Δικαιολογίες "ναι, αλλά και ο σύριζα κάνει". Ο Βουμβούκος πέρα απ' το οτι λογικά τον παίζει 40 φορές τη μέρα το πρωί, είναι η δεύτερη φορά που φέρνει πλαστά στοιχεία. Κανένας εισαγγελέας θ' ασχοληθεί ποτέ, επιτέλους?gassim έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:26καλά αν πιάσουμε να δούμε τα φεικ νιουζ που διακινεί ο Σύριζας στα σαιτ δεν θα μας φτάσει ο χώρος του server. Αυτό που έκανε όμως ο Αδωνης είναι άλλο γιατί είναι υπουργός και γιατί το κατέθεσε στην βουλή.Kauldron έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:15
"Ένα σάιτ". Και το Στάρ είναι "ένα κανάλι", όπως και ο ΣΚΑΪ...
Η νουδού τα ξεκινάει αυτά. Αναρωτιέμαι, πώς είναι δυνατόν ο Χόντορ να πληρώνεται κιόλας για να κάνει τέτοιες απίθανες μαλακίες.
Καθαρός Πολακισμός.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε μονταρισμένη φωτογραφία για τον Τσίπρα στα πρακτικά της Βουλής
Re: Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε μονταρισμένη φωτογραφία για τον Τσίπρα στα πρακτικά της Βουλής
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε μονταρισμένη φωτογραφία για τον Τσίπρα στα πρακτικά της Βουλής
Αφού έχει πάει, εσπάμαρα το βίντεο προηγουμένως
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Χαχα προσπαθώ να αποστασιοποιούμαι από το συναίσθημα, γιατί πραγματικά το έχουν λιώσει τώρα τελευταία.sys3x έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:29Και με τον ναζισμό κάπως έτσι παίχτηκε η φάση.
Εξοικείωση, οκ, αλλά με τι ρε Στελλίτσα; με τι; Με τον Άδωνι;
Πω ρε πούστη, μόνο το όνομα έγραψα κανονικά και μου γύρισε το στομάχι το κέρατο μου.
Τόσο ωραίο όνομα και με το που το ακούς σε πιάνει αηδία γαμώ το σκύλο του παβλώβ μου μέσα γαμώτ.
Ναι, αηδία και πάλι ΚΑΜΙΑ συγνώμη. Καμία αιδώς για τον Σπυράκο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ωχ, είδα πράσινο και νόμισα ότι ήσουνα ο βάτραχος, γράψε λάθος
- Καραμελίτσα
Είστε σίγουροι ότι δε γράφει εδώ ο κ. Άδωνις;
Z
Τραγούδι για κομματόσκυλα:sys3x έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:25Ναι σίγουρα, αν τα έβλεπα όλα κομματικά σαν και σένα έτσι θα την έβλεπα την φάση για εμένα, αλλά δυστυχώς δεν είναι καθόλου έτσι η φάση για εμένα, για εσένα και τα υπόλοιπα κομματόσκυλα είναι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:18Από καζάκη σε μπαρούφ κι από μπαρούφ σε πόκο βολοδέρνεις βρε καψερέsys3x έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:09
Δε ξέρω αλλά φαντάζομαι όχι πολύ διαφορετική από του Σπυρίδωνα πάντως, πόσο να διαφέρουν λογικά δύο βρωμόκωλοι.
Άμα κλείσεις τα μάτια σου βάζω και στοίχημαν ότι ούτε μυρωδιά δεν θα πάρεις.
Άντε τώρα, δουλειά, όλα μέσα λαίμαι.
Επίσης, οκ για βαρουφάκερ και οκ και για καζ, να το δεχθώ ότι σαν κομματόσκυλο την βλέπεις έτσι τη δουλειά, τον Τσίπρα πάλι από που τον έβγαλες;
Άσε, μην απαντάς, ξέρω.
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Cecily Anne
Σίγουρα θα κολυμπάει κάνα μποτ του για crisis management. Tόσες παπαριές που διαβάζουμε κατά καιρούς με παρθενογένεση δεν παίζουν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 23 Μαρ 2021, 20:52Εγώ πιστεύω πως το έκανε εν γνώσει του. Εξάλλου ξέρει πως απευθύνεται στα αντανακλαστικά μιας κοινής γνώμης που π.χ. έχει διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό την άποψη της για το Μητσοτακέικο από ένα στοκουμέντο της Αυριανής, ένα ανέκδοτο του Τζίμη Πανούση και ένα μονταρισμένο απόσπασμα της ραδιοφωνικής Ελληνοφρένειας.Καραμελίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2021, 19:21Ο Άδωνις σου δίνει ώρες ώρες την εντύπωση ότι τη βιώνει την προπαγάνδα που λέει. Είναι σαν να έγινε ένα μπουτ υπουργός. Αποτελεί τιμή και προβολή για όλα τα άλλα μπουτς.George_V έγραψε: 23 Μαρ 2021, 19:11 Kαι στην 3χρονη ανηψια μου να τη δειξω θα μου πει οτι ειναι φεηκ.
Αν ο Αδωνης την κατέθεσε για αληθινη τοτε ειναι μεγάλο βοδι. Με την επιφυλαξη οτι δεν την κατεθεσε εν γνωσει του οτι ειναι ψευτικη.
Οπότε τι είναι αυτά τα καραγκιοζιλικια που κάνει τώρα; Ένα πιάτο εκδικησης που τρώγεται κρύο; Και με ποιο ανάστημα θα ζητάει τα ρέστα από την οποιανδήποτε επόμενη κυβέρνηση αν αρχίσει όταν θα αρχίσει και αυτή τις πλαστογραφιες
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Εννοείται οτι έχει πάει απλά η φωτό είναι φέηκ.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:29Δεν έχει πάει αλλά είναι σαν να έχει πάει.gassim έγραψε: 23 Μαρ 2021, 20:45 Καλά (κι άλλη) γκάφα του αδώνιδος, ωστόσο χαλαρά θα μπορούσε ο Αλέξης να έχε πάει σε συγκέντρωση κατά της επένδυσης στο Ελληνικό πριν καμιά δεκαριά χρόνια και εννοείται οτι το σαμποταριζε όπως μπορούσε ως κυβέρνηση και ενω είχε δεσμευτεί οτι θα το προχωρήσει.![]()
Πέρα από την πλάκα. Το Ελληνικό το σαμποτάρουν οι Βαρδήδες. Γεγονός!
- Παλαιοελλαδίτης
Συμφωνώ. Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό του.Gewponos90 έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:36Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 23 Μαρ 2021, 20:52Εγώ πιστεύω πως το έκανε εν γνώσει του. Εξάλλου ξέρει πως απευθύνεται στα αντανακλαστικά μιας κοινής γνώμης που π.χ. έχει διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό την άποψη της για το Μητσοτακέικο από ένα στοκουμέντο της Αυριανής, ένα ανέκδοτο του Τζίμη Πανούση και ένα μονταρισμένο απόσπασμα της ραδιοφωνικής Ελληνοφρένειας.Καραμελίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2021, 19:21
Ο Άδωνις σου δίνει ώρες ώρες την εντύπωση ότι τη βιώνει την προπαγάνδα που λέει. Είναι σαν να έγινε ένα μπουτ υπουργός. Αποτελεί τιμή και προβολή για όλα τα άλλα μπουτς.
Οπότε τι είναι αυτά τα καραγκιοζιλικια που κάνει τώρα; Ένα πιάτο εκδικησης που τρώγεται κρύο; Και με ποιο ανάστημα θα ζητάει τα ρέστα από την οποιανδήποτε επόμενη κυβέρνηση αν αρχίσει όταν θα αρχίσει και αυτή τις πλαστογραφιες
Σώπα καλέ τώρα και συ.Cecily Anne έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:33Σίγουρα θα κολυμπάει κάνα μποτ του για crisis management. Tόσες παπαριές που διαβάζουμε κατά καιρούς με παρθενογένεση δεν παίζουν.
Θα τα διαβάσει κανένας σοβαρός αυτά και που να τον εκυνηγάμε τώρα βραδιάτικο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
O ΣΥΡΙΖΑ έκανε εξυπηρέτηση στον Λάτση και ο Γεωργιάδης στο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2021, 20:30 https://www.facebook.com/adonisgeorgiad ... 8319681675
- Μαυροβασίλης
είναι μερικοί αξιόλογοι και σοβαροί που σώζουν την παρτίδα, σε αντίθεση με τους ζαίους όπου όσοι δεν είναι φαύλοι είναι βολονταριστές ηλίθιοι, γεγονός που όμως δεν αναιρεί πως η πλειοψηφία των μπαστουνόβλαχων στις επαρχιακές δακε και οι ημικαθυστέρες πρωην δαπίτες είναι άχρηστα τρωκτικάCecily Anne έγραψε: 23 Μαρ 2021, 21:30Μα εκεί είναι το όλο πρόβλημα, ότι δεν ξέρεις σε ποιον να πρωτοβάλεις χαλινάρι. Πάρτον ένα και χτύπα τον άλλο. Και κάνα δυο σοβαρούς να είχαν παραπάνω, θα τους αποτρελάνουν.
ο κ. Μπουμπούκος είναι άλλο φρούτο, ο τύπος ζει και αναπνέει για την τρασίλα (όλο το μπουμπουκόσογο βασικά) κι οι άλλοι παραπάνω αναρωτιούνται αν εν γνώσει του σπάμμαρε το σημς λετζιτ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Άμα παίρνεις 60 λεπτά το ποστ καταλαβαίνεις ότι θεςΣενέκας έγραψε: 23 Μαρ 2021, 19:08 Πως είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που είδε αυτη τη φωτό και ΔΕΝ κατάλαβε ότι είναι σοπαρισμένη και μάλιστα με άθλιο τρόπο;![]()
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
-