!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Πέτσας ειρωνεύεται τους αγανακτισμένους εμπόρους

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Re: Ο Πέτσας ειρωνεύεται τους αγανακτισμένους εμπόρους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Fluffy έγραψε: 04 Απρ 2021, 17:27
Belisarius έγραψε: 04 Απρ 2021, 17:25
Fluffy έγραψε: 04 Απρ 2021, 17:17
η γνωμη μου είναι να φορολογίσουν το μεγαλο κεφαλαιο, και να δωσουν τα 70 δις στον λαο που ο τυπος που παριστανει τον πρωθυπουργο κοκορευονταν ότι πηρε απο βρυξελες
Όχι φίλε μου να φορολογήσουν τους μαλάκες που βγαίνουν για διαδηλώσεις.
εμεις έχουμε φορολογηθεί ήδη
Και το μεγάλο κεφάλαιο επίσης.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Belisarius έγραψε: 04 Απρ 2021, 17:33
Belisarius έγραψε: 04 Απρ 2021, 17:25
Όχι φίλε μου να φορολογήσουν τους μαλάκες που βγαίνουν για διαδηλώσεις.
το κεφαλαιο μπορει να ζήσει, εμεις όχι
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Fluffy έγραψε: 04 Απρ 2021, 17:16 αυτη ειναι μιση αληθεια, και καποιοι, όπως είπε η δικαιοσυνη, δεν πήραν μετρα προστασιας για τους εργαζομενους. Και μαζι με αυτό τελος απο τη λασπη στο ταξικο κινημα.
Το ταξικό κίνημα δημιουργεί τη λάσπη που γυρίζει εναντίον του με τις πράξεις του.Το ταξικό μίσος δεν διαφέρει από το εθνικό ή φυλετικό ή θρησκευτικό μίσος.Άπαξ και εξαπολυθει θα έχει νεκρούς.
Είναι αλήθεια ότι στη μεταπολίτευση η αριστερά προσπάθησε πάρα πολύ να το ελέγξει και να το καναλιζάρει για να μην έχει θύματα "αθώους".Ο σάλος που έγινε με τη δολοφονία Αξαρλιάν είναι χαρακτηριστικός.
Ήξερε από την πείρα της τι θα συμβεί εάν αρχίσουν ακαίρως οι "υπερβάσεις". :wink
Όμως αυτό για να γίνει χρειάζεται πειθαρχημένα κόμματα και οργανώσεις που να ελέγχουν τους οπαδούς τους και να τους καλλιεργούν το μίσος λέγοντάς τους παράλληλα δεν θα σκοτώσετε πριν έλθει η εντολή. :D
Αυτό δεν μπορεί να γίνεται πάντα και ειδικά δεν μπορεί να γίνεται όταν δεν προσφέρεις άμεση προοπτική εκτόνωσης αυτού που καλλιεργείς.Θα φύγουν από την οργάνωση και θα δράσουν ανεξέλεγκτα.Η διόγκωση των αναρχικών και των μπάχαλων οδηγεί σε επιθέσεις εναντίον των πάντων.Με άλλα λόγια δημιουργείς πρώτα τις συνθήκες που οδηγούν κάποιους να λένε καμμιά λύπηση στους ψηφοφόρους της ΝΔ - όχι στους πολιτικούς αλλά στους ψηφοφόρους,δηλαδή σε κάποια εκατομμύρια,κυκλοφορείς διάφορα για Μελιγαλάδες και μετά όταν γίνεται η στραβή α,ήταν προβοκάτορες και λάσπη στο ταξικό κίνημα.
Αμ,δεν ήταν.Γεννήματα της ιδεολογίας σου ήταν.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Fluffy έγραψε: 04 Απρ 2021, 17:35
Μια χαρά ζείτε απ ότι βλέπω. Ειδικά όταν κάνετε διαδηλώσεις για μαλακίες εν μέσω πανδημίας.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

πατησιωτης έγραψε: 04 Απρ 2021, 17:38 Άπαξ και εξαπολυθει θα έχει νεκρούς.
Λες να μην το γνωρίζουμε; 8300+ νεκρους έχουμε από το ταξικο μίσος της αστικής ταξης εδω και έναν χρόνο
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2021, 15:20
Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Απρ 2021, 15:00
Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2021, 14:46

Δίκαιη οργή, αλλά να πάνε να γαμηθουν στην τελική.
Μας έπρηξαν τα παπαρια.
Με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε να ανοίξει ούτε ο κεντρικός τομέας, ούτε ο Πειραιάς που έχουν πολύ περισσότερα κρούσματα ανά 100χιλιάδες πληθυσμού. Αλλά, ξέρω, να ψωφίσει η κατσίκα του γείτονα...
Πρώτον διαφωνώ στο άνοιγμα γενικά. Πουθενά δεν πρέπει να ανοίξει τίποτα και πρέπει να πάνε σε ολικό lockdown όπως πέρυσι.

Δεύτερον εγώ θέλω περισσότερο να ανοίξει η αγορά και να επανέλθει η κίνηση γιατί ως κεντρικοτατο φαρμακείο δουλεύω με την κίνηση και όχι σαν συνοικιακό. Εδώ και ένα χρόνο μπαίνω μέσα χιλιάδες ευρώ το μήνα. Μαζί με μένα και αλλά κεντρικά φαρμακεία. Όποιος δεν έχει φράγκα να στηρίξει τον έχει πάρει ο διάολος.
Στον πουτσο μου για τους μαγαζάτορες που έχουν πάρει λεφτά, μειώσεις, επιστρεπτεες κλπ.
Δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Νομίζεις ότι όλοι οι άλλοι πήραν λεφτά εκτός από εσένα. Να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα...
Εμπεδοκλής

πατησιωτης έγραψε: 04 Απρ 2021, 15:45
Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Απρ 2021, 14:50
foscilis έγραψε: 04 Απρ 2021, 14:45

Τι άλλη απόδειξη θέλουμε ότι οι αποφάσεις είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.
Δεν αντιλέγω, απλά κάποιος σοβαρός επιστήμονας θα πρέπει να μας εξηγήσει με επιστημονικό τρόπο γιατί η Αχαΐα με 35 κρούσματα ανά 100 χιλιάδες πληθυσμού δεν θα πρέπει να ανοίξει αλλά ο κεντρικός τομέας Αθηνών με 41 κρούσματα ανά 100 χιλιάδες πληθυσμού πρέπει να ανοίξει...

H εξήγηση των λοιμωξιολόγων είναι ότι οι περιοχές που δεν ανοίγουν έχουν ανοδική τάση κρουσμάτων ενώ στις άλλες τα κρούσματα έχουν σταθεροποιηθεί.Δηλαδή δεν μετράει μόνο ο τρέχων αριθμός αλλά και η τάση που δείχνει εάν είμαστε σε ανοδική φάση του κύματος ή σε σταθεροποιημένη.
Δηλαδή αν σου πάρω στατιστικά δέκα ημερών και σου αποδείξω το αντίθετο τι σημαίνει; Ότι τελικά οι λοιμωξιλόγοι απλά δίνουν στην κυβέρνηση επιστημονική κάλυψη με μη επιστημονικά δεδομένα; Ήθελαν να ανοίξει η Αττική. Εκεί είναι προφανές να υπάρξουν οι περισσότερες πιέσεις. Τα ζώα της επαρχίας δεν τους ενδιαφέρουν προς το παρόν...
LETO
Phorum.gr user: LETO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LETO »

Belisarius έγραψε: 04 Απρ 2021, 17:38
Fluffy έγραψε: 04 Απρ 2021, 17:35
Μια χαρά ζείτε απ ότι βλέπω. Ειδικά όταν κάνετε διαδηλώσεις για μαλακίες εν μέσω πανδημίας.
Εντωμεταξυ σε ολες τις πορειες ζητημα να πηγαν μαξ 10.000 ατομα, ολοι μαζι. Και παρα πολλα λεω.

Εχεις καταλαβει ποσο αριθμο ανθρωπων εχει γαμησει ο μητσοτακης με τις μαλακιες του;

+απειρο στον φιλο, γνωριζω βεβαια πως ειναι ουτοπικα τετοια πραγματα.

Οχι μονο δεν θα φορολογησουν αυτους που πρεπει, θα φανε και τα πομολα απο τα ευρωπαικα χρηματα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Απρ 2021, 19:25
Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Απρ 2021, 15:00

Με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε να ανοίξει ούτε ο κεντρικός τομέας, ούτε ο Πειραιάς που έχουν πολύ περισσότερα κρούσματα ανά 100χιλιάδες πληθυσμού. Αλλά, ξέρω, να ψωφίσει η κατσίκα του γείτονα...
Πρώτον διαφωνώ στο άνοιγμα γενικά. Πουθενά δεν πρέπει να ανοίξει τίποτα και πρέπει να πάνε σε ολικό lockdown όπως πέρυσι.

Δεύτερον εγώ θέλω περισσότερο να ανοίξει η αγορά και να επανέλθει η κίνηση γιατί ως κεντρικοτατο φαρμακείο δουλεύω με την κίνηση και όχι σαν συνοικιακό. Εδώ και ένα χρόνο μπαίνω μέσα χιλιάδες ευρώ το μήνα. Μαζί με μένα και αλλά κεντρικά φαρμακεία. Όποιος δεν έχει φράγκα να στηρίξει τον έχει πάρει ο διάολος.
Στον πουτσο μου για τους μαγαζάτορες που έχουν πάρει λεφτά, μειώσεις, επιστρεπτεες κλπ.
Δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Νομίζεις ότι όλοι οι άλλοι πήραν λεφτά εκτός από εσένα. Να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα...
Α εσυ είσαι εντελως ηλιθιος.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Kauldron έγραψε: 04 Απρ 2021, 15:02
Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2021, 14:46
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Απρ 2021, 13:26 δίκαιη η οργή των ανθρώπων που ζητούν το αυτονόητο, να επιστρέψουν στην εργασία τους, το δικαίωμά τους να ζήσουν.
Δίκαιη οργή, αλλά να πάνε να γαμηθουν στην τελική.
Μας έπρηξαν τα παπαρια.
Δεν έχουνε ψωμί? Ας φάνε παντεσπάνι.

Ξέρεις, αυτό δεν κατέληξε και πολύ ωραία... :smt047
επιβεβαιωνεται η προφητεια χατζηστεφανου :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

sys3x έγραψε: 04 Απρ 2021, 16:51 ...

Ούτε κι εγώ δεν θα χρειαστεί να πάρω δάνειο, αλλά δεν θεώρησα απαραίτητο να το παίξω πούστης με αλλουνού κώλο όπως εσύ, ούτε επίσης γνωρίζω σε τι ακριβώς οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο καθένας μας για να του πω και τι να κάνει.
Αυτά όσον αφορά το ύφος.
Δε χρειαστηκε να το πεις, διοτι πολυ απλα ουτε καν το σκεφτηκες. Δυστυχως παλικαρι μου, το μονο πραγμα που εχετε μαθει σε αυτη τη χωρα ειναι να κατηγορειτε το κρατος (που εκλεξατε) για τις επιλογες του, αλλα να πατε με το χερι ανοιχτο για ελεημοσυνες για επιδοματα και οικονομικες βοηθειες (παντα με τα λεφτα των αλλων).
sys3x έγραψε: 04 Απρ 2021, 16:51 Ενδιαφέρον έχουν και τα 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ, που έγραψες, σα να έχουμε πρώτη φορά δεξιά ένα πράμα, σα να μην κυβέρνησε ποτέ η ΝΔ και τώρα που κυβερνάει για πρώτη φορά φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Θυμιζει ολυμπιακο η φραση: "Μα τα κανανε και οι αλλοι. Δε φταιμε μονο εμεις". Κουνα το κεφαλι σου.
sys3x έγραψε: 04 Απρ 2021, 16:51 Ντροπή λοιπόν σίγουρα δεν είναι να πα να πάρει ο οποιοσδήποτε ένα δάνειο από την τράπεζα, ντροπή κατά την γνώμη μου είναι να λες εσύ που δεν έχεις τέτοια ανάγκη να του λες και τι να κάνει και ότι οι επιλογές άλλων, που μάλιστα δεν είναι απλά επιλογές αλλά νόμοι του κράτους, ήταν δικές του επιλογές, στο είπα με μια συγκεκριμένη έκφραση που χρησιμοποιούμε και μάλλον πρώτη φορά την ακούς στη ζωή σου γι' αυτό παραξηγήθηκες φαίνεται, πούστης με ξένο κώλο, έτσι το λέμε στο χωριό, και στην τελική δε σε είπα και ομοφυλόφιλο, πούστη σε είπα.
Ντροπη το λες εσυ που δεν εχεις επαφη με την πραγματικοτητα. Το συστημα υγειας στην Ελλαδα ειναι κατεστραμενο εδω και 30 χρονια και φυτοζωουσε μονο με τα φακελακια. Τα τελευταια 10 χρονια δε, δεν ειχαν ουτε σεντονια, γαζες και κρεβατια. Αυτα ομως τα αγνοησατε επιδεικτικά οταν σας λεγανε "Καθηστε στα σπιτια σας γιατι ΔΕΝ θα αντεξει το συστημα υγειας". Αντιθετως φωναζατε "Δε πηρατε 10000 ΜΕΘ για να μπορουμε να διαμαρτυρομαστε ελευθερα για τους δολοφονους και για τις αστυνομιες στα πανεπιστημια".

Ξερεις πια ειναι η πραγματικη ντροπη? Οτι εχεις δικαιωμα ψηφου σε αυτη τη χωρα.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Εμπεδοκλής

Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2021, 21:14
Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Απρ 2021, 19:25

Α εσυ είσαι εντελως ηλιθιος.
Θα παρακαλούσα να είσαι προσεκτικός με τους χαρακτηρισμούς διότι είτε θα σε κάνω να κλαίγεσαι πάλι, είτε θα σε αναφέρω.

Ειδικά εσύ, που κάθε τρεις και λίγο κλαίγεσαι δεν δικαιούσαι να κατακρίνεις τους εμπόρους. Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Γκεγκε;
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

sys3x έγραψε: 04 Απρ 2021, 16:51
lafkiotis έγραψε: 04 Απρ 2021, 14:19
sys3x έγραψε: 04 Απρ 2021, 14:12

Σε μένα απευθύνεσαι ότι δεν καθόμουν στο σπίτι μου και έβγαινα έξω να στηρίξω δολοφόνους;
Από που το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;
(ρωτάω γιατί απέκλεισες ήδη τους κώλους)

Άλλη μια φορά, τελευταία, γιατί δεν έχει ιδιαίτερο Neumann να επιμένω καθώς είναι ήδη ξεκάθαρο τουλάχιστον για εμένα ότι εσύ μάλλον δεν θα χρειαστεί να πας να ζητήσεις δάνειο από την τράπεζα άμεσα, τελευταία, αν δεν απαντήσεις και αυτήν την φορά νομίζω ότι πλέον δεν θα είναι ξεκάθαρο μόνον για εμένα αλλά για οποιονδήποτε άλλο καλόπιστο αναγνώστη, λεπόν:

Εσύ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θα χρειαστεί να πας να ζητήσεις τέτοιο δάνειο για μας το παίζεις πούστης με αλλουνού κώλο;
Οχι δε χρειαζομαι να παρω δανειο. Δεν υπαρχει καποιος λογος.

Και ουτε ντροπη ειναι να παρεις και δανειο στη τελικη, οταν υπαρχει δυσκολια. Δε καταλαβαινω και το υφακι σου δηλαδη.
Ούτε κι εγώ δεν θα χρειαστεί να πάρω δάνειο, αλλά δεν θεώρησα απαραίτητο να το παίξω πούστης με αλλουνού κώλο όπως εσύ, ούτε επίσης γνωρίζω σε τι ακριβώς οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο καθένας μας για να του πω και τι να κάνει.
Αυτά όσον αφορά το ύφος.
Ενδιαφέρον έχουν και τα 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ, που έγραψες, σα να έχουμε πρώτη φορά δεξιά ένα πράμα, σα να μην κυβέρνησε ποτέ η ΝΔ και τώρα που κυβερνάει για πρώτη φορά φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ντροπή λοιπόν σίγουρα δεν είναι να πα να πάρει ο οποιοσδήποτε ένα δάνειο από την τράπεζα, ντροπή κατά την γνώμη μου είναι να λες εσύ που δεν έχεις τέτοια ανάγκη να του λες και τι να κάνει και ότι οι επιλογές άλλων, που μάλιστα δεν είναι απλά επιλογές αλλά νόμοι του κράτους, ήταν δικές του επιλογές, στο είπα με μια συγκεκριμένη έκφραση που χρησιμοποιούμε και μάλλον πρώτη φορά την ακούς στη ζωή σου γι' αυτό παραξηγήθηκες φαίνεται, πούστης με ξένο κώλο, έτσι το λέμε στο χωριό, και στην τελική δε σε είπα και ομοφυλόφιλο, πούστη σε είπα.
Ωραία τα λες.
Εδώ βέβαια να τονίσουμε πως το σύστημα υγείας ήταν από τα θετικά του ΠΑΣΟΚ σε κάθε βαθμίδα.
Και το βλέπουμε ακόμα και τώρα και στον εμβολιασμό.
Τα κέντρα υγείας που ιδρύθηκαν και μέχρι τότε ήμασταν ξεκρέμαστοι αρκετοί που προερχόμαστε από την περήφανη εργατική τάξη ήταν μεγάλη κατάκτηση με πολλαπλά ωφέλη.
Με λίγα λόγια ο ανερμάτιστος ακυρώνει και τα θετικά, αν είχαν επικρατήσει πριν 40 χρόνια οι δικές του αντιλήψεις το σύστημα υγείας θα είχε μείνει στον μεσαίωνα.

Συμφωνώ με τα υπόλοιπα και να το πω πιο...εκλεπτυσμένα ως προς την κατακλείδα σου, τζάμπα μάγκες.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
ksmyrn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksmyrn »

independent44 έγραψε: 04 Απρ 2021, 14:29 Ποιός έστειλε τη ΝΔ ξανά στο 40%;
Ο Σύριζα φυσικά.
Τα ποσοστά των εκλογών είναι πλασματικά και ψεύτικα, να το θυμόμαστε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”