Με το θηρίο μου· δεμένο βέβαια για λόγους ασφαλείας

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Το θέμα είναι που μπορείς να βρεις κοκονι.Last Veteran έγραψε: 05 Απρ 2018, 01:28 Πάλι μπροστά μου εσύ κακούργα;
Παίρνεις κοκόνι (κατά προτίμηση αρσενικό λευκό) και είσαι τζάμι.
ωραιος
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Εθνικός Κήπος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δε γίνεται να μην μπορείς να βρεις. Τυχαία από μια γυναίκα το πήρα το δικό μου. Δεν το είχα πάρει σαν "ράτσα", ήθελα απλά ένα μετρίου μεγέθους σκύλο για παρέα στους γηραιούς γονείς μου. Όταν μεγάλωσε έμαθα τι ράτσα ήτανε να φανταστείς. Πανέμορφα σκυλιά με αλεπουδοειδή χαρακτηριστικά 6–7 κιλών περίπου και φουντωτη γυριστή ουρά. Αν ήξερα πως να ανεβάσω φώτο θα ανέβαζα το δικό μου.ritzeri έγραψε: 10 Απρ 2018, 11:08Το θέμα είναι που μπορείς να βρεις κοκονι.Last Veteran έγραψε: 05 Απρ 2018, 01:28 Πάλι μπροστά μου εσύ κακούργα;
Έψαχνα κάνα εξάμηνο, έστελνα μέιλ και σε εκείνον τον τυπο που γυρνάει την Ελλάδα για να τα διασώσει, έπαιρνα τηλ κι αυτόν και μια άλλη γυναίκα που ήταν μαζί του, μνματα στο facebook κλπ κλπ
Ούτε απάντηση ούτε τίποτα.
Επομένως αν γνωρίζεις που στο διάολο μπορούμε να βρούμε ένα κοκονι, πες μας τίποτα εδώ μεσα
Last Veteran έγραψε: 10 Απρ 2018, 11:39Δε γίνεται να μην μπορείς να βρεις. Τυχαία από μια γυναίκα το πήρα το δικό μου. Δεν το είχα πάρει σαν "ράτσα", ήθελα απλά ένα μετρίου μεγέθους σκύλο για παρέα στους γηραιούς γονείς μου. Όταν μεγάλωσε έμαθα τι ράτσα ήτανε να φανταστείς. Πανέμορφα σκυλιά με αλεπουδοειδή χαρακτηριστικά 6–7 κιλών περίπου και φουντωτη γυριστή ουρά. Αν ήξερα πως να ανεβάσω φώτο θα ανέβαζα το δικό μου.ritzeri έγραψε: 10 Απρ 2018, 11:08Το θέμα είναι που μπορείς να βρεις κοκονι.Last Veteran έγραψε: 05 Απρ 2018, 01:28 Πάλι μπροστά μου εσύ κακούργα;
Έψαχνα κάνα εξάμηνο, έστελνα μέιλ και σε εκείνον τον τυπο που γυρνάει την Ελλάδα για να τα διασώσει, έπαιρνα τηλ κι αυτόν και μια άλλη γυναίκα που ήταν μαζί του, μνματα στο facebook κλπ κλπ
Επομένως αν γνωρίζεις που στο διάολο μπορούμε να βρούμε ένα κοκονι, πες μας τίποτα εδώ μεσα
Τώρα και να βρω πάλι πως θα το πάρεις στην κατοχή σου;

Ωραίος!Beria έγραψε: 10 Απρ 2018, 11:01 [Με το θηρίο μου· δεμένο βέβαια για λόγους ασφαλείαςSpoiler
img]https://i.imgur.com/zY2d7Ns.jpg[/img]![]()

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Πω πω λατρεία σκέτη.Beria έγραψε: 10 Απρ 2018, 11:47Last Veteran έγραψε: 10 Απρ 2018, 11:39Δε γίνεται να μην μπορείς να βρεις. Τυχαία από μια γυναίκα το πήρα το δικό μου. Δεν το είχα πάρει σαν "ράτσα", ήθελα απλά ένα μετρίου μεγέθους σκύλο για παρέα στους γηραιούς γονείς μου. Όταν μεγάλωσε έμαθα τι ράτσα ήτανε να φανταστείς. Πανέμορφα σκυλιά με αλεπουδοειδή χαρακτηριστικά 6–7 κιλών περίπου και φουντωτη γυριστή ουρά. Αν ήξερα πως να ανεβάσω φώτο θα ανέβαζα το δικό μου.ritzeri έγραψε: 10 Απρ 2018, 11:08
Το θέμα είναι που μπορείς να βρεις κοκονι.
Τώρα και να βρω πάλι πως θα το πάρεις στην κατοχή σου;
Βρίσκεις κοκόνια, απλώς μην ψήνεσαι με τους εκτροφείς
Αργεντινικο έχουμε κάτω στη Λακωνία, πολύ δυνατό σκυλί, σε βόλτα τραβάει χειρότερα απο γαϊδουρι ροντ βάιλερ.enterprise-psi έγραψε: 05 Απρ 2018, 09:50Οσο πιο μεγάλο είναι, τόσο περισσότερες βόλτες , και περισσότερο χρόνο σε αυτές τις βόλτες χρειάζεται.
ΑΝ μπορείς τότε πάρε έναν Dogo![]()