!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πειτε ενα προιον του πολιτισμου μας που σας ενθουσιαζει γιατι σας βοηθαει πολυ

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Πειτε ενα προιον του πολιτισμου μας που σας ενθουσιαζει γιατι σας βοηθαει πολυ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Blackdog έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 23:05
ST48410 έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 22:43

Δεν έχω καταφέρει να πετύχω υψηλή ποιότητα από κινητό παρά το διαφημισμένο D/A converter του κινητού και τα καλά ακουστικά. Ίσως δεν πολυταιριάζουν ωμικά.
Oυτε εγω, για αυτο εγκατελειψα την προσπαθεια. Ομως τα flac παιζουν καλυτερα απ τα mp3, οποτε βαζω μονο τετοια

Για dac λες ε; Σοφτγουερ ειναι αυτο για το κινητο; Αν ναι μην περιμενεις πολλα...Η καρτα ηχου στο πισι εχει διαφορετικες ρυθμισεις για φλακ και τα khz. Στο κινητο δεν εχω δει κατι τετοιο και ισως να ειναι εκει το προβλημα. Φανταζομαι οτι καποια στιγμη θα βγουν και audiophile κινητα :102:

dac στο πισι δεν εχω βαλει ακομα, ειναι υπο σχεδιασμο...
sys3x έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 22:44
Μέηκ ολ θηνγκς φλακ, αδελφέ μου, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, 24-48 είναι υπέρ-αρκετά για όλους μας, μεγάλη η Χάρη Του.
Ειναι, αλλα κατεβασα 24-192 και τα ειδα ολα...εεεε τα ακουσα ολα...
Δεν ακούμε τόσο υψηλές συχνότητες αδελφέ μου και ούτε τις γράφουμε συνήθως, τα 48 είναι υπέρ-αρκετά και μια χαρά τράνσιεντ πληροφορία σπρώχνουν, πίστεψέ με.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Re: Πειτε ενα προιον του πολιτισμου μας που σας ενθουσιαζει γιατι σας βοηθαει πολυ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

nick έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 21:53 Ο πρωτος υπολογιστης στον κοσμο.
Εικόνα
Ξέρεις να το χειρίζεσαι ;
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Daje έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 21:56 Με βοηθανε πολυ τα collant στις γυναικες.
Μου τον σηκωνουν αμεσως.
Ποιον ;
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

BigChiefWahoo έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 23:56
nick έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 21:53 Ο πρωτος υπολογιστης στον κοσμο.
Εικόνα
Ξέρεις να το χειρίζεσαι ;
Με αυτο γραφω στο πχορουμ.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Blackdog έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 23:26
ST48410 έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 23:09

Πως όμως; Είναι σίγουρο ότι έπαιξαν τα ηχεία/ακουστικά σου κάτι παραπάνω στα 192 από τα 48KHz και ακόμα κι αν έγινε αυτό ότι το άκουσαν τα αυτιά σου;
Πολυ σωστη ερωτηση

Οχι δεν ειναι, στο επιπεδο που δεν μπορω να το μετρησω που και ποσο. Στο αυτι υπαρχει μεγαλη διαφορα ομως, ακομα και σε "ολα φλατ" ρυθμιση

Οι ρυθμισεις στην καρτα μου ειναι 24/192, δεν ξερω ομως αν τα ακουω ολα απ τα ηχεια, βασιζομαι μονο στην ποιοτητα τους.

Το στοιχημα που εχω βαλει με τον εαυτο μου ειναι να κανω το πισι να ακουγεται καλυτερα απ το πικαπ :a040:
Με ένα της προκοπής audio interface, πες το και κάρτα ήχου, έχεις ήδη "καθαρότερο" και υψηλότερης πιστότητας ήχο σε σχέση με ένα οποιοδήποτε πικάπ.
Παίζουν αρκετά άλλα πράγματα ρόλο βέβαια.

.
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

sys3x έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 00:03
Εεε αυτο

Πχ πολλα απ τα παλια τζαζ ακουγονται καλυτερα σε mono. Οποτε εκει το βινυλιο ειναι μονοδρομος
Άβαταρ μέλους
sys3x

Blackdog έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 00:12
sys3x έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 00:03
Εεε αυτο

Πχ πολλα απ τα παλια τζαζ ακουγονται καλυτερα σε mono. Οποτε εκει το βινυλιο ειναι μονοδρομος
Τι σε εμποδίζει να κάνεις sum to mono στο foobar πχ;
Τεσπά, δεν θα βγάλουμε άκρη μάλλον αδερφέ μου.
Καλά είναι και τα πικάπ ναι, οκ.

