το άκουσαν τα αυτιά σου;
Οχι δεν ειναι, στο επιπεδο που δεν μπορω να το μετρησω που και ποσο. Στο αυτι υπαρχει μεγαλη διαφορα ομως, ακομα και σε "ολα φλατ" ρυθμιση
Οι ρυθμισεις στην καρτα μου ειναι 24/192, δεν ξερω ομως αν τα ακουω ολα απ τα ηχεια, βασιζομαι μονο στην ποιοτητα τους.
Το στοιχημα που εχω βαλει με τον εαυτο μου ειναι να κανω το πισι να ακουγεται καλυτερα απ το πικαπ![]()
Παίζουν αρκετά άλλα πράγματα ρόλο βέβαια.
.
.
Εεε αυτο
Πχ πολλα απ τα παλια τζαζ ακουγονται καλυτερα σε mono. Οποτε εκει το βινυλιο ειναι μονοδρομος
Τι σε εμποδίζει να κάνεις sum to mono στο foobar πχ;
Τεσπά, δεν θα βγάλουμε άκρη μάλλον αδερφέ μου.
Καλά είναι και τα πικάπ ναι, οκ.
.
.
Ένα φεγγάρι όταν πρωτοβγήκαν τα 96 (όχι τα 192) γινόταν συζήτηση και γράφονταν άρθρα για το ότι δεν ακούμε τις έξτρα συχνότητες αλλά την διαμόρφωση που προκαλούν μέσα στο ακουστικό φάσμα. Δεν ξέρω. Μου φαινόντουσαν κομματάκι ψευδοεπιστημονικά όλα αυτά όπως και τα ανάλογα άρθρα για καλώδια που κόστιζαν το μέτρο όσο ένα αυτοκίνητο.sys3x έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 23:48 Δεν ακούμε τόσο υψηλές συχνότητες αδελφέ μου και ούτε τις γράφουμε συνήθως, τα 48 είναι υπέρ-αρκετά και μια χαρά τράνσιεντ πληροφορία σπρώχνουν, πίστεψέ με.
*ST48410 έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 00:19Ένα φεγγάρι όταν πρωτοβγήκαν τα 96 (όχι τα 192) γινόταν συζήτηση και γράφονταν άρθρα για το ότι *δεν ακούμε τις έξτρα συχνότητες αλλά την διαμόρφωση που προκαλούν μέσα στο ακουστικό φάσμα.* Δεν ξέρω. Μου φαινόντουσαν κομματάκι ψευδοεπιστημονικά όλα αυτά όπως και τα ανάλογα άρθρα για καλώδια που κόστιζαν το μέτρο όσο ένα αυτοκίνητο.sys3x έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 23:48 Δεν ακούμε τόσο υψηλές συχνότητες αδελφέ μου και ούτε τις γράφουμε συνήθως, τα 48 είναι υπέρ-αρκετά και *μια χαρά τράνσιεντ πληροφορία σπρώχνουν, πίστεψέ με.
.
.
Η πρωτη προταση ειναι μεταξυ σουαχιλι και κινεζικων για τα δικα μου δεδομεναsys3x έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 00:17
Καλά είναι και τα πικάπ ναι, οκ.
Θα βγαλουμε, κλινω προς την δικη σου αποψη, καποια στιγμη πιστευω θα τα πουμε εκτενεστερα γιατι με ενδιαφερει...
Σου λέει ότι και από το λογισμικό που ακούς σε pc (πχ το foobar) μπορείς να κάνει τα στέρεο κανάλια να ενωθούν και να γίνει μονοφωνικό το αποτέλεσμα.Blackdog έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 00:29Η πρωτη προταση ειναι μεταξυ σουαχιλι και κινεζικων για τα δικα μου δεδομεναsys3x έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 00:17
Καλά είναι και τα πικάπ ναι, οκ.![]()
Θα βγαλουμε, κλινω προς την δικη σου αποψη, καποια στιγμη πιστευω θα τα πουμε εκτενεστερα γιατι με ενδιαφερει...
αααααα οκ, δεν με εβρισε δηλαδηST48410 έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 00:33
Σου λέει ότι και από το λογισμικό που ακούς σε pc (πχ το foobar) μπορείς να κάνει τα στέρεο κανάλια να ενωθούν και να γίνει μονοφωνικό το αποτέλεσμα.
Καλο αυτο, δεν το ειχα σκεφτει
- hellegennes
Πόσο παλιά; Από τον 16ο αιώνα υπάρχουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Θα μάθαινες να παίζεις μόνος σου. Ξέρεις τι δεν θα μπορούσες να κάνεις μόνος σου; Να έχεις βρύση και ψυγείο στο σπίτι.Blackdog έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 21:33
Και η καθε τεχνολογια αναπαραγωγης μουσικης...
Αν ζουσα πριν 150 χρονια θα επρεπε να ταξιδεψω σε ολη την ευρωπη μπας και βρω εναν βιρτουοζο να παιξει Μπαχ (για Slayer δεν θα εβρισκα ετσι και αλλιως)
Τωρα ακουω οτι θελω στο σαλονι μου.
Θα συμφωνησω oμως και στο air condition![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 2326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 23 Απαντήσεις