!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε μονταρισμένη φωτογραφία για τον Τσίπρα στα πρακτικά της Βουλής

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε μονταρισμένη φωτογραφία για τον Τσίπρα στα πρακτικά της Βουλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

gassim έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:26
Kauldron έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:15
gassim έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:08

Αυτό δεν το έκανε η ΝΔ το έκανε ενα site.
"Ένα σάιτ". Και το Στάρ είναι "ένα κανάλι", όπως και ο ΣΚΑΪ...
Η νουδού τα ξεκινάει αυτά. Αναρωτιέμαι, πώς είναι δυνατόν ο Χόντορ να πληρώνεται κιόλας για να κάνει τέτοιες απίθανες μαλακίες.
καλά αν πιάσουμε να δούμε τα φεικ νιουζ που διακινεί ο Σύριζας στα σαιτ δεν θα μας φτάσει ο χώρος του server. Αυτό που έκανε όμως ο Αδωνης είναι άλλο γιατί είναι υπουργός και γιατί το κατέθεσε στην βουλή.
Καθαρός Πολακισμός.
Δικαιολογίες "ναι, αλλά και ο σύριζα κάνει". Ο Βουμβούκος πέρα απ' το οτι λογικά τον παίζει 40 φορές τη μέρα το πρωί, είναι η δεύτερη φορά που φέρνει πλαστά στοιχεία. Κανένας εισαγγελέας θ' ασχοληθεί ποτέ, επιτέλους?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε μονταρισμένη φωτογραφία για τον Τσίπρα στα πρακτικά της Βουλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:29
Δεν έχει πάει αλλά είναι σαν να έχει πάει. :lol:
Αφού έχει πάει, εσπάμαρα το βίντεο προηγουμένως
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

sys3x έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:29
stella έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:22 Είπε ψέματα ο Άδωνις. Οκ.
Και με τον ναζισμό κάπως έτσι παίχτηκε η φάση.
Εξοικείωση, οκ, αλλά με τι ρε Στελλίτσα; με τι; Με τον Άδωνι;
Πω ρε πούστη, μόνο το όνομα έγραψα κανονικά και μου γύρισε το στομάχι το κέρατο μου.
Τόσο ωραίο όνομα και με το που το ακούς σε πιάνει αηδία γαμώ το σκύλο του παβλώβ μου μέσα γαμώτ.
Χαχα προσπαθώ να αποστασιοποιούμαι από το συναίσθημα, γιατί πραγματικά το έχουν λιώσει τώρα τελευταία.
Ναι, αηδία και πάλι ΚΑΜΙΑ συγνώμη. Καμία αιδώς για τον Σπυράκο.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ωχ, είδα πράσινο και νόμισα ότι ήσουνα ο βάτραχος, γράψε λάθος
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

sys3x έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:25
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:18
sys3x έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:09

Δε ξέρω αλλά φαντάζομαι όχι πολύ διαφορετική από του Σπυρίδωνα πάντως, πόσο να διαφέρουν λογικά δύο βρωμόκωλοι.
Άμα κλείσεις τα μάτια σου βάζω και στοίχημαν ότι ούτε μυρωδιά δεν θα πάρεις.
Άντε τώρα, δουλειά, όλα μέσα λαίμαι.
Από καζάκη σε μπαρούφ κι από μπαρούφ σε πόκο βολοδέρνεις βρε καψερέ
Ναι σίγουρα, αν τα έβλεπα όλα κομματικά σαν και σένα έτσι θα την έβλεπα την φάση για εμένα, αλλά δυστυχώς δεν είναι καθόλου έτσι η φάση για εμένα, για εσένα και τα υπόλοιπα κομματόσκυλα είναι.
Επίσης, οκ για βαρουφάκερ και οκ και για καζ, να το δεχθώ ότι σαν κομματόσκυλο την βλέπεις έτσι τη δουλειά, τον Τσίπρα πάλι από που τον έβγαλες;
Άσε, μην απαντάς, ξέρω.
:g094:
Τραγούδι για κομματόσκυλα:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Καραμελίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:32 Είστε σίγουροι ότι δε γράφει εδώ ο κ. Άδωνις;
Σίγουρα θα κολυμπάει κάνα μποτ του για crisis management. Tόσες παπαριές που διαβάζουμε κατά καιρούς με παρθενογένεση δεν παίζουν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 23 Μαρ 2021, 20:52
Καραμελίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2021, 19:21
George_V έγραψε: 23 Μαρ 2021, 19:11 Kαι στην 3χρονη ανηψια μου να τη δειξω θα μου πει οτι ειναι φεηκ.

Αν ο Αδωνης την κατέθεσε για αληθινη τοτε ειναι μεγάλο βοδι. Με την επιφυλαξη οτι δεν την κατεθεσε εν γνωσει του οτι ειναι ψευτικη.
Ο Άδωνις σου δίνει ώρες ώρες την εντύπωση ότι τη βιώνει την προπαγάνδα που λέει. Είναι σαν να έγινε ένα μπουτ υπουργός. Αποτελεί τιμή και προβολή για όλα τα άλλα μπουτς.
Εγώ πιστεύω πως το έκανε εν γνώσει του. Εξάλλου ξέρει πως απευθύνεται στα αντανακλαστικά μιας κοινής γνώμης που π.χ. έχει διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό την άποψη της για το Μητσοτακέικο από ένα στοκουμέντο της Αυριανής, ένα ανέκδοτο του Τζίμη Πανούση και ένα μονταρισμένο απόσπασμα της ραδιοφωνικής Ελληνοφρένειας.

