!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κοινά στοιχεία μεταξύ αντιεμβολιαστών και οχιτζήδων
- wooded glade
Re: Κοινά στοιχεία μεταξύ αντιεμβολιαστών και οχιτζήδων
Αυτοί που ξέρω εγώ είναι όλοι οχιτζήδες.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Σου απαγορεύω πάλι να μιλάς έτσι ειρωνικά για τον Πρωθυπουργό μας. Τί, επειδή τον είπανε Μωυσή οι σφουγκοκωλάριοί του, πάς να τον ειρωνευτείς?
Μήπως είσαι καμία συριζαία?
Η Γάλη που βρισκόταν εκείνη τη μέρα, άραγε?Αρχέλαος έγραψε: 01 Μάιος 2021, 14:50Μια ιστορία σχετικη-άσχετη, ο καθένας το κρίνει αυτό.Kauldron έγραψε: 01 Μάιος 2021, 14:01 Μετά το "είναι", δε βάζουμε κόμμα.![]()
Αλλά αυτό που βλέπουμε όλοι, είναι ποιοί αναφέρουν το δημοψήφισμα ξανά, και ξανά, και ξανά. Αυτό αποδεικνύει οτι τους έτσουξε.
Άσχετα με το τί έγινε, το δημοψήφισμα έδειξε ποιά είναι η βούληση του ελληνικού λαού, και γι' αυτό οι γερμανοτσολιάδες ένθεν κακείθεν, δηλαδή και όσοι είναι στο σύριζα, και όσοι είναι στη νουδού (στη νουδού είναι όλοι γερμανοτσολιάδες), θορυβήθηκαν.
Βρισκόμαστε για καφέ στο Sloop ανήμερα του δημοψηφίσματος του 2015(υπέροχο μέρος αν και έχει και πολλές άλλες καλές επιλογές πλησιέστερα της θάλασσας).
Κάποια στιγμή ένας από το δίπλα τραπέζι ενημερώνει την παρέα του πως προηγείται το ΟΧΙ και πανηγυρίζει. Στο παρακείμενο τραπέζι μία κυρία με χρυσαφικά αγχώνεται και της λέει ο σερβιτόρος με τον οποίο γνωρίζονται:
"Μην ανησυχείτε, δεν θα χάσετε τα χρήματα σας".
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- wooded glade
Ο σερβιτόρος ήταν γατί μεγαλύτερο από εμένα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Οι μεν είναι ''πανεπιστήμονες'', που θα προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν την ''τεκμηριωμένη'' άποψη των ''άλλων''.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μάιος 2021, 13:02 Έχω διακρίνει αρκετά και δεν θεωρώ ότι είναι σύμπτωση.![]()
Πριν τα αναφέρω, περιμένω και τις δικές σας εκτιμήσεις.
Η ημιμάθεια προσωποποιημένη και στις δυο εκδοχές. Ένα κοινό ''κακό'', που υπερκαλύπτει τις λεπτομέρειες της εκάστοτε οικτρής αδυναμίας σκέψης.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Υδράργυρος
Ξερω-ξερω. Ακους και (δηθεν) εντεχνο
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Το όχι είχε πολιτική έκφραση τον σύριζα, που δεν είναι κόμμα αντιεμβολιαστικο, άρα αδιάφορο. Γενικότερα είναι και πατριώτες όσοι είναι κατά των εμβολίων και εκφράζουν θέσεις κατά των μεταναστών, άρα οποίος είναι υπέρ του εμβολίου πρέπει να είναι διεθνιστης μάλλον. Σοβαρές αναλύσεις. Πάντως η δικιά μου έχει ένα φίλο που ήταν με το όχι, φιλοσυριζαιο, και θέλει να κάνει μηνυση στους ενοίκους της πολυκατοικίας, επειδή περνάνε έξω από την πόρτα του χωρίς μάσκα, και διαχέεται ο ιός από τις χαραμαδρες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Σιγά τις εμπειρίες σου, παπαρόβλαχε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κι εσύ, άνοιξες νήμα,για να την ''πέσεις'' στη Γαλή, ενώ δεν έχεις πάρει χαμπάρι για τι ακριβώς μιλάει. Κλαίω γλυκό μου χελωνονιντζάκι.Kauldron έγραψε: 01 Μάιος 2021, 14:32ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μάιος 2021, 14:02Το θέμα δεν είναι τι ξέχασα εγώ γιατί ακόμα δεν έχω γράψει τη δική μου λίστα κοινών στοιχείων.
Το θέμα είναι ότι κανείς δεν έχει απαντήσει με μια στοιχειώδη σαφήνεια. Αυτό κι αυτό κι αυτό.
Και όλοι ξέρουμε γιατί, έτσι δεν είναι;![]()
Έχει πλάκα που παραπονιέσαι γιατί "κανένας δεν απαντά επί της ουσίας" στο δικό σου ερώτημα, αλλά εσύ αρνείσαι ν' απαντήσεις σε θέματα που σου θέτουν άλλοι.
Αλλά δεν πειράζει, πάμε παρακάτω.
