!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μερακλής!

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Μερακλής!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Naida έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:44
Ναύτης έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:10 Για στάσου, ρε συ Naida, γιατί δεν σε καταλαβαίνω. Αν η κοπέλα γουστάρει -που από το βίντεο φαίνεται ότι καραγουστάρει- εσένα τι σε κόφτει;
Άσε ρε, ασε τώρα. Μερακλης που απλώνει το χέρι ο παλιοσαπιος και τον επικροτείς. Αναρχιδοι αυτός και οι όμοιοι του. Στον κάδο.
Δεν απαντάς όμως. Από το βίντεο φαίνεται ότι η κοπέλα μια χαρά το αποδέχεται και το θέλει. Οπότε εσένα ποιος λόγος σου πέφτει, κεχαγιά στο μνι της σ' έβαλε;
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Ναύτης έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:46
enaon έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:39
Ναύτης έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:36 Ποια κουλτούρα, δεν καταλαβαίνω; Τα θέλει ο μπάρμπας, τα θέλει και η κοπέλα, σε ποιον πέφτει λόγος; :smt017
κοιτα, ειναι σε χώρο εργασίας, πολιτικός, σχέση εξουσίας. Δεν γινεται να μην σου πεφτει λόγος νομίζω, ή το αποδοκιμάζεις ή το επιδοκιμάζεις.
Μπα, εγώ δεν βλέπω να έρχεται σε δύσκολη θέση η κοπέλα. Πουθενά δεν είδα μια αντανακλαστική κίνηση να τραβηχτεί, μια δυσφορία, μια αμηχανία έστω. Αντίθετα, βλέπω γελάκια, ναζάκια και γενική ευδιαθεσία.
Τι πα να πει "σχέση εξουσίας", δεν είδα στο βίντεο κάποια καταπίεση ή εξαναγκασμό, δεν είδα στεναχώρια, δυσθυμία, φόβο. Βλέπω ένα ζευγαράκι :lol: να χαριεντίζεται με μεγάλη οικειότητα. Μια χαρά, αν δεν παθαίνανε τη νίλα με την κάμερα, και ένα μεγάλο μπράβο του μπάρμπα που είναι ντούρασελ σ' αυτήν την ηλικία.
Προφανώς το κάνει συστηματικά και οι υπάλληλοι το έχουν εμπεδώσει
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Ναύτης έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:46 δεν είδα στο βίντεο κάποια καταπίεση ή εξαναγκασμό, δεν είδα στεναχώρια, δυσθυμία, φόβο. Βλέπω ένα ζευγαράκι :lol: να χαριεντίζεται με μεγάλη οικειότητα.
Ούτε και θα δεις ποτέ όσο υπάρχει το χρήμα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Υδράργυρος έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:48
Ναύτης έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:46
enaon έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:39

κοιτα, ειναι σε χώρο εργασίας, πολιτικός, σχέση εξουσίας. Δεν γινεται να μην σου πεφτει λόγος νομίζω, ή το αποδοκιμάζεις ή το επιδοκιμάζεις.
Μπα, εγώ δεν βλέπω να έρχεται σε δύσκολη θέση η κοπέλα. Πουθενά δεν είδα μια αντανακλαστική κίνηση να τραβηχτεί, μια δυσφορία, μια αμηχανία έστω. Αντίθετα, βλέπω γελάκια, ναζάκια και γενική ευδιαθεσία.
Τι πα να πει "σχέση εξουσίας", δεν είδα στο βίντεο κάποια καταπίεση ή εξαναγκασμό, δεν είδα στεναχώρια, δυσθυμία, φόβο. Βλέπω ένα ζευγαράκι :lol: να χαριεντίζεται με μεγάλη οικειότητα. Μια χαρά, αν δεν παθαίνανε τη νίλα με την κάμερα, και ένα μεγάλο μπράβο του μπάρμπα που είναι ντούρασελ σ' αυτήν την ηλικία.
Προφανώς το κάνει συστηματικά και οι υπάλληλοι το έχουν εμπεδώσει
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Υδράργυρος έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:39 Ο δεξιούλης βλέπει ασιάτη πολιτικό να παρενοχλεί σεξουαλικά εργαζόμενη και η λέξη που του έρχεται στο μυαλό είναι "μερακλής". Αυτή είναι η δεξιά.
Φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις κατα τα άλλα
ενω αμα ειναι μπρεσβης Βενεζουελας σε βαλκανικη μπανανια
https://www.in.gr/2021/04/08/politics/k ... nezouelas/
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Ναύτης έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:46 Βλέπω ένα ζευγαράκι :lol: να χαριεντίζεται με μεγάλη οικειότητα.
θα με τρελάνεις :)

