Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Θυμάσαι την μεταφορά μνήμης της μυρωδιάς στα ποντίκια σε πείραμα; το έχω βάλει πολλές φορές. Διασώζονται και πληροφορίες στο DNA εκτός από την τυχαία προς κάθε κατεύθυνση εξέλιξη.
Η μυρωδιά για τα ποντίκια ήταν κίνδυνος γιατί όταν την μύριζαν τους έκαναν ηλεκτροσόκ. Αυτό πέρασε στις επόμενες δύο γενεές... πάθαιναν πανικό με την μυρωδιά χωρίς ποτέ να έχουν πάθει τίποτα.
Αυτό πως εξηγείται;
nik_killthemall έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 00:33
κακά τα ψέμματα ο παπάρας θα πορευτεί ως παπάρας για πάντα και μάλιστα καλό είναι να μην αναπαραχθεί κιόλας γιατί πιθανότατα θα βγάλει και παπαράκια !
Αυτό ξαναπέστο. Δε θα βγάλει παπαράκια. Θα τα κάνει παπαράκια. Μου έχει τύχει να ακούω 8χρονο να μιλάει και να θέλω να κάνω μήνυση στους γονείς για κακοποίηση ανηλίκου...
Nameless Ghoul έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 00:13
Άμα ο άλλος είναι παπάρας και άχρηστος, σε ό,τι ηλικία και να κάνει παιδιά, θα τα σκατώσει ως γονιός όπως τα σκατώνει και σε όλη την υπόλοιπη ζωή του.
Αυτός ο μύθος που λέει ότι όταν ένας παπάρας κάνει παιδιά μετατρέπεται ως δια μαγείας και εν μία νυκτί σε σοβαρό και υπεύθυνο άνθρωπο, δεν παίζει με τίποτα.
χαχαχα μεγάλη αλήθεια αυτό, αναρίθμητα παραδείγματα γύρω μου, οι υπεύθυνοι παρέμειναν υπεύθυνοι και μάγκες και οι παπάρες παρέμειναν παπάρες. Έτσι είναι, τα μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν κι ούτε η θεραπεία στον παπάρα για να σταματήσει να είναι παπάρας είναι να τεκνοποιήσει, κακά τα ψέμματα ο παπάρας θα πορευτεί ως παπάρας για πάντα και μάλιστα καλό είναι να μην αναπαραχθεί κιόλας γιατί πιθανότατα θα βγάλει και παπαράκια ! Ό,τι είσαι πριν είσαι και μετά, με μεγαλύτερο άγχος και κίνητρα μεν, αλλά χωρίς μεταμορφώσεις και μαγικά ραβδάκια δε.
παιδιά νηματοθέτη, όποτε λάχει ! Κι άμα δεν λάχει δεν πειράζει. Οι όποιες θεωρούμενες "κατάλληλες ηλικίες" δημιουργούν βεβιασμένα και αυτά είναι πολύ χειρότερα και γαμάνε ζωές, και των γονιών αλλά πρωτίστως των παιδιών. Πολύ σημαντικό πράγμα στην τεκνοποίηση είναι πως πρέπει να συμπέσουν τα γνήσια και αβίαστα "θέλω" τουλάχιστον 2 ετερόφυλλων, ένα γνήσιο "θέλω" δεν αρκεί για να γίνει η δουλειά, κι αν γίνει με ένα "θέλω" γάμα τα ... Όταν τα "θέλω" συμπέσουν βουρ χωρίς δεύτερη σκέψη.
Προσεκτικά μόνο γιατί τα ''θέλω '' μπορεί να συμπέσουν επειδή φυτεύονται αριστοτεχνικά , και οι χωρισμοί πάλι αριστοτεχνικά γίνονται οταν ''θελουν'' - σε κάποιες περιπτώσεις όπως μας πληροφόρησαν η Αθηνά και η Κάστομ Φου Καλό ειναι να το σιγουρεύουμε όσο γίνεται ότι είναι και δικό μας θέλω - αντρών και γυναικών και όχι αλλου - αλλης - οικογένειας - κοινωνίας και προτύπων της - ''ετσι κανουν όλοι'' - και πιέσεων πάσης μορφης..
foscilis έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 00:15
Δεν ειπε κανεις οτι συμβαινει εν μια νυκτι ή υποχρεωτικα.
Απο την αλλη ενας σιγουρος τροπος να παραμεινεις για παντα παπαρας ειναι να φτασεις 62 χρονων περιμενοντας να παψεις να εισαι.
Έχεις παιδιά;
Ναι και κομματι της ωριμοτητας που απεκτησα ειναι οτι δε θα προβω σε pissing contest με εναν αγνωστο στο Ιντερνετ μονο και μονο για να του αποδειξω οτι ειπε μαλακια.
Nameless Ghoul έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 00:13
Άμα ο άλλος είναι παπάρας και άχρηστος, σε ό,τι ηλικία και να κάνει παιδιά, θα τα σκατώσει ως γονιός όπως τα σκατώνει και σε όλη την υπόλοιπη ζωή του.
