Έλαβον το γράμμα σας εις το οποίον με ελέγετε τα ύδια οπού με ελέγετε και εις το πρότον, ότι δεν ημπορείτε να έλθετε, και με τον τρόπον οπού με γράφετε είναι όλον το ύδηον οσάν να με λέγετε να μην σας γράφω πλέον δια να μην σας βαρήνω εγώ όταν αγαπάς πάβω και δεν σε βαρήνω πλέον. Εγώ σε έγραψα διότι βλέπω οπού στεναχορούμε και με φένετε ότι θε να αροστήσω πάλη και θε να έχω εκείνα οπού ήχα και άλα γκάστρια, διότι και τόρα δεν θέλω να ευγω διόλου έξο εις περίπατον και αυτό είναι πρότο σιμήον της ασθενήας η οποία με έρχετε. εις το εξής δεν σε γράφω δια να μην σε βαρίνω.22 στήλε με όμως ένα γενηκόν πληρεξούσηον δια να ενάξο τους συκαμηναίους23 και δια όσας υποθέσης έχει το σπήτη, διότι κάθε φορά οπού αναφερθώ δεν με αναγνωρίζουν και αυτό ας έλθη ογλήγορα, γράψε με και πόσας δραχμάς έδωσες το βάγια διότι είναι μία παρίστασης και θα τους πάρω. να μην αμελίσης να με γράψης. τα πεδία είναι καλά και σε ασπάζονται και εγώ μένω η σύζυγός σου
τη 4 Ιουνίου 1836 εν Αθήναις Ελένκο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελένη Βάσσου: η liberal πριγκίπισσα στον πύργο και το επικο love story με τον Σλάβο οπλαρχηγό
Re: Ελένη Βάσσου: η liberal πριγκίπισσα στον πύργο και το επικο love story με τον Σλάβο οπλαρχηγό
hellegennes Beria θυμάμαι ένα νήμα στο παλιό που ψάχνατε τι είδους χούι είναι ο πληθυντικός ευγενείας και απο που προήλθε. Αυτή εδω η μίξη τι είναι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 106 Απαντήσεις
- 6213 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 25 Απαντήσεις