how do I undo this
1 ραντομ πικ

φώταγε βέβαια

Δεν νομίζω ότι έγραψε αυτός τη μουσική. Λέει από κάτω:Orion22 έγραψε: 09 Απρ 2021, 00:13 ωχ....
how do I undo this![]()
![]()
![]()
1 ραντομ πικ
φώταγε βέβαια
δεν ξέρω αν είναι χαρακτηριστικό δείγμα
last chance
you were warned
Δεν έχω την επάρκεια να κρίνω. Τώρα παρακολουθώ ένα μάθημα μουσικής που κάνει να δω που το πάει το πράγμα. Αλλά είναι 2 ώρες!
όσο δεν μας ταϊζει ο sys3x τόσο θα δημιουργούνται τέτοια ζητήματαST48410 έγραψε: 09 Απρ 2021, 00:17Δεν νομίζω ότι έγραψε αυτός τη μουσική. Λέει από κάτω:Spoiler
Orion22 έγραψε: 09 Απρ 2021, 00:13 ωχ....
how do I undo this![]()
![]()
![]()
1 ραντομ πικ
φώταγε βέβαια
δεν ξέρω αν είναι χαρακτηριστικό δείγμα
last chance
Ν. Λυγερός, Σ. Ζαμπέλης - Η μουσική του Σύμπαντος
Μελοποίηση: Σπύρος Ζαμπέλης
Βρήκα κάνε δύο ακόμα στο yt που μοιάζει να είναι σε δική του ποίηση αλλά μουσική άλλου. Όποιος βρει κάτι με δική του μουσική ας προστάρει. Ευχαριστώ.
την πάτησα πρίνST48410 έγραψε: 09 Απρ 2021, 00:33Δεν έχω την επάρκεια να κρίνω. Τώρα παρακολουθώ ένα μάθημα μουσικής που κάνει να δω που το πάει το πράγμα. Αλλά είναι 2 ώρες!
Έλα μωρέ κι εσύ που δεν έχεις την επάρκεια να κρίνεις αυτό:ST48410 έγραψε: 09 Απρ 2021, 00:33Δεν έχω την επάρκεια να κρίνω. Τώρα παρακολουθώ ένα μάθημα μουσικής που κάνει να δω που το πάει το πράγμα. Αλλά είναι 2 ώρες!
Δεν πειράζει. Θέλω να πάρω μια ιδέα για το γενικό επίπεδο γνώσεων. Μνήμη πάντως πρέπει να έχει καλή και ομολογώ ότι ζηλεύω.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ο Μητσοτάκης είναι τόσο κλινικά ηλίθιος που παίζει να μην κατάλαβε καν ότι ο άλλος ο Τουρκοσπορος τον πρόσβαλε...
Ξεφτίλα τεράστια, αλλά δυστυχώς είναι η χώρα μας που πληρώνει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
και εχει την μαστορισα στη προδοσια αριστερα να σκουζει για ελληνικο εθνικισμο
Έχει και τη "Δεξιά" μαζί.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.