Εγώ πάλι σκέφτομαι πως όσο υπάρχουν μάνες που κάνουν τους γιους ίδιους με τους πατεράδες, ό,τι κι αν κάνουν κάποιοι ξένοι, εχθροί, άπιστοι, δεν θα καταφέρουν τίποτα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Φεβ 2021, 20:05Εγώ τίποτεGherschaagk έγραψε: 19 Φεβ 2021, 20:03Τι θες να κάνεις;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Φεβ 2021, 20:02
Εμείς ως πολιτισμένη Δύση και υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τι θα πρέπει να κάνουμε;
Η νηματοθετης θέλει βομβαρδισμούς των ενωμένων αραβικών εμιράτων από την διεθνή κοινότητα
Και της εξηγώ ότι αυτό είναι ιμπεριαλιστικό και επέμβαση στα εσωτερικά θέματα ενός άλλου λαού ..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η αιχμάλωτη πριγκήπισσα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Η αιχμάλωτη πριγκήπισσα
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ας συμφωνήσουμεGherschaagk έγραψε: 19 Φεβ 2021, 20:10Εγώ πάλι σκέφτομαι πως όσο υπάρχουν μάνες που κάνουν τους γιους ίδιους με τους πατεράδες, ό,τι κι αν κάνουν κάποιοι ξένοι, εχθροί, άπιστοι, δεν θα καταφέρουν τίποτα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Φεβ 2021, 20:05Εγώ τίποτε
Η νηματοθετης θέλει βομβαρδισμούς των ενωμένων αραβικών εμιράτων από την διεθνή κοινότητα
Και της εξηγώ ότι αυτό είναι ιμπεριαλιστικό και επέμβαση στα εσωτερικά θέματα ενός άλλου λαού ..
Οι ισχυρές χώρες της Δύσης θα πρέπει να επεμβαίνουν στις χώρες του τρίτου κόσμου για να προστατέψουν τα ανθρώπινα δικαιώματα ; (Έστω και ως πρόσχημα ..)
Έχουμε κανέναν Super Mario να στείλουμε, τύποι;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Καραμελίτσα
Ίου, ο σουπερ μάριο είναι τόσο σεξιστής που θα επιλέξει να μείνει μόνιμα στο Ντουμπάι.
Z
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Καραμελίτσα
Ναι, αν είσαι προσεκτική είναι καλή κίνηση να βγάλεις ένα κομπόδεμα. Αρκεί να μη μείνεις έγκυος χωρίς να είσαι παντρεμένη και πρέπει να κάνεις τον ένα χρόνο φυλακή πριν σε απελάσουν.
Z