.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

sys3x έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 23:48 Δεν ακούμε τόσο υψηλές συχνότητες αδελφέ μου και ούτε τις γράφουμε συνήθως, τα 48 είναι υπέρ-αρκετά και μια χαρά τράνσιεντ πληροφορία σπρώχνουν, πίστεψέ με.
Ένα φεγγάρι όταν πρωτοβγήκαν τα 96 (όχι τα 192) γινόταν συζήτηση και γράφονταν άρθρα για το ότι δεν ακούμε τις έξτρα συχνότητες αλλά την διαμόρφωση που προκαλούν μέσα στο ακουστικό φάσμα. Δεν ξέρω. Μου φαινόντουσαν κομματάκι ψευδοεπιστημονικά όλα αυτά όπως και τα ανάλογα άρθρα για καλώδια που κόστιζαν το μέτρο όσο ένα αυτοκίνητο.
Άβαταρ μέλους
sys3x

ST48410 έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 00:19
sys3x έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 23:48 Δεν ακούμε τόσο υψηλές συχνότητες αδελφέ μου και ούτε τις γράφουμε συνήθως, τα 48 είναι υπέρ-αρκετά και *μια χαρά τράνσιεντ πληροφορία σπρώχνουν, πίστεψέ με.
Ένα φεγγάρι όταν πρωτοβγήκαν τα 96 (όχι τα 192) γινόταν συζήτηση και γράφονταν άρθρα για το ότι *δεν ακούμε τις έξτρα συχνότητες αλλά την διαμόρφωση που προκαλούν μέσα στο ακουστικό φάσμα.* Δεν ξέρω. Μου φαινόντουσαν κομματάκι ψευδοεπιστημονικά όλα αυτά όπως και τα ανάλογα άρθρα για καλώδια που κόστιζαν το μέτρο όσο ένα αυτοκίνητο.
*

.
Blackdog

sys3x έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 00:17

Η πρωτη προταση ειναι μεταξυ σουαχιλι και κινεζικων για τα δικα μου δεδομενα :lol:

Θα βγαλουμε, κλινω προς την δικη σου αποψη, καποια στιγμη πιστευω θα τα πουμε εκτενεστερα γιατι με ενδιαφερει...
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Blackdog έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 00:29
sys3x έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 00:17

Η πρωτη προταση ειναι μεταξυ σουαχιλι και κινεζικων για τα δικα μου δεδομενα :lol:

Θα βγαλουμε, κλινω προς την δικη σου αποψη, καποια στιγμη πιστευω θα τα πουμε εκτενεστερα γιατι με ενδιαφερει...
Σου λέει ότι και από το λογισμικό που ακούς σε pc (πχ το foobar) μπορείς να κάνει τα στέρεο κανάλια να ενωθούν και να γίνει μονοφωνικό το αποτέλεσμα.
Blackdog

ST48410 έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 00:33

Σου λέει ότι και από το λογισμικό που ακούς σε pc (πχ το foobar) μπορείς να κάνει τα στέρεο κανάλια να ενωθούν και να γίνει μονοφωνικό το αποτέλεσμα.
αααααα οκ, δεν με εβρισε δηλαδη

Καλο αυτο, δεν το ειχα σκεφτει
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Αλητάκι88 έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 11:58 Για καποτες τι βαζαν παλια;
Πόσο παλιά; Από τον 16ο αιώνα υπάρχουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Blackdog έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 21:33 Εικόνα

Και η καθε τεχνολογια αναπαραγωγης μουσικης...

Αν ζουσα πριν 150 χρονια θα επρεπε να ταξιδεψω σε ολη την ευρωπη μπας και βρω εναν βιρτουοζο να παιξει Μπαχ (για Slayer δεν θα εβρισκα ετσι και αλλιως)

Τωρα ακουω οτι θελω στο σαλονι μου.

Θα συμφωνησω oμως και στο air condition :003:
Θα μάθαινες να παίζεις μόνος σου. Ξέρεις τι δεν θα μπορούσες να κάνεις μόνος σου; Να έχεις βρύση και ψυγείο στο σπίτι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”