Όταν λές "αντιεμβολιαστές", ποιούς εννοείς? Μήπως και αυτούς που δέχονται ως "ασφαλείς" τους Ρώσους και Σέρβους τουρίστες, που έχουν κάνει το Σπούτνικ, αλλά αρνούνται να φέρουν το ίδιο το εμβόλιο για να εμβολιαστεί πιο γρήγορα ο κόσμος και να επιτευχθεί ανοσία? Γιατί αυτοί στήριζαν φανατικά το "ναί"
Έλα, απάντησε μ' ένα χαχανάκι.
Θα σου πρότεινα να πάψεις για λίγο την κομματική ενασχόληση, διότι δεν σε κάμει να βλέπεις καθαρά, όσα γράφονται.
Να τολμήσω να πω, πως είστε επιφανειακοί οι περισσότεροι δω μέσα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Μάιος 2021, 15:33 Το όχι είχε πολιτική έκφραση τον σύριζα, που δεν είναι κόμμα αντιεμβολιαστικο, άρα αδιάφορο. Γενικότερα είναι και πατριώτες όσοι είναι κατά των εμβολίων και εκφράζουν θέσεις κατά των μεταναστών, άρα οποίος είναι υπέρ του εμβολίου πρέπει να είναι διεθνιστης μάλλον. Σοβαρές αναλύσεις. Πάντως η δικιά μου έχει ένα φίλο που ήταν με το όχι, φιλοσυριζαιο, και θέλει να κάνει μηνυση στους ενοίκους της πολυκατοικίας, επειδή περνάνε έξω από την πόρτα του χωρίς μάσκα, και διαχέεται ο ιός από τις χαραμαδρες.
Σιγά το ειδικό βάρος.
Ούτε χίλιοι από δαύτους δεν πιάνουν κιλό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Οργισμένος
Gyrv sto 80% toy ell plηθυσμου ειναι ψεκες , αυτο ειναι γνωστο. Αυτο το κοινωνικο συνολο το ονομαζω ψεκες.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μάιος 2021, 13:02 Έχω διακρίνει αρκετά και δεν θεωρώ ότι είναι σύμπτωση.![]()
Οι ψεκες ψηφισαν ΟΧΙ στο δημοψηφισμα πλην αυτων που πειθαρχησαν με την κοματικη εντολη ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κτλ.
Αυτοι οι ψεκες σημερα λενε οχι στο εμβολιο αλλα αυτη τη φορα εχουν μεγαλες απωλειες στην ομαδα τους ακριβως λογω του φοβου του θανατου.
Στη σουηδια η αντιστοιχη σουηδικη ψεκοομαδα ειναι γυρω στο 35% του πληθυσμου.
Η ψεκοομαδα ειναι μεγαλη στην ελλαδα λογω της διαχρονικης διεισδυσης στην παιδεια και τα κοινωνικα των θρησκειων (χριστιανισμος, μαρξισμος , κτλ).
ΑΠλα πραματα χιλιοειπωμενα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Πάλι καλά.Ασέβαστος έγραψε: 01 Μάιος 2021, 13:44 το μεγαλυτερο κοινο που εχουν ψεκ και οχιτζηδες, ειναι οτι ειναι θεουσοι.
Θα μπορούσαν να είναι ημιμαθείς μπετόβλακες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μάιος 2021, 13:02 Έχω διακρίνει αρκετά και δεν θεωρώ ότι είναι σύμπτωση.![]()
Συγκρινεις πλειοψηφια με μειοψηφια.
.
Είμαι οχιτζου και περιμένω να πάρω σειρά να εμβολιασθώ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Επειδή δεν έχω προσωπική εκτίμηση για την καθημερινότητα της Σουηδίας όπως εσύ, μήπως μπορείς να διευκρινήσεις αν η αντίστοιχη ψεκοομάδα στη Σουηδία είναι φαν του "Γκρέτα κλαμπ";Οργισμένος έγραψε: 01 Μάιος 2021, 15:42Gyrv sto 80% toy ell plηθυσμου ειναι ψεκες , αυτο ειναι γνωστο. Αυτο το κοινωνικο συνολο το ονομαζω ψεκες.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μάιος 2021, 13:02 Έχω διακρίνει αρκετά και δεν θεωρώ ότι είναι σύμπτωση.![]()
Οι ψεκες ψηφισαν ΟΧΙ στο δημοψηφισμα πλην αυτων που πειθαρχησαν με την κοματικη εντολη ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κτλ.
Αυτοι οι ψεκες σημερα λενε οχι στο εμβολιο αλλα αυτη τη φορα εχουν μεγαλες απωλειες στην ομαδα τους ακριβως λογω του φοβου του θανατου.
Στη σουηδια η αντιστοιχη σουηδικη ψεκοομαδα ειναι γυρω στο 35% του πληθυσμου.
Η ψεκοομαδα ειναι μεγαλη στην ελλαδα λογω της διαχρονικης διεισδυσης στην παιδεια και τα κοινωνικα των θρησκειων (χριστιανισμος, μαρξισμος , κτλ).
ΑΠλα πραματα χιλιοειπωμενα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 623 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa