υπεραθλητής που δεν έχει την αυτοσυγκράτηση να μην κάνει μπαφο (ας είναι και μόνο λόγω των κανονισμών και ας πστεύειε οτι ο μπάφος κάνει καλό), δεν είναι υπεραθλητής.gassim έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:49Δεν εχω καμία προθεση να επιχειρηματολογήσω υπέρ, εξηγώ στον φλάφυ οτι η κοπέλα δεν είναι ενας κατεστραμμένος άνθρωπος απο τα ναρκωτικά. Είναι μια υπεραθλήτρια ολυμπιακών αγώνων.Sid Vicious έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:45Αυτο τωρα ειναι σοβαρο επιχειρημα υπερ;
Και η κοκα κραταει 15-30 λεπτα
Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί κάποιος να καταστραφεί απο τον μπάφο ή την κόκα ή κι εγω δεν ξέρω τι άλλο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπορεί να είμαι το φαινόμενο στα σπριντ,αλλά είμαι και άνθρωπος ... Ένα τσιγαράκι ''ήπια'' ... πέσατε να με φάτε...
Re: Μπορεί να είμαι το φαινόμενο στα σπριντ,αλλά είμαι και άνθρωπος ... Ένα τσιγαράκι ''ήπια'' ... πέσατε να με φάτε...
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Re: Μπορεί να είμαι το φαινόμενο στα σπριντ,αλλά είμαι και άνθρωπος ... Ένα τσιγαράκι ''ήπια'' ... πέσατε να με φάτε...
http://sportsfeed.gr/iksera-kala-ti-eka ... -siggnomi/

«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου. Ξέρω τί έκανα, ξέρω τί έπρεπε να κάνω παρ’ όλα αυτά το έκανα.
Δεν θέλω να δικαιολογηθώ, ούτε αναζητώ τη συμπάθεια, όμως η απώλεια της μητέρας μου λίγο πριν αγωνιστώ στα τράιαλς ήταν ένα πολύ βαρύ φορτίο για μένα. Ο κόσμος δεν καταλβαίνει πως είναι να πρέπει να βγεις και να αγωνιστείς μπροστά σε ολόκληρο τον πλανήτη, κρύβοντας τον πόνο σου. Δεν έχω κανένα δικαίωμα να πω εγώ πως θα διαχειριστεί κάποιος τον πόνο του»
«Ζητώ συγγνώμη και όσο απογοητευμένη και αν είμαι τώρα γνωρίζω πως όταν μπαίνω μέσα στο στάδιο δεν εκπροσωπώ εμένα. Εκπροσωπώ την κοινότητά μου, τους ανθρώπους μου που με έχουν στηρίξει, μου έχουν δείξει υπερβολική αγάπη και γω τους απογοήτευσα. Ζητώ συγγνώμη που δεν ήξερα πως να διαχειριστώ τα συναισθήματα μου».
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Και πάλι όμως δεν είναι ενας κατεστραμμένος άνθρωπος απο τα ναρκωτικά.Lord Brum έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:51υπεραθλητής που δεν έχει την αυτοσυγκράτηση να μην κάνει μπαφο (ας είναι και μόνο λόγω των κανονισμών και ας πστεύειε οτι ο μπάφος κάνει καλό), δεν είναι υπεραθλητής.gassim έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:49Δεν εχω καμία προθεση να επιχειρηματολογήσω υπέρ, εξηγώ στον φλάφυ οτι η κοπέλα δεν είναι ενας κατεστραμμένος άνθρωπος απο τα ναρκωτικά. Είναι μια υπεραθλήτρια ολυμπιακών αγώνων.Sid Vicious έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:45
Αυτο τωρα ειναι σοβαρο επιχειρημα υπερ;
Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί κάποιος να καταστραφεί απο τον μπάφο ή την κόκα ή κι εγω δεν ξέρω τι άλλο.
Oύτε και ο Μαραντονα ήταν μέχρι που έγινε.gassim έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:54Και πάλι όμως δεν είναι ενας κατεστραμμένος άνθρωπος απο τα ναρκωτικά.Lord Brum έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:51υπεραθλητής που δεν έχει την αυτοσυγκράτηση να μην κάνει μπαφο (ας είναι και μόνο λόγω των κανονισμών και ας πστεύειε οτι ο μπάφος κάνει καλό), δεν είναι υπεραθλητής.gassim έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:49
Δεν εχω καμία προθεση να επιχειρηματολογήσω υπέρ, εξηγώ στον φλάφυ οτι η κοπέλα δεν είναι ενας κατεστραμμένος άνθρωπος απο τα ναρκωτικά. Είναι μια υπεραθλήτρια ολυμπιακών αγώνων.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Dwarven Blacksmith
Well, πλέον είναι λίγο καταστραμμένη είναι η αλήθεια.gassim έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:49Δεν εχω καμία προθεση να επιχειρηματολογήσω υπέρ, εξηγώ στον φλάφυ οτι η κοπέλα δεν είναι ενας κατεστραμμένος άνθρωπος απο τα ναρκωτικά. Είναι μια υπεραθλήτρια επιπέδου ολυμπιακών αγώνων.Sid Vicious έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:45Αυτο τωρα ειναι σοβαρο επιχειρημα υπερ;
Αλλά αυτό είναι τεχνητό, οφείλεται στους κανόνες, όχι ότι άλλαξε κάτι στη ζωή της.