Δεν εχει σημασία που ειναι πολιτιός σε πολιτικό γραφείο με συνεργατιδα δηλαδή;
Οταν ειδες τον Κυριάκο να κάνει ποδήλατο στην πάρνηθα, δεν ειδες πολιτικό, εναν τυπο είδες και ειπες μπραβο το παιδί; :003:
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Πασιφάη έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:44

Δεν τίθεται θέμα ''δεξιάς'' ή ''αριστεράς'', αλλά αντιληπτικής ικανότητας πως το παραπάνω θεωρείται καθαρά σεξουαλική παρενόχλησις. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις περαιτέρω συνθήκες εργασίας της συγκεκριμένης γυναίκας, ούτε τους όρους που έχει αναγκαστεί να τηρήσει για να μη χάσει τη δουλειά της.
Χλωμό μου φαίνεται επίσης, να υπάρχει ειλικρινής συναίνεση, ακόμη και σε ενδεχόμενο πήδημα.
Βλέπεις τις τοποθετήσεις ανάλογα με το πολιτικό πρόσημο.

Και τι συναίνεση μπορεί να υπάρχει με αυτόν τον σαπιόγερο;
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Rocco Siffredi έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:50
Υδράργυρος έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:39 Ο δεξιούλης βλέπει ασιάτη πολιτικό να παρενοχλεί σεξουαλικά εργαζόμενη και η λέξη που του έρχεται στο μυαλό είναι "μερακλής". Αυτή είναι η δεξιά.
Φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις κατα τα άλλα
ενω αμα ειναι μπρεσβης Βενεζουελας σε βαλκανικη μπανανια
https://www.in.gr/2021/04/08/politics/k ... nezouelas/
Ακόμα τον πρέσβη της βενεζουέλας λιβανίζετε;
Αυτή είναι η απάντηση της ΝΔ στο #metoo
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Naida έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:35
plouf έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:27
Naida έγραψε: 23 Απρ 2021, 11:49 Μερακλης λέει ο τύπος που απλωσε την χερουκλα του. Μετά τρελενονται όταν βγαίνουν στο σύνταγμα και τραγουδάνε ο βιαστής είσαι εσύ. Μα ποια κουλτούρα βιασμού έχουμε στην Ελλάδα; έλα ντε.
Αφού δεν του γύρισε μια ξαναστροφη να του στραβώσει το τσαουλι, τυχερός ήταν ο παλιολιγδιαρης.
Ωραια λοιπον οι αυτοχθονες ευρωπαιοι ειναι βιαστες.

Οι τριτοκοσμικοι λαθροκατσαπλιαδες που ερχονται απο το Αφγανισταν και το Πακισταν οχι
δεν ειναι βιαστες.

Οχι λοιπον οι τριτοκοσμικοι λαθροκατσαπλιαδες δεν υποχρεωνουν τις γυναικες να φορανε μπουργκα
δεν τις υποχρεωνουν να κανουν σεξ και οχι δεν τις δολοφονουν επειδη καποιος αλλος τις βιασε.

Για τις κακογαμημενες φεμιναζι ο βιαστης ειναι μονο ο αυτοχθονας λευκος ευρωπαιος και οχι οι
τριτοκοσμικοι λαθροκατσαπλιαδες.

Τραγουδηστε λοιπον στο Συνταγμα "ο βιαστης εισαι εσυ" ετσι κι αλλιως στα κατσικοχωρια του Αφγανισταν
δεν τρεχει καστανο δεν θα τραγουδησετε "ο βιαστης εισαι εσυ" τις σεβονται απολυτως τις γυναικες εκει βεεεεεεεβαια
τι να λεμε τωρα. :giggle:
Δεν θα απαντήσω στο ρατσιστικό σου λόγο.
Εγω λεω πως τα αρσενικα ειναι πολυ σκατα.
Αυτες οι κυρατσες ομως δεν λενε τα ιδια για τους γυφτους και τους αφγανοπακιστανους.
Δεν πειραζει καλη καρδια. :102:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Ναύτης έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:47
Naida έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:44
Ναύτης έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:10 Για στάσου, ρε συ Naida, γιατί δεν σε καταλαβαίνω. Αν η κοπέλα γουστάρει -που από το βίντεο φαίνεται ότι καραγουστάρει- εσένα τι σε κόφτει;
Άσε ρε, ασε τώρα. Μερακλης που απλώνει το χέρι ο παλιοσαπιος και τον επικροτείς. Αναρχιδοι αυτός και οι όμοιοι του. Στον κάδο.
Δεν απαντάς όμως. Από το βίντεο φαίνεται ότι η κοπέλα μια χαρά το αποδέχεται και το θέλει. Οπότε εσένα ποιος λόγος σου πέφτει, κεχαγιά στο μνι της σ' έβαλε;
Εσύ γνωρίζεις τα παραμέσα και τους όρους που έχει δεχτεί η συγκεκριμένη γυναίκα προκειμένου να κρατήσει την εργασία της; Έτσι βάζει η άλλη,κεχαγιά στο μουνί της; Πώς κρίνεις ελαφρά την καρδία, μόνο απ'όσα βλέπεις;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

enaon έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:47
Ναύτης έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:46 Μπα, εγώ δεν βλέπω να έρχεται σε δύσκολη θέση η κοπέλα. Πουθενά δεν είδα μια αντανακλαστική κίνηση να τραβηχτεί, μια δυσφορία, μια αμηχανία έστω. Αντίθετα, βλέπω γελάκια, ναζάκια και γενική ευδιαθεσία.
συμφωνουμε, ουτε εγω βλεπω, ειναι ιδια με εκείνον, ιδια κουλτουρα εχουν. Λεμε απλα αν μας αρέσει αυτη η κουλτουρα :)
Να σού πω, εφόσον, κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει θέμα κακοποίησης/εκμετάλλευσης, δεν υπάρχει θέμα γενικώς.
Μεγάλοι άνθρωποι είναι και οι δυο, όπως τη βρίσκουν.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Ναύτης έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:56 Να σού πω, εφόσον, κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει θέμα κακοποίησης/εκμετάλλευσης, δεν υπάρχει θέμα γενικώς.
Μεγάλοι άνθρωποι είναι και οι δυο, όπως τη βρίσκουν.
ναι, αυτο εννοει η ναιδα ως κουλτουρα, και εχει βαση.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Ναύτης έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:47 Από το βίντεο φαίνεται ότι η κοπέλα μια χαρά το αποδέχεται και το θέλει.
Θέλει πολλή προσοχή το συγκεκριμένο συμπέρασμα.
Το γεγονός ότι μία κοπέλα δέχεται σε χώρο εργασίας παρενόχληση στο ιδιαίτερο γραφείο του προϊσταμένου και την προσπερνά με χαμόγελο δεν σημαίνει ότι αποδέχεται τη συμπεριφορά.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι αυτή η κοπέλα πιθανότατα έβαλε χοντρό μέσον για τη θέση εργασίας που είναι πολύ συγκεκριμένη και προσωπική, και πιθανότατα φοβάται πολύ περισσότερο να αντιδράσει στον βουλευτή.

Επίσης δεν μιλάμε για χώρα που είναι λάτρης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το παλεύει ακόμα να τα συνηθίσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 23 Απρ 2021, 12:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

τεν τεν έγραψε: 23 Απρ 2021, 11:30 Το γεγονός ότι αντί να πράξει την φυσιολογική κίνηση και να πάει γυρω απο το γραφείο για να παρει τα έγγραφα, αυτή τεντώνεται και σκύβει δίπλα στον μπάρμπα το περνατε απλά.
Εγώ πιστευω οτι ειναι στα πλαίσια ενός καθημερινου " Παιχνιδιού " Απλά τους έπιασε η κάμερα.
Αν βλέπετε εκμετάλλευση σκεφτείτε ότι υπάρχει διπλή οπτική, ποιος είναι ο εκμεταλλευτης και ποιος το θυμα
το παιζει στα δαχτυλα το κομενακι ο μπαρμπας . [κυριολεκτικα-μεταφορικα :a040: ]
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Υδράργυρος έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:52
Πασιφάη έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:44

Δεν τίθεται θέμα ''δεξιάς'' ή ''αριστεράς'', αλλά αντιληπτικής ικανότητας πως το παραπάνω θεωρείται καθαρά σεξουαλική παρενόχλησις. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις περαιτέρω συνθήκες εργασίας της συγκεκριμένης γυναίκας, ούτε τους όρους που έχει αναγκαστεί να τηρήσει για να μη χάσει τη δουλειά της.
Χλωμό μου φαίνεται επίσης, να υπάρχει ειλικρινής συναίνεση, ακόμη και σε ενδεχόμενο πήδημα.
Βλέπεις τις τοποθετήσεις ανάλογα με το πολιτικό πρόσημο.

Και τι συναίνεση μπορεί να υπάρχει με αυτόν τον σαπιόγερο;
Εγώ φίλτατε, βλέπω συμπεριφορές και ικανότητα αντίληψης, όπως προανέφερα. Δεν τα ισοπεδώνω όλα, για να αποδείξω πως οι μεν, είναι καλλίτεροι ή χειρότεροι απ'τους δε. Δεν πολιτικοποιώ κοινώς, τη σαβούρα στο μυαλό του καθενός. Αν με νοιώθεις.

Στο δεύτερο σκέλος της απορίας σου, συμφωνώ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”