Δεν απαντάς όμως. Από το βίντεο φαίνεται ότι η κοπέλα μια χαρά το αποδέχεται και το θέλει. Οπότε εσένα ποιος λόγος σου πέφτει, κεχαγιά στο μνι της σ' έβαλε;Naida έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:44Άσε ρε, ασε τώρα. Μερακλης που απλώνει το χέρι ο παλιοσαπιος και τον επικροτείς. Αναρχιδοι αυτός και οι όμοιοι του. Στον κάδο.Ναύτης έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:10 Για στάσου, ρε συ Naida, γιατί δεν σε καταλαβαίνω. Αν η κοπέλα γουστάρει -που από το βίντεο φαίνεται ότι καραγουστάρει- εσένα τι σε κόφτει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μερακλής!
Re: Μερακλής!
- Υδράργυρος
Προφανώς το κάνει συστηματικά και οι υπάλληλοι το έχουν εμπεδώσειΝαύτης έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:46Μπα, εγώ δεν βλέπω να έρχεται σε δύσκολη θέση η κοπέλα. Πουθενά δεν είδα μια αντανακλαστική κίνηση να τραβηχτεί, μια δυσφορία, μια αμηχανία έστω. Αντίθετα, βλέπω γελάκια, ναζάκια και γενική ευδιαθεσία.enaon έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:39κοιτα, ειναι σε χώρο εργασίας, πολιτικός, σχέση εξουσίας. Δεν γινεται να μην σου πεφτει λόγος νομίζω, ή το αποδοκιμάζεις ή το επιδοκιμάζεις.Ναύτης έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:36 Ποια κουλτούρα, δεν καταλαβαίνω; Τα θέλει ο μπάρμπας, τα θέλει και η κοπέλα, σε ποιον πέφτει λόγος;![]()
Τι πα να πει "σχέση εξουσίας", δεν είδα στο βίντεο κάποια καταπίεση ή εξαναγκασμό, δεν είδα στεναχώρια, δυσθυμία, φόβο. Βλέπω ένα ζευγαράκινα χαριεντίζεται με μεγάλη οικειότητα. Μια χαρά, αν δεν παθαίνανε τη νίλα με την κάμερα, και ένα μεγάλο μπράβο του μπάρμπα που είναι ντούρασελ σ' αυτήν την ηλικία.
Ούτε και θα δεις ποτέ όσο υπάρχει το χρήμα.Ναύτης έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:46 δεν είδα στο βίντεο κάποια καταπίεση ή εξαναγκασμό, δεν είδα στεναχώρια, δυσθυμία, φόβο. Βλέπω ένα ζευγαράκινα χαριεντίζεται με μεγάλη οικειότητα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Υδράργυρος έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:48Προφανώς το κάνει συστηματικά και οι υπάλληλοι το έχουν εμπεδώσειΝαύτης έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:46Μπα, εγώ δεν βλέπω να έρχεται σε δύσκολη θέση η κοπέλα. Πουθενά δεν είδα μια αντανακλαστική κίνηση να τραβηχτεί, μια δυσφορία, μια αμηχανία έστω. Αντίθετα, βλέπω γελάκια, ναζάκια και γενική ευδιαθεσία.enaon έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:39
κοιτα, ειναι σε χώρο εργασίας, πολιτικός, σχέση εξουσίας. Δεν γινεται να μην σου πεφτει λόγος νομίζω, ή το αποδοκιμάζεις ή το επιδοκιμάζεις.
Τι πα να πει "σχέση εξουσίας", δεν είδα στο βίντεο κάποια καταπίεση ή εξαναγκασμό, δεν είδα στεναχώρια, δυσθυμία, φόβο. Βλέπω ένα ζευγαράκινα χαριεντίζεται με μεγάλη οικειότητα. Μια χαρά, αν δεν παθαίνανε τη νίλα με την κάμερα, και ένα μεγάλο μπράβο του μπάρμπα που είναι ντούρασελ σ' αυτήν την ηλικία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Rocco Siffredi
ενω αμα ειναι μπρεσβης Βενεζουελας σε βαλκανικη μπανανιαΥδράργυρος έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:39 Ο δεξιούλης βλέπει ασιάτη πολιτικό να παρενοχλεί σεξουαλικά εργαζόμενη και η λέξη που του έρχεται στο μυαλό είναι "μερακλής". Αυτή είναι η δεξιά.
Φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις κατα τα άλλα
https://www.in.gr/2021/04/08/politics/k ... nezouelas/
θα με τρελάνεις
Δεν εχει σημασία που ειναι πολιτιός σε πολιτικό γραφείο με συνεργατιδα δηλαδή;
Οταν ειδες τον Κυριάκο να κάνει ποδήλατο στην πάρνηθα, δεν ειδες πολιτικό, εναν τυπο είδες και ειπες μπραβο το παιδί;
- Υδράργυρος
Βλέπεις τις τοποθετήσεις ανάλογα με το πολιτικό πρόσημο.Πασιφάη έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:44
Δεν τίθεται θέμα ''δεξιάς'' ή ''αριστεράς'', αλλά αντιληπτικής ικανότητας πως το παραπάνω θεωρείται καθαρά σεξουαλική παρενόχλησις. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις περαιτέρω συνθήκες εργασίας της συγκεκριμένης γυναίκας, ούτε τους όρους που έχει αναγκαστεί να τηρήσει για να μη χάσει τη δουλειά της.
Χλωμό μου φαίνεται επίσης, να υπάρχει ειλικρινής συναίνεση, ακόμη και σε ενδεχόμενο πήδημα.
Και τι συναίνεση μπορεί να υπάρχει με αυτόν τον σαπιόγερο;
- Υδράργυρος
Ακόμα τον πρέσβη της βενεζουέλας λιβανίζετε;Rocco Siffredi έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:50ενω αμα ειναι μπρεσβης Βενεζουελας σε βαλκανικη μπανανιαΥδράργυρος έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:39 Ο δεξιούλης βλέπει ασιάτη πολιτικό να παρενοχλεί σεξουαλικά εργαζόμενη και η λέξη που του έρχεται στο μυαλό είναι "μερακλής". Αυτή είναι η δεξιά.
Φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις κατα τα άλλα
https://www.in.gr/2021/04/08/politics/k ... nezouelas/
Αυτή είναι η απάντηση της ΝΔ στο #metoo
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Εγω λεω πως τα αρσενικα ειναι πολυ σκατα.Naida έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:35Δεν θα απαντήσω στο ρατσιστικό σου λόγο.plouf έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:27Ωραια λοιπον οι αυτοχθονες ευρωπαιοι ειναι βιαστες.Naida έγραψε: 23 Απρ 2021, 11:49 Μερακλης λέει ο τύπος που απλωσε την χερουκλα του. Μετά τρελενονται όταν βγαίνουν στο σύνταγμα και τραγουδάνε ο βιαστής είσαι εσύ. Μα ποια κουλτούρα βιασμού έχουμε στην Ελλάδα; έλα ντε.
Αφού δεν του γύρισε μια ξαναστροφη να του στραβώσει το τσαουλι, τυχερός ήταν ο παλιολιγδιαρης.
Οι τριτοκοσμικοι λαθροκατσαπλιαδες που ερχονται απο το Αφγανισταν και το Πακισταν οχι
δεν ειναι βιαστες.
Οχι λοιπον οι τριτοκοσμικοι λαθροκατσαπλιαδες δεν υποχρεωνουν τις γυναικες να φορανε μπουργκα
δεν τις υποχρεωνουν να κανουν σεξ και οχι δεν τις δολοφονουν επειδη καποιος αλλος τις βιασε.
Για τις κακογαμημενες φεμιναζι ο βιαστης ειναι μονο ο αυτοχθονας λευκος ευρωπαιος και οχι οι
τριτοκοσμικοι λαθροκατσαπλιαδες.
Τραγουδηστε λοιπον στο Συνταγμα "ο βιαστης εισαι εσυ" ετσι κι αλλιως στα κατσικοχωρια του Αφγανισταν
δεν τρεχει καστανο δεν θα τραγουδησετε "ο βιαστης εισαι εσυ" τις σεβονται απολυτως τις γυναικες εκει βεεεεεεεβαια
τι να λεμε τωρα.![]()
Αυτες οι κυρατσες ομως δεν λενε τα ιδια για τους γυφτους και τους αφγανοπακιστανους.
Δεν πειραζει καλη καρδια.