ξεστραβωθείτε (χωρις παρεξήγηση) δεν άντεξε την πραγματικοτητα με τον χαμό της μητερας της και το ρηξε στα ναρκωτικα
- Sid Vicious
Εννοειται δεν ειναι δεν εχει ομως ουτε το ενα απο τα βασικα στοιχεια που απαιτειται για τον αθλητισμο σε αυτο το επιπεδο, την αυτοπειθαρχια. Συν οτι δινει κακο παραδειγμα. Ορθως αποκλειστηκε απο τους επερχομενους Ολυμπιακους. Εδω η Παπαχρηστου αποκλειστηκε για πολυ ελαφρυτερο παραπτωμα ποσο μαλλον τωρα για αυτην την Ριτσαρντσον που υπαρχει και χρηση ναρκωτικων.gassim έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:54Και πάλι όμως δεν είναι ενας κατεστραμμένος άνθρωπος απο τα ναρκωτικά.Lord Brum έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:51υπεραθλητής που δεν έχει την αυτοσυγκράτηση να μην κάνει μπαφο (ας είναι και μόνο λόγω των κανονισμών και ας πστεύειε οτι ο μπάφος κάνει καλό), δεν είναι υπεραθλητής.gassim έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:49
Δεν εχω καμία προθεση να επιχειρηματολογήσω υπέρ, εξηγώ στον φλάφυ οτι η κοπέλα δεν είναι ενας κατεστραμμένος άνθρωπος απο τα ναρκωτικά. Είναι μια υπεραθλήτρια ολυμπιακών αγώνων.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς με τους κανονισμούς των αγώνων, αν απαγορεύεται η χρήση καλώς αποκλείστηκε αν και στην αμερική σε πολλές πολιτείες ειναι νόμιμη η χρήση κάνναβης.Sid Vicious έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:22Εννοειται δεν ειναι δεν εχει ομως ουτε το ενα απο τα βασικα στοιχεια που απαιτειται για τον αθλητισμο σε αυτο το επιπεδο, την αυτοπειθαρχια. Συν οτι δεινει κακο παραδειγμα. Ορθως αποκλειστηκε απο τους επερχομενους Ολυμπιακους. Εδω η Παπαχρηστου αποκλειστηκε για πολυ ελαφρυτερο παραπτωμα ποσο μαλλον τωρα για αυτην την Ριτσαρντσον που υπαρχει και χρηση ναρκωτικων.gassim έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:54Και πάλι όμως δεν είναι ενας κατεστραμμένος άνθρωπος απο τα ναρκωτικά.Lord Brum έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:51
υπεραθλητής που δεν έχει την αυτοσυγκράτηση να μην κάνει μπαφο (ας είναι και μόνο λόγω των κανονισμών και ας πστεύειε οτι ο μπάφος κάνει καλό), δεν είναι υπεραθλητής.
Ωστόσο ο φλάφυ το πήγαινε αλλού, οτι η κοπέλα είναι θύμα των ναρκωτικών που είναι ψυχότροπα και αλλοιώνουν την προσωπικότητα, αποσπούν το υποκείμενο απο το ταξικό του χρέος, την επαναστατική μετάβαση στον κουμμουνισμό, το εποικοδόμημα, η υπεραξία, η εκμετάλευση ανθρώπου απο άνθρωπο, τα άντερα του καπιταλιστή αμήηηηην.
- Dwarven Blacksmith
Και ποια η διαφορά με το να έτρωγε παγωτό απ' την οικογενειακή συσκευασία κλαίγοντας;Fluffy έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:19 ξεστραβωθείτε (χωρις παρεξήγηση) δεν άντεξε την πραγματικοτητα με τον χαμό της μητερας της και το ρηξε στα ναρκωτικα
ή να έπινε 3 ουίσκια;Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:30Και ποια η διαφορά με το να έτρωγε παγωτό απ' την οικογενειακή συσκευασία κλαίγοντας;Fluffy έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:19 ξεστραβωθείτε (χωρις παρεξήγηση) δεν άντεξε την πραγματικοτητα με τον χαμό της μητερας της και το ρηξε στα ναρκωτικα
Βασικά γλίτωσε τις θερμίδες.
- Sid Vicious
Ή mdma ή lsd, ποια η διαφορά αληθεια;
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Βοηθάει δραματικά στην απόδοση το χασίς; Μου φαίνεται εξοργιστική η απόφαση.
Αν την έκοψαν για τα νύχια της, καλώς έκαναν. Μπορεί να βγάλει το μάτι καμιάς συναθλήτριας ή θεατή στις εξέδρες καθώς τρέχει.
Αν την έκοψαν για τα νύχια της, καλώς έκαναν. Μπορεί να βγάλει το μάτι καμιάς συναθλήτριας ή θεατή στις εξέδρες καθώς τρέχει.
- Sid Vicious
Ουτε η ηρωινη βοηθαει δραματικα την αποδοσηBelisarius έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:36 Βοηθάει δραματικά στην απόδοση το χασίς; Μου φαίνεται εξοργιστική η απόφαση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις