!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οταν ο Αδωνις Γεωργιαδης συγχρωτιζοταν με τον Ανεστη Κεραμυδα (βλ Ομαδα Εψιλον), τον Μπεξη και λοιπους "αρχαιολατρες"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Οταν ο Αδωνις Γεωργιαδης συγχρωτιζοταν με τον Ανεστη Κεραμυδα (βλ Ομαδα Εψιλον), τον Μπεξη και λοιπους "αρχαιολατρες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

nyxtovios έγραψε: 15 Φεβ 2021, 12:26 Ίσως και αυτό θα πρέπει να προστεθεί στις συγγνώμες
https://www.youtube.com/watch?v=icusp-r ... nossopolis

Something happened on the way to νουδού. :003:

Το ρεφραίν ταιριάζει απόλυτα.

Έχει φοβαρή πλάκα η Γαλη, που γίνεται αυταρχική μίστρες όταν της θίξουν τον Βουμβούκο.
:smt005:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Οταν ο Αδωνις Γεωργιαδης συγχρωτιζοταν με τον Ανεστη Κεραμυδα (βλ Ομαδα Εψιλον), τον Μπεξη και λοιπους "αρχαιολατρες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2021, 13:04
Έχει φοβαρή πλάκα η Γαλη, που γίνεται αυταρχική μίστρες όταν της θίξουν τον Βουμβούκο.
Ε ναι, ο καημός μου είναι ο Βουμβούκος.

Eνιγουέι, οι έχοντες το ίδιο με σας αϊκιού ή τις ίδιες εμμονές, είτε είναι φα είτε είναι αντιφά, πιστεύω ότι θα συμφωνήσουν απολύτως μαζί σας.

Κερδάτε. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
OrderAndChaos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OrderAndChaos »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 15 Φεβ 2021, 11:10
ο Αδωνις Γεωργιαδης ειναι σαρξ εκ σαρκος με τον ψεκασμενο "αρχαιολατρικο" χωρο. οπως βλεπετε, γραφω συγκεκριμενες παραπομπες
Ενδεχομένως, αν και ποτέ δεν εκτέθηκε ανοικτά στον εν λόγω χώρο ως δωδεκαθεϊστης. Ακόμα και το περιοδικό της Ελληνικής Αγωγής, τουλάχιστον στις αρχές της δεκαετίας του 2000 κινείτο στις παρυφές αυτού του χώρου και μπορούσες να διακρίνεις τις διαφορές του με αντίστοιχα περιοδικά. Π.χ. σε τεύχος της Ε.Α. μπορούσες να βρεις άρθρο που ασκούσε light κριτική στον χριστιανισμό και 10 σελίδες μετά άλλο κείμενο που να περιγράφει οδοιπορικό του συγγραφέα στο Άγιο Όρος. Στον Δαυλό ή το Ιχώρ δεν υπήρχε περίπτωση να δεις κάτι τέτοιο.
O Γεωργιάδης πάντα απευθυνόταν στο ευρύτερο "ελληνοχριστιανικό "κοινό, απλά έδινε περισσότερο βάρος στην αρχ. ελληνική γραμματεία.

Πάντως ήταν ανοικτός σε όλους. Εχω βιβλίο από τις εκδόσεις του, του Τρύφωνα Ολύμπιου, με τίτλο "Ποίμνιο ή Ελληνας;" :lol:
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Ομολογία Φουράκη λίγο πριν το "τέλος" του (RIP). "Είμαστε κοινοί απατεώνες"

Περιοδικό Δαυλός, Κεραμυδάς, Καλογεράκης, Τσαγκρινός και λοιποί ελληνοκεντρικοί ελλαδέμπορες, φορείς αρχαιοελληνικού UFOεθνικισμού...όχι ότι δεν το ξέραμε, απλά έχει άλλη βαρύτητα να το παραδέχεται ένας από την πιάτσα τους. :xena:

Άβαταρ μέλους
Kauldron

ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2021, 13:07
Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2021, 13:04
Ε ναι, ο καημός μου είναι ο Βουμβούκος.

Eνιγουέι, οι έχοντες το ίδιο με σας αϊκιού ή τις ίδιες εμμονές, είτε είναι φα είτε είναι αντιφά, πιστεύω ότι θα συμφωνήσουν απολύτως μαζί σας.