Οπότε τι είναι αυτά τα καραγκιοζιλικια που κάνει τώρα; Ένα πιάτο εκδικησης που τρώγεται κρύο; Και με ποιο ανάστημα θα ζητάει τα ρέστα από την οποιανδήποτε επόμενη κυβέρνηση αν αρχίσει όταν θα αρχίσει και αυτή τις πλαστογραφιες
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:29
gassim έγραψε: 23 Μαρ 2021, 20:45 Καλά (κι άλλη) γκάφα του αδώνιδος, ωστόσο χαλαρά θα μπορούσε ο Αλέξης να έχε πάει σε συγκέντρωση κατά της επένδυσης στο Ελληνικό πριν καμιά δεκαριά χρόνια και εννοείται οτι το σαμποταριζε όπως μπορούσε ως κυβέρνηση και ενω είχε δεσμευτεί οτι θα το προχωρήσει.
Δεν έχει πάει αλλά είναι σαν να έχει πάει. :lol:

Πέρα από την πλάκα. Το Ελληνικό το σαμποτάρουν οι Βαρδήδες. Γεγονός!
Εννοείται οτι έχει πάει απλά η φωτό είναι φέηκ.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Gewponos90 έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:36
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 23 Μαρ 2021, 20:52
Καραμελίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2021, 19:21

Ο Άδωνις σου δίνει ώρες ώρες την εντύπωση ότι τη βιώνει την προπαγάνδα που λέει. Είναι σαν να έγινε ένα μπουτ υπουργός. Αποτελεί τιμή και προβολή για όλα τα άλλα μπουτς.
Εγώ πιστεύω πως το έκανε εν γνώσει του. Εξάλλου ξέρει πως απευθύνεται στα αντανακλαστικά μιας κοινής γνώμης που π.χ. έχει διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό την άποψη της για το Μητσοτακέικο από ένα στοκουμέντο της Αυριανής, ένα ανέκδοτο του Τζίμη Πανούση και ένα μονταρισμένο απόσπασμα της ραδιοφωνικής Ελληνοφρένειας.

Οπότε τι είναι αυτά τα καραγκιοζιλικια που κάνει τώρα; Ένα πιάτο εκδικησης που τρώγεται κρύο; Και με ποιο ανάστημα θα ζητάει τα ρέστα από την οποιανδήποτε επόμενη κυβέρνηση αν αρχίσει όταν θα αρχίσει και αυτή τις πλαστογραφιες
Συμφωνώ. Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό του.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Cecily Anne έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:33
Καραμελίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:32 Είστε σίγουροι ότι δε γράφει εδώ ο κ. Άδωνις;
Σίγουρα θα κολυμπάει κάνα μποτ του για crisis management. Tόσες παπαριές που διαβάζουμε κατά καιρούς με παρθενογένεση δεν παίζουν.
Σώπα καλέ τώρα και συ.
Θα τα διαβάσει κανένας σοβαρός αυτά και που να τον εκυνηγάμε τώρα βραδιάτικο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

O ΣΥΡΙΖΑ έκανε εξυπηρέτηση στον Λάτση και ο Γεωργιάδης στο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

Cecily Anne έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:30
Μαυροβασίλης έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:28

μαν μου τουμπέκιασε μα έχει δίκιο

Μα εκεί είναι το όλο πρόβλημα, ότι δεν ξέρεις σε ποιον να πρωτοβάλεις χαλινάρι. Πάρτον ένα και χτύπα τον άλλο. Και κάνα δυο σοβαρούς να είχαν παραπάνω, θα τους αποτρελάνουν.
είναι μερικοί αξιόλογοι και σοβαροί που σώζουν την παρτίδα, σε αντίθεση με τους ζαίους όπου όσοι δεν είναι φαύλοι είναι βολονταριστές ηλίθιοι, γεγονός που όμως δεν αναιρεί πως η πλειοψηφία των μπαστουνόβλαχων στις επαρχιακές δακε και οι ημικαθυστέρες πρωην δαπίτες είναι άχρηστα τρωκτικά

ο κ. Μπουμπούκος είναι άλλο φρούτο, ο τύπος ζει και αναπνέει για την τρασίλα (όλο το μπουμπουκόσογο βασικά) κι οι άλλοι παραπάνω αναρωτιούνται αν εν γνώσει του σπάμμαρε το σημς λετζιτ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Σενέκας έγραψε: 23 Μαρ 2021, 19:08 Πως είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που είδε αυτη τη φωτό και ΔΕΝ κατάλαβε ότι είναι σοπαρισμένη και μάλιστα με άθλιο τρόπο; :xena:
Άμα παίρνεις 60 λεπτά το ποστ καταλαβαίνεις ότι θες
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”