Ώρα για διάλειμμα με λίγη μπουμερομουσικήΚαραμελίτσα έγραψε: 09 Μαρ 2021, 17:56Οι γάτες έξω από το σπίτι είναι ζώα. Οι γάτες στα καρτούν είναι ανθρωπομορφικές. Εγώ δεν ταυτιζόμουν με τις πραγματικές γάτες και τις αγνοούσα 100%. Με τις γάτες των καρτούν ταυτιζόμουν. Ταυτιζόμουν και με γουρουνάκια, αλλά αυτό δε με εμπόδιζε να τρώω σουβλάκια.foscilis έγραψε: 09 Μαρ 2021, 17:51Είναι λίγο περίεργο. Εγώ έχω 2 παιδιά 7 και 10 χρονών και εξακολουθούν να φρικάρουν όταν ακούνε τα ουρλιαχτά από τις γάτες, είναι ξεκάθαρο ότι κάτι δεν πάει καλά. Αλλά νομίζω χάνεις την ουσία της παρέμβασής μου. Η οποία είναι ότι δε νομίζω να υπάρχει άλλο είδος ζώου (σίγουρα όχι ανάμεσα στα κατοικίδια) που η ίδια του η ύπαρξη να είναι τόσο συνυφασμένη με τον βιασμό. Και χωρίς να είμαι ειδήμων στον τρόπο που φτιάχνονται οι βιαστές, αμφιβάλλω ότι είναι θετικό να ακούει κάθε άνθρωπος μερικές χιλιάδες βιασμούς από μωρό παιδί μέχρι όποια ηλικία αναισθητοποιείται πάνω στο ζήτημα (αναισθητοποιείται με την έννοια ότι δε φρικάρει, γιατί σε κάθε περίπτωση ποτέ δεν ασχολείται κανείς με τα θύματα).
Δε θα συμφωνούσες να εξαλειφθεί το είδος ή έστω να περιοριστεί σε τίποτα εθνικούς δρυμούς, μακριά από τις παιδικές ψυχές;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η πολιτική ορθότητα τελείωσε τον Pepe Le Pew
Re: Η πολιτική ορθότητα τελείωσε τον Pepe Le Pew
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
λογικο - ειναι ψυχοφθορες για το απλο μυαλο μας οι αλλοπροσαλλες διαδικασιες τα παραδοξα απαιτουμενα και τα κολασμενα θελω τους που απαιτουν για την ικανοποιηση τους -sys3x έγραψε: 09 Μαρ 2021, 17:52Αυτό ακριβώς λέω ρε Πάρι, έχω αισθανθεί πάμπολλες φορές πολύ άσχημα με τον εαυτό μου και δεν είναι και στο χέρι μου κιόλα, our aim is to satisfy.Paris έγραψε: 09 Μαρ 2021, 17:49ειναι στην φυση των γυναικωνε - αι Ελληνιδαι συμβαινει να ειναι δυο φορες γυναικεςsys3x έγραψε: 09 Μαρ 2021, 17:39
Εγώ πάλι φώσμου δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχει ανοίξει τόσο μεγάλη συζήτηση για τα δικαιώματα των γυναικώνε κτλ και ταυτόχρονα όλες, άντε όχι όλες, σχεδόν όσες γυναίκες γνωρίζω να ζητάνε, να στο ζητάνε ρε παιδί μου, να τις κοπανάς.
Έχεις κάποια εξήγηση, ή οποιοσδήποτε άλλος αν έχει.
Είναι στη φύση τους μήπως ή μόνο στις Ελληνίδες παίζει αυτό; δε μπορεί να είναι μόνο οι Ελληνίδες όμως, σωστά;
η πσυχουλα μας γνωριζει τι εχουμε αναγκαστει να κανουμε για να ικανοποιειται η μαζοχιστικη φυση τους
![]()
Να θυμηθούμε επί τη ευκαιρία και τον πάλαι ποτέ χρήστη του φόρουμ με το ίδιο nickname.
Που να είναι άραγε αυτή η ψυχή ;
canceledPapa John έγραψε: 09 Μαρ 2021, 18:14 Να θυμηθούμε επί τη ευκαιρία και τον πάλαι ποτέ χρήστη του φόρουμ με το ίδιο nickname.
- Dwarven Blacksmith
Τικ τοκ, τικ τοκ...2 δευτερόλεπτα πιο κοντά στο τέλος του μπουμερισμου.
Έτσι θα σκοτώσετε τον μπουμερισμό; Σκοτώνοντας τον Πέπε λε Πιου;Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Μαρ 2021, 18:28 Τικ τοκ, τικ τοκ...2 δευτερόλεπτα πιο κοντά στο τέλος του μπουμερισμου.