Εσύ γνωρίζεις τα παραμέσα και τους όρους που έχει δεχτεί η συγκεκριμένη γυναίκα προκειμένου να κρατήσει την εργασία της; Έτσι βάζει η άλλη,κεχαγιά στο μουνί της; Πώς κρίνεις ελαφρά την καρδία, μόνο απ'όσα βλέπεις;Ναύτης έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:47Δεν απαντάς όμως. Από το βίντεο φαίνεται ότι η κοπέλα μια χαρά το αποδέχεται και το θέλει. Οπότε εσένα ποιος λόγος σου πέφτει, κεχαγιά στο μνι της σ' έβαλε;Naida έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:44Άσε ρε, ασε τώρα. Μερακλης που απλώνει το χέρι ο παλιοσαπιος και τον επικροτείς. Αναρχιδοι αυτός και οι όμοιοι του. Στον κάδο.Ναύτης έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:10 Για στάσου, ρε συ Naida, γιατί δεν σε καταλαβαίνω. Αν η κοπέλα γουστάρει -που από το βίντεο φαίνεται ότι καραγουστάρει- εσένα τι σε κόφτει;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Να σού πω, εφόσον, κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει θέμα κακοποίησης/εκμετάλλευσης, δεν υπάρχει θέμα γενικώς.enaon έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:47συμφωνουμε, ουτε εγω βλεπω, ειναι ιδια με εκείνον, ιδια κουλτουρα εχουν. Λεμε απλα αν μας αρέσει αυτη η κουλτουραΝαύτης έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:46 Μπα, εγώ δεν βλέπω να έρχεται σε δύσκολη θέση η κοπέλα. Πουθενά δεν είδα μια αντανακλαστική κίνηση να τραβηχτεί, μια δυσφορία, μια αμηχανία έστω. Αντίθετα, βλέπω γελάκια, ναζάκια και γενική ευδιαθεσία.![]()
Μεγάλοι άνθρωποι είναι και οι δυο, όπως τη βρίσκουν.
ναι, αυτο εννοει η ναιδα ως κουλτουρα, και εχει βαση.Ναύτης έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:56 Να σού πω, εφόσον, κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει θέμα κακοποίησης/εκμετάλλευσης, δεν υπάρχει θέμα γενικώς.
Μεγάλοι άνθρωποι είναι και οι δυο, όπως τη βρίσκουν.
Θέλει πολλή προσοχή το συγκεκριμένο συμπέρασμα.Ναύτης έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:47 Από το βίντεο φαίνεται ότι η κοπέλα μια χαρά το αποδέχεται και το θέλει.
Το γεγονός ότι μία κοπέλα δέχεται σε χώρο εργασίας παρενόχληση στο ιδιαίτερο γραφείο του προϊσταμένου και την προσπερνά με χαμόγελο δεν σημαίνει ότι αποδέχεται τη συμπεριφορά.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι αυτή η κοπέλα πιθανότατα έβαλε χοντρό μέσον για τη θέση εργασίας που είναι πολύ συγκεκριμένη και προσωπική, και πιθανότατα φοβάται πολύ περισσότερο να αντιδράσει στον βουλευτή.
Επίσης δεν μιλάμε για χώρα που είναι λάτρης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το παλεύει ακόμα να τα συνηθίσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 23 Απρ 2021, 12:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το παιζει στα δαχτυλα το κομενακι ο μπαρμπας . [κυριολεκτικα-μεταφορικατεν τεν έγραψε: 23 Απρ 2021, 11:30 Το γεγονός ότι αντί να πράξει την φυσιολογική κίνηση και να πάει γυρω απο το γραφείο για να παρει τα έγγραφα, αυτή τεντώνεται και σκύβει δίπλα στον μπάρμπα το περνατε απλά.
Εγώ πιστευω οτι ειναι στα πλαίσια ενός καθημερινου " Παιχνιδιού " Απλά τους έπιασε η κάμερα.
Αν βλέπετε εκμετάλλευση σκεφτείτε ότι υπάρχει διπλή οπτική, ποιος είναι ο εκμεταλλευτης και ποιος το θυμα
Εγώ φίλτατε, βλέπω συμπεριφορές και ικανότητα αντίληψης, όπως προανέφερα. Δεν τα ισοπεδώνω όλα, για να αποδείξω πως οι μεν, είναι καλλίτεροι ή χειρότεροι απ'τους δε. Δεν πολιτικοποιώ κοινώς, τη σαβούρα στο μυαλό του καθενός. Αν με νοιώθεις.Υδράργυρος έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:52Βλέπεις τις τοποθετήσεις ανάλογα με το πολιτικό πρόσημο.Πασιφάη έγραψε: 23 Απρ 2021, 12:44
Δεν τίθεται θέμα ''δεξιάς'' ή ''αριστεράς'', αλλά αντιληπτικής ικανότητας πως το παραπάνω θεωρείται καθαρά σεξουαλική παρενόχλησις. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις περαιτέρω συνθήκες εργασίας της συγκεκριμένης γυναίκας, ούτε τους όρους που έχει αναγκαστεί να τηρήσει για να μη χάσει τη δουλειά της.
Χλωμό μου φαίνεται επίσης, να υπάρχει ειλικρινής συναίνεση, ακόμη και σε ενδεχόμενο πήδημα.
Και τι συναίνεση μπορεί να υπάρχει με αυτόν τον σαπιόγερο;
Στο δεύτερο σκέλος της απορίας σου, συμφωνώ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison