!!! DEVELOPMENT MODE !!!
85 γραμμάρια κάνναβης
Re: 85 γραμμάρια κάνναβης
ο πολεμος εναντια στο λαθρεμποριο ναρκωτικων εχει χαθει εδω και χρονια ... για αυτο και υπαρχει πλεον αλλου τυπου προσεγγισης ειδικα απο τα κρατη που εχουνε μεγαλο προβλημα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Υπήρξε ποτέ πόλεμος ενάντια στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών;nostromos έγραψε: 31 Μαρ 2021, 15:10 ο πολεμος εναντια στο λαθρεμποριο ναρκωτικων εχει χαθει εδω και χρονια ... για αυτο και υπαρχει πλεον αλλου τυπου προσεγγισης ειδικα απο τα κρατη που εχουνε μεγαλο προβλημα ...
Η ποινικοποίηση είναι η βάση για να υπάρχει λαθρεμπόριο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
συμφωνω ... χιλιες φορες να πωλουνται ελευθερα απο συγκεκριμενα καταστηματαBeria έγραψε: 31 Μαρ 2021, 15:14Υπήρξε ποτέ πόλεμος ενάντια στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών;nostromos έγραψε: 31 Μαρ 2021, 15:10 ο πολεμος εναντια στο λαθρεμποριο ναρκωτικων εχει χαθει εδω και χρονια ... για αυτο και υπαρχει πλεον αλλου τυπου προσεγγισης ειδικα απο τα κρατη που εχουνε μεγαλο προβλημα ...
-
the comet the course the tail
ο αδόλφος και οι ναζί τα ήπιαν όλα. δεν άφησαν τίποτα για τον λαό.Ju-87 έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:25Η Ελλάδα περνάει την ίδια φάση που περνούσε και η Γερμανία π.Χ. (προ Χίτλερ) και ειδικότερα στην Δημοκρατία της Βαϊμάρης όταν και εκεί υπήρχε ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς, εκφυλισμός των αξιών και των ηθών, διαστροφές, ναρκωτικά, πορνογραφία, διόγκωση των αριστερών και αριστεριστικων κομμάτων, περιφρόνηση της δημοκρατίας και των θεσμών (εκκλησία, έθνος, θρησκεία, πατρίδα, οικογένεια, στρατός κλπ). Το Βερολίνο ήταν τότε η Βαβυλώνα της Ευρώπης, η πιο αμαρτωλή πρωτεύουσα. Ένας Αδόλφος εμφανίστηκε και έβαλε μια τάξη και έκανε την Γερμανία κούκλα. Ελπίζουμε στην άνοδο ενός Έλληνα Χίτλερ προκειμένου να απαλλαγούμε από την ελληνική Βαϊμάρη και να τακτοποιηθεί το κράτος. Οικονομικά, ηθικά, πολιτισμικά, αξιακα...Υδράργυρος έγραψε: 31 Μαρ 2021, 10:48 Και στα δικά μας, και να πωλείται από ειδικά καταστήματα νόμιμα ώστε ο τζίρος να πηγαίνει στη νόμιμη αγορά και στα ταμεία του κράτους, και όχι στις μαφίες
Αυτοι που ειναι να περασουν στα σκληροτερα θα περασουν με ή χωρις την κανναβη. Αυτοι που θελουν να δοκιμασουν κανναβη, θα δοκιμασουν ειτε ειναι νομιμη ειτε οχι. Το μεγαλο μπαμ με την πρεζα την δεκαετια του 80 εγινε επειδη για ενα εξαμηνο δεν κυκλοφορουσε στα αστικα κεντρα φουντα. Με νομιμη την φουντα θα περασουν λιγοτεροι στα λεγομενα σκληρα ναρκωτικα και εκει μιλαμε για χασουρα για καποια καρτελ μεσα και εξω.ST48410 έγραψε: 31 Μαρ 2021, 15:01 Πάντως είναι ενδιαφέρον να παρατηρήσει κάποιος ότι αν αυτό είχε προταθεί από τον Γιωργάκη Παπανδρέου ή από τον Καρανίκα οι αντιδράσεις θα ήταν κάπως διαφορετικές εδώ.
Προσωπικά είμαι αρκετά επιφυλακτικός γιατί συνάντησα στο στρατό περισσότερους καμένους από αυτό παρά από το αλκοόλ ή άλλες ουσίες. Ωστόσο δεν ξέρω όλες τις λεπτομέρειες και το στατιστικό μου δείγμα είναι μικρό. Μπορεί να είχαν δοκιμάσει και τίποτα σκληρότερο. Θα ήθελα να δω έρευνες που λένε κατά πόσο η κάνναβη είναι το πρώτο βήμα ή όχι για να περάσει κάποιος σε σκληρότερα ναρκωτικά.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
και η πιο σκληρη καταστολη δεν εχει φερει μειωση των εθισμενων ...παραδειγμα το Ιραν που εκτελει δεκαδες εμπορους το χρονο
https://www.latimes.com/world/la-fg-ira ... story.htmlIran’s drug problem has become a national epidemic, health ministry officials and local doctors say, drawing the poor as well as the affluent, the secular as well as the pious, to an assortment of hard drugs including crystal meth, painkillers, synthetic hallucinogens and heroin and opium trafficked from neighboring Afghanistan.