Κερδάτε. :lol:
Άλλοι με τις εμμονές, άλλοι με το βόλεμα, τη ρεμούλα, την πατριδοκαπηλεία και τα πόδια σε δυο βάρκες. :102:
Πάντως μ' αρέσουν τα αυταρχικά, αααα, όλα κι όλα. Να το συνεχίσεις. :003:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos »

Jimmy81 έγραψε: 15 Φεβ 2021, 13:22 Ομολογία Φουράκη λίγο πριν το "τέλος" του (RIP). "Είμαστε κοινοί απατεώνες"

Περιοδικό Δαυλός, Κεραμυδάς, Καλογεράκης, Τσαγκρινός και λοιποί ελληνοκεντρικοί ελλαδέμπορες, φορείς αρχαιοελληνικού UFOεθνικισμού...όχι ότι δεν το ξέραμε, απλά έχει άλλη βαρύτητα να το παραδέχεται ένας από την πιάτσα τους. :xena:

και εχουμε υπουργο που συμμετειχε σε αμφικτιονια που ειχε διοργανωσει ο Κεραμυδας :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aprilianos την 15 Φεβ 2021, 13:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Aprilianos έγραψε: 15 Φεβ 2021, 13:23 Άδωνις για Χρυσή Αυγή (2010)
:lol: :lol:
Το ξαναλέω, φαντάσου το IQ των μη τρωκτικών ψηφοφόρων του. Εκτός και αν μασουλάνε όλοι δεν εξηγείται αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

OrderAndChaos έγραψε: 15 Φεβ 2021, 13:14 Πάντως ήταν ανοικτός σε όλους. Εχω βιβλίο από τις εκδόσεις του, του Τρύφωνα Ολύμπιου, με τίτλο "Ποίμνιο ή Ελληνας;" :lol:
:romance-hearteyes:
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2021, 11:53 Ρε αφήστε τα σωσίβια και γράψτε μερικά βιβλία, που προτείνετε.
Μπες στο "τι διαβάζετε αυτό τον καιρό" γιά να δεις τι προτείνω.

Γιατί δεν με εξαιρείς ; :xena:

Δεν κατηγορώ τον Γεωργιάδη γιά τά βιβλία που κυκλοφόρησε τότε, τον επαινώ. Το ότι τα πρόδωσε μόνο γιά να συμμετέχει στην Σούπερ Λήγκ της κομματοκρατίας (φιλώντας κατουρημένα κιπά) είναι η ξεφτίλα του.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Kauldron

nyxtovios έγραψε: 15 Φεβ 2021, 13:25
Το ξαναλέω, φαντάσου το IQ των μη τρωκτικών ψηφοφόρων του. Εκτός και αν μασουλάνε όλοι δεν εξηγείται αλλιώς.
Εντάξει, μερικοί απ' τους πιο ανόητους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, είναι δεξιοί.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2021, 13:30
Εντάξει, μερικοί απ' τους πιο ανόητους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, είναι δεξιοί.
Εγώ όσους ξέρω είναι είτε τρωκτικά που μασουλάνε δημόσιο χρήμα, είτε ηλίθιοι που νομίζουν πως τη λένε στους αριστερούς έτσι.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

nyxtovios έγραψε: 15 Φεβ 2021, 13:32
Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2021, 13:30

Εγώ όσους ξέρω είναι είτε τρωκτικά που μασουλάνε δημόσιο χρήμα, είτε ηλίθιοι που νομίζουν πως τη λένε στους αριστερούς έτσι.
Ναι, το δεύτερο ειδικά παίζει πολύ. Βασικά λειτουργούν σαν οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας, που ο στόχος τους είναι να "την πούν" στον αντίπαλο. Μέχρι το γήπεδο φτάνει η κεφάλα τους, μέχρι εκεί κάνουν.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Τελικά το νημα, πήρε την τροπή που ήθελε ο νηματοθέτης.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Κανονικά χελώνε ο κύριο γεωργιάδης πρέπει να σε ευχαριστήσει που του θυμίζεις γραπτά από τα νεανικά του χρόνια. Εκτός αν πιστεύεις ότι μόνο ο παππάς δικαιούται να δηλώνει ότι τώρα στα γεράματα αποτάσσεται τον ναζισμό ενώ στα νιάτα του το κοβε κοντό το μουστάκι.
Εσύ δεν έχεις αλλάξει απόψεις σε τίποτα τα τελευταία όχι 20 αλλά 10 χρόνια?
Πώς πήγες από ανελ ΧΑ?
Μόνο οι ζαίοι είναι ιδεολογικά σταθεροί. Πάνε πιστά αντίθετα στο εθνικό συμφέρον
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”