Αυτός ο μύθος που λέει ότι όταν ένας παπάρας κάνει παιδιά μετατρέπεται ως δια μαγείας και εν μία νυκτί σε σοβαρό και υπεύθυνο άνθρωπο, δεν παίζει με τίποτα.
Να δωσω και τη συγκινητικη νοτα: ειχα κανει την ιδια ακριβως ερωτηση με τον Απερ πριν 10 ακριβως χρονια στο αειμνηστο. Και με το ιδιο σκεπτικο. Βασικα με προβληματιζε οτι ειχα φτασει σε ηλικια που οι γονεις μου ειχαν εμενα και την αδερφη μου και αρα ηταν σαφες οτι η ζωη μου κινειται σε here be dragons νερα.
Μου ειχε μεινει η απαντηση του Περσεα που ελεγε οτι βασικα δεν ειναι απολυτα ολα αυτα αλλα ειναι σημαντικο να μπορεις να παιξεις με το παιδι σου.
Οταν εκανα την ερωτηση η υποθεση παιδι ηταν κατι απευκταιο που μας απασχολουσε σαν ζευγαρι μονο θεωρητικα. Λιγους μηνες μετα ηταν κατι που το θελαμε σαν τρελοι.
Και εδω συμφωνω με οσες ειπαν οτι πρεπει να το θες, εγω το ηθελα απολυτα και ηταν αποτομη και βαθια αλλαγη το οτι το ηθελα. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι λυση το παιδι (και χωρις συνειδητοποιημενη αποφαση να το κανεις) αν εισαι προβληματικο ατομο και πολλες γκομενες που σκεφτηκαν να εκβιασουν τη μεταμορφωση του μαλακα τους την πατησαν καταληγοντας με τον ιδιο και χειροτερο μαλακα ΣΥΝ το βαρος ενος παιδιου.
Αλλα αν κανεις παιδι θελοντας το και εχεις ενα ιχνος σοβαροτητας, μετα θα κανεις το καλυτερο για αυτο το μικρο ανθρωπακι που εξαρταται απο εσενα. Οπως αμα πας σε παρτι το καις και αμα πρεπει να βρεις δουλεια βρισκεις και αμα η γκομενα σου λεει κανε με αλογο την κανεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 09 Ιούλ 2018, 01:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sharp έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 01:28
Οι περισσότεροι έγραψαν σαν να είναι τα παιδιά μια υποχρέωση και ψάχνουν την κατάλληλη στιγμή ώστε να είναι όσο το δυνατόν λιγώτερο επώδυνη.
Ή σα να ειναι μια γιγαντιαια επενδυση σε χρονο, χρημα, κοπο και υγεια (ψυχικη και σωματικη) σε συνδυασμο με ισοβια μη αναστρεψιμη αλλαγη της σχεσης σου με τον ιδιο σου τον εαυτο που οκ συμφωνω μπορεις και να μην αξιζει την ιδια σκεψη με το τι χρωμα μαγιο θα αγορασεις.
foscilis έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 01:23
Να δωσω και τη συγκινητικη νοτα: ειχα κανει την ιδια ακριβως ερωτηση με τον Απερ πριν 10 ακριβως χρονια στο αειμνηστο. Και με το ιδιο σκεπτικο. Βασικα με προβληματιζε οτι ειχα φτασει σε ηλικια που οι γονεις μου ειχαν εμενα και την αδερφη μου και αρα ηταν σαφες οτι η ζωη μου κινειται σε here be dragons νερα.
Μου ειχε μεινει η απαντηση του Περσεα που ελεγε οτι βασικα δεν ειναι απολυτα ολα αυτα αλλα ειναι σημαντικο να μπορεις να παιξεις με το παιδι σου.
Οταν εκανα την ερωτηση η υποθεση παιδι ηταν κατι απευκταιο που μας απασχολουσε σαν ζευγαρι μονο θεωρητικα. Λιγους μηνες μετα ηταν κατι που το θελαμε σαν τρελοι.
Και εδω συμφωνω με οσες ειπαν οτι πρεπει να το θες, εγω το ηθελα απολυτα και ηταν αποτομη και βαθια αλλαγη το οτι το ηθελα. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι λυση το παιδι (και χωρις συνειδητοποιημενη αποφαση να το κανεις) αν εισαι προβληματικο ατομο και πολλες γκομενες που σκεφτηκαν να εκβιασουν τη μεταμορφωση του μαλακα τους την πατησαν καταληγοντας με τον ιδιο και χειροτερο μαλακα ΣΥΝ το βαρος ενος παιδιου.
Αλλα αν κανεις παιδι θελοντας το και εχεις ενα ιχνος σοβαροτητας, μετα θα κανεις το καλυτερο για αυτο το μικρο ανθρωπακι που εξαρταται απο εσενα. Οπως αμα πας σε παρτι το καις και αμα πρεπει να βρεις δουλεια βρισκεις και αμα η γκομενα σου λεει κανε με αλογο την κανεις.