“No walk of society is immune. Even the sons of Islamic clerics are patients in our clinics,” said Dr. Hasan Razavi, who runs a small rehabilitation center in western Tehran.
Beria έγραψε: 31 Μαρ 2021, 15:14Υπήρξε ποτέ πόλεμος ενάντια στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών;nostromos έγραψε: 31 Μαρ 2021, 15:10 ο πολεμος εναντια στο λαθρεμποριο ναρκωτικων εχει χαθει εδω και χρονια ... για αυτο και υπαρχει πλεον αλλου τυπου προσεγγισης ειδικα απο τα κρατη που εχουνε μεγαλο προβλημα ...
Ας παρουν ενα πρωι τον προαστιακο να δουν σε ποια σταση κατεβαινουν και να τους ακολουθησουν να δουν που πανε, σαν μικρη πορεια ειναι. Ολοι το ξερουν που γινεται το μεγαλο νταραβερι, απλα πιανουν κανεναν κακομοιρο για τα ματια του κοσμου.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Γνωρίζω περιπτώσεις, δυστυχώς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:16
μα ναι, όταν νομιμοποιείς μία τέτοια ουσία στο όνομα της οικονομικής ανάπτυξης είναι δείγμα ηθικού ξεπεσμού
και δεν είναι δική μου ιδεοληψία, οι ειδικοί έχουν επισημάνει τις ζημιές που μπορεί να προκαλέσει η μακροχρόνια χρήση κάνναβης
ολοι γνωριζουμε τις μακροχρονιες συνεπειες ... οπως γνωριζουμε και τις συνεπειες σε παιδια 15-16 χρονων που ερχονται σε επαφη με τα κατακαθια της ανθρωποτητας για να παρουνε τη δοση τους ...sharp έγραψε: 31 Μαρ 2021, 15:28Γνωρίζω περιπτώσεις, δυστυχώς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:16
μα ναι, όταν νομιμοποιείς μία τέτοια ουσία στο όνομα της οικονομικής ανάπτυξης είναι δείγμα ηθικού ξεπεσμού
και δεν είναι δική μου ιδεοληψία, οι ειδικοί έχουν επισημάνει τις ζημιές που μπορεί να προκαλέσει η μακροχρόνια χρήση κάνναβης
Ο καθένας θα έπρεπε να είναι ελεύθερος να καταστρέφει την υγεία του αρκεί να το κάνει νόμιμα.
Δεν είμαι σίγουρος, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι δεν προκαλεί εξάρτηση ούτε ότι βλάπτει τον χρήστη. Προκαλεί ωστόσο ψυχολογική εξάρτηση και αλλοίωση της προσωπικότητας. Αυτό λέει η ιατρική.nostromos έγραψε: 31 Μαρ 2021, 15:32ολοι γνωριζουμε τις μακροχρονιες συνεπειες ... οπως γνωριζουμε και τις συνεπειες σε παιδια 15-16 χρονων που ερχονται σε επαφη με τα κατακαθια της ανθρωποτητας για να παρουνε τη δοση τους ...sharp έγραψε: 31 Μαρ 2021, 15:28Γνωρίζω περιπτώσεις, δυστυχώς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μαρ 2021, 13:16
Δεν ειναι θεμα ρατσισμου, η αληθεια ειναι, εαν δεν το εκαναν αυτοι θα το εκαναν καποιοι αλλοι και τοτε το κρατος για αυτους θα επρεπε να βρει τροπους απογκετοποιησης, για την ωρα ειναι win-win situation. Βολευονται και οι δυο.
Αρκεί να μη χρειάζεται να χρησιμοποιεί την δωρεάν υγεία που πληρώνουν όλοι οι άλλοι. Αλλά και πάλι δεν το βρίσκω σωστό. Η κοινωνία επενδύει τεράστια ποσά στον κάθε νέο άνθρωπο.1451 έγραψε: 31 Μαρ 2021, 15:33 Ο καθένας θα έπρεπε να είναι ελεύθερος να καταστρέφει την υγεία του αρκεί να το κάνει νόμιμα.
το βασικοτερο ειναι οτι σε φερνει σε επαφη με ενα συστημα προμηθευτων που σε οδηγουνε και στα σκληρα ναρκωτικα ... βασικα προκειται για τα ιδια υποκειμενα που καταστρεφουνε τα παιδακιαsharp έγραψε: 31 Μαρ 2021, 15:36Δεν είμαι σίγουρος, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι δεν προκαλεί εξάρτηση ούτε ότι βλάπτει τον χρήστη. Προκαλεί ωστόσο ψυχολογική εξάρτηση και αλλοίωση της προσωπικότητας. Αυτό λέει η ιατρική.