Όχι. Μέχρι το χωριό ανέβηκα, ήπια μια πορτοκαλάδα και αποχώρησα.
Lugozzi έγραψε: 16 Μαρ 2021, 23:50
Θασος που είπανε και τα παιδιά.
Πεύκα δίπλα στη θάλασσα φίλε
Μόνο αυτό έχεις να πεις;
Χάλια είναι. Μην έρχεστε.
Να το χαιρόμαστε μόνοι μας
Better?
Περίμενα να ξέρεις να πεις κάτι πιο ψαγμένο όπως ότι τα Λιμενάρια.δεν λένε μιας και καταλαβαίνω πως λόγω απόστασης έχεις πάει πολλές φορές. Δλδ δε μπορεί να μην ξέρεις 3 σημεία στη Θάσο που το φαγητό αξίζει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ ναι αμε! Να πας στην Σπηλιά του Κύκλωπα, στο Κατωμέρι για ψάρι (σαβόρο, κλασικά), το σπήλαιο του Παπανικολή, του Δαίμονα και το άλλο που το ξεχνάω. Βασικά, πάρε και το καραβάκι για να δεις τις υπόλοιπες Τηλεβοΐδες, να πας και Νυδρί για βουτιές.
Ωωωωωω αλλαγές, μπράβο για την επικείμενη αναβάθμιση στην ποιότητα ζωής σου!!! Η κολλητή μου είναι από Φιλιατρά και επισκέπτομαι συχνά την περιοχή και είναι ερωτεύσιμη!!!
stella έγραψε: 17 Μαρ 2021, 00:04ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ ναι αμε! Να πας στην Σπηλιά του Κύκλωπα, στο Κατωμέρι για ψάρι (σαβόρο, κλασικά), το σπήλαιο του Παπανικολή, του Δαίμονα και το άλλο που το ξεχνάω. Βασικά, πάρε και το καραβάκι για να δεις τις υπόλοιπες Τηλεβοΐδες, να πας και Νυδρί για βουτιές.
Ωωωωωω αλλαγές, μπράβο για την επικείμενη αναβάθμιση στην ποιότητα ζωής σου!!! Η κολλητή μου είναι από Φιλιατρά και επισκέπτομαι συχνά την περιοχή και είναι ερωτεύσιμη!!!
.
Σιγά μή τους πληρώσω το ψάρι χρυσάφι.....θά είμαι με σκάφος δικό μου καί θα ψαρεύω.....
Νυδρί γουστάρω.....εχω κάτσει μέρες.....
Η κολλητή σου λές ότι είναι ερωτεύσιμη ;;;..
Μπάιδεγουέι ψάχνω γιά γνωριμίες στην περιοχή σε περίπτωση πού χρειαστώ βοήθεια την οποία καί ανταποδίδω.....
Αν επισκέπτεσαι συχνά την περιοχή.....θα συναντηθούμε.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
stella έγραψε: 17 Μαρ 2021, 00:04ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ ναι αμε! Να πας στην Σπηλιά του Κύκλωπα, στο Κατωμέρι για ψάρι (σαβόρο, κλασικά), το σπήλαιο του Παπανικολή, του Δαίμονα και το άλλο που το ξεχνάω. Βασικά, πάρε και το καραβάκι για να δεις τις υπόλοιπες Τηλεβοΐδες, να πας και Νυδρί για βουτιές.
.
Σιγά μή τους πληρώσω το ψάρι χρυσάφι.....θά είμαι με σκάφος δικό μου καί θα ψαρεύω.....
Νυδρί γουστάρω.....εχω κάτσει μέρες.....
Η κολλητή σου λές ότι είναι ερωτεύσιμη ;;;..
Μπάιδεγουέι ψάχνω γιά γνωριμίες στην περιοχή σε περίπτωση πού χρειαστώ βοήθεια την οποία καί ανταποδίδω.....
Αν επισκέπτεσαι συχνά την περιοχή.....θα συναντηθούμε.....
.
Α και δικό σου ψαράκι, άρχοντας!!!
Η κολλητή μου ερωτεύσιμη, όπως και τα δυο της παιδάκια - ο βαφτιστήρας μου κι ο έτερος Ούνος. Εννοείται όποια βοήθεια χρειαστείς, μου λες και βρισκόμαστε κιόλας για τσίπουρα!!!