- Dwarven Blacksmith
Η ακύρωση του Πεπε δεν είναι το μέσο. Είναι απλά ένα σύμπτωμα της σταδιακής του αποδόμησης.Σενέκας έγραψε: 09 Μαρ 2021, 18:30Έτσι θα σκοτώσετε τον μπουμερισμό; Σκοτώνοντας τον Πέπε λε Πιου;Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Μαρ 2021, 18:28 Τικ τοκ, τικ τοκ...2 δευτερόλεπτα πιο κοντά στο τέλος του μπουμερισμου.![]()
Όπως μας χαιρέτισε ο Επσταιν και ο Λιγναδης, μας χαιρετάει και ο Πεπε.
Καραμελίτσα αυτή η σκηνή χρίζει ακύρωσης;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
αρνούμαι να δεχτώ ότι ο Πέπε είναι sex predator. Ερωτεύεται εύκολα αλλά πραγματικά. Δεν είναι σεξουαλικό. Θεωρώ ότι εκτελείται άδικαDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Μαρ 2021, 18:36Η ακύρωση του Πεπε δεν είναι το μέσο. Είναι απλά ένα σύμπτωμα της σταδιακής του αποδόμησης.Σενέκας έγραψε: 09 Μαρ 2021, 18:30Έτσι θα σκοτώσετε τον μπουμερισμό; Σκοτώνοντας τον Πέπε λε Πιου;Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Μαρ 2021, 18:28 Τικ τοκ, τικ τοκ...2 δευτερόλεπτα πιο κοντά στο τέλος του μπουμερισμου.![]()
και δεν είναι μπούμερ
- Dwarven Blacksmith
Δεν αμφιβάλλω ότι θα το αποκαθιστούσε το κορίτσι, αν τα κατάφερνε.Σενέκας έγραψε: 09 Μαρ 2021, 18:38αρνούμαι να δεχτώ ότι ο Πέπε είναι sex predator. Ερωτεύεται εύκολα αλλά πραγματικά. Δεν είναι σεξουαλικό. Θεωρώ ότι εκτελείται άδικαDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Μαρ 2021, 18:36Η ακύρωση του Πεπε δεν είναι το μέσο. Είναι απλά ένα σύμπτωμα της σταδιακής του αποδόμησης.
και δεν είναι μπούμερ
Υπήρχαν παλαιόθεν τέτοιοι νόμοι, την παντρευσαι αποδεικνύοντας τις καλές σου προθέσεις και όλα συγχωρούνται. Είναι προ-μπουμερικοί, η αλήθεια είναι. Εσύ τα ξέρεις αυτά καλύτερα.
- Καραμελίτσα
Ποιος αποφασίζει το τι επιτρέπεται να βλέπουμε σε παιδικά και μη έργα και με ποια ιδεολογικά κριτήρια ;Καραμελίτσα έγραψε: 09 Μαρ 2021, 17:36Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε χρειάζεται. Αυτολογοκρίνεται η εταιρία.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Μαρ 2021, 17:33Να καταργηθούν δια νόμου ;Καραμελίτσα έγραψε: 09 Μαρ 2021, 17:32
Εμ, τέτοια αναισθησία καλλιεργούν οι έμφυλες διακρίσεις στα παιδικά έργα. Δεν είναι λόγος να καταργηθούν;
Ένας κώδικας τί επιτρέπεται σε παιδικά έργα είναι αρκετό. Απλά χρειάζεται ανανέωση.
Είμαστε υπέρ της λογοκρισίας στα παιδικά και μη λογοτεχνικά έργα και φιλολογία ;
- Καραμελίτσα
Στην τηλεόραση και σε ότι αφορά τα παιδιά, κυρίως το ΕΣΡ νομίζω και ίσως ο συνήγορος του πολίτη. Για τα κριτήριά τους, ρώτα τους.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Μαρ 2021, 19:06Ποιος αποφασίζει το τι επιτρέπεται να βλέπουμε σε παιδικά και μη έργα και με ποια ιδεολογικά κριτήρια ;Καραμελίτσα έγραψε: 09 Μαρ 2021, 17:36Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε χρειάζεται. Αυτολογοκρίνεται η εταιρία.
Ένας κώδικας τί επιτρέπεται σε παιδικά έργα είναι αρκετό. Απλά χρειάζεται ανανέωση.
Είμαστε υπέρ της λογοκρισίας στα παιδικά και μη λογοτεχνικά έργα και φιλολογία ;
Δεν υφίσταται λογοκρισία. Θες να παίξεις το πέπε, παίξτο εκτός παιδικού προγράμματος και με σήμανση.
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 2176 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-